Bácsi Péter

Bácsi Péter: Nehéz lesz, de még mindig a 4-6 kvóta megszerzése a cél a birkózóknál
2024 április 9.   m4sport.hu
Bácsi Péter, a Magyar Birkózók Szövetségének (MBSZ) szakmai igazgatója szerint az utolsó, isztambuli kvalifikációs versenyen nehéz dolguk lesz a magyar versenyzőknek, mivel kiélezett küzdelem zajlik a helyekért, de még mindig a 4-6 kvóta megszerzése a cél a párizsi olimpiára.
A birkózók szakmai igazgatója ismertette az elvárásokat az utolsó kvótaszerző versenyre
2024 április 9.   Sportal
Bácsi Péter, a Magyar Birkózók Szövetségének (Mbsz) szakmai igazgatója szerint az utolsó, isztambuli kvalifikációs versenyen nehéz dolguk lesz a magyar versenyzőknek, mivel kiélezett küzdelem zajlik a helyekért, de még mindig a 4-6 kvóta megszerzése a cél a párizsi olimpiára - számolt be róla az Mti.
Bácsi Péter: Plusz három kvótával már egész jól állnánk
2024 március 22.   m4sport.hu
Bácsi Péter, a Magyar Birkózók Szövetségének (MBSZ) szakmai igazgatója szerint a vezetőség fogásnemenként egy-egy kvótával már elégedett lenne az április 5-én Bakuban rajtoló kontinentális olimpiai kvalifikációs tornán.
Bácsi Péter: nem fér bele több baki!
2024 február 24.   Infostart
A Magyar Birkózók Szövetségének szakmai igazgatója azt mondta az InfoRádióban, hogy idén a szokatlan időpont miatt háttérbe szorult az Európa-bajnokság, inkább az áprilisi bakui és a májusi isztambuli olimpiai kvalifikációs versenyen kell majd jól teljesíteniük a magyar birkózóknak.
Bácsi Péter: a három éremmel nem lehetünk csalódottak
2024 február 19.   Magyar Hírlap
Értékelte az Európa-bajnokságot a Magyar Birkózók Szövetségének (MBSZ) szakmai igazgatója.
Bácsi Péter: Jókor jött ez az Európa-bajnokság, láttuk a hibákat, amiken javítani kell
2024 február 19.   m4sport.hu
Bácsi Péter, a Magyar Birkózó Szövetség szakmai igazgatója felemás érzésekkel gondol vissza a néhány napja véget ért Európa-bajnokságra.
Nem boldog, de nem is csalódott a birkózók szakmai igazgatója
2024 február 19.   Sportal
Bácsi Péter, a Magyar Birkózók Szövetségének (Mbsz) szakmai igazgatója nem felhőtlenül boldog, de nem is csalódott a magyar válogatott Európa-bajnoki szereplése után.
Bácsi Péter: "Csalódott vagyok, ennél azért jobban is szerepelhettünk volna"
2023 november 1.   Sportal
A magyar válogatott Takács István révén egy bronzéremmel és Tösmagi Attila ötödik helyével zárt a Tiranában rendezett U23-as birkózó-világbajnokságon, ennél azonban többet remélt a hazai szövetség vezetősége.
"Maradt bennem némi hiányérzet" – Bácsi Péter az U23-as birkózó-vb után
2023 november 1.   m4sport.hu
A magyar válogatott Takács István révén egy bronzéremmel és Tösmagi Attila ötödik helyével zárt a Tiranában rendezett U23-as birkózó-világbajnokságon, ennél azonban többet remélt a hazai szövetség vezetősége.
Bácsi Péter: Az egész világ látta, hogy tus volt: Losonczi Dávid: A célom az olimpiai aranyérem
2023 szeptember 27.   m4sport.hu
A vb-döntő bíráskodása még most sem hagyja nyugodni a magyar birkózótársadalmat.
"Nagyon bosszantó, ami történt" - Így értékelték a magyar birkózók vb-teljesítményét
2023 szeptember 25.   Eurosport
Birkózó-vb - Bácsi Péter, a magyar szövetség szakmai igazgatója összességében elégedett a birkózóválogatott belgrádi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon szerzett három érmével, ugyanakkor maradt benne hiányérzet a kvóták száma és Losonczi Dávid elveszített döntője miatt.
