Farkas Györgyi

Atlétika: Zsivoczky-Farkas még szeretne versenyezni
2020 április 6.   She
Még szeretne versenyezni, ugyanakkor készül az ezt követő életre is Zsivoczky-Farkas Györgyi, fedett pályás Európa-bajnoki bronzérmes többpróbázó.
Atlétika: kizárás a 2016-os vb-n, Zsivoczky-Farkas így 4.
2019 szeptember 27.   She
Egy kizárás következtében Zsivoczky-Farkas Györgyi egy helyet előrelépve a negyedik lett a 2016-os fedett pályás atlétikai világbajnokság ötpróbaversenyében.
Atlétikai Eb: Krizsán nyerte a 800 métert hétpróbában, a 7. helyen zárt
2018 augusztus 10.   She
A női hétpróbázók utolsó száma a 800 méter volt, amelyben Zsivóczky-Farkas Györgyi az első futamban lett volna érdekelt, de nem állt rajthoz, így helyezetlenül zárta az Eb-t. A szám másik magyar atlétája, Krizsán Xénia a második futamban élen végezve megnyerte a számot.
Atlétikai Eb: Gyurátz és Gyürkés bejutott a döntőbe
2018 augusztus 10.   She
A kalapácsvető Gyurátz Réka és a 3000 méteres akadályfutásban induló Gyürkés Viktória a pénteki selejtezőből bejutott versenyszáma vasárnapi döntőjébe a Berlinben zajló atlétikai Európa-bajnokságon. A hétpróbázóknál Krizsán Xénia javított, Zsivoczky-Farkas Györgyi rontott összetettbeli helyezésén. A hétpróbázó Krizsán Xénia a 10., Zsivoczky-Farka
Atlétikai Eb: Mekhissi-Benabbad 2010 óta veretlen 3000 méter akadályon
2018 augusztus 9.   She
A Berlinben zajló atlétikai Európa-bajnokság harmadik napjának esti programjában a hétpróbázó Krizsán Xénia és Zsivoczky-Farkas Györgyi súlylökésben és 200 méteres síkfutásban folytatta a délelőtt megkezdett versenyzést. A női 100 méteres gátfutás elődöntőjében Kozák Luca és Kerekes Gréta állt rajthoz, a döntőbe egyikük sem jutott be. 3000 mét
Atlétikai Eb: Krizsán továbbra is az első tízben, Guliyev simán nyert 200 méteren
2018 augusztus 9.   She
A Berlinben zajló atlétikai Európa-bajnokság harmadik napjának esti programjában a hétpróbázó Krizsán Xénia és Zsivoczky-Farkas Györgyi súlylökésben és 200 méteres síkfutásban folytatta a délelőtt megkezdett versenyzést. A női 100 méteres gátfutás elődöntőjében Kozák Luca és Kerekes Gréta állt rajthoz, a döntőbe egyikőjük sem jutott be. 200 méter s
Atlétika Eb: Krizsán Xénia továbbra is az első tízben hétpróbában
2018 augusztus 9.   She
A Berlinben zajló atlétikai Európa-bajnokság harmadik napjának esti programjában a hétpróbázó Krizsán Xénia és Zsivoczky-Farkas Györgyi súlylökésben és 200 méteres síkfutásban folytatta a délelőtt megkezdett versenyzést. A női 100 méteres gátfutás elődöntőjében Kozák Luca és Kerekes Gréta állt rajthoz, a döntőbe egyikőjük sem jutott be.
Atlétika Eb: nem jutott magyar versenyző döntőbe női 100 gáton
2018 augusztus 9.   She
A Berlinben zajló atlétikai Európa-bajnokság harmadik napjának esti programjában a hétpróbázó Krizsán Xénia és Zsivoczky-Farkas Györgyi súlylökésben és 200 méteres síkfutásban folytatja a délelőtt megkezdett versenyzést. A női 100 méteres gátfutás elődöntőjében Kozák Luca és Kerekes Gréta állt rajthoz, a döntőbe egyikőjük sem jutott be.
