Adóslista

Új adóslistákat közölt a NAV
2017 április 24.   Adózóna
Legalább fél éve folyamatosan nagy összegű adóval tartozó magánszemélyek, illetve egyéni vállalkozások, valamint nem magánszemély adózók legfrissebb listáit közölte ma honlapján a NAV.
Micsoda meglepetések a legfrissebb adóslistán!
2017 március 14.   Adózóna
Tavaly 24 százalékos növekedéssel 627-re emelkedett a nagy adóhiányt felhalmozó cégek száma – közölte a feketelista.hu az adóhatóság adatait elemezve.
Megszólalt a kétgyermekes, egyedülálló anyuka, akit félmillióra büntetett bliccelésért a BKV
2017 február 21.   24.hu
Az anyuka a 7. helyen áll a BKK adóslistáján, még 2006-ban kapták el az ellenőrök, azóta halmozódott a tartozása.
Celeb, milliárdos, bíró és kínai a NAV-adóslistán - mutatjuk a neveket
2017 február 11.   Napi
Több mint háromezer név olvasható a NAV tízmilliónál nagyobb adótartozással rendelkező személyeket felsoroló listáján, akad köztük ismert is. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a közelmúltban frissítette ... ...
Brutális összeggel tartozik önnek Zimmermann Györgyi
2017 február 6.   ATV
Nyilvánosságra hozta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az új adóslistát, amelyre azoknak az adózóknak a neve és a címe került fel, amelyeknél az adóhatóság 2016 negyedik negyedévében jogerős határozatban jelentős összegű adóhiányt állapított meg.
Itt a szégyenlista: megvan, kik lógnak a legtöbb pénzzel az adóhatóságnak
2017 február 6.   Privátbankár
A NAV új adóslistájára 260 cég és magánszemély neve került fel, náluk összesen 60 milliárd forint adóhiányt állapítottak meg.
Napvilágra került, ki Magyarország legnagyobb adótartozója - erre nem számított
2017 február 6.   Napi
A NAV új adóslistájára 260 cég és magánszemély neve került fel, náluk összesen 60 milliárd forint adóhiányt állapítottak meg. A legnagyobb adós egy tejtermékekkel kereskedő, bejrúti offshore cég magyar ... ...
Rövidült a negatív adóslista
2017 január 17.   ma.hu
A múlt hónap végén, 2,119 millió mulasztással terhelt szerződést tartottak nyilván, közel 100 ezerrel kevesebbet, mint egy évvel korábban.
Rövidült a negatív adóslista
2017 január 17.   Híradó
Hosszú évek után 2016-ban csökkent a központi hitelinformációs rendszer (KHR) lakossági alrendszerében nyilvántartott mulasztások száma - írta a Világgazdaság kedden a BISZ Központi Hitelinformációs Zrt. friss adataira hivatkozva.
Olcsóbb lakáshitelt szeretne? Ez kellene hozzá
2016 december 11.   HVG
Még jobban járnának azok, akik rendesen fizetik a törlesztőrészleteiket, ha új lakást akarnak hitelből vásárolni, csupán kötelezővé kellene tenni a pozitív adóslistát - állítja a Magyar Nemzeti Bank.
MNB: olcsóbbak lennének a lakáshitelek, ha lenne kötelező pozitív adóslista
2016 december 10.   Portfolio
Azokban a régiós országokban, ahol kötelező pozitív adóslista nem áll rendelkezésre a hitelbírálatokhoz, magasabbak a felárak a lakáshitelezésben, ezért ennek bevezetését szorgalmazza Magyarországon...
A kötelező pozitív adóslista csökkenthetné a hitelkamatot
2016 december 9.   Híradó
Ha a Központi Hitelinformációs Rendszerben a lakossági adósok korábbi és meglévő hitelszerződéseire vonatkozó pozitív adatokat jogszabályi felhatalmazás alapján teljes körűen megismerhetnék a hitelintézetek, akkor csökkenhetnének a lakossági hitelek kamatfelárai az MNB szakértői szerint.
Kötelező pozitív adóslista: ettől lehetnek olcsóbbak a hitelek
2016 december 9.   Privátbankár
Hazánkban az új kihelyezésű lakossági hitelek kamatfelára az elmúlt években tartósan a régiós országok szintje felett alakult, aminek az egyik lehetséges oka, hogy a hitelintézetek ügyfeleik múltbeli fizetőképességéről sokszor nem rendelkeznek pontos és megbízható információkkal, így konzervatívan áraznak. Ez az állapot azonban orvosolható, ha a hitelt nyújtó bankok számára lehetővé tesszük, hogy…
Adóslistán szerepel Áder János kertésze
2016 november 21.   Napi
Áder János köztársasági elnök hivatala három év alatt 21,9 millió forintot fizetett ki egy virágkötőnek és felesége cégének. A monori férfi szerepel az adóhatóság idei szégyenlistáján - írta a Bors. Kruchió ... ...
Nekik még a NAV sem tudja a címét. Itt az újabb adóslista
2016 július 28.   Adózóna
Az adóhivatal nyilvánosságra hozta az újabb adóslistát.
Laza 50 milliárd forintos tartozása van a kórházaknak
2016 május 23.   FigyelőNet
Lekerült az adóslista éléről a Klik.
Berki Krisztián több mint 10 millióval tartozik a NAV-nak, miközben 100 milliót kapott a TV2-től
2016 április 29.   FigyelőNet
Berki Krisztián szinte kibérelte magának a NAV adóslistáit.
CSOK-osok tolonganak a NAV pozitív adóslistáján
2016 március 4.   Portfolio
Ingyenesen és elektronikus úton is jelentkezni lehet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) köztartozásmentes adózókat tömörítő adatbázisába, a családi otthonteremtési kedvezmény igényléséhez szüksége...
Reszkessen! - Közzétette a NAV a friss adóslistát
2016 január 29.   Népszava
Egy pilisszentkereszti illető például 681 millió forinttal tartozik a hivatalnak.
Ő a legnagyobb adós - 13,6 milliárd forinttal tartozik a NAV-nak
2015 október 28.   Híradó
A negyedévenként frissített adóslista élén 13,6 milliárd forintos tartozással egy magánszemély, Zhou Tejiao áll, aki a céginfo.hu adatai szerint a kényszertörlés alatt álló SAN&M Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tulajdonosa volt.