"Egy világbajnoki címtől fosztottak meg minket" – Bácsi Péter kifakadt Losonczi Dávid döntője után
2023 szeptember 25.   Sportal
Bácsi Péter, a magyar szövetség szakmai igazgatója összességében elégedett a birkózóválogatott belgrádi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon szerzett három érmével, ugyanakkor maradt benne hiányérzet a kvóták száma és Losonczi Dávid elveszített döntője miatt.
Bácsi Péter: Az elvárásoknak megfelelően szerepeltek a magyar birkózók
2023 július 17.   Magyar Hírlap
A Magyar Birkózószövetség (MBSZ) szakmai igazgatója szerint a budapesti PolyákImre–Varga János-emlékversenyen jó teljesítmény a magyar versenyzők által megszerzett négy arany-, egy ezüst- és egy bronzérem.
Biztató a válogatott a zágrábi Eb-teljesítménye a szövetség szerint
2023 április 24.   Eurosport
Bácsi Péter szakmai igazgató szerint a hat dobogós helyezéssel teljesítette a magyar válogatott a hazai szövetség (MBSZ) elvárásait a vasárnap zárult zágrábi birkózó Európa-bajnokságon, és a csapat eredménye bizakodásra ad okot a szeptemberi olimpiai kvalifikációs világbajnokságra.
Bácsi Péter: biztató a kvalifikációs vb-re nézve a birkózó Eb-n mutatott teljesítmény
2023 április 24.   m4sport.hu
Bácsi Péter szakmai igazgató szerint a hat dobogós helyezéssel teljesítette a magyar válogatott a hazai szövetség (MBSZ) elvárásait a vasárnap zárult zágrábi birkózó Európa-bajnokságon, és a csapat eredménye bizakodásra ad okot a szeptemberi olimpiai kvalifikációs világbajnokságra, bár némi hiányérzet van benne.
Bácsi Péter: „Az biztos, hogy csalódottnak nem szabad lennünk”
2023 április 24.   Sportal
Bácsi Péter szakmai igazgató szerint a hat dobogós helyezéssel teljesítette a magyar válogatott a hazai szövetség (MBSZ) elvárásait a vasárnap zárult zágrábi birkózó Európa-bajnokságon, és a csapat eredménye bizakodásra ad okot a szeptemberi olimpiai kvalifikációs világbajnokságra.
Remekeltek birkózóink
2022 április 20.   Mandiner
Minden idők legsikeresebb magyar szereplését hozta a budapesti rendezésű birkózó-Európa-bajnokság. Bácsi Péter szakmai igazgató és Bacsa Péter ügyvezető alelnök értékelt a Mandinernek.
Bácsi Péter: Álomszerű volt ez az Eb-szereplés, a versenyzők jócskán túlteljesítették az elvárást
2022 április 5.   m4sport.hu
A magyar birkózók 44 éve nem látott teljesítményt nyújtottak a hazai rendezésű tornán.
Váratlan fordulat: hogyan jöhetnek az ukrán birkózók a budapesti Eb-re?
2022 március 27.   Magyar Nemzet
A hétfőn kezdődő budapesti birkózó Európa-bajnokság mai sajtótájékoztatóján Bacsa Péter, a hazai szövetség (Mbsz) ügyvezető alelnöke, a szervezőbizottság vezetője bejelentette, hogy az ukrán kötöttfogású válogatott is indul a kontinenstornán. Bácsi Péter, az Mbsz szakmai igazgatója négy-öt magyar érmet remél a BOK-csarnokban ingyenesen látogatható
Csoda kellene, hogy tokiói hősünk indulhasson a hazai Eb-n
2022 február 17.   Magyar Nemzet
Budapesten, a BOK-csarnokban március 28. és április 3. között rendezzük meg a birkózó Európa-bajnokságot, amelyre már alakul a magyar csapat: kötött- és szabadfogásban, valamint a nőknél is túl vagyunk az első válogatókon. A Magyar Birkózók Szövetsége (Mbsz) szakmai igazgatója, Bácsi Péter beszámolt arról, hogy a válogatottak milyen felkészülési pr