Varga Tamás

Evezés: sikeres magyar Guinness-rekordkísérlet
2013 szeptember 29.   She
Sikerült megdöntenie, sőt jócskán túl is szárnyalnia a hivatalos (263 km) és a még nem hitelesített (295.2 km) 24 órás evezős Guinness-rekordot a Varga József, Simon Gergely, Tamás Bence, Halupa János, Preil Patrik és Vermes Péter összeállítású magyar csapatnak, amely szombat éjjel 2 órától vasárnap 2 óráig összesen 313.664 kilométert teljesített a Szentendrei-Duna-ág alsó szakaszán.
Sikeres magyar Guinness-rekordkísérlet evezésben
2013 szeptember 29.   Behaviour
Sikerült megdöntenie, sőt jócskán túl is szárnyalnia a hivatalos (263 km) és a még nem hitelesített (295,2 km) 24 órás evezős Guinness-rekordot a Varga József, Simon Gergely, Tamás Bence, Halupa János, Preil Patrik és Vermes Péter összeállítású magyar csapatnak, amely szombat éjjel 2 órától vasárnap 2 óráig összesen 313,664 kilométert teljesített a Szentendrei-Duna-ág alsó szakaszán.
Sikerült a Guinness-rekord a magyar evezősöknek
2013 szeptember 29.   Infostart
Sikerült megdöntenie, sőt jócskán túl is szárnyalnia a hivatalos (263 km) és a még nem hitelesített (295,2 km) 24 órás evezős Guinness-rekordot a Varga József, Simon Gergely, Tamás Bence, Halupa János, Preil Patrik és Vermes Péter összeállítású magyar csapatnak, amely szombat éjjel 2 órától vasárnap 2 óráig összesen 313,664 kilométert teljesített a Szentendrei-Duna-ág alsó szakaszán.
Evezős Guinness-rekordkísérlet a Dunán
2013 szeptember 17.   Infostart
Huszonnégy óra alatt több mint 263 kilométert akar evezni, és ezzel szeretné megdönteni a Guinness-rekordot három magyar evezős szeptember utolsó hétvégéjén, a Dunán. A Varga József, Simon Gergely, Tamás Bence összeállítású trió a német DRUM evezős egylet 2003-ban felállított csúcsát akarja túlszárnyalni.
Evezés: Guinness-rekordra készülnek a Dunán
2013 szeptember 17.   She
Huszonnégy óra alatt több mint 263 kilométert akar evezni, és ezzel szeretné megdönteni a Guinness-rekordot három magyar evezős szeptember utolsó hétvégéjén a Dunán. A Varga József, Simon Gergely, Tamás Bence összeállítású trió a német DRUM evezősegylet 2003-ban felállított csúcsát akarja túlszárnyalni.
Evezés: a férfiaknál és a nőknél is címvédés volt Győrben
2013 február 24.   She
Varga Tamás és Szabó Katalin megvédte címét az evezősök győri ergométeres országos bajnokságán, amelyen kétezer métert eveztek a versenyzők.
Csak gratuláció illeti az evezős fiúkat - Székely Balázs
2012 augusztus 4.   Agroinform
A szövetségi kapitány szerint a Hirling Zsolt, Varga Tamás kettős teljesítménye felülmúlja a négy évvel ezelőttit.
Tizenegyedikként zárt a Hirling, Varga evezős duó
2012 augusztus 4.   Infostart
A könnyűsúlyú kétpárevezősök között érdekelt Hirling Zsolt, Varga Tamás kettős ötödik lett szombaton a B döntőben, így összesítésben a 11. helyen fejezte be a londoni olimpiát.
B döntőbe került a Hirling, Varga evezős duó
2012 augusztus 2.   Infostart
A könnyűsúlyú kétpárevezősök között érdekelt Hirling Zsolt, Varga Tamás kettős ötödik lett csütörtöki középdöntős futamában, így a B döntőben, azaz a 7-12. helyért folytathatja szereplését a londoni olimpián.
Csak a 'B' döntőbe került a Hirling, Varga evezős duó
2012 augusztus 2.   Agroinform
A könnyűsúlyú kétpárevezősök között érdekelt Hirling Zsolt, Varga Tamás kettős ötödik lett csütörtöki középdöntőben.
