Balesetek

Két görög focistát már kiengedtek a kórházból
2015 március 30.   mno.hu
Elhagyhatta a kórházat a görög labdarúgó-válogatott két játékosa, aki hétfő reggel sérült meg egy halálos áldozattal is járó balesetben a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető úton. Harmadik társuk még kórházban van, de a nap folyamán őt is kiengedik – mondta a görög nagykövetség sajtóattaséja.
Három autó és egy teherautó ütközött, egy ember meghalt
2015 március 30.   ma.hu
Három személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze hétfő délután a 471-es főúton Nyíradonynál, a balesetben az egyik személykocsi utasa a helyszínen meghalt, ketten megsérültek.
Két görög futballista elhagyhatta a kórházat
2015 március 30.   Népszava
Hétfő reggel sérültek meg egy halálos áldozattal is járó balesetben a Ferihegyi úton.
Halálos baleset történt a 471-es úton Nyíradonynál
2015 március 30.   haon
Nyíradony - A vasúti átjáróban várakozó két kisteherautónak és egy személyautónak ütközött egy tehergépkocsi a 471-es számú úton, Nyíradony hátárában, a 24-es és 25-ös kilométerszelvény között.
Baleset a ferihegyi gyorsforgalmin: már csak egy görög focista van kórházban
2015 március 30.   hvg.hu
A görög futballválogatott három tagját fej- és lábsérülésekkel vitték a Honvédkórházba. Kettőt közülük már kiengedtek, ők szállodájukban pihennek – közölte a görög nagykövetség munkatársa.
Két görög focista elhagyhatta a kórházat
2015 március 30.   ma.hu
Elhagyhatta a kórházat a görög labdarúgó-válogatott két játékosa, akik hétfő reggel sérültek meg egy halálos áldozattal is járó balesetben a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető úton.
Kiengedték a halálos balesetben megsérült görög focistákat
2015 március 30.   vs.hu
Elhagyhatta a kórházat a görög labdarúgó-válogatott két játékosa, akik hétfő reggel sérültek meg. Harmadik társuk is ma jöhet ki.
Magyar-görög - Két görög futballista elhagyhatta a kórházat
2015 március 30.   stop.hu
Elhagyhatta a kórházat a görög labdarúgó-válogatott két játékosa, akik hétfő reggel sérültek meg egy halálos áldozattal is járó balesetben a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető úton. Harmadik társuk még kórházban van, de a nap folyamán őt is kiengedik - mondta a görög nagykövetség sajtóattaséja az MTI megkeresésére délután.
Magyar-görög: két görög elhagyhatta a kórházat
2015 március 30.   nso.hu
Elhagyhatta a kórházat a görög labdarúgó-válogatott két játékosa, akik hétfő reggel sérültek meg egy halálos áldozattal is járó balesetben a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető úton. Harmadik társuk még kórházban van, de a nap folyamán őt is kiengedik – mondta a görög nagykövetség sajtóattaséja az MTI megkeresésére délután.
Újra járható a 84-es főút Sárvárnál
2015 március 30.   hirado.hu
Feloldották a délelőtti halálos baleset miatt elrendelt útzárat Vas megyében, a 84-es főút sárvári szakaszán - közölte az MTI-vel Magyar Csaba, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője hétfő délután.
A görög válogatott tagjai balesetet szenvedtek
2015 március 30.   gondola.hu
A görög labdarúgó-válogatott tagjai sérültek meg a Ferihegyi repülőtérre vezető úton hétfő reggel történt halálos balesetben - közölte a görög nagykövetség sajtóattaséja
Újra járható a 84-es főút Sárvárnál
2015 március 30.   boon
Szombathely, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Feloldották a délelőtti halálos baleset miatt elrendelt útzárat Vas megyében, a 84-es főút sárvári szakaszán - közölte az MTI-vel Magyar Csaba, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője hétfő délután.
Újra járható a 84-es főút
2015 március 30.   Metropol.hu
Feloldották a délelőtti halálos baleset miatt elrendelt útzárat Vas megyében, a 84-es főút sárvári szakaszán.
A görög válogatott tagjai sérültek meg a Ferihegyi úti halálos balesetben
2015 március 30.   NetHírlap
Forrás: Híradó
Egy film megjósolta a Germanwings-balesetet
2015 március 30.   hvg.hu
Az Eszeveszett mesék című film kezdő jelenete kísértetiesen hasonlít a Germanwings repülőgépén történt tragikus eseményekre. A filmet a gép lezuhanása után néhány nappal mutatták be Angliában, többen is azt kérik a forgalmazótól, hogy vegye le az argentin alkotást a mozik műsoráról.
Négyszer annyian halnak meg kórházi fertőzésben, mint az utakon
2015 március 30.   NLCafe
Bár jóval több ember hal meg kórházban szerzett fertőzésektől, mint közúti balesetben, a pontos adatokat mégsem hozza nyilvánosságra az illetékes minisztérium. Forrás: Nők Lapja Café: Négyszer annyian halnak meg kórházi fertőzésben, mint az utakon
Közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség
2015 március 30.   Police.hu
A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat közúti baleset okozása vétség ügyében.
Baleset Egyiptomban: 16-an meghaltak, köztük 3 gyerek
2015 március 30.   atv
Elvesztette uralmát járműve fölött, majd a szembejövő forgalomba hajtott és két autóval frontálisan összeütközött egy teherautó vezetője Felső-Egyiptomban hétfőre virradóra. Legalább 16 ember, köztük három gyermek meghalt.
Magyar-görög - A görög válogatott tagjai sérültek meg a ferihegyi úti halálos balesetben
2015 március 30.   Hír 3
A görög labdarúgó-válogatott tagjai sérültek meg a Ferihegyi repülőtérre vezető úton hétfő reggel történt halálos balesetben - közölte a görög nagykövetség sajtóattaséja az MTI-vel.
Brutális mentőbaleset az M5-ösön
2015 március 30.   Blikk.hu
Budapest - Ketten sérültek meg a balesetes mentőben