Csernoviczki Éva

Babát vár olimpiai bronzérmesünk, a kicsi neme is kiderült – képpel
2023 február 5.   Sportal
Csernoviczki Éva az Instagram-oldalán osztott meg egy újabb fotót a pocakjáról. Olimpiai bronzérmes, vb-harmadik, Európa-bajnok cselgáncsozónk tudatta, várandóssága 30. hetében jár, és áprilisra várja kisfia születését.
Babát vár olimpiai bronzérmesünk, a kicsi neme is kiderült – képpel
2023 február 5.   Sportal
Csernoviczki Éva az Instagram-oldalán osztott meg egy újabb fotót a pocakjáról. Olimpiai bronzérmes, vb-harmadik, Európa-bajnok cselgáncsozónk tudatta, várandóssága 30. hetében jár, és áprilisra várja kisfia születését.
Sorjáznak Csernoviczki Éva érvei a visszavonulás mellett
2021 december 4.   Infostart
Még nem döntötte el, hogy folytatja-e sportpályafutását az olimpiai és világbajnoki bronzérmes judós Csernoviczki Éva. Az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy a jövőben már biztosan nem fog a 48 kilogrammos súlycsoportban versenyezni, mert az már az egészsége rovására menne.
Csernoviczki Éva nem állt ki a budapesti cselgáncs-vb rangadójára
2021 június 6.   Magyar Nemzet
Olimpiai bronzérmesünk súlyos sérülése után fél évvel az első mérkőzését megnyerte a hazai világbajnokságon.
Cselgáncs-vb: visszalépett Csernoviczki
2021 június 6.   Eurosport
Csernoviczki Éva nem állt ki második mérkőzésére, így helyezetlenül zárt a 48 kilogrammosok között a budapesti Papp László Sportarénában zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság vasárnapi nyitónapján.
Cselgáncs: Akiknek kellett, megadtuk az információkat – Nagy András
2020 szeptember 9.   She
Csernoviczki Csaba élesen bírálta a Magyar Judo Szövetséget, amely szerinte pozitív eseteket hallgat el, Nagy András sportigazgató viszont visszautasítja a vádat.
Garázsban edz Csernoviczki Éva
2020 május 5.   BorsOnline
Március eleje óta nem rendeznek cselgáncs-viadalt a világon a járvány miatt, ám klasszisunk, Csernoviczki Éva feltalálta magát, hiszen tarjáni házuk garázsában edz egy 5x6 méteres tatamival fedett területen.
Cselgáncs: Csernoviczki Éva igyekszik pozitív maradni
2020 április 12.   She
Az elhalasztott olimpia és a tervezés alatt álló versenynaptár ellenére folyamatosan készül otthonában Csernoviczki Éva, a tatabányaiak olimpiai bronzérmes cselgáncsozója.
Cselgáncs: Karakas bronzérmes, Csernoviczki 5.
2020 január 23.   She
Az 57 kilogrammos Karakas Hedvig bronzérmet nyert, a 48 kilós Csernoviczki Éva pedig ötödik lett az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat tel-avivi Grand Prix-viadalának csütörtöki nyitó napján.
Cselgáncs: Csernoviczki Éva ötödik lett Brazíliavárosban
2019 október 7.   She
Csernoviczki Éva az 5. helyen végzett a 48 kilogrammosok között a cselgáncsozók Brazíliavárosban zajló Grand Slam-viadalának első napján.
Minden eddiginél többen futottak a Bridgestone Budaörs Félmaratonon
2019 szeptember 16.   Márkamonitor
Vasárnap 1550-en álltak rajthoz a most hatodik alkalommal megrendezett Bridgestone Budaörs Félmaraton futóversenyen. A helyszínen Milák Kristóf úszó és Csernoviczki Éva cselgáncsozó olimpikonok igyekeztek lelki támogatást adni az indulóknak. Állításuk szerint nekik legtöbbet a támogató háttér és a szurkolóik segítettek a nehéz helyzetekben. A verse
Cselgáncs-vb: Csernoviczki és Szabó Csaba is helyezetlenül zárt a nyitónapon
2019 augusztus 25.   She
48 kilogrammos Csernoviczki Éva a nyolcaddöntőben búcsúzott a tokiói olimpiai kvalifikációs világbajnokság vasárnapi nyitónapján a Nippon Budókan csarnokban.
Cselgáncs Gp: Csernoviczki lemaradt a bronzéremről
2019 július 12.   She
Lemaradt a bronzéremről a Budapesten zajló cselgáncs Grand Prix első napján a nők 48 kilogrammos súlycsoportjában Csernoviczki Éva – viszont Karakas Hedvig még lehet harmadik az 57 kilósoknál.
Cselgáncs Gp: Karakas és Csernoviczki is bronzért mérkőzhet
2019 július 12.   She
Két magyar, a 48 kg-ban szereplő Csernoviczki Éva és az 57 kg-os súlycsoportban küzdő Karakas Hedvig is a bronzért mérkőzhet délután 17 órától a Papp László Sportarénában zajló cselgáncs Grand Prix-n. Előbbi a 2017-es világbajnok japán Tonaki Funától, utóbbi az olimpiai címvédő brazil Rafaela Silvától kapott ki több mint nyolc percen (8:12) át tart
Cselgáncs Gp: Csernoviczki Éva bejutott az elődöntőbe
2019 július 12.   She
Csernoviczki Éva bejutott az elődöntőbe a budapesti Papp László Sportarénában zajló cselgáncs Grand Prix pénteki nyitónapján.
Cselgáncs-vk: Csernoviczki Éva hetedik lett Hohhotban
2019 május 24.   She
A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva hetedik lett pénteken a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának hohhoti Grand Prix-viadalán.
Szépen csillog a bronzérem: Csernoviczki Éva harmadik helyen zárt a tel-avivi cselgáncs világkupán
2019 január 26.   Blikk
A 32 éves kétszeres Európa-bajnok harmadik helyen zárt a tel-avivi olimpiai kvalifikációs Világkupán a 48 kilogrammosok között. Spanyol és brazil riválist legyőzve az elődöntőben kikapott az ukrán Marina Csernyaktól, de a bronzmeccsen újra nyerni tudott a portugál Marina Siderot ellen.
Csernoviczki Éva bronzérmes a tel-avivi cselgáncs-világkupán
2019 január 24.   m4sport.hu
Karakas Hedvig ötödik lett az 57 kilós kategóriában.
Cselgáncs: Csernoviczki Éva bronzérmet szerzett Tel-Avivban
2019 január 24.   She
Csernoviczki Éva bronzérmet szerzett csütörtökön a 48 kilogrammosok súlycsoportjában a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának tel-avivi Grand Prix-versenyén.
Cselgáncs: Csernoviczki Éva ezüstérmes Taskentben
2018 november 9.   She
Csernoviczki Éva ezüstérmet nyert pénteken a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs sorozatának taskenti Grand Prix-versenyén.