Csisztu Zsuzsa

Ez történik ma, Csisztu Zsuzsa szülinapján
2017 február 15.   NLCafe
Budapesten szerdán reggel 06:51-kor kel fel a Nap, és 17:04-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk: Forrás: Nők Lapja Café: Ez történik ma, Csisztu Zsuzsa szülinapján
Ezt gondolja a férjéről Csisztu Zsuzsa
2017 január 26.   origo.hu
Csisztu Zsuzsa nyíltan beszélt az érzelmeiről, illetve arról is, hogy annak idején férje mivel ragadta meg a 46 éves műsorvezetőt.
Csisztu Zsuzsa beszólt Fiderikusznak
2017 január 24.   FigyelőNet
A Két Lotti kielemezte az egykori sportriporter új műsorát, ami roppant elegánsan indult.
Pikáns vallomás: Egyszer párt cserélt egymással a két magyar celebnő
2017 január 14.   origo.hu
Nehéz igaz barátokra lelni, de Tallós Ritának és Csisztu Zsuzsának sikerült. Egymásban találták meg azt az őszinteséget, ami már évek óta fenntartja a kapcsolatukat. Barátságuk olyan mély és megingathatatlan, hogy egyszer még a férjcserét is bevállalták.
18. Story Gála: Varga Izának bérlete van Csisztu Zsuzsára
2017 január 13.   NLCafe
Már egy hónap sincs hátra a hazai társasági élet legjobban várt rendezvényéig, a Story Ötcsillag- és Értékdíj-átadó Gáláig. A 18. születésnapját ünneplő gála apropóján Varga Iza, Csonka András és Erős Antónia idézi fel emlékeit. Forrás: Nők Lapja Café: 18. Story Gála: Varga Izának bérlete van Csisztu Zsuzsára
Csisztu Zsuzsa dögös estélyiben - Ezzel a fotóval felforrósította a levegőt
2017 január 8.   femina.hu
Csisztu Zsuzsa 46 évesen is elképesztően jól néz ki.
Csisztu és Bárdosi együtt zuhantak le
2017 január 6.   atv
Az ATV műsorvezetője - szokásától eltérően - nem egy üdvözlő itallal hanem egy welcome jumping-al kezdte "Csisztu 24" című műsorát. Első áldozata ezúttal Bárdosi Sándor volt. További részletek, ma este 21:40-kor az ATV-n.
Nézze meg Klapka György utolsó ATV-s szereplését
2017 január 4.   atv
Nyolcvannyolc évesen elhunyt Klapka György. A legendás üzletembert 2016 szeptemberében láthatták a nézők az ATV Csisztu 24 című műsorában.
Ez már csapás - megnéztük a Csisztu 24-et
2016 december 8.   hvg.hu
„A műsorszám termékmegjelenítést tartalmaz”. És csak azt, mert nehéz tartalomnak nevezni, hogy Csisztu Zsuzsa celebeket visz el wellnessezni, majd a szaunában olyan kérdéseket fejtenek meg, amelyeknek Shakespeare egy-egy drámát szentelt.
Itt egy gyógyító erejű videó a Csisztu Zsuzsával aquafitnesselő(ző?) Fekete Laci Lászlóról
2016 november 25.   444.hu
Ígérem, a megtekintése után minden jobb lesz.
Csisztu Zsuzsa az értelmet száműzött nézést gyakorolta
2016 november 17.   NLCafe
A modellből fotóssá avanzsált Marjai Judit szerint minden nőből lehet kívánatos címlaplányt faragni, ahogy ezt már korábban elmondta. Csisztu Zsuzsát is tanította egy kicsit, hogy mit szeretnek a férfiak látni egy képen. Forrás: Nők Lapja Café: Csisztu Zsuzsa az értelmet száműzött nézést gyakorolta
Vallomás! Így érez Gesztesi Claudia iránt
2016 november 17.   origo.hu
A színész a Csisztu24 című műsorban cáfolta a szóbeszédet, hogy még mindig nincs túl Liptai Claudián.
Csisztu és Marjai összekapott
2016 november 11.   atv
Az ATV műsorvezetője és a vörös fotós-modell között egy korábbi - eddig még tisztázatlan - félreértés miatt már régóta feszült volt a viszony. Ebből lett elege Fenyő Ivánnak, aki egy színpadon szembesítette egymással a két féltékeny nőt.
Benkő alaposan megtáncoltatta Csisztut
2016 november 4.   atv
A szabados életviteléről is elhíresült lantművész ugyanis azt találta ki, hogy - az ATV műsorvezetőjével együtt - reneszánsz ruhában fog keringőzni egy korabeli bálteremben. Tánc közben feltorlódó érzelmeiket pedig pontosan mutatják azok a közeli felvételek, melyeket mindenkinek érdemes lesz majd elmentenie a saját privát archívumába. Részletek, ma este 21:40-kor a "Csisztu 24"-ben, az ATV-n.
Las Vegas testközelből - Csisztu Zsuzsával
2016 október 21.   origo.hu
Csisztu Zsuzsa gyermekkora óta sokat utazik, korábban tornászként és újságíróként Európa és Ázsia számos pontján megfordult, és élt Amerikában is, így nyugodtan kijelenthetjük róla, hogy igazi világpolgár. A televíziós műsorvezető legutóbb Las Vegasban járt a férjével, ahol egy szakmai rendezvény háziasszonyaként lépett színre férje oldalán, és önállóan is, ám a munka mellett természetesen jutott…
Csisztu Zsuzsa tudja, hogy nem vállalhat több gyereket
2016 október 16.   origo.hu
Bár a műsorvezető férje nagyon sokat segít a két kisfiával: a tízéves Krisztiánnal és a három és féléves Adriánnal, a harmadik csemetére igen kevés az esély.
Csisztu meglovagoltatta Delhusát!
2016 október 14.   atv
Az ATV műsorvezetője - kihasználva a hazai pálya előnyét - több év kihagyás után végre lóra ültette Delhusa Gjonit. A makacs négylábú ugyan csak néhány megismételt rajt után vette fel az utazó sebességet, viszont akkor szinte eggyé vált lovasával. Azt, hogy mindezek után Djoni hogyan állt bosszút Csisztu Zsuzsán, ma este 21.40-kor megnézhetik az ATV "Csisztu 24" című műsorában.
Távozik Csisztu Zsuzsa
2016 október 13.   NLCafe
Csisztu Zsuzsa komoly döntést hozott. Hát év után a búcsúzás mellett döntött a műsorvezető, amit a Facebook oldalán jelentett be a rajongóinak. Forrás: Nők Lapja Café: Távozik Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa komoly döntést hozott
2016 október 12.   Blikk.hu
Komoly döntést hozott Csisztu Zsuzsa. Hét év után elbúcsúzott a sportcsatornától, a DIGI Sporttól.
Friss: 7 év után otthagyta a csatornát! A magyar műsorvezetőnő így köszönt el
2016 október 12.   femina.hu
Csisztu Zsuzsa most közölte, hogy otthagyta DIGI Sport csatornát.

Celeb