Csisztu Zsuzsa

Erről beszélgetett Csisztu és Onyutha a rulett asztalnál
2017 április 5.   ATV
A Csisztu24 ma esti vendégei az énekes, Bebe és Onyutha Judit időjós.
Hajdú Péter megnyitja saját orvosi rendelőjét
2017 április 1.   24.hu
A százmilliós beruházásban partnere is van, méghozzá Csisztu Zsuzsa férje.
Úszás: „Jön a Cook-szoros, és jöhetnek a cápák is!”
2017 március 20.   Nemzeti Sport
Világhírű hosszútávúszónk, Mányoki Attila ismét egy rettegett óceánszoros átúszására készül. Az Ocean’s Seven elnevezésű sorozat ötödik állomása ez, amely túlzás nélkül mondható az egyik legjobban embert próbáló feladatnak az eddigiek közül. A népszerű televíziós riporter, Csisztu Zsuzsa hívta fel figyelmünket a tehetséges sportoló újabb próbatételére.
Erdélyi Mónika szerelme nem beszél magyarul
2017 március 15.   ATV
Erdélyi Mónika sok korábbi szakmai és magánéleti találgatásra adott választ az ATV, ma este 20.25-kor látható Csisztu 24 című műsorában, ahol szokás szerint most sem voltak tabutémák.
Csisztu Zsuzsa 39 fokos lázzal forgatott
2017 március 9.   NLCafé
Sürgősségi infúzós kezelés után tudott csak kamera elé állni Csisztu Zsuzsa, akit férje ápolt nem mindennapi eszközökkel. Forrás: Nők Lapja Café: Csisztu Zsuzsa 39 fokos lázzal forgatott
Sipos Petit jégre vitték
2017 március 8.   ATV
Az Irigy Hónaljmirigy frontemberét Csisztu Zsuzsa vette rá arra, hogy 30 év után újra korcsolyára álljon. Az énekes Jevgenyij Pljuscsenko kűrjét próbálta újrafutni, miközben az ATV műsorvezetője a kommentátorállásból közvetítette saját benyomásait.
Újabb változás az ATV-n
2017 március 5.   ATV
Új idősávba költözik, és március 8-tól vadonatúj epizódokkal jelentkezik a Csisztu 24 az ATV-n. Ennek kapcsán beszélgettünk a műsor házigazdájával, Csisztu Zsuzsával.
Ez történik ma, Csisztu Zsuzsa szülinapján
2017 február 15.   NLCafé
Budapesten szerdán reggel 06:51-kor kel fel a Nap, és 17:04-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk: Forrás: Nők Lapja Café: Ez történik ma, Csisztu Zsuzsa szülinapján
Csisztu Zsuzsa beszólt Fiderikusznak
2017 január 24.   FigyelőNet
A Két Lotti kielemezte az egykori sportriporter új műsorát, ami roppant elegánsan indult.
18. Story Gála: Varga Izának bérlete van Csisztu Zsuzsára
2017 január 13.   NLCafé
Már egy hónap sincs hátra a hazai társasági élet legjobban várt rendezvényéig, a Story Ötcsillag- és Értékdíj-átadó Gáláig. A 18. születésnapját ünneplő gála apropóján Varga Iza, Csonka András és Erős Antónia idézi fel emlékeit. Forrás: Nők Lapja Café: 18. Story Gála: Varga Izának bérlete van Csisztu Zsuzsára
Csisztu és Bárdosi együtt zuhantak le
2017 január 6.   ATV
Az ATV műsorvezetője - szokásától eltérően - nem egy üdvözlő itallal hanem egy welcome jumping-al kezdte "Csisztu 24" című műsorát. Első áldozata ezúttal Bárdosi Sándor volt. További részletek, ma este 21:40-kor az ATV-n.
Nézze meg Klapka György utolsó ATV-s szereplését
2017 január 4.   ATV
Nyolcvannyolc évesen elhunyt Klapka György. A legendás üzletembert 2016 szeptemberében láthatták a nézők az ATV Csisztu 24 című műsorában.
Itt egy gyógyító erejű videó a Csisztu Zsuzsával aquafitnesselő(ző?) Fekete Laci Lászlóról
2016 november 25.   444
Ígérem, a megtekintése után minden jobb lesz.
Csisztu Zsuzsa az értelmet száműzött nézést gyakorolta
2016 november 17.   NLCafé
A modellből fotóssá avanzsált Marjai Judit szerint minden nőből lehet kívánatos címlaplányt faragni, ahogy ezt már korábban elmondta. Csisztu Zsuzsát is tanította egy kicsit, hogy mit szeretnek a férfiak látni egy képen. Forrás: Nők Lapja Café: Csisztu Zsuzsa az értelmet száműzött nézést gyakorolta
Csisztu és Marjai összekapott
2016 november 11.   ATV
Az ATV műsorvezetője és a vörös fotós-modell között egy korábbi - eddig még tisztázatlan - félreértés miatt már régóta feszült volt a viszony. Ebből lett elege Fenyő Ivánnak, aki egy színpadon szembesítette egymással a két féltékeny nőt.
Benkő alaposan megtáncoltatta Csisztut
2016 november 4.   ATV
A szabados életviteléről is elhíresült lantművész ugyanis azt találta ki, hogy - az ATV műsorvezetőjével együtt - reneszánsz ruhában fog keringőzni egy korabeli bálteremben. Tánc közben feltorlódó érzelmeiket pedig pontosan mutatják azok a közeli felvételek, melyeket mindenkinek érdemes lesz majd elmentenie a saját privát archívumába. Részletek, ma este 21:40-kor a "Csisztu 24"-ben, az ATV-n.
Csisztu meglovagoltatta Delhusát!
2016 október 14.   ATV
Az ATV műsorvezetője - kihasználva a hazai pálya előnyét - több év kihagyás után végre lóra ültette Delhusa Gjonit. A makacs négylábú ugyan csak néhány megismételt rajt után vette fel az utazó sebességet, viszont akkor szinte eggyé vált lovasával. Azt, hogy mindezek után Djoni hogyan állt bosszút Csisztu Zsuzsán, ma este 21.40-kor megnézhetik az ATV "Csisztu 24" című műsorában.
Távozik Csisztu Zsuzsa
2016 október 13.   NLCafé
Csisztu Zsuzsa komoly döntést hozott. Hát év után a búcsúzás mellett döntött a műsorvezető, amit a Facebook oldalán jelentett be a rajongóinak. Forrás: Nők Lapja Café: Távozik Csisztu Zsuzsa
Nem örült
2016 szeptember 24.   Habostorta
Molnár Anikó nem örült egykori terhességének   Egy nő életében az egyik legnagyobb csapás, ha elvesztia magzatát. Sokszor ez egy életen át tartó sebet ejt a nôk lelkén, azérintettek mélyen eltemetik magukban a gyászt, és megtanulnak együtt élni vele.Molnár Anikó hét év után most beszélt először arról, miért döntött egykor azabortusz mellett. Az egykori Nagy Ő az ATV péntek este debütáló, Csisztu…
Csisztu Zsuzsa pont azt csinálja majd, amit Friderikusz
2016 szeptember 24.   FigyelőNet
Az ATV szépen lekoppintotta a TV2 műsorát.

Celeb