Szamoránsky Piroska

Sportolókkal erősít a Fidesz, újabb olimpikon indul narancssárga színekben az önkormányzati választáson
2024 március 26.   naphire.hu
Szamoránsky Piroska korábbi válogatott kézilabdázó, a pekingi olimpián a 4. helyen végzett csapat beállója FEMA-jelöltként, fideszes színekben indul Maglódon, a 8. választókörzetben az önkormányzati választáson.
Női kézi: Szamoránsky és a BL-győztes szélső távozik Vácról
2019 március 21.   She
A Vác női kézilabdacsapata hivatalos honlapján beszámolt néhány változásról a keretet illetően. Az idény végén távozik Szamoránsky Piroska, Dijana Jovetic, Barján Bianka és Suba Sára. Szerződést kötött viszont Kovács Noémi és Paróczy Sára.
Női kézilabda: a Vác 136-szoros válogatott beállóval erősített
2017 május 22.   She
A Vác női kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy kétéves szerződést kötött a 136-szoros magyar válogatott beállóssal, Szamoránsky Piroskával.
Női kézi BL: „A Fradinak jobb a címvédő, mint egy skandináv ellenfél”
2017 március 14.   She
A Ferencváros korábbi válogatott kézilabdázója, Szamoránsky Piroska a DIGI Sport Reggeli Start keddi adásában beszélt a fővárosi együttes BL-negyeddöntős párharcáról – a zöld-fehérek a címvédő CSM Bucuresti-tel találkoznak –, illetve saját egyéni terveiről.
Női kézi: erre figyelmeztette Tápai Szabina Szamoránsky Piroskát
2017 március 1.   She
Ketten együtt két EHF-kupát és három KEK-et nyertek, most mégis az NB I/B-ben szereplő Szent István SE női kézilabdacsapatának játékosai. Tápai Szabina és Szamoránsky Piroska is szüneteltette tavaly a pályafutását, de most együtt tértek vissza a másodosztályba, hogy rutinjukkal segítsenek a csapatnak kiharcolni a bennmaradást. Az NSO Tv riportjából kiderül, hogy a két játékos tervez-e még magasabb…
Női kézi: megszületett a Fradi beállójának kisfia – fotók
2016 november 16.   She
Megszületett a Ferencváros női kézilabdacsapatában szereplő Pappné Szamoránsky Piroska első gyermeke, Papp Márton – adta hírül a zöld-fehérek hivatalos honlapja.
Kézi: Szamoránsky gyermeket vár, májusban sem játszik
2016 május 1.   She
Az elmúlt mérkőzéseken már nem volt pályán Szamoránsky Piroska, az FTC-Rail Cargo Hungaria 29 éves kézilabdázója. A Magyar Kupa négyes döntője után az is nyilvánosságra került, hogy miért nem: a beálló gyermeket vár, jelenleg a terhesség 12. hétében jár.
Kézilabda: Lékait elengedték; Kiss és Szamoránsky is pihen
2015 június 13.   She
Szombat délután a magyar női kézilabda-válogatott Győrben vb-selejtezőt játszik Ausztria ellen, majd férfi nemzeti csapatunk – szintén a Rába-parti városban – Ukrajnával csap össze utolsó Eb-selejtezőjén.
Női kézi: a Fradi a pokolban és a mennyben - lezárult egy korszak
2015 május 15.   She
Az FTC-Rail Cargo Hungaria szerezte meg a női kézilabdázók bajnoki címét, miután a döntő második, győri mérkőzésén is legyőzte (27–25) a Győri Audi ETO KC-t. A találkozót követően Elek Gábor, a Ferencváros vezetőedzője mondta el az NSO Tv-nek, hogy mit jelent számukra nyolc év után ismét bajnoki címet nyerni. A szakember mellett a Fradi kézilabdázója, Szamoránsky Piroska, valamint a győri…
Női kézi NB I: Remélem, a szüleim látták ezt fentről - Elek
2015 május 14.   She
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata bravúros játékkal másodszor is legyőzte a Győri Audi ETO KC-t, ezzel megszerezte a bajnoki címet. Szamoránsky Piroska, Kovacsics Anikó, Elek Gábor és Ambros Martín értékelt az NSO Tv-nek.
