Balesetek

A magyar lakosság mindössze tizedének van balesetbiztosítása
2016 június 28.   ma.hu
Egyes nyugat-európai országokban ez az arány meghaladja a 80 százalékot.
Ennyire érdekli a magyarokat a balesetbiztosítás
2016 június 28.   Napi Online
A magyar lakosság alig több mint 10 százalékának van balesetbiztosítása, míg egyes nyugat-európai országokban ez az arány meghaladja a 80 százalékot - olvasható az Union Biztosító közleményében. A tájékoztatás ... ...
Az Interpol is keresi a menekültek halálát okozó bolgár csempészt
2016 június 28.   origo.hu
Az Interpol legkeresettebb bűnözői közé került az a bolgár férfi, aki menekülteket szállított, majd halálos balesetet okozott Magyarországon. A körözött embercsempészek akad román női bandavezér és kiugrott azeri biztonsági főnök is.
Halálos baleset: börtönbe mehet a driftelő
2016 június 28.   mno.hu
Vádat emeltek egy férfi ellen, aki egy reptéren driftelve okozott halálos balesetet Foktő mellett még tavaly nyáron – közölte a Bács-Kiskun megyei főügyész kedden az MTI-vel.
Interpol-listán is szerepel az M5-ösön balesetet okozó bolgár embercsempész
2016 június 28.   hirado.hu
Kolev Koljo Georgiev az Interpol tíz legkeresettebb bűnözői között. A bolgár embercsempész részese volt egy balesetnek az M5-ösön, melyben két afgán állampolgár meghalt.
Ittasan szenvedett balesetet az elektromos kerékpáros
2016 június 28.   Police.hu
Lezárta a nyomozást a rendőrség azzal az elektromos kerékpárjával Végegyházán ittasan közlekedő férfival szemben, aki elesett és könnyű sérülést szenvedett.
Illegális bevándorlás – Az Interpol legkeresettebb bűnözői között a Magyarországon halálos balesetet okozó bolgár embercsempész
2016 június 28.   boon
Budapest - Az Interpol tíz legkeresettebb bűnözői között van az a bolgár embercsempész, akit Magyarországon halálos baleset okozása miatt is keresnek a hatóságok - hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd déli Híradójában.
Az Interpol legkeresettebb bűnözői között a halálos balesetet okozó bolgár embercsempész
2016 június 28.   ma.hu
Az Interpol tíz legkeresettebb bűnözői között van az a bolgár embercsempész, akit Magyarországon halálos baleset okozása miatt is keresnek a hatóságok.
11 dolog, amit a magyar vízimentők kérnek tőled a nyáron
2016 június 28.   NLCafe
„Ha egy örvény lehúz, ne kapálózz!” – a magyar vízimentők jó tanácsait érdemes elolvasni akkor is, ha azt hiszed, mindent betartasz a strandon, hogy ne érjen baleset. Forrás: Nők Lapja Café: 11 dolog, amit a magyar vízimentők kérnek tőled a nyáron
Vonat ütközött autóval, csak egy 4 éves kislány élte túl
2016 június 28.   NLCafe
A család éppen a templomba tartott, amikor a végzetes baleset történt. Elütötte őket a Chicagóból Los Angelesbe tartó vonat egy kereszteződésben. Forrás: Nők Lapja Café: Vonat ütközött autóval, csak egy 4 éves kislány élte túl
Baleset az M7-es autópályán
2016 június 28.   Police.hu
Két gépjármű ütközött össze a Balaton irányába vezető oldalon, Kápolnásnyék térségében. A helyszínen torlódás várható. A térkép megtekintéséhez Javascript szükséges.
Lerepült a Ladáról egy ajtó
2016 június 28.   vezess.hu
A baleset érdekessége, hogy az nem a Lada ajtaja volt.
Driftelve okozott halálos balesetet
2016 június 28.   origo.hu
Vádat emeltek egy férfi ellen, aki egy reptéren driftelve okozott halálos balesetet Foktő mellett még tavaly nyáron.
Driftelve okozott halálos balesetet egy férfi Foktőnél
2016 június 28.   atv
Vádat emeltek egy férfi ellen, aki egy reptéren driftelve okozott halálos balesetet Foktő mellett még tavaly nyáron - közölte a Bács-Kiskun megyei főügyész kedden az MTI-vel.
Driftelés közben ütközött, egy nő meghalt
2016 június 28.   hirado.hu
Vádat emeltek egy férfi ellen, aki egy reptéren driftelve okozott halálos balesetet Foktő mellett még tavaly nyáron.
Valószínűtlen baleset egy kórház bejáratánál
2016 június 28.   origo.hu
Lerepült egy kukásautó egyik kereke az izraeli Haifában, és eltalálta a legnagyobb helyi kórház bejáratánál dolgozó biztonsági őrt.
Driftelve okozott halálos balesetet egy férfi Foktőnél
2016 június 28.   ma.hu
Nem adott elsőbbséget a mögötte gyorsuló és mintegy óránkénti 110 kilométeres sebességgel egyenesen továbbhaladni szándékozó gépkocsinak.
Megszűnt a forgalomkorlátozás a 8418-as számú úton
2016 június 28.   Police.hu
A rendőrség befejezte a helyszínelést a Koroncó közelében történt halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínén. A térkép megtekintéséhez Javascript szükséges.
Driftelve okozott halálos balesetet egy férfi Foktőnél, vádat emeltek ellene
2016 június 28.   boon
Budapest - Vádat emeltek egy férfi ellen, aki egy reptéren driftelve okozott halálos balesetet Foktő mellett még tavaly nyáron - közölte a Bács-Kiskun megyei főügyész kedden az MTI-vel.
Sok a munkabaleset, a kormány a cégekre tolja a felelősséget?
2016 június 28.   168 óra
Félő, hogy a munkahelyi balesetek kapcsán minden felelősséget a cégekre hárít a kormány azzal, hogy a munkavédelmi törvény friss módosítása szerint ötven helyett már a húsz alkalmazottat foglalkoztatóknak is munkavédelmi felelőst kell választaniuk – véli a vegyipari szakszervezet elnöke az Mvt. utolsó pillanatban elfogadott változásának gyors értékelését követően. A módosítástól a VDSZ a…