Nicolas Sarkozy

Sarkozy beállt Macron mögé
2017 április 26.   Inforádió
Nicolas Sarkozy volt jobboldali államfő a centrista Emmanuel Macron támogatására kérte a franciákat az elnökválasztás második fordulójában, mert szerinte a szuverenista "Marine Le Pen megválasztása és a programjának végrehajtása nagyon súlyos következményekkel járna" Franciaország és a franciák számára.
Nem biztos, hogy Macron örül ennek a támogatásnak
2017 április 26.   Portfolio
Nicolas Sarkozy volt jobboldali államfő szerdán a centrista Emmanuel Macron támogatására kérte a franciákat az elnökválasztás második fordulójában, mert szerinte a szuverenista "Marine Le Pen megválasztása és a programjának végrehajtása...
A volt francia államfő is a centrista Macronra szavaz
2017 április 26.   Hírstart
Nicolas Sarkozy kedden a Köztársaságiak mintegy hetven képviselőjével reggelizett, hogy megvitassák a Fillon veresége utáni helyzetet.
A volt francia államfő is a centrista Macronra szavaz
2017 április 25.   Kitekintő
Nicolas Sarkozy kedden a Köztársaságiak mintegy hetven képviselőjével reggelizett, hogy megvitassák a Fillon veresége utáni helyzetet.
Francia választások: Sarkozy megüzente, hogy kire fog szavazni
2017 április 25.   Napi
Nicolas Sarkozy volt francia államfő néhány napon belül bejelenti, hogy az elnökválasztás második fordulójában a centrista Emmanuel Macronra szavaz - közölték kedden a jobbközép Köztársaságiak a francia sajtóval.
Komoly bejelentésre készül Nicolas Sarkozy
2017 április 25.   ATV
Nicolas Sarkozy volt francia államfő néhány napon belül bejelenti, hogy az elnökválasztás második fordulójában a centrista Emmanuel Macronra szavaz - közölték kedden a jobbközép Köztársaságiak a francia sajtóval.
Le Pen politikai céljaira használja a párizsi lövöldözést?
2017 április 21.   Híradó
Bernard Cazeneuve francia miniszterelnök pénteken Marine Le Pen szemére vetette, hogy saját politikai céljaira használja a párizsi Champs-Élysées sugárúton történt lövöldözést, miután a radikális jobboldali Nemzeti Front elnöke korábban azzal vádolta meg Francois Hollande elnököt, és elődjét Nicolas Sarkozyt, hogy mindent elkövettek a terrorellenes
Ötven év után Magyarországon lép fel Mireille Mathieu
2017 március 17.   Híradó
Az énekesnő büszke arra, hogy Nicolas Sarkozy volt köztársasági elnök egyszer felkérte, hogy énekelje el neki a La Marseillaise-t. Mireille Mathieu ma este Budapesten lép fel.
Fillon bemutatta új kampánystábját
2017 március 9.   ATV
A másfél hónap múlva esedékes francia elnökválasztás konzervatív jelöltje, a korrupciós botránya miatt a pártjában eleinte elszigetelődött, majd a hétvégén csatát nyert Francois Fillon csütörtökön bemutatta új kampánystábját, amelyben a Nicolas Sarkozy volt államfőhöz közelálló politikusok főszerepet kaptak.
Fillon bemutatta új kampánystábját
2017 március 9.   Népszava
A Nicolas Sarkozyhez közelálló politikusok főszerepet kaptak.
Szabadulna Fillontól több jobboldali politikus
2017 március 6.   Napi
Nicolas Sarkozy volt francia államfő környezete azt kérte hétfőn a hat hét múlva esedékes francia elnökválasztás korrupciógyanúba keveredett konzervatív jelöltjétől, Francois Fillontól, hogy válasszon ... ...
Francia elnökválasztás: "Fillon válasszon ki maga helyett utódot"
2017 március 6.   ATV
Nicolas Sarkozy volt francia államfő környezete azt kérte hétfőn a hat hét múlva esedékes francia elnökválasztás korrupciógyanúba keveredett konzervatív jelöltjétől, Francois Fillontól, hogy válasszon maga helyett utódot.
Sarkozy lemondatná Fillont
2017 március 6.   gondola.hu
Nicolas Sarkozy korábbi konzervatív francia elnök szövetségesei arra próbálják meg rávenni Francois Fillont, hogy nevezzen meg valakit, aki a helyébe léphet elnökjelöltként
Sarkozy akcióba lépett: lemondatná Fillont
2017 március 6.   Híradó
Nicolas Sarkozy korábbi konzervatív francia elnök szövetségesei arra próbálják meg rávenni Francois Fillont, hogy nevezzen meg valakit, aki a helyébe léphet elnökjelöltként.
Franciacsavar – mi lesz Fillonnal?
2017 március 5.   ReakcioBlog
Magyar Ágnes Zsófia írása   Noha sorra mondanak le kampánycsapatának tagjai, s tesznek dehonesztáló sajtónyilatkozatokat a jobbközép elnökjelöltjéről, François Fillonról, népes azon politikusok tábora is, akik egy jól felépített lejárató kampányról beszélnek – melyet éppen úgy tematizál a média, ahogyan Nicolas Sarkozy esetében tette. A Bygmalion-ügy néven elhíresült kampány(túl)finanszírozási…
Meglepő helyen tűnt fel Nicolas Sarkozy
2017 február 22.   Napi
A korábbi francia államfő új karriert kezd, miután megsemmisítő vereséget szenvedett pártja előválasztásán. Az Accor szállodalánc igazgatóságában landolt. Nicolas Sarkozy, akinek a sajtó megválasztása ... ...
Don Sarkozy keresztapaként irányítja a francia jobboldalt
2017 február 16.   24.hu
Francois Fillon helyzete akkorát zuhant a francia elnökválasztás előtt kevéssel, hogy kénytelen volt a jobboldalt kesztyűbábként mozgató Nicolas Sarkozyhez fordulni.
Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozynak 2012-es kampányának törvénytelen finanszírozása miatt
2017 február 7.   ma.hu
A francia törvény szerint az illegális kampányfinanszírozás egy év börtönbüntetéssel és 3750 eurós pénzbüntetéssel sújtható.
Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozynek
2017 február 7.   gondola.hu
Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek is bíróság elé kell állnia a további 13 gyanúsítottal együtt a 2012-es elnökválasztási kampány törvénytelen finanszírozása miatt, mert az exelnök és pártja többet költött el a megengedettnél - közölte kedden a párizsi ügyészség
Bíróság elé állítják Nicolas Sarkozyt
2017 február 7.   Híradó
Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozynak 2012-es kampányának törvénytelen finanszírozása miatt.

Közélet