Nicolas Sarkozy

Meglepő helyen tűnt fel Nicolas Sarkozy
2017 február 22.   Napi Online
A korábbi francia államfő új karriert kezd, miután megsemmisítő vereséget szenvedett pártja előválasztásán. Az Accor szállodalánc igazgatóságában landolt. Nicolas Sarkozy, akinek a sajtó megválasztása ... ...
Don Sarkozy keresztapaként irányítja a francia jobboldalt
2017 február 16.   24.hu
Francois Fillon helyzete akkorát zuhant a francia elnökválasztás előtt kevéssel, hogy kénytelen volt a jobboldalt kesztyűbábként mozgató Nicolas Sarkozyhez fordulni.
Bíróság elé áll Nicolas Sarkozy - akár börtönt is kaphat, ha bűnösnek találják
2017 február 7.   Blikk.hu
Párizs - 2012-es elnökválasztási kampányának törvénytelen finanszírozása miatt kell bíróság elé állnia Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek. A vád szerint Sakozy megengedettnél többet költött el a kampány során - 22 és fél millió eurót.
Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozynak 2012-es kampányának törvénytelen finanszírozása miatt
2017 február 7.   ma.hu
A francia törvény szerint az illegális kampányfinanszírozás egy év börtönbüntetéssel és 3750 eurós pénzbüntetéssel sújtható.
Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozynek
2017 február 7.   gondola.hu
Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek is bíróság elé kell állnia a további 13 gyanúsítottal együtt a 2012-es elnökválasztási kampány törvénytelen finanszírozása miatt, mert az exelnök és pártja többet költött el a megengedettnél - közölte kedden a párizsi ügyészség
Bíróság elé állítják Nicolas Sarkozyt
2017 február 7.   hirado.hu
Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozynak 2012-es kampányának törvénytelen finanszírozása miatt.
Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozynak
2017 február 7.   Népszava
Az exelnök és pártja többet költött el a megengedettnél a 2012-es kampányban.
Bíróság elé állítják Nicolas Sarkozyt
2017 február 7.   444.hu
Újabb pofon a francia jobboldalnak néhány hónappal az elnökválasztás előtt: a volt államfő nem úszhatja meg a bűnvádi eljárást 2012-es illegális kampányfinanszírozási botrányában.
Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozynek
2017 február 7.   vs.hu
Hamis számlákkal próbálták fedezni a kampányköltségeket.
Bíróság elé állítják Nicolas Sarkozyt
2017 február 7.   mno.hu
Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek is bíróság elé kell állnia további tizenhárom gyanúsítottal együtt a 2012-es elnökválasztási kampány törvénytelen finanszírozása miatt, miután a jelölt és a pártja többet költött el a megengedettnél – közölte kedden a párizsi ügyészség.
Bíróság elé áll Nicolas Sarkozy
2017 február 7.   Napi Online
Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek is bíróság elé kell állni a további 13 gyanúsítottal együtt a 2012-es elnökválasztási kampány törvénytelen finanszírozása miatt, miután az exelnök és a pártja többet ... ...
Bíróság elé áll Nicolas Sarkozy
2017 február 7.   24.hu
A 2012-es kampánybotrány miatt 2014 márciusában kezdődött vizsgálat.
Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozynak
2017 február 7.   atv
Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek is bíróság elé kell állni a további 13 gyanúsítottal együtt a 2012-es elnökválasztási kampány törvénytelen finanszírozása miatt, miután az exelnök és a pártja többet költött el a megengedettnél - közölte kedden a párizsi ügyészség.
Bíróság elé kerül Nicolas Sarkozy
2017 február 7.   origo.hu
Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek is bíróság elé kell állnia 13 másik gyanúsítottal együtt a 2012-es elnökválasztási kampány törvénytelen finanszírozása miatt, miután az exelnök és pártja többet költött el a megengedettnél – közölte kedden a párizsi ügyészség.
Bíróság elé áll Nicolas Sarkozynek
2017 február 7.   FigyelőNet
A 2012-es kampánybotrány miatt 2014 márciusában kezdődött vizsgálat.
Börtönre ítélték Sarkozy egyik volt bizalmas munkatársát
2017 január 23.   atv
Közpénz elsikkasztásban való bűnrészesség miatt egy év letöltendő és egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte hétfőn a párizsi fellebbviteli bíróság Claude Guéant-t, Nicolas Sarkozy volt francia államfő egyik legfontosabb korábbi munkatársát.
Sikkasztás miatt megy börtönbe Nicolas Sarkozy volt bizalmasa
2017 január 23.   vs.hu
A nyomozásra szánt pénzekből fizetett prémiumokat.
Sikkasztásért letöltendőt kapott Sarkozy volt bizalmasa
2017 január 23.   origo.hu
Közpénz elsikkasztásban való bűnrészesség miatt egy év letöltendő és egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte hétfőn a párizsi fellebbviteli bíróság Claude Guéant-t, Nicolas Sarkozy volt francia államfő egyik legfontosabb korábbi munkatársát.
Exkluzív interjút adott a Blikknek Paul Sarkozy: "Imádkoztam azért, hogy a fiam elnök legyen”
2016 december 19.   Blikk.hu
Budapest — Néhány napot Magyarországon töltött a volt francia államfő, Nicolas Sarkozy édesapja, Sárközy Pál (88), aki bár nem szeret politizálni, az utóbbi hónapokban azért imádkozott, hogy fia újra elnök legyen.
Vért és könnyeket ígér Fillon a franciáknak
2016 november 26.   atv
François Fillon nyerte a jobboldal elnökválasztási jelöltségéért folytatott versengés első fordulóját, megelőzve Alain Juppét és Nicolas Sarkozyt, aki a harmadik helyével el is búcsúzott a versenytől, és bejelentette, hogy visszavonul a politikától. Fillon nagy meglepetést okozó győzelme újabb fricska volt a közvélemény-kutatóknak, akik folyamatosan a harmadik helyen mérték a volt…

Közélet