Szabó Nikolett

Hat éremnél több lesz a paralimpián
2012 augusztus 29.   Habostorta
A pekingi hat érem túlszárnyalása a magyar küldöttség célja... ...a mai nap Londonban kezdődő XIV. paralimpián. "Az eredeti célunk az volt, hogy több sportolót indíthassunk, mint Pekingben, ez végül nem valósult meg" - mondta Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke. "A csapat összetétele viszont változott, mivel négy éve csak látás- és mozgáskorlátozott versenyzőink…
Atlétika: Papp kettő után, Kiss három után rajtol
2008 augusztus 19.   She
A további küzdelmektől elbúcsúzó, a női gerelyhajítás selejtezőjében 57.15 méteres dobásával a 22. helyen végzett Szabó Nikolett után még két magyar atlétáért szoríthatunk kedden a diszkoszvetésben döntős Fazekas Róberten kívül.
Atlétika, női gerely: Szabó számára véget ért az olimpia
2008 augusztus 19.   She
Szabó Nikolett a harmadik kísérletére érvénytelent dobott, így nem tudott javítani az A-selejtezőcsoportban, a gerelyhajítás küzdelmeiben.
Atlétika, női gerely: Szabó másodikra javított
2008 augusztus 19.   She
Az előzetes programmal ellentétben az A-selejtezőcsoportban elinduló Szabó Nikolett második próbálkozásra 57.15 méterre hajította a gerelyt.
Atlétika: a gerelyhajító Szabó Nikolett ötödik lett Prágában
2008 június 20.   She
57.95 méteres dobásával az ötödik helyen zárt a prágai nemzetközi atlétikai verseny gerelyhajító számában Szabó Nikolett.
Atlétika: Szabó Nikolett olimpiai B szintet ért el Prágában
2008 június 16.   She
Szabó Nikolett 57,95 méteres teljesítménnyel az ötödik helyen végzett a prágai nemzetközi viadal gerelyhajító számában, ezzel olimpiai B szintet teljesített.