Kálovics Anikó

Atlétika: Minczér és Kálovics nyerte a mezei futó ob-t
2014 március 23.   She
A férfiaknál Minczér Albert, a nőknél pedig Kálovics Anikó nyerte a mezei futó országos bajnokságot.
Aranyos vasárnap: Pars Krisztián is olimpiai bajnok lett
2012 augusztus 6.   Habostorta
Vasárnapi mérleg: két arany, egy bronz, és egy csodálatos pólós győzelem Pars Krisztián nyerte a kalapácsvetést a londoni olimpián. A magyar atléta a döntőben egyedüliként dobott 80 méter fölött. Az idén Európa-bajnok, tavaly világbajnoki ezüstérmes szombathelyi dobó számított a döntő esélyesének. Idei tíz versenyéből kilencet megnyert, és ebben az évben csupán az a fehérorosz Ivan Tyihon…
Atlétika: Kálovics és Rakonczai olimpiai A-szinten belül futott Frankfurtban
2011 október 30.   She
A világcsúcstól mindössze három másodperccel elmaradva nyerte meg a frankfurti maratoni futóversenyt Wilson Kipsang.
Atlétika: Kálovics Anikó ismét nyert az olasz mezeifutó-versenyen
2011 január 6.   She
Kálovics Anikó megvédte címét az év első komoly mezeifutó-versenyén, az olaszországi 54. Campaccio San Giorgio sur Legnano viadalon. A magyar atléta – aki sorozatban harmadszor diadalmaskodott itt – a 6 kilométeres távon ezúttal 20:04 perces idővel győzött. A férfiak 10 km-es versenyét a mezeifutó-világbajnok kenyai Joseph Ebuya nyerte.
Atlétika: Kálovics negyedik lett a bolzanói szilveszteri versenyen
2011 január 2.   She
Kálovics Anikó negyedik helyen végzett a hagyományos szilveszteri futóversenyen Bolzanóban.
Atlétika: Kálovics Anikó tizedik lett a frankfurti maratonin
2010 október 31.   She
A tizedik helyen végzett Kálovics Anikó a vasárnapi frankfurti maratoni távú futóversenyen, amelyen a férfiak között a kenyai Wilson Kipsang, a nők mezőnyében pedig honfitársa, Caroline Kilel győzött.
Atlétika: Kálovics a 3., Papp Krisztina 7. a portsmouthi futóversenyen
2010 október 24.   She
Kálovics Anikó a harmadik, Papp Krisztina pedig a hetedik helyen végzett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) legrangosabb utcai futósorozatába tartozó portsmouthi BUPA Great South Run elnevezésű viadalon.
Atlétikai Eb: három bronzzal zárt a magyar csapat
2010 augusztus 1.   Metropol
Fazekas Róbert bronzérmet szerzett diszkoszvetésben a barcelonai atlétikai Európa-bajnokság vasárnapi záró napján. Kálovics Anikó a tizedik, Papp Krisztina a 14. helyen végzett 5000 méteren.
Atlétikai Eb: török arany és ezüst női 5000-en, Kálovics Anikó a 10.
2010 augusztus 1.   She
Kettős török győzelem született női 5000 méteren a barcelonai atlétikai Eb-n: Alemitu Bekele Európa-bajnoki csúccsal győzött a 10 000 méter aranyérmese, Elvan Abeylegesse és a portugál Sara Moreira előtt.
Atlétika: rajtra kész a Keszthelyi Kilométerek szervezőgárdája
2010 május 28.   She
Az idén harmadik alkalommal, hét versenyszámmal megrendezésre kerülő, a Keszthelyi Kilométerek nevet viselő félmaraton-, maraton- és maratonváltó futóversenyre már mintegy fél ezren regisztráltak. A május 30-i viadal egyik favoritja a háromszoros olimpikon, Eb-bronzérmes Kálovics Anikó.
Atlétika: Kálovics győzött, Földingné második Pozsonyban
2010 március 29.   She
Kálovics Anikó megnyerte vasárnap a Pozsonyban rendezett nemzetközi futóverseny, a Bratislava Marathon női félmaratoni számát, míg Földingné Nagy Judit a 42.195 kilométeres távon második lett.
Kiss Dániel 25 éves országos csúcsot döntött meg
2010 február 1.   Behaviour
Kiss Dániel 7.57 mp-cel országos csúcsot futott 60 m gáton a karlsruhei fedettpályás atlétikai versenyen, vasárnap - ezzel Bakos György 25 éves rekordját adta át a múltnak. Kálovics Anikó győzött a San Sebastianban rendezett mezeifutó versenyen.
Atlétika: Kálovics Anikó nyolcadik lett Sevillában
2010 január 17.   She
A nyolcadik helyen végzett a vasárnapi, spanyolországi hagyományos mezeifutó-viadalon Kálovics Anikó, aki január 6-án címvédőként diadalmaskodott az év első komoly versenyén, az 53. Campaccio San Giorgio sur Legnano viadalon, Olaszországban.
Atlétika: Kálovics Anikó megvédte címét a legnanói mezeifutó-versenyen
2010 január 6.   She
Kálovics Anikó megvédte címét az év első jelentős mezeifutó-versenyén, az 53. Campaccio San Giorgio sur Legnano viadalon.
Atlétika: Kálovics Anikó negyedik a manchesteri utcai futáson
2009 május 17.   She
Kálovics Anikó negyedik lett vasárnap a Manchesterben rendezett utcai futóversenyen. A magyar versenyző 33:23 perc alatt teljesítette a 10 km-es távot. A férfiaknál egy igazi világklasszis, az etióp Haile Gebrselassie nyert 27:39-cel, így a 36 éves olimpiai bajnok nem tudta visszahódítani a szám világcsúcsát (27:01) a kenyai Micah Kogótól.
Mezei futás: Kálovics Anikó győzött az olaszországi versenyen
2009 február 1.   She
Folytatva idei sikersorozatát Kálovics Anikó nyerte meg a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) sorozatába tartozó vasárnapi olaszországi mezeifutó-versenyt.
Atlétika: Kálovics Anikó győzelme San Sebastianban
2009 január 25.   She
A magyar atléta 18:45 perccel győzött az 5.3 kilométeres távon a marokkói Szoud Kambusia (18:56 p) és a spanyol Marta Domínguez (19:05) előtt
Atlétika: Kálovics Anikó diadala a legnanói mezeifutó-versenyen
2009 január 6.   She
Kálovics Anikó nyerte meg a Legnanóban 52. alkalommal megrendezett nemzetközi mezeifutó-versenyt.
Atlétika: Kálovics Anikó második helye a bolzanói futóversenyen
2009 január 1.   She
Kálovics Anikó a második helyen végzett a szilveszteri bolzanói 10 kilométeres utcai futóversenyen. A tavalyi év magyar atlétanőjévé választott futót az öt kilométeres távon csak az akadályfutás olimpiai bajnoka, az orosz Gulnara Szamitova előzte meg.
Atlétika: Kálovics Anikó Velencében diadalmaskodott
2008 október 26.   She
Kálovics Anikó nyerte a nők versenyét az olaszországi Velencében megrendezett nemzetközi maratoni viadalon. A Zalaszám-ZAC atlétája 2:31:24 órás idővel bizonyult a legjobbnak.