Bódi Bernadett

Bódi Bernadettnél a kutyák is jó kézben lesznek
2023 július 2.   Sportal
Gyermeket vár és civil foglalkozást is kitanult Bódi Bernadett. A többek között négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, több mint 150-szeres válogatott, Európa-bajnoki bronzérmes kézilabdázó 37 évesen sem akar elszakadni szeretett sportágától, immár azonban papírja is van arról, hogy négylábú kedvenceivel foglalkozhat, kutyakozmetikus lett.
Tudott megálljt mondani – Bódi Bernadett győri távozásról és válogatott búcsúról
2020 augusztus 2.   She
Két részletben összesen tizenhárom év és megannyi siker után nehéz szívvel hagyta el Győrt az ETO-val négyszeres BL-győztes kézilabdázó, Bódi Bernadett, akivel váratlan távozásáról, dániai élményeiről és nem hivatalos válogatott búcsújáról is beszélgettünk.
Női kézi: a Győrből távozó Bódi Budaörsre igazolt
2020 június 25.   She
A Győri Audi ETO KC-tól távozó Bódi Bernadett az NB I/B-s Budaörs női kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását – közölte hivatalos honlapján a klub. A négyszeres Bajnokok Ligája-győztes jobbszélső hároméves szerződést kötött új alakulatával.
Bódi Bernadett váratlanul távozott a győri kézilabdaklubtól
2020 június 24.   Infostart
Közös megegyezéssel vált el a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatától.
Női kézilabda: Bódi Bernadett távozik a Győrtől
2020 június 24.   She
A Győri Audi ETO KC hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint közös megegyezéssel távozik 2020. június 30-i hatállyal Bódi Bernadett a Győri Audi ETO KC-tól. A rutinos szélső maga kérte, hogy 2021 nyaráig szóló kontraktusa már ne lépjen életbe, és szabadon igazolható játékosként máshol folytathassa pályafutását.
Női kézi: Faluvégi Dorottya igyekezett kizárni a Fradi-tábor negatív reakcióit
2019 december 30.   She
Fordulatos mérkőzésen győzte le 28–27-re a Győri Audi ETO KC az FTC-Rail Cargo Hungáriát a női kézilabda NB I két ünnep közötti fordulójában. Az immár másfél éve veretlen győriek közül a két jobbszélső, Bódi Bernadett és Faluvégi Dorottya értékelt az NSO Tv-nek.
Női kézi Bl: Vincze Gábor is a győri csapattal ünnepelt
2019 május 14.   She
A kézilabda Bajnokok Ligáját közvetítő Sport Tv vasárnap este Budapesten ott volt a női kiírást megnyerő Győri Audi ETO KC ünnepségén, amelyen a Harmadik Félidő stábja többek között Vincze Gábor korábbi NB I-es labdarúgót, Bódi Bernadett párját is megszólaltatta.
Nem akárkik szurkoltak a győri kézilabdás lányoknak
2019 május 14.   Ripost
Bódi Bernadett és Görbicz Anita vasárnap Bajnokok Ligáját nyert a női kézilabdacsapatával. A két magyar kiválóságban azonban nem csak ez a közös, hiszen mindketten két korábbi Fradi focistával, a Vincze testvérekkel alkotnak egy párt.
Női kézi Bl: A Vipers nem hozta ki magából a maximumot, mi igen – Bódi
2019 május 11.   She
Már az első félidőben tetemes előnyre tett szert a Győri Audi ETO KC a Vipers Kristiansand ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében, s végül 31–22-es sikerrel jutott be a vasárnapi döntőbe. A mérkőzés után Bódi Bernadett és Fodor Csenge értékelt az NSO Tv-nek.
Lemondta az Eb-szereplést a BL-győztes magyar jobbszélső
2018 november 19.   Infostart
Jövőre, ha szükség lesz rá, szívesen játszik ismét a kézilabda-válogatottban Bódi Bernadett.