Atlétika Eb: Krizsán Xénia az első tízben a hétpróbázók között
2018 augusztus 9.   She
Krizsán Xénia és Zsivoczky-Farkas Györgyi kezdte meg a magyar szereplést az atlétika Európa-bajnokság csütörtöki napján Berlinben, a női hétpróba 100 méter gát számában – mindketten a harmadik helyen végeztek a futamukban. Magasugrásban Zsivoczky-Farkas 176, míg Krizsán 179 centiméterig jutott. Szeles Bálint 110 méter gáton előfutamot teljesített,
Atlétika Eb: Szeles Bálint és Kazi Tamás is búcsúzott az előfutamban
2018 augusztus 9.   She
Krizsán Xénia és Zsivoczky-Farkas Györgyi kezdte meg a magyar szereplést az atlétika Európa-bajnokság csütörtöki napján Berlinben, a női hétpróba 100 méter gát számában – mindketten a harmadik helyen végeztek a futamukban. Magasugrásban Zsivoczky-Farkas 176, míg Krizsán 179 centiméterig jutott. Szeles Bálint 110 méter gáton előfutamot teljesített,
Atlétikai vb: Zsivoczky-Farkas a szezon végén dönt a jövőjéről
2017 augusztus 7.   She
Zsivoczky-Farkas Györgyi a 17. helyen végzett hétpróbában a londoni atlétikai világbajnokságon. Hogy ez volt-e az utolsó világversenye, azt még nem tudja.
Atlétikai vb: Krizsán a 9., Zsivoczky-Farkas a 17. lett
2017 augusztus 6.   She
Krizsán Xénia remek 800 méteres futásának köszönhetően a kilencedik helyen zárt hétpróbában a Londonban zajló atlétikai világbajnokságon, míg Zsivoczky-Farkas Györgyi 17. lett.
Atlétikai vb: egyéni csúcs! Krizsán a 11. a záró szám előtt
2017 augusztus 6.   She
Krizsán Xénia négy helyet javítva a 11., Zsivoczky-Farkas Györgyi pedig két pozíciót előrelépve a 20. helyen áll hat szám után a hétpróbázók versenyében a londoni atlétikai világbajnokságon.
Atlétikai vb: Gyurátz Réka nem jutott döntőbe női kalapácsvetésben
2017 augusztus 5.   She
Nem sikerült jól az első két szám hétpróbázónknak, Krizsán Xéniának és Zsivoczky-Farkas Györgyinek a londoni atlétikai világbajnokság második napján, Gyurátz Réka pedig lemaradt a női kalapácsvetés döntőjéről, de neki a tapasztalatszerzés volt a lényeg a felnőttek között.
Atlétika: az idei fedett pályás Eb győztesei és éremtáblázata
2017 március 6.   She
Magyarország a súlylökő Márton Anita (arany) és az ötpróbázó Zsivoczky-Farkas Györgyi (bronz) jóvoltából két érmet szerzett az elmúlt hét végén Belgrádban megrendezett fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon, ezzel a tizedik helyen végzett a nemzetek éremversenyében. Íme, a győztesek listája és az éremtáblázat!
Zsivoczky-Farkas Györgyi bronzérmes ötpróbában
2017 március 3.   444.hu
Saját rekordjait döntötte meg sorban a magyar versenyző a belgrádi fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon.
Márton Anita a legjobb eredménnyel jutott be a döntőbe az atlétika Eb-n
2017 március 3.   Blikk
A címvédő Márton Anita a legjobb eredménnyel bejutott a női súlylökés esti döntőjébe a belgrádi fedettpályás atlétikai Európa-bajnokság pénteki nyitónapján, melyen Krizsán Xénia a második, Zsivoczky-Farkas Györgyi pedig a hetedik helyen áll az ötpróba első száma után.
Fp. atlétikai Eb: A címvédés a legfontosabb – Márton Anita
2017 március 3.   She
Péntek reggel 9.30-kor elkezdődik a 34. fedett pályás atlétikai Európa-bajnokság Belgrádban, az első versenyszámban mindjárt két magyar atléta áll rajthoz, Zsivoczky-Farkas Györgyi és Krizsán Xénia indul 60 méter gáton, az ötpróba első számában. Ma tizenegy magyar versenyez a tizenöt fős csapatból, többek között a címvédő súlylökő Márton Anita és a gátfutó Baji Balázs.
Atlétika: a mezőny első felében a magyar ötpróbázók
2017 február 24.   She
Zsivoczky-Farkas Györgyi a második helyen áll a jövő pénteken kezdődő fedett pályás Európa-bajnokságra meghívott ötpróbázók között.
Atlétika: olimpikonjaink sikere a Magyar Szuper Liga döntőjében
2016 szeptember 3.   She
A Rio de Janeiró-i olimpia résztvevői közül Szabó Barbara magasugrásban, Zsivoczky-Farkas Györgyi távolugrásban, Helebrandt Máté pedig 10 kilométeres gyaloglásban győzött a budapesti Lantos MihálySportközpontban zajló 3. Atlétikai Magyar Szuper Liga döntőben.