Foci

Lombard: két román játékos jött Kaposvárról - sajtóhír
2014 augusztus 22.   nso.hu
Sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa két korábban Kaposváron szereplő román futballistát szerződtetett.
Gascoigne újra kórházban
2014 augusztus 22.   Blikk.hu
London – Hiába szóltak arról a hírek, hogy Paul Gascoigne (47) visszatér futballozni, az egykori angol labdarúgó ismét kórházba került.
Videó: balettóra focistáknak, szemrevaló tanár segítségével
2014 augusztus 22.   nso.hu
Balettel tartották formában magukat az angol Brentford labdarúgói 1966-ban. A felvételen látható, ahogy a futballisták korlát mellett gyakorolják a láblendítést, gimnasztikáznak és talajgyakorlatokat végeznek egy szemrevaló balett-tanár, Doreen Hermitage segítségével. Látott már ilyet?
Gascoigne újra focizik
2014 augusztus 21.   Blikk.hu
Újpest: nem kellett a próbázó ausztrál középhátvéd
2014 augusztus 21.   nso.hu
Ausztrál védő szerepelt próbajátékon az Újpest NB I-es labdarúgócsapatánál, ám a fiatal futballista nem felelt meg, így nem lesz a klub játékosa.
Tovább él a berni átok
2014 augusztus 21.   Blikk.hu
Bern — Átok ül a magyar focicsapatokon a berni stadionban. A Debrecen együttese itt lépett pályára az Európa-liga playoffkörének első meccsén, azonban ezúttal sem járt sikerrel: a magyar bajnokot 3-1-re verte a svájci Young Boys.
Videó: a legendás frizura is megkapta a jeges vizet
2014 augusztus 21.   nso.hu
A futballtörténelem egyik legjellegzetesebb frizuráját viselő korábbi kolumbiai klasszis, Carlos Valderrama is elfogadta a kihívást, beszállt az ALS Ice Bucket Challenge jótékonysági mozgalomba, és magára borított egy lavór jeges vizet.
Tizenegy magyar focicsapatot büntetnek a szurkolói rigmusok miatt
2014 augusztus 21.   444.hu
A múlt hétvégi fordulón nem tetszett az MLSZ-nek a szurkolás minősége, ezért pl. a Fradit mint visszaesőt büntette 150 ezer forintra. A Pécs a rekorder: félmilliót csengethetnek ki. Sajnos az MLSZ közleménye nem tér ki arra, hogy pontosan mik voltak a megbotránkoztató … Folytatás
Az SAP fogja elemezni a Bayern focistáit
2014 augusztus 21.   mfor.hu
Az informatikai óriás és a német topklub három éves megállapodást kötött. Az SAP segítette a német válogatott felkészülését is a világbajnokságra.
A Barcának be kell spájzolnia focistákból
2014 augusztus 21.   origo.hu
Ha nem akar kockáztatni, a Barcelona kénytelen lesz venni még egy rakás játékost, aztán remélni, hogy később szüksége is lesz rájuk. Sokba fájhat a FIFA büntetése a klubnak.
Vélemény: Ezért van szükség a szurkolói kártyára
2014 augusztus 21.   hatharom.com
Sokak szerint a szurkolói kártya árt a magyar futballnak, pedig léteznek mellette szóló érvek is.
Neten cikizik Bajner Bálintot a drukkerek
2014 augusztus 21.   BORS Online
Óriási visszhangot váltott ki Angliában, hogy a magyar focit kritizáló Facebook-közösség, a Trollfoci megszállta az Ipswich oldalát. Bajner Bálinton gúnyolódnak az angol klub netes felületén a szurkolók.
Magyar trollok söpörtek le egy oldalt a Facebookról
2014 augusztus 21.   hvg.hu
Magyarországról elérhetetlenné vált az angol Ipswich Town focicsapat 45 ezer rajongót számláló Facebook-oldala, miután hazai trollok rászálltak.
Románia: A PAFC utánpótlása jobb a Fradiénál - Sorin Botis
2014 augusztus 21.   nso.hu
Augusztus 22. és augusztus 24. között első alkalommal rendezik meg az Elite Cup elnevezésű ifjúsági labdarúgótornát Aradon. A viadallal kapcsolatban Sorin Botis, a házigazda UTA Arad jelenlegi, a Ferencváros korábbi futballistája beszélt a magyarországi helyzetről.
Európa legjobb futója lett a Chelsea-focista
2014 augusztus 21.   BORS Online
Adam Gemili hét évet töltött el a Chelsea labdarúgó akadémiáján. Igazából csak két éve döntötte el, hogy inkább atléta lesz, és nem focista. A múlt heti Eb-n két aranyat nyert.
A focistából lett Gyalogkakukkot felrúgni sem tudták
2014 augusztus 21.   origo.hu
Fél évvel az után, hogy sportágat váltott, kis híján olimpiai döntőbe jutott Adam Gemili a legfontosabb atlétikai számban, a százas síkfutásban. Eredetileg csak jól akarta magát érezni, a hét végén viszont két Európa-bajnoki aranyat nyert az egykori Chelsea-focista.
Ismét új buszt kapott az FC Bayern München az MAN-től
2014 augusztus 21.   kamionhirek.hu
Az MAN már régóta elkötelezett szállító-partnere több sportklubnak. A német gyártó elsősorban a német, első osztályú focibajnokság, a Bundesliga csapatainak kiemelt szponzora, a mezőny nagy része MAN-el vagy Neoplannal utazik meccseire. Az FC Bayern München mindig is az egyik legfontosabb ügyfél volt ezek közül a csapatok közül, mivel nemcsak országon belül, de nemzetközi szinten is a legtöbb…
Játékossors: Rudnevs visszatérhet Lengyelországba
2014 augusztus 21.   nso.hu
A német Bundesligában szereplő Hamburg labdarúgója, Artjoms Rudnevs újra Lengyelországban futballozhat.
Barcelona: Tajti Mátyás élvezte a játékot a Real Madrid ellen
2014 augusztus 21.   nso.hu
Tajti Mátyással a soraiban csapott össze a Barcelona utánpótláscsapata a Real Madrid fiataljaival Szlovákiában, és a 16 éves magyar futballista jó teljesítményt nyújtott.
A szurkolók sztárt csináltak Bajnerből
2014 augusztus 21.   Blikk.hu
Ipswich – Ismertté tették a magyar futballszurkolók Bajner Bálintot (23) Angliában.