Kozmann György

Visszavonult az olimpiai bronzérmes magyar kenus
2020 május 13.   ATV
Visszavonult az olimpiai bronzérmes kenus, Kiss Tamás, aki a 2008-as pekingi olimpián Kozmann Györggyel végzett a harmadik helyen C-2 1000 méteren, miután Kolonics György halála után ő került a hajóba.
Nagy döntést hozott az olimpiai érmes kenus
2020 május 13.   Infostart
Visszavonult az olimpiai bronzérmes kenus, Kiss Tamás, aki a 2008-as pekingi olimpián Kozmann Györggyel végzett a harmadik helyen C-2 1000 méteren, miután Kolonics György halála után ő került a hajóba.
Kajak-kenu: odalett a tűz, a hit – Kiss Tamás visszavonul
2020 május 13.   She
Visszavonul az olimpiai bronzérmes kenus, aki a pekingi párosba úszómesteri állásából „ugrott be”, s akinek öt évbe telt feldolgoznia a Kozmann Györggyel elért csodával határos sikerét.
Százmillióért dolgozott a Paksi Atomerőműben egy helyettes államtitkár cége
2017 július 19.   444.hu
A kormányt és Kozmann György világbajnok kenust is hiába kérdeztük, nem mondták meg, hogyan tudta összeegyeztetni helyettes államtitkára posztját és céges sikereit.
A paksi polgármester-választáson elbukott, de szerencsére kinevezték helyettes-államtitkárrá a világbajnok kenust
2015 október 31.   444.hu
Kozmann Györgyöt nem hagyták az út szélén.
Sportkrém: Kozmann György kilépett a komfortzónájából
2015 május 7.   She
Kozmann György szakított a vízzel, és szárazra váltott: a kenusikerek után most egy környezetvédelmi projektben dolgozik. A régi emlékeket persze sosem felejti, és nagyon sokat gondol tragikusan elhunyt barátjára, Kolonics Györgyre is.
Kajak-kenu: Kozmann György a Kolonics Alapítvány új elnöke
2015 április 16.   She
Kolonics György egykori párja, a kétszeres olimpia bronzérmes, többszörös világbajnok Kozmann György lett a legendás kenusról elnevezett alapítvány kuratóriumi elnöke. Az eddigi elnök, Angyal Zoltán továbbra is tevékeny tagja marad a kuratóriumnak – számolt be róla a szövetség honlapja.
Kozmann György lett a Kolonics Alapítvány elnöke
2015 április 15.   Infostart
Kolonics György egykori kenus párja, a kétszeres olimpia bronzérmes, ötszörös világbajnok Kozmann György lett a legendás sportolóról elnevezett alapítvány kuratóriumi elnöke.
Világbajnok kenust jelöl polgármesternek a Fidesz Pakson
2014 július 23.   444.hu
Kozmann György a jelöléskor rögtön ledobta a humorbombát, azt mondta: "mi, paksiak egy hajóban fogunk evezni." Értik, egy hajóban evezni, mert kenus! Haha!
Kenusból politikus - Kozmann évek óta készül a polgármesteri székbe
2014 július 23.   hirado.hu
Idén a korábbiaknál komolyabb alapokra helyezte közéleti karrierjéről hozott döntését - mondta a Pakson induló vb-bajnok.
Hivatalos: világbajnok sportolót indít Pakson a Fidesz
2014 július 23.   ATV
Kozmann György kenust, világ- és Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes sportolót jelöli polgármesternek a Fidesz paksi szervezete - közölte a Tolna megyei város Fidesz-szervezete kedden, késő este az MTI-vel.
Világbajnok sportolót indít Pakson a Fidesz
2014 június 11.   ATV
Hivatalosan is bejelentették, hogy a korábbi kiváló kenust, Kozmann Györgyöt indítja a polgármesteri székért a Fidesz paksi szervezete - számol be a teol.hu.
Videó: szexis szörfös és kajakos csap össze a BL-ben
2012 május 24.   She
A negyedik nyolcaddöntővel folytatódnak a Bájosok és Sármosok Ligája küzdelmei. A férfiaknál az ötszörös világbajnok kajakozó, Kozmann György csap össze a Pick-Szeged kézilabdacsapatának kapusával, Mikler Rolanddal, míg a hölgyeknél a kajakozó Fazekas Krisztina és a szörföző Detre Diána méri össze báját.
Megint párt keres Kozmann György
2012 január 9.   BorsOnline
Kozmann György idén lesz 34 éves, de talán elszántabb, mint valaha. A világbajnok kenus célja, hogy kijusson a nyári olimpiára, ehhez keres magának párt – mert sokadszor is megújulásra törekszik.
Kilencedik helyen végzett a Korisánszky-Kozmann duó C-2 1000 méteren
2011 augusztus 19.   Agroinform
A Korisánszky Péter-Kozmann György kenu kettes 500 méteren a kilencedik, utolsó helyen végzett a pénteki döntőben a nem olimpiai versenyszámban a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.
Titkos fegyverrel készül a 14-szeres világbajnok
2011 augusztus 11.   BorsOnline
A 14-szeres világbajnok és kétszeres olimpiai bronzérmes kenus, Kozmann György kirobbanó formában van az augusztus 17-én rajtoló szegedi kajak-kenu-vb előtt, amit egy új edzésmódszernek köszönhet.
Dobogós helyezés az álmom - Kozmann György
2011 július 26.   Agroinform
A tavaly novemberben visszatért kétszeres ötkarikás bronzérmes kenus, Kozmann György a Hathárom TV-nek elmondta, éremről álmodik a szegedi világbajnokságon.
Dobogós helyzése az álmom - Kozmann György
2011 július 25.   Agroinform
A tavaly novemberben visszatért kétszeres ötkarikás bronzérmes kenus, Kozmann György a Hathárom TV-nek elmondta, éremről álmodik a szegedi világbajnokságon.
Kajak-kenu ob: Kozmann György duplázott 500 m-en Szolnokon
2011 július 15.   She
Az idén visszatérő olimpiai bronzérmes kenus, Kozmann György egyesben és párosban is megnyerte az 500 m-es küzdelmeket a kajak-kenu országos bajnokság, egyben vb-válogató pénteki versenynapján Szolnokon.
Ludasi hétvégén dobogóra várja a Kozmann-Kiss párost
2011 május 6.   Agroinform
A Csepeli Kajak-kenu Egyesület elnöke szerint Kozmann Györgyön meglátszik a kihagyás, de Kiss Tamással együtt az első helyért is harcban lehetnek.