Balesetek

Megszűnt az útlezárás Jászberény és Jászárokszállás között
2014 november 25.   Police.hu
Befejeződött a személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínelése a 3203-as számú úton, Jászberény külterületén.
Nem jogerős a Hende baleset ítélete
2014 november 24.   Blikk.hu
Felrobbant egy kazán Csíkvándon
2014 november 24.   boon
Győr, 2014. november 24., hétfő (MTI) – Felrobbant egy vegyes tüzelésű kazán Csíkvándon, a balesetben senki nem sérült meg – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel.
Teljes útlezárás Jászberény és Jászárokszállás között
2014 november 24.   Police.hu
Baleset miatt teljes útlezárásra kell számítania a közlekedőknek Jászberény külterületén, a 3203-as számú úton.
Tapasztalatlan, ittas, gyorshajtó: túl sok fiatal hal meg az utakon
2014 november 24.   ma.hu
Tovább szigorítják a 21 év alatti gépjárművezetőkre vonatkozó jogszabályokat Szerbiában a súlyos balesetek számának visszaszorítása érdekében.
Felrobbant egy kazán Csíkvándon
2014 november 24.   origo.hu
Felrobbant egy vegyes tüzelésű kazán Csíkvándon, a balesetben senki nem sérült meg.
Hende balesete – mindkét fél fellebbezett
2014 november 24.   mno.hu
Az ügyész és a vádlott is fellebbezett, így nem vált jogerőssé a honvédelmi miniszter balesete ügyében múlt csütörtökön meghozott ítélet – közölte az MTI-vel a Balassagyarmati Törvényszék szóvivője hétfőn. A Balassagyarmati Járásbíróság közúti baleset okozásának vétségében mondta ki bűnösnek Vincze Márton raliversenyzőt, aki 2013. szeptember 19-én ütközött össze a Hende Csabát szállító autóval a…
Bird nyerte a Formula E maláj fordulóját
2014 november 24.   A5.hu
Bianchinak ajánlotta győzelmét a brit Szerző: A5 Sam Bird állhatott a dobogó legfelső fokára a Formula E hétvégi futama után. A diadal után a versenyző „jó barátját”, a súlyos balesetet szenvedett Jules Bianchit emlegette. Ajánlott cikkek: Eladó a Ferrari motorhome-ja Így ünnepelte Hamilton a második vb-címét - galéria A héten bejelenthetik, hogy Sainz lesz…
Meglepő dolgok, amiket kutyák ettek meg
2014 november 24.   NLCafe
A kutyáknál nincs nagyobb éhenkórász, ember legyen a talpán, aki ellen tud állni az esdeklő tekinteteknek. Még rosszabb, ha a kis kedvencnek akkor támad gusztusa egy marék apróra vagy egy kislabdára, ha egy pillanatra félrenéz a gazdi. Szerencsére ezek a kutyusok mind megúszták a balesetet, többnyire műtét nélkül.
Nem jogerős a Hende Csaba balesetét okozó ralist elmarasztaló ítélet
2014 november 24.   inforadio.hu
Az ügyész és a vádlott is fellebbezett, így nem vált jogerőssé a honvédelmi miniszter balesete ügyében múlt csütörtökön meghozott ítélet - közölte az MTI-vel a Balassagyarmati Törvényszék szóvivője hétfőn. A Balassagyarmati Járásbíróság közúti baleset okozásának vétségében mondta ki bűnösnek Vincze Márton raliversenyzőt, aki 2013. szeptember 19-én ütközött össze a Hende Csabát szállító autóval a…
Nem jogerős a Hende Csaba balesetét okozó ralist elmarasztaló ítélet
2014 november 24.   boon
Salgótarján, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Az ügyész és a vádlott is fellebbezett, így nem vált jogerőssé a honvédelmi miniszter balesete ügyében múlt csütörtökön meghozott ítélet - közölte az MTI-vel a Balassagyarmati Törvényszék szóvivője hétfőn. A Balassagyarmati Járásbíróság közúti baleset okozásának vétségében mondta ki bűnösnek Vincze Márton raliversenyzőt, aki 2013. szeptember 19-én…
Nem jogerős a Hende balesetét okozó ralist elmarasztaló ítélet
2014 november 24.   ma.hu
Vincze Mártont 200 ezer forint pénzbüntetésre és tíz hónap közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte a bíróság.
Hende balesete: nincs még jogerős ítélet
2014 november 24.   hirado.hu
Az ügyész és a vádlott is fellebbezett.
Nem jogerős a Hende Csaba balesetével kapcsolatos ítélet
2014 november 24.   Metropol.hu
Vincze Márton raliversenyző 2013. szeptember 19-én ütközött össze a Hende Csabát szállító autóval a Nógrád megyei Nagylóc határában.
Morbid MÁV-reklám: 2000 tonna acél, 500 méter fékút, 130 halott
2014 november 24.   origo.hu
Balesetmegelőző kampányként rövid, tömör és sokkoló, tehát bizonyosan figyelemfelkelő reklámmal állt elő a MÁV, ám sokaknak morbid is lehet az üzenet: „2000 tonna acél, 500 méter fékút, 130 halott".
Ismét járható a 11-es főút Budakalásznál
2014 november 24.   boon
Budakalász, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Ismét járható a 11-es főút Budakalász térségében, ahol egy hétfő délelőtti halálos baleset miatt kellett lezárni az utat - tájékoztatott honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
Zavartalanul halad a forgalom
2014 november 24.   Police.hu
Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 11-es főút balesettel érintett szakaszán.
Durva! Két vonat egyszerre gázolt át a teherautón - videó!
2014 november 24.   Blikk.hu
A Kazahsztánban történt halálos balesetet a térfigyelő kamera rögzítette.
Gázolt a metró a Határ útnál
2014 november 24.   origo.hu
Súlyos baleset történt a 3-as metró Határi úti állomásánál. Az egyik, Újpest felé tartó szerelvény ütött el egy embert hétfőn kora délután.
Magyar barátnője van Bianchinak?
2014 november 24.   origo.hu
Egy Zsófi nevű lány azt állítja, hogy a súlyos balesetet szenvedett Forma-1-es pilóta, Jules Bianchi barátja lett két hónapja. A lány szavaiban azonban sokan kételkednek, egész egyszerűen hazugnak tartják.