Kusztor Péter

Folytatja a versenyzést a 39 éves magyar kerékpáros
2023 október 31.   Sportal
Harminckilenc évesen is folytatja profi pályafutását a kétszeres magyar bajnok Kusztor Péter, aki szerepel a Novo Nordisk amerikai országúti kerékpárcsapat jövő évi keretében.
A kerékpáros Kusztor Péter 39 évesen is folytatja profi pályafutását
2023 október 31.   m4sport.hu
Harminckilenc évesen is folytatja profi pályafutását a kétszeres magyar bajnok Kusztor Péter, aki szerepel a Novo Nordisk amerikai országúti kerékpárcsapat jövő évi keretében.
Fetter Erik szökött a szicíliai körverseny királyszakaszán, 52. lett összetettben
2023 április 14.   m4sport.hu
Fetter Erik tagja volt a nap szökésének a szicíliai országúti kerékpáros körverseny, az Il Giro di Sicilia király- egyúttal zárószakaszán, amelyen végül az 57. helyen ért célba, összetettben az 52. helyen zárt, míg Kusztor Péter pénteken 72., összetettben 57. lett.
Harminc helyet lépett előre a magyar kerékpársport a világranglistán
2023 április 13.   Eurosport
Öt év alatt több, mint 30 helyet lépett előre Magyarország az országúti világranglistán. 2017-ben még csak a 63. helyen jegyezték a magyar bringasportot, míg az előző évet már a 29. helyen zártuk. A ranglistapontok nagy részét Valter Attila, illetve Fetter Erik, Peák Barna, Karl Ádám, Dina Marci, Drijver Bertold, Szijártó Zétény és Kusztor Péter sz
„Különleges, szép és hosszú, de nem lesz a kedvencem” – Valter Attila mesélt a Milánó-Sanremóról
2023 március 23.   Eurosport
Egy év szünet után indult ismét magyar kerékpáros a Milánó-Sanremón, 2021-ben Kusztor Peti fejezte be gond nélkül az év első nagy klasszikusát, szombaton pedig Valter Attila jött meg egészen elöl, a 34. helyen. A Jumbo-Visma versenyzője az Eurosportnak elmesélte, mennyire volt unalmas a nap első fele, és miért nem lett a kedvenc versenye a Sanremo.
Jakobsennel tér vissza a Quick-Step Magyarországra, Kusztorék is rajthoz állnak
2023 február 27.   Eurosport
Az Európa-bajnok Fabio Jakobsennel a soraiban indul a Soudal Quick-Step a májusi Tour de Hongrie-n - számolt be hétfőn a magyar országúti kerékpáros körverseny honlapja.
Semmi sem állhat Kusztor Péter útjába: cukorbetegsége sem lassítja le a kétszeres bajnok országúti kerékpárversenyzőt
2020 szeptember 1.   Blikk
Amerikai csapatában csakis diabétesszel küzdő kerékpárosok szerepelnek.
Kerékpár: Kusztor Péter rangidősként vezeti cukorbeteg csapatát
2020 augusztus 28.   She
A Team Novo Nordisk háromszoros magyar bajnoka, Kusztor Péter rég versenyzett itthon nemzetközi viadalon, így nagyon várja, hogy profi amerikai csapata első embereként állhasson rajthoz a 41. Magyar körversenyen.
Tour de Hongrie: Peák számára ez az év legfontosabb versenye
2020 február 12.   She
Az első World Tour-évét töltő Peák Barnabás számára a májusi Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny a legfontosabb az idényben, és a viadal a rutinos Kusztor Péter számára is kiemelt jelentőségű.
Tour de Hongrie: Kusztor Péter csapata, a Novo Nordisk is indul
2020 január 10.   She
A Kusztor Pétert foglalkoztató Novo Nordisk indul a Tour de Hongrie-n – számolt be pénteken az országúti kerékpáros-körverseny honlapja.
Kerékpár: Alaphilippe nyerte a 110. Milánó-Sanremót, Kusztor 141. lett
2019 március 23.   She
Julian Alaphilippe nyerte meg szombaton az év első klasszikus egynapos országúti kerékpáros versenyét, a Milánó-Sanremót, amelyen az egyetlen magyar induló, Kusztor Péter a 141. helyen ért célba.
Kerékpár: különleges csapatnál folytatja a cukorbeteg magyar kerekes
2018 december 5.   She
Idén először vett részt a magyar országúti kerékpáros körversenyen, a Tour de Hongrie-n az amerikai Team Novo Nordisk, amelynek a háromszoros magyar bajnok, Kusztor Péter személyében a jövő évben lesz magyar kerékpárosa.
Kerékpár: magyar győzelem a Gemenci Nagydíj utolsó etapján
2016 május 29.   She
Kusztor Péter nyerte meg a Sygnus 42. Gemenci Nagydíj kerékpárverseny vasárnapi záró szakaszát, míg összetettben Lovassy Krisztián a második helyen végzett.
Kerékpár: szlovák siker a V4 versenyen, Kusztos negyedik
2016 április 23.   She
A szlovák Marek Canecky (BMC Amplatz) nyerte a V4 nemzetközi kerékpárversenyt; a Budapest és Pannonhalma közötti 176 kilométeren Kusztor Péter negyedik helyezésével lett a legjobb hazai bringás.
Tour de Hongrie: szlovák siker, Kusztor hatodik
2015 augusztus 5.   She
A szlovák Maros Kovac (Dukla Trencín) nyerte a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny első, hétfői szakaszát, a legjobb magyar, Kusztor Péter 23 másodperces hátránnyal a hatodik helyen futott be a Szombathely és Keszthely közötti 112 kilométeres etapon.
Tour de Hongrie: Kusztor Péter nyolcadik a prológon
2015 augusztus 4.   She
Kusztor Péter, az Amplatz-BMC pekingi olimpián szerepelt versenyzője legjobb magyarként a nyolcadik helyen zárt a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny keddi prológján.
Kerékpár: konferenciát rendez a pekingi olimpikon
2013 december 2.   She
A professzionális kerékpározás szerepel annak a szakmai konferenciának a fókuszában, amelyet december 8-án rendez a még most is aktív versenyző, a pekingi olimpia országúti számának korábbi résztvevője, Kusztor Péter.
Kerékpár: Rui Costa a világbajnok, lesprintelve Rodríguezt
2013 szeptember 29.   She
A portugál Rui Costa nyerte meg vasárnap a férfi mezőnyversenyt az országúti kerékpárosok világbajnokságán, Firenzében. A mezőny egyetlen magyarja, Kusztor Péter feladta a versenyt.
Kusztor Péter megvédte címét a kerékpáros hegyi ob-n
2013 augusztus 5.   Blikk
Kerékpár: Kusztor megvédte a címét a hegyi ob-n
2013 augusztus 4.   She
Kusztor Péter megvédte a címét a Pécsen és környékén megrendezett kerékpáros hegyi országos bajnokságon.