Női kézi: miért nem válogatott Bódi? Az ETO-elnök beszélt róla
2018 november 19.   She
Bartha Csaba, a női kézilabda Bajnokok Ligája első csoportkörét veretlenül záró Győri Audi ETO KC elnöke a Sport TV Harmadik Félidő című műsorának vendége volt, és beszélt arról, miért nincs ott a válogatott keretében Bódi Bernadett, valamint kitért Yvette Broch helyzetére is, aki májusig döntheti el, akar-e még a Győri Audi ETO KC-ban játszani
Kézilabdázóra cserélte vőlegénye Dér Henit: vele jár az énekesnő exe – fotó
2018 június 2.   Blikk
Újra rátalált a szerelem Vincze Gábor (41) volt válogatott focistára, aki korábban Dér Henivel (32) alkotott párt! Sportolóval, a Győr kézilabdázójával jött össze – bár egyelőre igyekeznek óvni a kapcsolatukat a nyilvánosságtól, ismerőseik szerint odavannak egymásért a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Bódi Bernadett-tel (32).
Női kézi BL: Azt hittem, reggel fel sem tudok kelni – Bódi Bernadett vallomása
2018 május 13.   She
A Győri Audi ETO 2013, 2014 és 2017 után negyedszer nyerte meg a női kézilabda Bajnokok Ligáját, miután a budapesti final four döntőjében hosszabbítás után, 27–26-ra legyőzte a macedón Vardar Szkopjét. A találkozó után Bódi Bernadett-tel beszélgetett az NSO Tv stábja, aki mesélt a döntő napjának reggeléről és a győzelem után bemutatott táncról is.
Női kézi BL: Mi tudunk a legjobban küzdeni egymásért – Bódi
2018 május 11.   She
A jobbszélső Bódi Bernadett szerint a Győri Audi ETO KC játékának javulnia kell a közelmúltban mutatott teljesítményhez képest, ha meg akarja nyerni a női kézilabda Bajnokok Ligáját, amelynek négyes döntőjét szombaton és vasárnap rendezik a Papp László Budapest Sportarénában.
Női kézi NB I: A küzdés megvolt, de mindenki sokat hibázott – Bódi Bernadett
2018 május 2.   She
Bár az utolsó tíz perc kezdetén még a Ferencváros vezetett, végül a Győr 26–24-re nyert a női kézilabda NB I rangadóján. Mivel az első meccsen a zöld-fehérek ugyancsak kétgólos sikert arattak, a két csapat a bajnokság végéig számolgathat, melyikük lesz a befutó az aranyéremre. A győri meccs után a hazaiaktól Bódi Bernadett és Puhalák Szidónia, míg
Női kézi: „Görbicz Anita igazi példakép, pótolhatatlan a válogatottban”
2018 március 20.   She
A hollandok elleni két Európa-bajnoki selejtezőre készül a magyar női kézilabda-válogatott, immár Görbicz Anita, illetve Szucsánszki Zita és Szekeres Klára nélkül. A csütörtöki, hazai meccs előtt a csapat győri edzésén beszélt az NSO Tv-nek Tomori Zsuzsanna, Bódi Bernadett és Háfra Noémi arról, hogy rövid időn belül pótolhatók lesznek-e a korábbi a
Női kézi vb: olvasóink szerint Bíró volt a legjobb, Görbicz nincs a top 10-ben
2017 december 12.   She
A Nemzeti Sport Online olvasói egytől tízig terjedő skálán osztályozták a nyolcaddöntőben Franciaországtól vereséget szenvedő női kézilabda-válogatott világbajnoki teljesítményét. A több mint nyolcezer voks alapján a legjobb átlagot a kapus Bíró Blanka érdemelte ki, hetes osztályzat fölött rajta kívül csak Schatzl Nadine és Bódi Bernadett végzett. A torna után a válogatottságot lemondó…
Női kézi-vb: csak Kamerunt büntették többször a mieinknél
2017 december 9.   She
Az egyaránt 18 gólos Schatzl Nadine és Bódi Bernadett volt a magyar válogatott legeredményesebb játékosa a németországi női kézilabda-világbajnokság pénteken zárult csoportkörében.
Női kézi-vb: Bódi Bernadett szerint félreértették a szavait
2017 december 6.   She
A magyar női kézilabda-válogatott jobbszélsője, Bódi Bernadett által tett korábbi televíziós nyilatkozat kapcsán szólaltatta meg a szövetség a játékost.
Női kézi-vb: Mindenben az ellenkezője történt, mint amit kértem – Rasmussen
2017 december 2.   She
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a norvégok elleni vesztes világbajnoki nyitány után értetlenségének adott hangot, amiért nem tudtuk betartani az első félidőben a megbeszélt taktikát. Görbicz Anita szerint hamar el kell felejtenünk ezt a meccset, míg Bódi Bernadett már előre tekint, mint mondja, mindenkinek vért kell innia, és úgy kell kiállnunk a svédek ellen,…