Vörös Zsuzsanna

Vörös Zsuzsanna: Saci, innen te már csak nyerhetsz – és ő megcsinálta
2021 augusztus 6.   Infostart
Kovács Sarolta óriási küzdelemben bronzérmet nyert a női öttusázók versenyében a tokiói olimpián. A másik magyar induló, Gulyás Michelle 12. lett. A 2016-ban egyéniben világbajnok Kovács Sarolta harmadikként kezdte meg a kombinált számot, melyben nagyon jól lőtt a futás közben. A székesfehérvári öttusázó tavasszal térdműtéten esett át és harmadik o
Így szerezte meg a magyar női öttusa második olimpiai érmét Kovács Sarolta
2021 augusztus 6.   Infostart
Az elsőt, egy aranyat a szintén székesfehérvári Vörös Zsuzsanna nyerte 2004-ben, Athénban.
Öttusa: Vörös Zsuzsanna tizenöt éve lett olimpiai bajnok
2019 augusztus 27.   She
Vörös Zsuzsanna a 2004-es athéni olimpián, napra pontosan tizenöt éve lett olimpiai bajnok, s ezzel máig Székesfehérvár egyetlen ötkarikás aranyérmese.
Szívszorító: a kisfia hallásáért küzd az olimpiai bajnok öttusázó, Vörös Zsuzsanna
2019 március 8.   Blikk
Korábban szinte a mindene volt az öttusa, ám most már a kisfia jelenti a legtöbbet Vörös Zsuzsanna (41) számára.
Öttusa Eb: „A nevem hallatán még ma is sokan állnak mellénk”
2018 július 22.   She
Jelentős részt vállal a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokság szervezéséből az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Vörös Zsuzsanna.
Öttusa: Mert kell a „pluszszív” – Vörös Zsuzsanna
2018 július 9.   She
Mindössze egy hét van hátra a július 17-én kezdődő székesfehérvári Nu Skin felnőtt öttusa Európa-bajnokságig. Míg a magyar versenyzők gőzerővel készülnek a tatai edzőtáborban, a székesfehérvári helyszín épül-szépül a kontinens legjobbjaink fogadására. A jövő heti eseményről az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Vörös Zsuzsannával, a szövetség s
Öttusa: Az elszántságnak felül kell írnia mindent – Vörös Zsuzsanna
2018 február 14.   She
Első olimpiáján megfizette a tanulópénzt, és négy évvel később utcahossznyi előnnyel lett aranyérmes Vörös Zsuzsanna. A magyar öttusa első és eddig utolsó női olimpiai bajnoka az Alba Volán Sportklub szakosztály-igazgatójaként dolgozik, és tudja, hogy az igazán nagy sikerek záloga nem csak a tehetség és a szorgalmas munka, hanem a sportággal szemben tanúsított maradéktalan alázat.
Öttusa: „Ez egy család, összefogásra van szükség” – évet zárt a sportág
2016 december 16.   She
Elbúcsúztatta a 2016-os esztendőt a magyar öttusasport. A karácsonyi gálán Vörös Zsuzsanna általános alelnök összefogásra szólította fel az öttusa családot. Ezután átadta Balczó Andrásnak a Hírességek Csarnokának plakettjét, majd a sportág legjobbjait díjazta a szövetség. Az NSO Tv stábja is ott járt az eseményen, ahol Bretz Gyula elnök évet értékelt, míg Martinek János főtitkár már a következő…
Öttusa: Vörös és Balczó bekerült a Hall of Fame-be
2016 november 27.   She
A Nemzetközi Öttusaszövetség (UIPM) frankfurti tisztújító kongresszusán Vörös Zsuzsannát és Balczó Andrást is beválasztotta az újonnan alapított Hírességek Csarnokába.
Öttusa: Vörös és Balczó a Hírességek Csarnokában
2016 november 25.   She
Az athéni olimpiai bajnok Vörös Zsuzsannát és a háromszoros olimpiai győztes Balczó Andrást beiktatták az öttusázók Hírességek Csarnokába.
Elhunyt Kulcsár Antal korábbi öttusakapitány
2015 december 26.   Metropol
Legnagyobb sikerei az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Vörös Zsuzsannához, valamint a vb- és Eb-aranyérmes Horváth Viktorhoz kötődnek.
Gyász: elhunyt az olimpiai bajnokot nevelő mesteredző
2015 december 26.   She
Hatvanöt éves korában, súlyos betegségben elhunyt Kulcsár Antal öttusa-mesteredző, az Alba Volán SC és a magyar női válogatott korábbi vezetőedzője, szövetségi kapitánya – adta hírül a szekesfehervar.hu. A szakember számos korosztályos és felnőtt, hazai és nemzetközi bajnoki címet szerzett tanítványaival, akik közül kiemelkedik az olimpia- világ-és Európa-bajnok Vörös Zsuzsanna.
Vörös Zsuzsa: Áron még az öttusánál is fontosabb
2015 május 15.   Blikk
Szeged — Vörös Zsuzsanna (38) boldog! A Volán Fehérvár olimpiai, világ- és Európa-bajnok öttusázója, aki már öt éve visszavonult az aktív versenyzéstől, újabban édesanyaként áll helyt, február elején megszületett a kisfia, Áron.
Hét év után újra arany
2013 július 16.   Behaviour
Földházi Zsófia aranyérmet nyert a drzonkówi öttusa Európa-bajnokságon. A KSI 20 éves versenyzője Vörös Zsuzsanna 2006-os sikerét ismételte meg a KSI versenyzője.
Öttusa: új néven szerepel ezentúl a fehérvári szakosztály
2013 február 4.   She
Sajtótájékoztatón jelentette be Vörös Zsuzsanna szakosztály-igazgató és Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, hogy február elsejétől az Alba Volán SC öttusaszakosztálya Volán Fehérvár néven működik tovább.
Athén bajnoknője vezeti az Alba Volán öttusa-szakosztályát
2012 november 16.   Agroinform
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Vörös Zsuzsanna lett az Alba Volán SC öttusázóinak szakosztály-igazgatója.
Öttusa: Vörös Zsuzsanna az Alba Volán szakosztály-igazgatója
2012 november 16.   She
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Vörös Zsuzsanna lett az Alba Volán SC öttusázóinak szakosztály-igazgatója.
Vörös Zsuzsanna szerint Kovács Sarolta jó versenyzőtípus
2012 július 23.   Agroinform
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok egykori öttusázónk szerint tanítványa Londonban is képes lehet kiugró eredményre.
Világbajnok lett Jimmy, a magyar bobtail
2012 március 12.   BorsOnline
Olimpiai-, világ- és Európa-bajnok öttusázónk, Vörös Zsuzsanna büszke lehet a kutyájára. Jimmy nevű bobtailjét Birminghamben a világ legszebb pásztorkutyájának választották.
Magyar a világ legszebb pásztorkutyája
2012 március 12.   Habostorta
Húsz évet kell várni hasonló magyar kutyás sikerre Jimmy, a magyar tenyésztésű bobtail lett a világ legszebb pásztorkutyája. A Nagy-Britanniában megrendezett versenyen Vörös Zsuzsanna olimpiai bajnok öttusázó és Koroknai József kutyáját már a bemutatkozásnál is hatalmas ováció fogadta. A hétvégén tartott 2012 évi Crufts a világ legnagyobb kutyás programja. A Birminghamban díjat nyert kutyák…