Gál Robert

Gál Róbert nem jutott döntőbe
2008 augusztus 9.   Behaviour
Nem jutott be szerenkénti döntőbe Gál Róbert a pekingi olimpia tornászversenyében.
Gál Róbert nem került a fináléba
2008 augusztus 9.   Infostart
Nem jutott be szerenkénti döntőbe Gál Róbert a pekingi olimpia tornászversenyében.
Torna: Gál talajon sem remekelt, csak 13.425-öt kapott
2008 augusztus 9.   She
Nem mondhatni, hogy örömmel tekinthet vissza Gál Róbert pekingi szereplésére: a magyar tornászt két „bemelegítő” szere után harmadszor talajon szólították, de gyakorlatára mindössze 13.425-öt kapott.
Torna: Gál Róbert korláton 12.900-et kapott
2008 augusztus 9.   She
A férfi tornaverseny egyetlen magyar indulója, Gál Róbert 12.900-es pontszámot kapott korlátgyakorlatára, amellyel jelenleg a 38. az indulók között a szeren.
Torna: Gál Róbert 13.225 pontot szerzett lólengésben
2008 augusztus 9.   She
Gál Róbert 13.225 pontos eredményt ért el lólengésben a férfi torna selejtezőjében, ami biztosan nem lesz elég a lólengés nyolcas döntőjébe kerülésre.
Peking 2008: Gál Róbert edzője szerint kevés az esély a döntőre
2008 augusztus 6.   She
Gál Róbert az előzetes tervekkel ellentétben nem két, hanem három szeren próbál szerencsét a férfi tornászok szombati selejtezőjében a pekingi olimpián, ám edzője szerint egyik számban sincs sok esélye rá, hogy bekerüljön a nyolcas döntőbe.
Magyarok az olimpiai faluban
2008 augusztus 5.   Behaviour
A tornászok közül Gál Róbert gyorsan alkalmazkodott a pekingi körülményekhez, az élete első olimpiájára készülő Böczögő Dorinának ez tovább tartott
KSI: Hegyi Zomilla, Kasza Róbert és Sáfrán Mátyás az ?Év sportolója?
2007 december 12.   She
Az idei esztendőben nyújtott sportteljesítményük alapján ? a hagyományoknak megfelelően ? a KSI SE-ben is megválasztották az ?Év sportolóját?. A megtisztelő címet a hölgyeknél Hegyi Zomilla kajakos, az uraknál megosztva Kasza Róbert öttusázó és Sáfrán Mátyás kenus kapta. A díjak átadására az egyesület legeredményesebbjeit felvonultató ?Bajnokok vacsoráján? került sor. A különdíjakat a két olimpiai…
Torna-vb: Gál Róbert olimpiai kvótát szerzett
2007 szeptember 8.   She
Gál Róbert olimpiai kvótához jutott a stuttgarti tornász-világbajnokságon.
Torna-vb: Gál szinte biztosan olimpiai kvótás
2007 szeptember 5.   Metropol
Gál Róbert szinte biztosan olimpiai kvótához jut a hétvégén a stuttgarti tornász-világbajnokságon. A magyar versenyző a selejtezőben éppen lemaradt a kvótaszerzésről, ám még így is komoly esélye van az indulási jog kiharcolására, ugyanis ha egy olyan ország tornásza is szervilágbajnok lesz, amely szerepel a legjobb 18 között, akkor Gál pekingi résztvevőnek tekinthető.
Torna-vb: Gál Róbert szinte biztosan olimpiai kvótás
2007 szeptember 5.   She
Gál Róbert szinte biztosan olimpiai kvótához jut a hétvégén a stuttgarti tornász-világbajnokságon. A magyar versenyző a selejtezőben éppen lemaradt a kvótaszerzésről, ám még így is komoly esélye van az indulási jog kiharcolására, ugyanis ha egy olyan ország tornásza is szervilágbajnok lesz, amely szerepel a legjobb 18 között, akkor Gál pekingi résztvevőnek tekinthető. Ez pedig szinte biztosan így…
Torna-vb: Berki Krisztián döntős, Gál Róbert még bizakodik
2007 szeptember 4.   She
Berki Krisztián bejutott a lólengés szombati szerenkénti döntőjébe a stuttgarti tornász-világbajnokságon, míg Gál Róbertnek egyelőre várnia kell, szerez-e olimpiai kvótát.
Berki hibátlan teljesítménye Madridban
2007 augusztus 19.   Behaviour
Berki Krisztián kiváló lógyakorlatot mutatott be a szeptemberi, stuttgarti tornász-világbajnokság előtti utolsó nemzetközi megmérettetésen, Madridban, amely csak csapattalálkozó volt. Gál Róbertnek három szeren volt tökéletes gyakorlata.
Gál ezüstérmes
2007 augusztus 5.   Behaviour
Gál Róbert második lett összetettben a Jeruzsálemben rendezett nemzetközi tornaversenyen. A világbajnoki bronzérmes tavasz óta nem indult egy viadalon sem, így mindenképpen jó eredménynek számít tőle az ezüstérem és az összetettben kapott 87,35 pont.

Sport/olimpia/peking2008/torna