Kovacsicz Mónika

Női kézi: BL-győztes szélsőt igazolt a Mosonmagyaróvár
2018 január 25.   She
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club másfél éves szerződést kötött a Bajnokok Ligája-győztes Kovacsicz Mónikával. A többszörös magyar bajnok, kupagyőztes jobbszélső az NB I/B Keleti csoportjában szereplő Szent István SE-től érkezett az MKC-hoz – adta hírül a klub honlapja.
FTC: „A tortánkra előbb került a hab, és csak utána az alap”
2015 november 7.   She
A női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 4. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria a német Thüringer HC-t fogadta, és akárcsak egy hete, ezúttal is nyert a német bajnok ellen – most 32–28-ra. A mérkőzés után Kovacsicz Mónika, Zácsik Szandra, valamint Elek Gábor, a csapat vezetőedzője értékelte a találkozót.
Női kézi: Horvátország-Magyarország élőben az NSO-n
2014 március 29.   She
18 órától Horvátország ellen lép pályára a magyar női kézilabda-válogatott Németh András kinevezése óta első hivatalos mérkőzésén. A szombati találkozón Kovacsicz Mónika, Schatzl Nadine, Szikora Melinda és Tóth Gabriella a kimaradók. Kövessék a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
Nincs barátság, győzni kell a vébén
2013 december 15.   Blikk
Újvidék – Ferencvárosi házirangadónak is beillik a szerbiai női kézilabda-világbajnokság hétfői (Sport1, 17.30) magyar–spanyol nyolcaddöntője, hiszen válogatottunkban heten – Kovacsicz Mónika (30), Tomori Zsuzsanna (26), Szamoránsky Piroska (27), Cifra Anita (24), Szucsánszki Zita (26), Zácsik Szandra (23) és Véren Orsolya (31) – képviselik a fővárosiakat, míg a másik oldalon az…
Videó: Mindenki küzdött a másikért - Kovacsicz
2012 december 16.   She
A magyar női kézilabda-válogatott elképesztő hajrával, a hosszabbítás után szerezte meg a kontinenstornán a bronzérmet. Az NSO TV a mérkőzés után kérdezte a játékosokat a feledhetetlen mérkőzésről.
Női kézi Eb: oldott hangulatú edzés, Kovacsicz a szálláson maradt
2012 december 6.   She
A szerdai győzelemnek is köszönhetően oldott hangulatban telt a magyar női kézilabda-válogatott másfél órás délutáni edzése a szünnapon Újvidéken.
Női kézi Eb: a szünnapon betért a magyar csapat Djokovicshoz - képek
2012 december 6.   She
Ma szünnapja van a magyar női kézilabda-válogatottnak az Európa-bajnokságon, ezt kihasználva lazításképpen a csapat betért a Novak Djokovicsról elnevezett cukrászdába. Nem tarthatott a társakkal Kovacsicz Mónika, aki betegséggel bajlódik.
"A Fradi a legfontosabb!"
2012 szeptember 25.   Behaviour
Habár a dán Viborg légiósaként megszorongathatta már a női kézilabdázóknak járó Bajnokok Ligája-serleget, a szezon végén ismét magához ölelné. Persze Kovacsicz Mónika is tudja, erre azért most kevés az esély, így már annak is örülne, ha a csapata, a BL főtáblájára öt év után visszatérő Ferencváros-Rail Cargobejutna a legjobb nyolc közé.
Női kézi: Kovacsiczékkal segítette ki az FTC a Hypót
2012 augusztus 9.   She
A FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata felkészülési mérkőzésen 37–36-ra kikapott a Hypótól a Népligetben.
Videó: parádézott az FTC az oroszok ellen, a szélső szerint így kell kint is
2012 március 3.   She
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata 32–24-es győzelmet aratott az orosz Zvezda Zvenyigorod ellen a KEK negyeddöntőjének első mérkőzésén hazai pályán. A meccs után a zöld-fehérektől Szarka Adrienn és Kovacsicz Mónika, a vendégektől Szabó Valéria értékelt az NSO Tv-nek.
