Nicolas Sarkozy

Ötven év után Magyarországon lép fel Mireille Mathieu
2017 március 17.   hirado.hu
Az énekesnő büszke arra, hogy Nicolas Sarkozy volt köztársasági elnök egyszer felkérte, hogy énekelje el neki a La Marseillaise-t. Mireille Mathieu ma este Budapesten lép fel.
Fillon bemutatta új kampánystábját
2017 március 9.   atv
A másfél hónap múlva esedékes francia elnökválasztás konzervatív jelöltje, a korrupciós botránya miatt a pártjában eleinte elszigetelődött, majd a hétvégén csatát nyert Francois Fillon csütörtökön bemutatta új kampánystábját, amelyben a Nicolas Sarkozy volt államfőhöz közelálló politikusok főszerepet kaptak.
Fillon bemutatta új kampánystábját
2017 március 9.   Népszava
A Nicolas Sarkozyhez közelálló politikusok főszerepet kaptak.
Szabadulna Fillontól több jobboldali politikus
2017 március 6.   Napi Online
Nicolas Sarkozy volt francia államfő környezete azt kérte hétfőn a hat hét múlva esedékes francia elnökválasztás korrupciógyanúba keveredett konzervatív jelöltjétől, Francois Fillontól, hogy válasszon ... ...
Francia elnökválasztás: "Fillon válasszon ki maga helyett utódot"
2017 március 6.   atv
Nicolas Sarkozy volt francia államfő környezete azt kérte hétfőn a hat hét múlva esedékes francia elnökválasztás korrupciógyanúba keveredett konzervatív jelöltjétől, Francois Fillontól, hogy válasszon maga helyett utódot.
Sarkozy lemondatná Fillont
2017 március 6.   gondola.hu
Nicolas Sarkozy korábbi konzervatív francia elnök szövetségesei arra próbálják meg rávenni Francois Fillont, hogy nevezzen meg valakit, aki a helyébe léphet elnökjelöltként
Sarkozy akcióba lépett: lemondatná Fillont
2017 március 6.   hirado.hu
Nicolas Sarkozy korábbi konzervatív francia elnök szövetségesei arra próbálják meg rávenni Francois Fillont, hogy nevezzen meg valakit, aki a helyébe léphet elnökjelöltként.
Franciacsavar – mi lesz Fillonnal?
2017 március 5.   ReakcioBlog
Magyar Ágnes Zsófia írása   Noha sorra mondanak le kampánycsapatának tagjai, s tesznek dehonesztáló sajtónyilatkozatokat a jobbközép elnökjelöltjéről, François Fillonról, népes azon politikusok tábora is, akik egy jól felépített lejárató kampányról beszélnek – melyet éppen úgy tematizál a média, ahogyan Nicolas Sarkozy esetében tette. A Bygmalion-ügy néven elhíresült kampány(túl)finanszírozási…
Meglepő helyen tűnt fel Nicolas Sarkozy
2017 február 22.   Napi Online
A korábbi francia államfő új karriert kezd, miután megsemmisítő vereséget szenvedett pártja előválasztásán. Az Accor szállodalánc igazgatóságában landolt. Nicolas Sarkozy, akinek a sajtó megválasztása ... ...
Don Sarkozy keresztapaként irányítja a francia jobboldalt
2017 február 16.   24.hu
Francois Fillon helyzete akkorát zuhant a francia elnökválasztás előtt kevéssel, hogy kénytelen volt a jobboldalt kesztyűbábként mozgató Nicolas Sarkozyhez fordulni.
Bíróság elé áll Nicolas Sarkozy - akár börtönt is kaphat, ha bűnösnek találják
2017 február 7.   Blikk.hu
Párizs - 2012-es elnökválasztási kampányának törvénytelen finanszírozása miatt kell bíróság elé állnia Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek. A vád szerint Sakozy megengedettnél többet költött el a kampány során - 22 és fél millió eurót.
Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozynak 2012-es kampányának törvénytelen finanszírozása miatt
2017 február 7.   ma.hu
A francia törvény szerint az illegális kampányfinanszírozás egy év börtönbüntetéssel és 3750 eurós pénzbüntetéssel sújtható.
Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozynek
2017 február 7.   gondola.hu
Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek is bíróság elé kell állnia a további 13 gyanúsítottal együtt a 2012-es elnökválasztási kampány törvénytelen finanszírozása miatt, mert az exelnök és pártja többet költött el a megengedettnél - közölte kedden a párizsi ügyészség
Bíróság elé állítják Nicolas Sarkozyt
2017 február 7.   hirado.hu
Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozynak 2012-es kampányának törvénytelen finanszírozása miatt.
Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozynak
2017 február 7.   Népszava
Az exelnök és pártja többet költött el a megengedettnél a 2012-es kampányban.
Bíróság elé állítják Nicolas Sarkozyt
2017 február 7.   444.hu
Újabb pofon a francia jobboldalnak néhány hónappal az elnökválasztás előtt: a volt államfő nem úszhatja meg a bűnvádi eljárást 2012-es illegális kampányfinanszírozási botrányában.
Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozynek
2017 február 7.   vs.hu
Hamis számlákkal próbálták fedezni a kampányköltségeket.
Bíróság elé állítják Nicolas Sarkozyt
2017 február 7.   mno.hu
Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek is bíróság elé kell állnia további tizenhárom gyanúsítottal együtt a 2012-es elnökválasztási kampány törvénytelen finanszírozása miatt, miután a jelölt és a pártja többet költött el a megengedettnél – közölte kedden a párizsi ügyészség.
Bíróság elé áll Nicolas Sarkozy
2017 február 7.   Napi Online
Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek is bíróság elé kell állni a további 13 gyanúsítottal együtt a 2012-es elnökválasztási kampány törvénytelen finanszírozása miatt, miután az exelnök és a pártja többet ... ...
Bíróság elé áll Nicolas Sarkozy
2017 február 7.   24.hu
A 2012-es kampánybotrány miatt 2014 márciusában kezdődött vizsgálat.

Közélet