Pálinger Katalin

Videó: Golovin Vlagyimir, Ilyés Ferenc és Pálinger Katalin öltözői beszéde az olimpiai kijutást követően
2024 április 14.   m4sport.hu
Az öltözői ünneplés mellett a beszédek sem maradtak el a női kéziválogatott olimpiai kvalifikációját követően. Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány mellett Ilyés Ferenc, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke és Pálinger Katalin alelnök szólt a csapathoz.
Pálinger Katalin: itthon szeretnénk kiharcolni az olimpiai részvételt
2023 december 19.   Infostart
A héten dől el, hogy jövő áprilisban mely országok lehetnek a kézilabdázók olimpiai selejtezőtornáinak házigazdái. A magyarok a svédekhez hasonlóan a női és a férfi vonalon is érdekeltek, ami a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke szerint komolyan befolyásolhatja a helyszínválasztást. Az olimpiai ezüstérmes arról is beszélt az InfoRádióban, hogy ame
Az MKSZ elnöke szerint a csoportban nekünk vannak a legjobb kapusaink
2023 november 23.   Sportal
Csoportjában a jövő szerdán rajtoló olimpiai kvalifikációs világbajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatottnak vannak a legjobb kapusai Pálinger Katalin, a magyar szövetség (MKSZ) alelnöke szerint.
Pálinger Katalin szerint a magyar válogatottnak vannak a legjobb kapusai a vb-csoportban
2023 november 22.   Eurosport
Csoportjában a jövő szerdán rajtoló olimpiai kvalifikációs világbajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatottnak vannak a legjobb kapusai Pálinger Katalin, a magyar szövetség (MKSZ) alelnöke szerint.
Három magyar kézilabdázó legendát is beválasztottak az Európai Hírességek Csarnokában
2023 június 26.   Eurosport
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) hétfői bécsi díjátadóján Görbicz Anitát, Pálinger Katalint és Nagy Lászlót beiktatták a Hírességek Csarnokába.
Görbicz Anita, Pálinger Katalin és Nagy László is bekerült a kézilabdázók Európai Hírességek Csarnokába
2023 június 26.   Sportal
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) hétfői bécsi díjátadóján Görbicz Anitát, Pálinger Katalint és Nagy Lászlót beiktatták a Hírességek Csarnokába.
Görbicz, Pálinger és Nagy a kézilabdázók Európai Hírességek Csarnokában
2023 június 26.   HírTV
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) hétfői bécsi díjátadóján Görbicz Anitát, Pálinger Katalint és Nagy Lászlót beiktatták a Hírességek Csarnokába.
Pálinger Katalin: a cél, itt tartani a női Bajnokok Ligája négyes döntőjének megrendezését
2023 június 5.   Sportal
A Magyar Kézilabda Szövetségnek (MKSZ) nem lehet más célja, hogy Budapesten tartsa a női Bajnokok Ligája négyes döntőjének megrendezését - emelte ki Pálinger Katalin, az MKSZ alelnöke.
Pálinger Katalin: Ha az első meccsen a Győr nem ezt a gyenge teljesítményt nyújtja, lehetett volna magyar döntő
2023 június 5.   m4sport.hu
A rendezés és a hangulat terén is bravúros volt hétvégi női kézilabda Final Four.
Oftedal vagy Görbicz? Pálinger vagy Lunde? Dobrády Ákos összeállította a győri álomcsapatot!
2023 április 2.   Sportal
A Művészsarok hetedik epizódjában Dobrády Ákos, a TNT zenekar alapító tagja volt a vendégünk, aki a kézilabdás korszaka előtt egy délutánig birkózónak is vallhatta magát, az ETO mellett pedig az NB II-ben is kitart.
Pálinger Katalin a kézilabda Eb-ről: a súlyos veszteségek után nincs vesztenivalónk
2022 október 23.   Infostart
November 4-én kezdődik a női kézilabda Európa-bajnokság, a magyar válogatott komolyan készül, hiszen egy jó eredmény már egy lépést jelentene a párizsi olimpia felé.
Ki viszi el a balhét? Százmilliárdokból szenvednek a kéziválogatottak
2022 január 27.   Blikk
– Megvannak a bűnbakok a kézilabda Eb kudarca után? A szövetségben felfüggesztették a posztjából a szakmai alelnök Pálinger Katalint és Nagy Lászlót. A hivatalos indoklás szerint azért, hogy a válogatottak szereplése kapcsán ne önmagukat kelljen értékelniük, ám ennél sokkal rosszabb a helyzet.
Felfüggeszti Nagy Lászlót és Pálinger Katalint a kézilabdaszövetség
2022 január 26.   SzMo
A két volt klasszis sportolót csak a szakág felügyelete alól mentik fel, amíg tisztázzák a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság kudarcos szereplésének okait.
A Magyar Kézilabda Szövetség felfüggesztette Nagy Lászlót és Pálinger Katalint
2022 január 26.   Blikk
Kocsis Máté szövetségi elnök szerint beszédesek a statisztikák, hiszen – a kiállítások és a sárga lapok kivételével– a különböző kategóriákban sehol sem vagyunk az Eb-élmezőnyben.
"Fájó, hogy a lányok csalódottak, de a jövőre nézve pozitív, hogy érzik, ennél több van bennük"
2021 december 15.   Eurosport
Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke szerint kevés a tapasztalt húzóember a spanyolországi világbajnokságon tizedik helyezett női válogatottban.
Pálinger Katalin: már most kell foglalkozni a középdöntős ellenfelekkel is
2021 augusztus 13.   Infostart
A Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke szerint a női válogatott számára a cél a negyeddöntőbe jutás a decemberi világbajnokságon.
Pálinger Katalin: teljesen vállalható a kézilabda-válogatott tokiói eredménye
2021 augusztus 4.   Infostart
Két rutinos játékos után egy harmadik erősség is kiesett a Norvégia elleni zárórára; Pálinger Katalin az InfoRádió kérésére azonban nem csak az utolsó mérkőzésről vont mérleget a kézilabda-szövetség alelnökeként.
Kézilabda, tokiói selejtező: Pálinger szerint a női Eb nehezebb az olimpiánál
2021 március 23.   BorsOnline
Tizenhárom év után ismét olimpián szerepelhet a magyar női kézilabda-válogatott, mely a szerbek elleni győri kulcsrangadójátt 31-23-ra nyerte, így utazik Tokióba.
Pálinger Katalin élete teljes, de van egy hetes, amelyhez újra odaállna
2020 június 21.   She
Magánóvodája még nincs, de a tervei többségét véghez vitte a korábbi világklasszis kapus, a ma a Magyar Kézilabda-szövetség alelnökeként dolgozó édesanya, Pálinger Katalin. Az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok kézilabdázónak a BL-arany nem hiányzik, de ha tehetné, a vb-döntő időn túli hétmétereséhez újra odaállna.
Kézilabda: Kim Rasmussen beperli a magyar szövetséget
2020 április 14.   She
Kim Rasmussen, a magyar női válogatott korábbi szövetségi kapitánya beperli a Magyar Kézilabda-szövetséget (MKSZ). A dán szakember az M4 Sport érdeklődésére azt mondta, az MKSZ megpróbál kibúvót keresni szerződése felmondása kapcsán, ezért viszi bíróságra az ügyet. A szövetség részéről Pálinger Katalin alelnök elmondta: kompromisszumra törekedtek,