Női kézi NB I: Szamoránsky és Szikora is hosszabbított a Fradival
2015 április 16.   She
A női kézilabda NB I-ben szereplő Ferencváros szerződést hosszabbított a beálló Szamoránsky Piroskával és a kapus Szikora Melindával – adta hírül a fradi.hu.
Videó: matek után Fradi-verés - „Mínusz nyolcnál lelkileg feladtuk”
2014 május 11.   She
Mint ismert, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata nagy lépést tett a bajnoki címvédés felé, miután a döntő első felvonásán nagyon simán aratott hétgólos győzelmet a Népligetben az FTC-Rail Cargo Hungaria vendégeként. Az NSO Tv a lefújást követően Bognár-Bódi Bernadettet, Szamoránsky Piroskát, Korsós Dorinát és Zácsik Szandrát kérte meg, hogy értékelje a találkozót.
Videó: puszi Misinek - győri örömmámor a Fradi ellen
2014 április 26.   She
Kovacsics Anikó, Görbicz Anita és Szamoránsky Piroska értékelte a győri győzelemmel véget ért női kézilabda Magyar Kupa-döntőt.
Női kézi KEK: Döntsük el a párharcot itthon! - Szamoránsky
2014 február 2.   She
A Bajnokok Ligájától búcsúzott a Ferencváros, s a norvég Tertnes Bergennel csap össze a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjében. Szamoránsky Piroska reméli, az esti hazai meccsen sikerül megnyugtató előnyt szerezni a visszavágóra.
Nincs barátság, győzni kell a vébén
2013 december 15.   Blikk
Újvidék – Ferencvárosi házirangadónak is beillik a szerbiai női kézilabda-világbajnokság hétfői (Sport1, 17.30) magyar–spanyol nyolcaddöntője, hiszen válogatottunkban heten – Kovacsicz Mónika (30), Tomori Zsuzsanna (26), Szamoránsky Piroska (27), Cifra Anita (24), Szucsánszki Zita (26), Zácsik Szandra (23) és Véren Orsolya (31) – képviselik a fővárosiakat, míg a másik oldalon az…
Női kézi: Tomori és Pena is egyre jobb állapotban van
2013 július 17.   She
Több sérülés is hátráltatta tavasszal az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatát. A felkészülés kezdetére azonban Tomori Zsuzsanna, Nerea Pena és Szamoránsky Piroska is nagy lépést tett a visszatérés felé, így jó esély van arra, hogy ősszel újra teljes csapattal álljon ki a népligeti együttes. A sérültek a fradi.hu-nak nyilatkoztak az állapotukról.
Női kézi: újabb két játékossal erősítettek a siófokiak
2013 május 18.   She
Újabb két játékossal erősödik a Siófok KC-Galerius Fürdő NB I-es női kézilabdacsapatának kerete: a következő évadban Szamoránsky Anikó és Drávai Gyöngyi is a somogyiak színeiben szerepel majd – számolt be róla a siofokkc.hu.
Női kézi Eb: „Hálásak vagyunk Böhnnek azért, amit kihozott belőlünk”
2012 december 16.   She
A Szerbiában zajló női kézilabda Európa-bajnokság bronzmérkőzésén a magyar válogatott hosszabbítás után 41–38-ra nyert a házigazda szerbek ellen. Szamoránsky Piroska, a mieink beállósa köszönetet mondott Karl Erik Böhn szövetségi kapitánynak.
Videó: A butaságomat kijavították - Tomori
2012 december 12.   She
A magyar női kézilabda-válogatott a románok elleni sikerével a legjobb négy közé jutott az Európa-bajnokságon. Az NSO Tv erről, a csapat programjáról és az utolsó oroszok elleni mérkőzésről kérdezte Szamoránsky Piroskát és Tomor Zsuzsannát a válogatott két oszlopos tagját.
Videó: Nekimegyünk a spanyoloknak - Szamoránsky
2012 december 7.   She
Az NSO Tv telefonos interjújában Szamoránsky Piroska mondta el a várakozásait a spanyolok elleni csoportrangadóról. A magyar női kézilabda-válogatott beállósa szerint ha meg tudjuk állítani a rivális támadójátékát, akkor nagy esélyünk van a győzelemre.