Hillary Clinton

J.Lo és A-Rod első közös esküvője - De Hillary Clinton még őt is túlöltözte
2017 augusztus 8.   Glamour
Hihetetlen ruhában Clintonné.
Politikai tanácsadót alkalmaz a Facebook alapítója
2017 augusztus 4.   ATV
Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója, és felesége, Priscilla Chan fizetik Joel Benenson demokrata közvélemény-kutatót, Barack Obama és Hillary Clinton elnökválasztási kampányának főtanácsadóját. Zuckerberg politikai pályára készül?
Mark Zuckerberg azt mondta, nem akar elnök lenni – erre most felvette Obama egyik legfőbb tanácsadóját
2017 augusztus 3.   HVG
A Facebook-vezér és felesége jótékonysági alapítványukhoz nem akármilyen munkaerőt vettek fel: Obama egyik legfőbb tanácsadója volt, majd Hillary Clinton kampányát vezette. Bár tagadta, hogy ez lenne a célja, ez egy újabb jele annak, hogy Mark Zuckerberg mégis az Egyesült Államok elnöki pozíciójára pályázik.
"Tuggyukki" – Megtalálták Magyarország és Trump közös ellenségét
2017 augusztus 3.   Bumm.sk
Demokratákhoz közeli civil szervezet alakult a Trump-kormány környezetvédelmi döntései elleni harcra. A szervezet fő támogatója Soros György, aki a tavalyi elnökválasztáson a demokraták elnökjelöltje, Hillary Clinton kampányát 25 millió dollárral segítette – közölte az MTI.
Sztárok, akikről nem is tudtuk, hogy egymás rokonai
2017 augusztus 2.   Ridikül
Ki gondolta volna, hogy Angelina Jolie és Hillary Clinton rokonok? Pedig unokatestvérek – igaz, csak kilencedik fokon. Mutatunk még néhány meglepő rokoni szálat a sztárok világából.
Oroszország messze nem olyan erős, mint gondolnánk
2017 augusztus 1.   24.hu
Nem az oroszok juttatták hatalomra Trumpot, hanem inkább az FBI és Hillary Clinton. Az pedig kétséges, mekkora hatása van Európában az orosz propagandának.
Őszinte emlékiratot ír Hillary Clinton
2017 július 29.   Népszava
Az egykori first lady beszámol arról, milyen volt nőként indulni Trump ellenfeleként.
Új információk az ősszel megjelenő Hillary Clinton-könyvről
2017 július 27.   HVG
A kiadó ajánlószövege szerint a könyvben a volt elnökjelölt "védőháló nélkül" mesél a tavalyi évben történtekről.
Hillary Clinton kitálal
2017 július 27.   ma.hu
A demokraták 2016-os elnökjelöltje új könyvében többek között arról ír, milyen hatással volt az amerikai elnökválasztásra az orosz befolyás.
Választási csalás: Clintonék törvénytelenül használták fel a postásokat a kampányukban
2017 július 21.   888
Az Amerikai Postahivatal (U.S. Postal Service, USPS) több törvényt is megszegett, amikor nyomás alá helyezte vezetőit, hogy tömegesen engedjék szabadságra a postásokat, hogy azok kampányolhassanak Hillary Clinton és más demokrata párti politikusok mellett.
Soros már a következő amerikai választásra készül
2017 július 19.   gondola.hu
Hillary Clinton veresége után, még novemberben összegyűltek a demokrata vezetés pénzügyi támogatói, hogy közös álláspontra jussanak a Donald Trump legalkalmasabb kihívójának személyét illetően
Soros már a következő amerikai választásra készül
2017 július 19.   Híradó
Hillary Clinton veresége után, még novemberben összegyűltek a demokrata vezetés pénzügyi támogatói, hogy közös álláspontra jussanak a Donald Trump legalkalmasabb kihívójának személyét illetően.
