Pigniczki Krisztina

A másodedző elárulta, mikor lehet újra válogatott Háfra Noémi
2024 március 7.   Infostart
A múlt héten kétszer is legyőzte Svájcot az olimpiai selejtezőtornára készülő magyar női kézilabda-válogatott. Pigniczki Krisztina másodedző szerint hasznos volt a két mérkőzés és egész hét.
Kezdődik a női kézilabda-vb! – Most vagy soha, szerencsésnek tűnő ágon a mieink
2023 november 29.   Infostart
A magyar válogatott csütörtökön, Helsingborgban Paraguay ellen kezdi meg szereplését a világbajnokságon. Pigniczki Krisztina, a nemzeti együttes másodedzője azt mondta az InfoRádióban, hogy minden poszton jól kell teljesíteniük, csak így lehetnek eredményesek. Mint fogalmazott, a csapat a hollandok elleni felkészülési meccseken megmutatta, hogy van
Kemény üzenetet küldött a kluboknak a női kézilabda-válogatott másodedzője
2023 március 9.   Infostart
Fizikailag és a játék értésében is előre kell lépniük a csapat tagjainak Pigniczki Krisztina szerint. Sok kérdőjel támadt a lengyelektől és a németektől elszenvedett vereség után.
Kézi: Hajdu lemondott, Golovin a női juniorválogatott élén
2018 március 9.   She
Egészségügyi okok miatt távozik posztjáról Hajdu János, a magyar női junior kézilabda-válogatott szövetségi edzője, a helyét Golovin Vlagyimir, az MTK vezetőedzője veszi át, s Pigniczki Krisztina edző segítségével ő készíti fel az együttest a hazai rendezésű nyári világbajnokságra.
Női kézi: Tomori nem fél, de izgul, Groot álma valóra vált
2015 július 16.   She
Bemutatta új játékosait a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata. Kiss Éva, Tomori Zsuzsanna, Tóth Gabriella, Linn Jörum Sulland, Nycke Groot és Yvette Broch mellett az ETO sikereiért dolgozik majd Pigniczki Krisztina is, aki utánpótlásedzőként tért vissza a Rába-partiakhoz.
Női kézilabda: Pigniczki Krisztina jól érzi magát Párizsban
2009 szeptember 27.   She
A védekezőspecialista Pigniczki Krisztina (34 éves) a Győri ETO és a Dunaferr NK színeiben vált nemzetközi szintű irányítóvá, és eddig 150 alkalommal viselte a címeres mezt. Tavaly a vészhelyzetbe kerülő Dunaferr NK-ból a párizsi Issy-les-Moulineaux-ba igazolt, amely a francia bajnokságban a negyedik helyen végzett, s indulhat a Challenge-kupában.
Kézilabda: Tápaiék spanyol, Pigniczkiék német ellenféllel mérkőznek
2009 február 17.   She
Bécsben kisorsolták a női kézilabda európai kupák negyeddöntőinek párosítását. Az EHF-kupában orosz házirangadót játszik a Budapest Bank-FTC-RightPhone-t búcsúztató Volgograd és Krasznodar. A dán Randers (Tápai Szabina és Tápai Anikó csapata) esélyes a spanyol Itxako ellen, míg a párizsi Moulineaux (Pigniczki Krisztina együttese) nagyon meg fog szenvedni a Leipziggel. Abban bizakodhat a Brasov…
Kézilabda: súlyos anyagi gondok Újvárosban, de nincs kiárusítás
2009 január 6.   She
Több forrás szerint újra súlyos pénzügyi gondokra keres megoldást a játékosainak akadozva fizető Dunaferr NK női kézilabdacsapata, amely az előző évad végén, majd augusztusban hasonló okok miatt nem tudta megtartani több meghatározó játékosát (Berta Melinda, Borbás Rita, Lovász Zsuzsa, Mörtel Renáta, Pigniczki Krisztina, Sopronyi Anett, Paula Ungureanu).
Pigniczki elhagyja a Dunaferrt
2008 szeptember 1.   HírTV
Pigniczki Krisztina távozik a Dunaferr kézilabdacsapatából. A pekingi olimpián negyedik helyezett válogatott tagja azt is bejelentette, hogy nem lép pályára többet címeres mezben.
Kézilabda: Tatán gyakorolnak a Pannon-kupára a férfiak
2008 március 17.   She
A tatai edzőtáborban a héten a kézilabdáé a főszerep. A vb-selejtező előtt álló, csütörtöktől szombatig a Pannon-kupán (Ózd, Miskolc, Mezőkövesd) szereplő férfiválogatott már hétfőn megérkezett, az olimpiai selejtezőre készülő női keret pedig keddtől gyakorol a legendás létesítményben. Hajdu János csapatához kapcsolódó hír, hogy nem lehet ott sem az összetartáson, sem a selejtezőn Pigniczki…
Ellopták Pigniczki válogatott mezeit
2008 február 19.   Adó1százalék
Betörtek Pigniczki Krisztina válogatott kézilabdázó balatonakarattyai nyaralójába, és ellopták többek között a 2000-es és 2004-es olimpián, valamint a 2003-as világbajnokságon viselt mezét. A Dunaferr játékosa az MTI-nek elmondta: nagyon kedves emlékeit veszítette el, hiszen a 2000-es és a 2003-as tornán is ezüstérmes lett a magyar együttes.