Máté Gábor

Atlétikai ob: Kővágó Zoltán is simán győzött - az összes eredmény
2010 augusztus 8.   She
Pars Krisztián kalapácsvető után Kővágó Zoltán is nagyon magabiztosan védte meg címét az atlétikai országos bajnokságon Debrecenben: több mint hét méterrel előzte meg a második helyezett Máté Gábor Istvánt.
Atlétika vb: A magyar csapat érem nélkül zárt, Bekele duplázott
2009 augusztus 23.   Behaviour
A legjobb eredményt a kalapácsvető Pars Krisztián érte el, aki negyedik lett, ám vele szemben az éremszerzés volt az elvárás. A válogatott többi tagja a tőle elvárható eredményt nyújtotta. Két éve, Oszakában szintén nem sikerült érmet szerezni, akkor Pars és a diszkoszvető Máté Gábor ötödik helyezése jelentett pontokat.
Atlétika: három magyar indul a stuttgarti Világdöntőben
2008 szeptember 12.   She
Két diszkoszvetőnk, Kővágó Zoltán és Máté Gábor mellett a kalapácsvető Pars Krisztián képviseli hazánkat a hétvégén Stuttgartban sorra kerülő atlétikai Világdöntőben.
Atlétikai EK, B-csoport: negyedik és hatodik helyen a magyarok
2008 június 22.   She
A magyar férfi csapat a negyedik, a női pedig a hatodik helyen végzett az atlétikai Európa Kupa B-csoportjának isztambuli versenyén. A viadal honlapja szerint vasárnap a magyarok közül a férfiaknál Máté Gábor érte el a legjobb eredményt, aki 64,07 méterrel nyert diszkoszvetésben, a nőknél Listár Nikolett 200 méteren második lett. Az olimpiai "A" vagy "B"-szintet nem sikerült újabb magyar atlétának…
Atlétika: Máté Gábor harmadik, Kővágó Zoltán negyedik Kaunasban
2008 június 9.   She
Máté Gábor a harmadik, míg Kővágó Zoltán a negyedik helyen végzett a kaunasi atlétikai versenyen.
Atlétika: Máté nyert, Kővágó második lett a dakari Grand Prix-n
2008 május 18.   She
Máté Gábor nyerte a diszkoszvetést a dakari atlétikai Grand Prix-n, és Kővágó Zoltán személyében a dobogó második fokára is magyar dobó állhatott fel.
Érem nélkül maradtak a magyar atléták a vb-n
2007 szeptember 4.   Blikk
Oszaka - Érem nélkül tért haza a magyar válogatott az atlétikai világbajnokságról. Hasonló legutóbb 2001-ben, Edmontonban fordult elő. Négy döntősünk volt, Pars Krisztián és a diszkoszvető Máté Gábor egyformán ötödik lett, a szintén diszkoszos Kővágó Zoltán a kilencedik, a tízpróbázó Zsivoczky Attila pedig a 12. helyen zárt.
Két ötödik hellyel zártuk az oszakai vébét
2007 szeptember 2.   Metropol
A 11 tagú magyar csapat a kalapácsvető Pars Krisztián (képünkön) és a diszkoszvető Máté Gábor révén két ötödik helyezéssel zárta az oszakai atlétikai világbajnokságot.
Atlétikai vb: Kővágó és Máté döntője 12:30-kor kezdődik
2007 augusztus 28.   She
Kővágó Zoltán és Máté Gábor révén mi, magyarok is érdekeltek vagyunk a 11. atlétikai világbajnokság mai döntőiben. A két diszkoszvető a 12 fős mezőnyben magyar idő szerint 12:30-kor kezd majd Oszakában. Ma hat számban hirdetnek világbajnokot a japán nagyvárosban. Az alábbiakban a keddi döntők rajtlistáit közöljük az egyes számok kezdési időpontjaival. A versenyeket az Eurosport élőben közvetíti.
Atlétika-vb, Oszaka: Kővágó és Máté döntős, Petráhn elődöntős
2007 augusztus 26.   She
Kővágó Zoltán (képünkön) és Máté Gábor is bejutott a férfi diszkoszvetés keddi döntőjébe az oszakai atlétikai világbajnokságon. Női 400 méteren Petráhn Barbara továbbjutott, s hétfőn a fináléért futhat.
Honvéd Kupa és a MASZ nemzetközi versenye az Iharos pályán
2007 július 3.   Metropol
Kővágó Zoltán és Máté Gábor összecsapása ígérkezik a legizgalmasabbnak a pénteken sorra kerülő, XXIII. Honvéd Kupa atlétikai viadalon a Tüzér utcában, ahol másnap a MASZ nemzetközi versenyét rendezik meg.
Máté második, Pars harmadik
2007 június 17.   Behaviour
Máté Gábor diszkoszvetésben második, Pars Krisztián kalapácsvetésben harmadik lett a varsói nemzetközi atlétikai viadalon, a Kusocinski-emlékversenyen. Máté 65,07 m-es teljesítménnyel szorult a 2. helyre a vb-ezüstérmes észt Gerd Kanter (65,45 m) mögé. Kővágó Zoltán 60,94 m-rel az ötödik helyen zárt. A viadal honlapja szerint Pars 80,19 m-es dobással lett harmadik, a számot a világ- és Európa-…
Atlétika: Máté második, Pars harmadik Varsóban
2007 június 17.   She
Máté Gábor diszkoszvetésben második, Pars Krisztián kalapácsvetésben harmadik lett a varsói nemzetközi atlétikai viadalon, a Kusocinski-emlékversenyen.