Paráznak a fegyvergyártók az USA-ban
2017 július 19.   888
Az amerikai elnökválasztások előtt a fegyvergyártók arra spekuláltak, hogy Hillary Clinton húzza be a voksolást. Ennek megfelelően a gyártók "új ösvényeken is elindultak", a Smith & Wesson például egy késgyártót és egy kempingfelszereléseket gyártó céget is felvásárolt, hogy több lábon álljon.
Jól kitolt apjával az ifjabb Trump
2017 július 12.   Inforádió
„Ha ezt mondod, akkor imádom!” – így kommentálta Donald Trump elnök fia egy orosz ügyvéd ajánlatát, aki kompromittáló anyagokat akart átadni neki Hillary Clinton demokrata elnökjelöltről a tavalyi kampány idején. Az ifjabb Trump most kénytelen volt nyilvánosságra hozni a kérdéses emaileket, kellemetlen helyzetbe hozva ezzel apját.
Trump fia e-mailekkel bizonyítja az orosz ügyvédnő Hillary Clintonra vonatkozó ígéreteit
2017 július 11.   Gazdasagportal
Ifjabb Donald Trump, az amerikai elnök legidősebb fia kedden elektronikus levelek sorát hozta nyilvánosságra, amelyek szerinte azt bizonyítják, hogy Natalja Veszelnyickaja orosz ügyvédnő valóban ígért a tavalyi elnökválasztási kampányban Hillary Clinton demokrata elnökjelöltről terhelő dokumentumokat, amelyeket az orosz főügyész bocsátott volna rendelkezésére. Donald Trump legidősebb fia kedden…
Dagad a botrány: hírszerzési bizottság elé kerül Trump fia
2017 július 11.   Portfolio
Miután ma nyilvánosságra hozott ifjabb Donald Trump egy rakás e-mailt arról, hogy egy orosz ügyvédnővel találkozott, aki terhelő bizonyítékokat ígért neki Hillary Clinton orosz ügyleteiről, kiderült, hogy az egyesek szerint az "áruláshoz...
Elképesztőt húzott Donald Trump fia, hatalmas botrány lehet belőle
2017 július 11.   HVG
Ifjabb Donald Trump, az amerikai elnök legidősebb fia kedden elektronikus levelek sorát hozta nyilvánosságra, amelyek azt bizonyítják, hogy Natalja Veszelnyickaja orosz ügyvédnő valóban ígért a tavalyi elnökválasztási kampányban Hillary Clinton demokrata elnökjelöltről terhelő dokumentumokat, amelyeket az orosz főállamügyész bocsátott volna rendelk
Trump fia e-mailekkel bizonyít
2017 július 11.   Magyar Idők
Ifjabb Donald Trump, az amerikai elnök legidősebb fia kedden elektronikus levelek sorát hozta nyilvánosságra, amelyek azt bizonyítják, hogy Natalja Veszelnyickaja orosz ügyvédnő valóban ígért a tavalyi elnökválasztási kampányban Hillary Clinton demokrata elnökjelöltről terhelő dokumentumokat, amelyeket az orosz főállamügyész bocsátott volna rendelk
Bizonyítani tudja ifjabb Trump, hogy az oroszok információkat ígértek Clintonról
2017 július 11.   Híradó
Ifjabb Donald Trump, az amerikai elnök legidősebb fia kedden elektronikus levelek sorát hozta nyilvánosságra, amelyek szerinte azt bizonyítják, hogy Natalja Veszelnyickaja orosz ügyvédnő valóban ígért a tavalyi elnökválasztási kampányban Hillary Clinton demokrata elnökjelöltről terhelő dokumentumokat, amelyeket az orosz főügyész bocsátott volna ren
Trump fia e-mailekkel bizonyítja az orosz ügyvédnő Clintonra vonatkozó ígéreteit
2017 július 11.   ATV
Ifjabb Donald Trump, az amerikai elnök legidősebb fia kedden egy sor elektronikus levelet hozott nyilvánosságra, melyek azt bizonyítják, hogy Natalja Veszelnyickaja orosz ügyvédnő a tavalyi elnökválasztási kampányban információkat ígért Hillary Clinton demokrata elnökjelöltről.

Közélet