FIFA

Új világbajnokságot indít a FIFA
2024 április 24.   Igényesférfi.hu
A The New York Times információi szerint új, a labdarúgó-világbajnoksághoz hasonló futballtornát tervez a FIFA, a globális közvetítési jogokat pedig az Apple szerezheti meg. Az egy hónapos versenysorozatot első alkalommal az Egyesült Államokban rendeznék meg, és erre már 2025 nyarán sor kerülhet.
Új világbajnokságot indít a FIFA, az Apple szerezheti meg a közvetítési jogokat
2024 április 22.   Portfolio
A FIFA és az Apple közel áll egy megállapodáshoz, amely a technológiai cégnek globális televíziós jogokat biztosítana egy új, egy hónapig tartó, világbajnoksághoz hasonló tornához, amelyet jövő nyáron tartanának meg először az Egyesült Államokban, írja a The New York Times.
Kiakadt a FIFA elnöke a játékosügynökök és közvetítők hatalmas fizetésére
2024 április 21.   Liner
Gianni Infantino FIFA-elnök nyilvánosan bírálta a játékosügynököknek és közvetítőknek kifizetett túlzott mértékű jutalékokat, meglátása szerint ugyanis ez a két szakma rengeteg pénzt vesz el a futballtól.
Ezért nem állították ki a szinte közellenségé váló Martínezt a második sárga lapja után!
2024 április 19.   Mandiner
Az Aston Villa klasszis kapusa megint egyszemélyes színházat adott elő, de a FIFA szabálymódosítása neki kedvezett.
A Cardif a paraguayi futball fejlődésének reménysugara
2024 április 15.   Büntető.com
Újabb pozitívumot lehet felírni a sokat kritizált Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA neve mellé, ugyanis néhány napja átadták a paraguayi Luque városában a helyi labdarúgás fejlődését szolgáló edzőközpontot (Cardif), mely a fiatal futballisták képzése mellett társadalmi célok megvalósításában is fontos szerepet kap a dél-amerikai országban.
Kassait megütötték, két másik magyar FIFA-bírót leköptek - a kemény pillanatokról is vallottak a korábbi játékvezetők
2024 április 9.   Sportal
A World Soccer magazin márciusi száma három korábbi magyar Fifa-játékvezetőt szólaltatott meg, sztorikból nem volt hiány.
Javított a magyar válogatott a friss FIFA-világranglistán
2024 április 4.   Igényesférfi.hu
A magyar labdarúgó-válogatott egy helyet javított, így a 26. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is a világbajnok Argentína vezet.
Újra javított a FIFA-világranglistán a magyar válogatott
2024 április 4.   m4sport.hu
A magyar labdarúgó-válogatott egy helyet javított a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, így már a 26. helyet foglalja el Marco Rossi csapata.
Itt a márciusi győzelmek eredménye, a magyar labdarúgó-válogatott tovább javított pozícióján – így állunk az Eb-ellenfelekhez képest
2024 április 4.   Magyar Nemzet
Magyarország 210 válogatott közül a 26. a Fifa ranglistáján.
A magyar válogatott már a svédeket is megelőzte a világranglistán
2024 április 4.   Sportal
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (Fifa) nyilvánosságra hozta a legfrissebb világranglistát. Eszerint a magyar válogatott egy helyet javítva a 26. helyen áll.
Már a következő mérföldkő lebeg a szeme előtt - interjú az NB I-ben 20 éve bemutatkozó Vad II Istvánnal
2024 április 3.   Sportal
Húsz évvel ezelőtt, 2004. április 3-án mutatkozott be a magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában Vad Ii István. A Fifa-játékvezető a Sportálnak beszélt az első Nb I-es mérkőzéséről, a játékvezetésen belül kötött barátságokról, a kellemes és kellemetlen nemzetközi élményekről, valamint a legutóbbi családi küldésről is.
A győztes gól: Waititi újabb jó alkotása
2024 április 3.   Mafab
Mi történik akkor, ha egy kiégett, leszerepelt, életunt edző leszerződik a FIFA ranglista legutolsó helyén álló válogatotthoz, ez a film bemutatja. Ezt mind úgy sikerül tálalnia a nagyközönségnek, hogy inkább nem is a fociról szól a történet, hanem az emberi érzelmekről, életérzésekről, amit számomra a film, vagyis a mini sziget fílingjét is átadja
Kíméletlen volt a FIFA, döntöttek az elmaradt vb-selejtező sorsáról
2024 március 30.   Sportal
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (Fifa) 3-0-s gólkülönbséggel a japán válogatottnak adta a keddre kiírt, de elmaradt észak-koreai világbajnoki selejtezőmérkőzés három pontját.
Az elfeledett orosz válogatott nyomában
2024 március 27.   Sportal
Oroszország férfi labdarúgó-válogatottja az Uefa és a Fifa által kiszabott felfüggesztés miatt jó ideje csak felkészülési mérkőzéseken léphet pályára. Felkészülniük ugyanakkor nincs mire...
Te jó ég: megdőlt a világcsúcs, ilyen gyorsan még senki nem rúgott gólt
2024 március 26.   naphire.hu
Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke is gratulált az osztrák Christoph Baumgartnernek, aki szombaton világcsúcsot jelentő 6,3 másodperc alatt szerzett gól a szlovákok elleni felkészülési mérkőzésen.
A FIFA-elnök is gratulált a leggyorsabb gól szerzőjének
2024 március 26.   Sportal
Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (Fifa) elnöke is gratulált az osztrák Christoph Baumgartnernek, aki szombaton világcsúcsot jelentő 6,3 másodperc alatt szerzett gól a szlovákok elleni felkészülési mérkőzésen.
A FIFA döntött az elhalasztott vb-selejtezőről
2024 március 24.   Sportal
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (Fifa) nem ír ki új időpontot az elhalasztott Észak-Korea-Japán világbajnoki selejtezőre.
Tizenkét embert őrizetbe vettek a török botrány miatt, a FIFA elnöke is megszólalt
2024 március 18.   Sportal
A török rendőrség 12 embert őrizetbe vett azután, hogy a házigazda Trabzonspor szurkolói berohantak a pályára és rátámadtak a győzelmüket ünneplő Fenerbahce labdarúgóira a két csapat bajnoki meccsét követően.
A FIFA-licences menedzser szerint ötmillió eurót is adhatnak Abu Faniért
2024 március 17.   Sportal
Az Nb I eladási rekordját már most is egy Ftc-játékos, Muhamed Besic tartja.
Fontos döntés született a labdarúgó-világbajnokságról
2024 március 15.   Sportal
Az U17-es világbajnokságot 2025-től évente fogják megtartani, jelentette be csütörtökön a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (Fifa)