Tóth Krisztina

Ahogy mi megéltük: „A lelátó még percekkel később is a veszteseket ünnepelte”
2020 április 18.   She
Sorozatunkban személyes élmények alapján idézünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A hetedik részben Szűcs Miklós emlékszik vissza arra a napra, amikor a 2000-es sydney-i olimpián a Bátorfi Csilla, Tóth Krisztina asztalitenisz páros drámai mérkőzésen maradt le a bronzéremről.
Asztalitenisz: telt házas gálának ígérkezik a Generációk Csatája
2015 november 19.   She
A szervezők reményei szerint telt ház várja majd december 20-án a Generációk Csatája elnevezésű asztalitenisz-gála résztvevőit, köztük a sztárvendégeket, a svéd Jan-Ove Waldnert, a belga Jean-Michel Saive-et, valamint Klampár Tibort és Tóth Krisztinát.
Asztalitenisz: gálán búcsúztatták el Tóth Krisztinát
2014 december 20.   She
Jakab János nyerte szombaton a Körcsarnokban az asztaliteniszezők látványos gálaműsorral színesített Generációk csatája elnevezésű versenyét.
Asztalitenisz: Póta Georgina indulhat a világkupán
2014 szeptember 6.   She
Póta Georgina részvételi jogot szerzett az októberben Linzben sorra kerülő női asztalitenisz-világkupára. A vk-n 2010-ben volt legutóbb magyar szereplő, a Kuala Lumpur-i viadalon Tóth Krisztina vett részt.
Asztalitenisz: Tóth Krisztina az ITTF sportolói bizottságában
2014 május 12.   She
Tóth Krisztinát beválasztották a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) sportolói bizottságába, amelynek mandátuma 2018-ig szól.
Magyar tagja lett a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség sportolói bizottságának
2014 május 12.   Kripto Akadémia
Tóth Krisztina mandátuma 2018-ig szól.
Asztalitenisz-vb: Tóth korábbi ellenfele világbajnok lett
2013 május 19.   She
A második fordulóban Tóth Krisztinát búcsúztató, olimpiai bajnok kínai Li Hsziao-hszia nyerte meg a női egyest a párizsi asztalitenisz-világbajnokságon, miután a vasárnapi döntőben hat szettben jobbnak bizonyult honfitársánál, a világranglistán második Liu Si-vennél.
Búcsúzott az utolsó magyar is, kiesett a Póta, Tóth duó
2013 május 18.   Behaviour
Nincs már magyar játékos versenyben a párizsi asztalitenisz-világbajnokságon, miután tegnap délelőtt a Póta Georgina, Tóth Krisztina duó is búcsúzni kényszerült a női párosok nyolcaddöntőjében.
Asztalitenisz-vb: búcsúzott a Póta, Tóth páros is Párizsban
2013 május 17.   She
Nincs már magyar versenyben a párizsi asztalitenisz-vb-n, miután Póta Georgina és Tóth Krisztina a női párosok nyolcaddöntőjében 4:3-ra kikapott a japán Fudzsi Hiroko, Vakamija Miszako duótól.
Póta és Tóth továbbjutott, Lovas és Pergel nem bírt a kínaiakkal
2013 május 16.   Agroinform
A Póta Georgina, Tóth Krisztina duó bejutott a legjobb 16 közé a női párosok versenyében a párizsi asztalitenisz-vb-n.
Asztalitenisz-vb: Pótáék továbbjutottak, Lovasék kiestek
2013 május 16.   She
Póta Georgina és Tóth Krisztina 4:1-re nyert a luxemburgi Tessy Gonderinger, Xialian Ni duó ellen a párizsi asztalitenisz-világbajnokságon a női párosok 2. fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé. Ugyanez nem sikerült Lovas Petrának és Pergel Szandrának, ők ugyanis 4:0-ra kikaptak jóval esélyesebb kínai ellenfelüktől.
Asztalitenisz-vb: mindkét női magyar páros a 2. fordulóban
2013 május 15.   She
Két magyar kettős is bejutott a legjobb 32 közé a Párizsban zajló asztalitenisz-világbajnokságon. Póta Georgina és Tóth Krisztina egy görög, Lovas Petra és Pergel Szandra pedig egy angol duót vert meg az 1. fordulóban.
Asztalitenisz: arannyal búcsúzik a bajnokságtól Tóth klubja
2013 április 21.   She
Sorozatban hatodszor, összességében pedig hetedszer szerezte meg a bajnoki címet a német asztalitenisz Bundesligában Tóth Krisztina klubja, az FSV Kroppach.
Asztalitenisz: Tóth Krisztina a bajor szövetségben folytatja
2013 március 19.   She
A hétszeres Európa-bajnok asztaliteniszező, Tóth Krisztina áprilistól a Bajor Asztalitenisz-szövetségben vállal munkát, és az élsportot legfeljebb alacsonyabb szinten folytatja.
Asztalitenisz: visszalép Tóth Krisztina német klubja
2012 december 17.   She
A szezon végén visszalép a német asztalitenisz Bundesligától Tóth Krisztina klubja, az FSV Kroppach.
Asztalitenisz: bronzérmesként zárt a Tóth, Póta duó Poznanban
2012 november 10.   She
A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó bronzérmes lett az asztaliteniszezők poznani World Tour-versenyén, miután a szombat esti elődöntőben hat szettben, 4:2-re alulmaradt tajvani riválisával szemben.
Asztalitenisz: Lovas a világ legjobbja ellen a döntőért
2012 november 10.   She
Lovas Petra egyesben, Tóth Krisztina és Póta Georgina pedig párosban jutott a legjobb négy közé az asztaliteniszezők poznani World Tour-versenyén.
Ezüstérmes a Póta-Tóth páros
2012 október 21.   Behaviour
A Póta Georgina, Tóth Krisztina kettős ezüstérmet szerzett a dániai Herningben zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon, miután a szombati döntőben hét játszmában kikapott a román Daniela Dodean, Elizabeta Samara duótól.
Európa-bajnoki ezüstérmes a Póta, Tóth páros
2012 október 20.   Infostart
Ezüstérmes lett a Póta Georgina, Tóth Krisztina kettős a dániai Herningben zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon, miután a döntőben hét játszmában kikapott a román duótól.
Asztalitenisz Eb: háromszettes előnyről bukták el a döntőt Tóthék
2012 október 20.   She
Háromszettes előnyről bukta el a dániai Herningben zajló asztalitenisz Európa-bajnokság döntőjét a Tóth Krisztina, Póta Georgina magyar páros a Daniela Dodean, Elizabeta Samara román duó ellen.