Női kézi: Be kell bizonyítanunk, hogy jó csapat vagyunk - Kovacsicz
2011 szeptember 14.   She
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata súlyos vereségbe szaladt bele hétvégén Győrben, de nem volt idő hosszasan keseregni a történteken, ma Érden (18.15, Tv: Sport Klub) ugyanis várhatóan kiélezett meccset játszik Elek Gábor együttese. Kovacsicz Mónika, a fővárosiak jobbszélsője elmondta, be kell bizonyítaniuk, hogy jó csapatuk van.
Videó: Ezekért a pillanatokért jó fradistának lenni - Szucsánszki
2011 május 15.   She
A Ferencváros női kézilabdacsapata nyerte a KEK-et, miután a kétmeccses döntőben 57–52-es összesítéssel legyőzte a spanyol Alicantét. Az NSO Tv-nek a spanyolországi visszavágó után a főszereplők közül Kovacsicz Mónika és Szucsánszki Zita értékelte a döntőt, a hangulatot és az egész sorozatot.
Videó: Ezért a pillanatokért jó fradistának lenni - Szucsánszki
2011 május 15.   She
A Ferencváros női kézilabdacsapata nyerte a KEK-et, miután a kétmeccses döntőben 57–52-es összesítéssel legyőzte a spanyol Alicantét. Az NSO Tv-nek a spanyolországi visszavágó után a főszereplők közül Kovacsicz Mónika és Szucsánszki Zita értékelte a döntőt, a hangulatot és az egész sorozatot.
Videó: a Fradi női kézisei két győzelemmel nyernének KEK-et
2011 május 4.   She
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdázói minden idegszálukkal a KEK-döntőre készülnek. Nem csoda, hiszen a jelentős megmérettetés első felvonása vasárnap lesz. Az együttes Dabason készül, mert a mérkőzést itt rendezik, a megfelelő felkészülés érdekében pedig szükség volt a „kiköltözésre a Népligetből”. Az NSO Tv-nek Kovacsicz Mónika és Pastrovics Melinda beszélt a felkészülésről, a…
Kézilabda: Szamoránsky Piroska és Kovacsicz is hosszabbított a Fradival
2011 március 8.   She
Szamoránsky Piroska és Kovacsicz Mónika is hosszabbított a Ferencváros női kézilabdacsapatával – olvasható a szakosztály hivatalos honlapján, az ftckezilabda.hu-n.
Videó: a Képes Sport egy napot töltött Kovacsicz Mónikával
2010 október 13.   She
A Ferencváros válogatott kézilabdázójának, Kovacsicz Mónikának egy napját követte nyomon a Képes Sport. Reggeli kutyasétáltatás, délelőtti vásárlás, délutáni edzés és egy kis esti lazulás. Nézze meg stábunk werkfilmjét, és olvassa el a cikket a ma megjelenő magazinban!
Kovacsicz Mónika visszatér a Ferencvárosba
2010 április 14.   Metropol
Tomori Zsuzsanna megszerzése után újabb válogatott játékossal erősített a Ferencváros női kézilabdacsapata, amely egyéves szerződést Kovacsicz Mónikával.
Női kézilabda: Kovacsicz is a Ferencvárosban folytatja - sajtóértesülés
2010 április 14.   She
A handball.hu értesülése szerint Tomori Zsuzsanna után újabb válogatott kiválóságot igazolt a Ferencváros csapata. Két év légiósélet után visszatér a klubhoz a dán Viborg jobbszélsője, a BL-győztes Kovacsicz Mónika.
Női kézilabda BL: fél lábbal már a döntőben a Viborg
2009 április 12.   She
A Kovacsicz Mónikával felálló dán Viborg hat góllal, 34–28-ra nyert Borbás Rita és Szűcs Gabriella alakulata, a román Valcea otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének vasárnapi első mérkőzésén. Egyik magyar játékos sem szerzett gólt.
Női kézilabda: hamarabb visszatérhet Kovacsicz csapattársa
2009 március 24.   She
Még február 20-án, a Hypo elleni BL-meccsen szenvedett súlyos térdsérülést a Kovacsicz Mónikát is foglalkoztató Viborg női kézilabda-együttesének balátlövője, Bojana Popovics, aki nemrég sikeres műtéten esett át.