Adóslista

Rövidült a negatív adóslista
2017 január 17.   ma.hu
A múlt hónap végén, 2,119 millió mulasztással terhelt szerződést tartottak nyilván, közel 100 ezerrel kevesebbet, mint egy évvel korábban.
Rövidült a negatív adóslista
2017 január 17.   hirado.hu
Hosszú évek után 2016-ban csökkent a központi hitelinformációs rendszer (KHR) lakossági alrendszerében nyilvántartott mulasztások száma - írta a Világgazdaság kedden a BISZ Központi Hitelinformációs Zrt. friss adataira hivatkozva.
Olcsóbb lakáshitelt szeretne? Ez kellene hozzá
2016 december 11.   hvg.hu
Még jobban járnának azok, akik rendesen fizetik a törlesztőrészleteiket, ha új lakást akarnak hitelből vásárolni, csupán kötelezővé kellene tenni a pozitív adóslistát - állítja a Magyar Nemzeti Bank.
MNB: olcsóbbak lennének a lakáshitelek, ha lenne kötelező pozitív adóslista
2016 december 10.   Portfolio.hu
Azokban a régiós országokban, ahol kötelező pozitív adóslista nem áll rendelkezésre a hitelbírálatokhoz, magasabbak a felárak a lakáshitelezésben, ezért ennek bevezetését szorgalmazza Magyarországon...
A kötelező pozitív adóslista csökkenthetné a hitelkamatot
2016 december 9.   hirado.hu
Ha a Központi Hitelinformációs Rendszerben a lakossági adósok korábbi és meglévő hitelszerződéseire vonatkozó pozitív adatokat jogszabályi felhatalmazás alapján teljes körűen megismerhetnék a hitelintézetek, akkor csökkenhetnének a lakossági hitelek kamatfelárai az MNB szakértői szerint.
Kötelező pozitív adóslista: ettől lehetnek olcsóbbak a hitelek
2016 december 9.   privatbankar
Hazánkban az új kihelyezésű lakossági hitelek kamatfelára az elmúlt években tartósan a régiós országok szintje felett alakult, aminek az egyik lehetséges oka, hogy a hitelintézetek ügyfeleik múltbeli fizetőképességéről sokszor nem rendelkeznek pontos és megbízható információkkal, így konzervatívan áraznak. Ez az állapot azonban orvosolható, ha a hitelt nyújtó bankok számára lehetővé tesszük, hogy…
Adóslistán szerepel Áder János kertésze
2016 november 21.   Napi Online
Áder János köztársasági elnök hivatala három év alatt 21,9 millió forintot fizetett ki egy virágkötőnek és felesége cégének. A monori férfi szerepel az adóhatóság idei szégyenlistáján - írta a Bors. Kruchió ... ...
Ők a legnagyobb adótartozók - új nevekkel bővült a szégyenlista
2016 október 26.   Napi Online
A NAV friss adóslistáján több mint kétszáz nagy adós neve szerepel, ők a bírságokkal és kamatokkal együtt közel 90 milliárd forinttal tartoznak az adóhivatalnak. A cégek többsége kereskedelmi tevékenységet ... ...
Popsztár, celeb, politikus a szégyenlistán - ők a nagy adótartozók
2016 augusztus 3.   Napi Online
Faludy György özvegyén és Baby Klári énekesnőn is több mint tízmillió forint adótartozást hajtana be a NAV. Az új adóslistán celebet, orvost, tanácsadót, egykori politikust és sportvezetőt is találtunk. ... ...
Nekik még a NAV sem tudja a címét. Itt az újabb adóslista
2016 július 28.   Adózóna
Az adóhivatal nyilvánosságra hozta az újabb adóslistát.
Laza 50 milliárd forintos tartozása van a kórházaknak
2016 május 23.   FigyelőNet
Lekerült az adóslista éléről a Klik.
Nem semmi! 2,5 milliárddal tartozik ez a férfi a NAV-nak
2016 május 9.   Blikk.hu
Siófok - Magánszemély vezeti a Nemzeti Adóhatóság cégeket is tartalmazó friss negyedéves adóslistáját. A siófoki illető 2,5 milliárdos adóhiányt halmozott fel, az adatsor a 2016. március 31-ei állapotot tükrözi.
Berki Krisztián több mint 10 millióval tartozik a NAV-nak, miközben 100 milliót kapott a TV2-től
2016 április 29.   FigyelőNet
Berki Krisztián szinte kibérelte magának a NAV adóslistáit.
CSOK-osok tolonganak a NAV pozitív adóslistáján
2016 március 4.   Portfolio.hu
Ingyenesen és elektronikus úton is jelentkezni lehet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) köztartozásmentes adózókat tömörítő adatbázisába, a családi otthonteremtési kedvezmény igényléséhez szüksége...
A pozitív adóslista a menő
2016 március 4.   origo.hu
Sokan kérnek az adóhivatal ügyfélszolgálatain olyan igazolást, ami azt bizonyítja, hogy nem tartoznak az államnak. A pozitív adóslistához az elmúlt hónapokban ötezren csatlakoztak, többségük minden bizonnyal a családok otthonteremtési kedvezménye miatt.
Reszkessen! - Közzétette a NAV a friss adóslistát
2016 január 29.   Népszava
Egy pilisszentkereszti illető például 681 millió forinttal tartozik a hivatalnak.
Csok: a gazdagabb térségek felé lejthet a pálya
2016 január 8.   mno.hu
Az ország gazdagabb térségei járhatnak jól az új otthonteremtési támogatással. A Hír TV-nek nyilatkozó szakember azt mondja: a kivitelezők ott fognak beruházni, ahol lesz rá kereslet. Több százezren maradhatnak le egyébként a kedvezményről, a jogszabály ugyanis kizárja azokat, akik a bankok negatív adóslistáján szerepelnek.
Sokan lecsúszhatnak az állami milliókról
2016 január 8.   mno.hu
Rengetegen maradhatnak le az otthonteremtésre igényelhető állami milliókról, a negatív adóslistán szereplőket ugyanis kizárták a kedvezményből.
Ő a legnagyobb adós - 13,6 milliárd forinttal tartozik a NAV-nak
2015 október 28.   hirado.hu
A negyedévenként frissített adóslista élén 13,6 milliárd forintos tartozással egy magánszemély, Zhou Tejiao áll, aki a céginfo.hu adatai szerint a kényszertörlés alatt álló SAN&M Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tulajdonosa volt.
13,6 milliárddal tartozik a NAV-nak egy kínai
2015 október 28.   444.hu
Ő nyerte a friss adóslistát.