Olimpia: a Varga, Hirling páros a B-döntőben folytathatja
2012 augusztus 2.   She
A Varga Tamás és Hirling Zsolt alkotta könnyűsúlyú kétpár nem került be a legjobb hatba a londoni olimpia evezősversenyében, így szombaton csak a B-döntőben folytathatja.
Középdöntős a Hirling, Varga evezős duó
2012 július 31.   Infostart
A könnyűsúlyú kétpárevezősök között szereplő Hirling Zsolt, Varga Tamás kettős második lett keddi reményfutamában, így bejutott a középdöntőbe, azaz a legjobb 12 közé a londoni olimpián.
Középdöntős a Hirling, Varga evezős duó
2012 július 31.   Agroinform
A könnyűsúlyú kétpárevezősök között szereplő Hirling Zsolt, Varga Tamás kettős bejutott a középdöntőbe az olimpián.
Meglehet az első úszóérem, javíthatnak a kézisek és a pólósok
2012 július 31.   Habostorta
A magyar férfi kézilabda- és vízilabda-válogatottra fontos mérkőzés vár a csoportküzdelmek keddi, második fordulójában... ...míg a női 200 méteres vegyesúszásban éremszerzésre nyílhat lehetőség. A kézisek saját hatosuk leggyengébbnek vélt alakulatával, a dél-koreai együttessel találkoznak. Azután, hogy vasárnap két góllal kikaptak az Európa-bajnok dánoktól, egy újabb vereséggel nagyon nehézzé…
A reményfutamban a Hirling, Varga evezős duó
2012 július 29.   Infostart
A könnyűsúlyú kétpárevezősök között szereplő Hirling Zsolt, Varga Tamás kettős negyedik lett vasárnapi előfutamában, így kedden a reményfutamban folytathatja szereplését a londoni olimpián.
Olimpia: reményfutamban a Varga, Hirling evezőspáros
2012 július 29.   She
Előfutamában a negyedik helyet szerezte meg, így reményfutamra kényszerül a Varga Zsolt, Hirling Tamás evezőskettős könnyűsúlyú kétpárban.
London 2012: lezárult az ötpróba programsorozat - kisorsolták az utazókat
2012 július 17.   She
Mintegy 50 ezer sportkedvelő felnőtt és gyermek ötpróbázott országszerte az elmúlt közel másfél évben az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 programsorozat keretében, a hamarosan kezdődő londoni nyári játékok jegyében. A záró rendezvényen, a valamennyi próbanemet teljesítő közel 500 résztvevő közül, többek között Vajda Attila, olimpiai bajnok kenus és Varga Tamás világbajnok evezős sorsolta ki azt…
Evezős Vk - Ötödik lett a Hirling, Varga duó
2012 június 17.   Behaviour
A könnyűsúlyú kétpárevezősök között versenyző Hirling Zsolt, Varga Tamás duó ötödik lett a szám vasárnapi döntőjében az evezősök idei harmadik Világkupa-viadalán, Münchenben. A londoni olimpiára készülő magyar egység nem tudott beleszólni a dobogós helyek sorsába, s a nemzetközi szövetség honlapja szerint csak a briteket előzte meg a fináléban.
Evezős-vk: ötödik lett a Hirling Zsolt, Varga Tamás duó
2012 június 17.   She
A könnyűsúlyú kétpárevezősök között versenyző Hirling Zsolt, Varga Tamás duó ötödik lett a szám vasárnapi döntőjében az evezősök idei harmadik Világkupa-viadalán, Münchenben.
London 2012: lakása eladásából készült az evezős olimpikon
2012 május 29.   She
Az evezősszövetség egy fillért sem adott a londoni kvalifikációt szerző Varga Tamás, Hirling Zsolt páros tíz hónapos felkészülésére, egyikük a lakását adta el az anyagi háttér biztosítása érdekében. Az olimpikonok most sem számítanak az evezősvezetőkre, bár „valami gratulációt" már kaptak – mondták el a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.

Sport/olimpia/peking2008/evezes