Radasics Vilmos

Kerékpár, ffi BMX: Radasics kiesett, nem lett elődöntős
2008 augusztus 20.   She
Nem jutott az elődöntőbe, azaz a legjobb 16 közé Radasics Vilmos BMX krosszban a pekingi olimpián, míg a másik magyar érdekelt, Hódi Anikó a csütörtöki negyeddöntőben szerepel majd.
Kerékpár, női BMX: Hódi is utolsó előtti a selejtezőben
2008 augusztus 20.   She
A férfi indulóhoz, Radasics Vilmoshoz hasonlóan az utolsó előtti helyen zárt a női BMX-esek selejtezőjében Hódi Anikó, ez a női mezőnyben a 15. helyet jelenti.
Kerékpár, ffi BMX: Radasics a 31., jöhet a negyeddöntő
2008 augusztus 20.   She
Az utolsó előtti, 31. helyen végzett a selejtezőben a férfi BMX-esek között induló Radasics Vilmos.
Kerékpár, női BMX: Hódi Anikó 15. az első kör után
2008 augusztus 20.   She
Csakúgy, mint a férfiak mezőnyében Radasics Vilmos, a nőknél Hódi Anikó is az utolsó előtti helyen végzett az ötkarikás játékok BMX-versenyének első előfutamában. A folytatásra magyar idő szerint hajnali öt órakor kerül sor.
Kerékpár, ffi BMX: Radasics utolsó előtti az első kör után
2008 augusztus 20.   She
Radasics Vilmos a 31., utolsó előtti helyen zárta az első selejtezőkört a férfi BMX-esek versenyében, a második kvalifikációs futamra magyar idő szerint négy óra tizenöt perckor kerül sor.
A Nyugat-magyarországi Egyetem hallgatója indul az ötkarikás játékokon
2008 július 18.   HírTV
A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának hallgatója, Radasics Vilmos indul az augusztus 8. és 24. között Pekingben megrendezett ötkarikás játékokon. A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) a BMX sportágban indulók névsorát felülvizsgálva, arról tájékoztatta a magyar szövetséget, hogy egy férfi versenyzőjük számára szabadkártyát ad.