Gádorfalvi Áron

Eldőlt, nem lesz meg Tokióban a hetedik olimpiája a magyar sportolónak
2021 június 23.   Infostart
Nem indulhat Tokióban, hetedik olimpiáján a szörfös Gádorfalvi Áron, miután a Nemzetközi Vitorlás Szövetség (WS) véglegesítette a mezőnyt.
Messze voltak az éremszerzéstől a magyar szörfösök
2016 augusztus 13.   Blikk
Rio de Janeiro - A szörfös Cholnoky Sára a 23., míg Gádorfalvi Áron a 25. helyen végzett a riói olimpia vitorlásversenyein.
Gyurta Dániel és Jakabos Zsuzsanna döntős
2012 augusztus 1.   Habostorta
Káté Gyula a 16 között - keddi összefoglaló Gyurta Dániel bejutott a 200 m mellúszás, Jakabos Zsuzsanna a 200 m pillangó fináléjába, az ökölvívó Káté Gyula pedig továbblépett a nyolcaddöntőbe a londoni olimpia keddi versenynapján. Úszásban Hosszú Katinka a 200 m pillangó elődöntőjében és a 200 m vegyes döntőjében is érdekelt volt, előbbi számban nem sikerült bejutnia a fináléba, 9. lett,…
Meglehet az első úszóérem, javíthatnak a kézisek és a pólósok
2012 július 31.   Habostorta
A magyar férfi kézilabda- és vízilabda-válogatottra fontos mérkőzés vár a csoportküzdelmek keddi, második fordulójában... ...míg a női 200 méteres vegyesúszásban éremszerzésre nyílhat lehetőség. A kézisek saját hatosuk leggyengébbnek vélt alakulatával, a dél-koreai együttessel találkoznak. Azután, hogy vasárnap két góllal kikaptak az Európa-bajnok dánoktól, egy újabb vereséggel nagyon nehézzé…
Elhunyt a windsurf atyja
2012 július 6.   Habostorta
A szélvitorla feltalálóját, Jim Drake-et 83 esztendős korában érte a halál A mérnök a The New York Times című lap szerdai információi szerint június 19-én hunyt el az észak-karolinai Pfafftownban lévő otthonában. A szörfdeszka továbbfejlesztésével általa kialakított szélvitorla hozta meg a sport számára a nagy áttörést, népszerűsége a mai napig töretlen. Drake eredetileg rakéta-meghajtású…
Gádorfalvi Áron kvótát szerzett, ötödik olimpiáján vehet részt
2011 december 17.   Agroinform
A Perth-ben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon a szörfös a szombati futamokon mutatott teljesítményével biztosította be kvótáját.
Újabb magyar szörfös a londoni olimpián
2011 december 17.   Metropol
A szörfös Gádorfalvi Áron kvótát szerzett a Perth-ben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon. A hazai szörfszövetség szombati tájékoztatása szerint Gádorfalvi a szombati futamokon mutatott teljesítményével biztosította helyét azon 28 versenyző között, akik a mostani vb-ről jutnak kvótához, s így élete ötödik olimpiájára készülhet.
London 2012: Gádorfalvi Áron kvótát szerzett, ötödik olimpiáján indulhat
2011 december 17.   She
A szörfös Gádorfalvi Áron kvótát szerzett a Perthben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás-világbajnokságon.
Vitorlás vb: Gádorfalvi Áron az olimpiai kvótát érő 26. helyen áll
2011 december 16.   She
A szörfös Gádorfalvi Áron nyolc futam után az ötkarikás kvótát érő 26. helyen áll a Perthben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon.
Vitorlázás: Berecz előrelépett, Gádorfalvi kvótaesélyei javultak a vb-n
2011 december 15.   She
A már olimpiai kvótás, laseres Berecz Zsombor javított pozícióján, a szörfös Gádorfalvi Áron pedig egyre közelebb kerül a londoni részvétel kiharcolásához a Perthben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon.
Gádorfalvi az Arany csoportba került, de londoni indulása még kérdéses
2011 december 14.   Agroinform
A szörfös Gádorfalvi Áron bekerült a legjobbakat felvonultató úgynevezett Arany csoportba a Perthben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon, ám az csak később derül ki, hogy a viadalon szerzett-e londoni kvótát.
Gádorfalvi az Arany csoportban
2011 december 14.   Metropol
A szörfös Gádorfalvi Áron bekerült a legjobbakat felvonultató úgynevezett Arany csoportba a Perthben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon, ám az csak később derül ki, hogy a viadalon szerzett-e londoni kvótát.
London 2012: Gádorfalvi az Arany csoportba került a vitorlás-vb-n
2011 december 14.   She
A szörfös Gádorfalvi Áron bekerült a legjobbakat felvonultató úgynevezett Arany csoportba a Perthben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás-világbajnokságon, ám csak később derül ki, hogy a viadalon szerzett-e londoni kvótát.
Gádorfalvi és Berecz is közelebb az olimpiai kvótához, mint hétfőn
2011 december 13.   Agroinform
Gádorfalvi Áron és Berecz Zsombor is javított helyezésén, így mindketten továbbra is kvótát érő helyen állnak a vitorlás világbajnokságon.
Vitorlás vb: Gádorfalvi Áron és Berecz Zsombor javított
2011 december 13.   She
A szörfös Gádorfalvi Áron és a laseres Berecz Zsombor is javított a korábbi helyezésén, így mindketten továbbra is kvótát érő helyen állnak a Perthben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon.
Két magyar áll kvótás helyen Perth-ben
2011 december 12.   Agroinform
A szörfös Gádorfalvi Áron és a laseres Berecz Zsombor kvótát érő helyen áll a Perth-ben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás vb-n.
Vitorlás-vb: Gádorfalvi Áron és Berecz Zsombor kvótás helyen
2011 december 12.   She
A szörfös Gádorfalvi Áron és a laseres Berecz Zsombor kvótát érő helyen áll a Perthben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokság e heti programjában érdekelt magyarok közül.
Vitorlázás: Berecz és Gádorfalvi bejutott az arany csoportba
2011 május 1.   She
Két magyar, a laser standardben induló Berecz Zsombor és az RSX szörfben versenyző Gádorfalvi Áron is bejutott a legjobbakat felvonultató arany csoportba a selejtezőből a franciaországi Hyeres-ben a világkupa negyedik állomásán.
Vitorlázás: Detre és Gádorfalvi a vb helyszínén versenyzett
2011 március 1.   She
Újabb versenyt rendeztek Cádizban, a 2012-es Olimpiai kvalifikációs vb helyszínén a 6. Andalúz Olimpiai Hét keretein belül. A 10 futam alapján Detre Diána a 10. helyen végzett a rendkívül erős női mezőnyben, Gádorfalvi Áron pedig a 8. lett a férfiak között.
Vitorlázás: Detre Diána szörffel vesz részt a Kékszalagon
2009 június 10.   She
Korábban már többször volt rá példa, hogy – versenyen kívül – szörffel tették meg a Kékszalag közel 150 kilométeres versenytávját. Gádorfalvi Áron 2003-ban célba is ért, sőt megelőzött minden vitorlás hajót, és elsőként futott be a balatonfüredi kikötőbe. Idén Detre Diána is megpróbálja teljesíteni a távot, így tehát versenyen kívül, de a mezőnnyel rajtol el 2009. július 3-án.