Rubint Réka

Jelen volt a kémia
2016 május 22.   Habostorta
Rubint Réka és Pintér Tibor között szinte izzott a levegő, a Nagy Duett adásaiban Sokakban felvetődött a gyanu, hogy a két híresség között több van, mint barátság, hiszen a produkciók közben néha olyan közel kerültek egymáshoz, hogy azt bárki intim viszonyként fogná fel. Réka viszont állítja, erről szó sincs.    – Azt kell mondjam, megtisztelő, hasikerült ilyen jónak lennünk, hogy azt hitték a…
Rubint Réka: Testileg is közel kellett kerülnünk egymáshoz
2016 május 20.   FigyelőNet
Pintér Tibornak nőként is tetszik Rubint Réka, szerinte megvolt a kémia közöttük.
Rubint Réka és Pintér Tibor Norbi előtt kerültek közel egymáshoz
2016 május 20.   NLCafe
Rubint Réka és Pintér Tibor között olyan jól működött a kémia a Nagy Duettben, hogy sokakban felvetődött, több van köztük, mint barátság. Senki nem volt könnyű helyzetben, hiszen az egész Réka férje, Schobert Norbi előtt zajlott. Forrás: Nők Lapja Café: Rubint Réka és Pintér Tibor Norbi előtt kerültek közel egymáshoz
Pintér Tibor duettpartnere, Rubint Réka kijelentette: "Küzdöttem a testi vonzalom ellen"
2016 május 20.   Blikk.hu
Budapest — A Nagy Duett legutóbbi kieső párosa, Rubint Réka (37) és Pintér Tibor (42) körül szinte izzott a levegő a fellépéseken! Sokakban felvetődött a gyanú, a két híresség között több van barátságnál vagy szimpátiánál, hiszen produkció közben néha olyan közel kerültek egymáshoz, hogy könnyen hihette azt bárki, intim viszony van köztük. Olvasóink közül is sokan tippeltek erre, de Rékáék…
Rubint Réka dögös dominaszerkóba bújt! A rajongók nem győzték dicsérni
2016 május 19.   femina.hu
Így még biztosan nem láttad a háromgyermekes sztáranyukát.
Bundavádak érték Rubint Rékát a Nagy Duett miatt! Reagált a fitneszlady
2016 május 18.   origo.hu
Sokan gondolják úgy, hogy manipulálták a Nagy Duett versenyét az Alakreform tábor miatt. Rubint Réka reagált a vádakra, közölte, a tornázás nem zavarta volna a felkészülésben.
Norbi miatt fakadt sírva a kieséskor Rubint Réka
2016 május 18.   origo.hu
A fitneszkirálynő könnyezett, mikor elbúcsúzott a Nagy Duettől, de nem a szomorúság miatt. Nagyon örült, hogy férje, Schobert Norbi folytathatta a versenyt.
A Nagy Duett: Bundázással vádolják Rubint Rékát
2016 május 18.   FigyelőNet
Egyesek szerint Rubint Réka alakreformtábora miatt manipulálták a versenyt.
Rubint Réka örömében sírva fakadt a kiesésekor
2016 május 18.   Blikk.hu
Budapest — Elsírta magát a kiesése után Rubint Réka (37), ám a fitneszkirálynő nem a csalódottság miatt könnyezett. Réka örült, hogy A Nagy Duettben kettejük párharcából férje, Schobert Norbert (45) került ki győztesen.
Durva vádak érték Rubint Rékát
2016 május 18.   NLCafe
A Bors információi szerint az interneten megvádolták Rubint Rékát és a Nagy Duett szerkesztőit, hogy manipulálták a versenyt Rubint Réka alakreformtábora miatt. Forrás: Nők Lapja Café: Durva vádak érték Rubint Rékát
Rubint Réka: "Nagyon jó látni, hogy Norbi ennyire él!"
2016 május 18.   Blikk.hu
Budapest — Elsírta magát a kiesése után Rubint Réka (37), ám a fitneszkirálynő nem a csalódottság miatt könnyezett. Réka örült, hogy A Nagy Duettben kettejük párharcából férje, Schobert Norbert (45) került ki győztesen.
Szívbemarkoló üzenet Schobert Norbitól
2016 május 17.   Blikk.hu
A Nagy Duett hétvégi kiesői, Rubint Réka és Pintér Tibor megható videóüzenetben búcsúztak a nézőktől és biztatták őket arra, hogy a továbbiakban a Keresztes – Schobert párosra voksoljanak majd.
Nagy Duett: Dér Heni és Rubint Réka villantotta a legnagyobbat
2016 május 17.   FigyelőNet
Alig valamit takaró ruhadarabokban pompáztak a TV2 show-jának versenyzői. Galéria.
Kiakadt a szeximérő! Így rázta Dér Heni és Kulcsár Edina A Nagy Duettben - Galéria
2016 május 16.   Blikk.hu
Kiesett A Nagy Duett műsorából Rubint Réka és Pintér Tibor, de az adás gondoskodott róla, hogy a fülledt erotika elnyomja a drámai házaspárbajt.
„Azt hiszik, abba a jacuzziba születtél”
2016 május 16.   mno.hu
Kasza Tibor belülről fotózza az autóját, nehogy sérüljön a nép gyermeke-imázs, Rubint Réka pedig hajnali ötkor kezdi a Facebook-műszakot – kemény és tudatos meló ez. Más a helyzet a tiniknél: többen egyszerűen úgy váltak százezrek kedvenceivé, hogy anonim kérdésekre válaszoltak az interneten. Bármire.
Nagy Duett: így esett ki Rubint Réka és Pintér Tibor
2016 május 16.   NLCafe
Rubint Rékának és Pintér Tibornak kellett elbúcsúznia A Nagy Duett című műsortól. Már csak 6 pár van versenyben. Forrás: Nők Lapja Café: Nagy Duett: így esett ki Rubint Réka és Pintér Tibor
Rubint Rékának és Pintér Tibornak véget ért A Nagy Duett
2016 május 15.   origo.hu
A műsor egyik legfeszültebb pillanata zajlott le, amikor a népszerű házaspár utolsóként állt a színpadon. Réka többször elmondta, hogy ő mennyire szurkol Norbinak, és a fitneszguru is szerette volna látni feleségét finalistaként. Nos, Réka vágya még teljesülhet és ezentúl a nézőtérről szurkolhat férjének.
Egy párost megint kiszórtak A Nagy Duettből
2016 május 15.   origo.hu
Pont egy házaspár, Schobert Norbi és Rubint Réka maradt A Nagy Duett legutóbbi adásának végére, végül a férj jutott tovább.
A Nagy Duett videó - Rubint Réka és Pintér Tibor: L'Italiano
2016 május 15.   Zene.hu
Egészen a napfényes Itáliáig repítette a zsűrit Rubint Réka és Pintér Tibor. [Dátum: 2016.05.15. 20:24]
Rubint Réka olasz dívává változott a színpadon
2016 május 15.   origo.hu
A fitnesz nagyasszonya és duettpartnere, Pintér Tibor egészen Velencéig repítette a nézőket, sőt még egy gondola is megjelent a színpadon.

Celeb