Lontay Balázs

Vívó ob - egyetlen számban sem volt címvédés
2013 december 15.   Infostart
Kardban Lontay Balázs és Márton Anna, tőrben Szabados Gábor és Knapek Edina, párbajtőrben pedig az öttusázó Marosi Ádám, illetve Szász Emese győzött a vívók budapesti országos bajnokságán, melyen így egyetlen számban sem volt címvédés.
Vívó ob: az öttusázó Marosi minden párbajtőrözőt legyőzött
2013 december 14.   She
Kardban Lontay Balázs és Márton Anna, tőrben Szabados Gábor és Knapek Edina, párbajtőrben pedig az öttusázó Marosi Ádám, illetve Szász Emese győzött a vívók budapesti országos bajnokságán, amelyen így egyetlen számban sem volt címvédés.
Vívó Eb: férfi kard egyéniben a 32 volt a végállomás
2012 június 15.   She
Egyik magyar férfi kardozó sem jutott be a legjobb 16 közé pénteken az olaszországi Legnanóban zajló vívó Európa-bajnokságon. Szilágyi Áron a 24., Decsi Tamás a 27., Lontay Balázs a 28., Gáll Csaba pedig a 35. lett az 56 fős mezőnyben.
Vívó Eb: Szilágyi Áron bejutott az elődöntőbe, már biztos érmes
2011 július 16.   She
A kardozó Szilágyi Áron – többek között a 2004-ben olimpiai bajnok olasz Aldo Montano legyőzésével – bejutott az elődöntőbe, így már biztos érmes a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon. Nemcsik Zsolt a 18., Decsi Tamás a 26., Lontay Balázs a 44. helyen végzett.
Vívás: Decsi 7., Lontay 8. a Gerevich-Kovács-Kárpáti GP-n
2011 március 6.   She
Két magyar jutott be a legjobb nyolc közé vasárnap a Gerevich-Kovács-Kárpáti budapesti férfi kard Grand Prix-n: Decsi Tamás hetedik, Lontay Balázs pedig nyolcadik lett. Győzött a román Rares Dumitrescu.
Vívó ob: Lontay Balázs és Benkó Réka győzött a kardozóknál
2010 december 18.   She
Lontay Balázs és – címét megvédve – Benkó Réka nyerte meg a kardozók Közgép-kupáért rendezett szombati egyéni versenyét a vívók budapesti országos bajnokságának ötödik napján.
Mindkét kardcsapatunk kikapott az Eb-n
2010 július 20.   HírTV
A magyar női tőr-, valamint a férfi kardcsapat is kikapott első mérkőzésén a vívó Európa-bajnokságon. A Mohamed Aida, Knapek Edina, Kreiss Fanny összeállítású együttes 32-31-re kapott ki a házigazda németektől, míg a Lontay Balázs, Szilágyi Áron, Decsi Tamás, Iliász Nikolász alkotta csapat 45-36-ra bukta el az oroszok elleni mérkőzését.
Vívás: Lontay Balázs bronzérmet szerzett az ázsiai világkupaversenyen
2010 május 3.   She
Lontay Balázs harmadik lett Thaiföldön a kardozók világkupaversenyén.
Vívás: magyar kardarany és -bronz született Münchenben
2009 december 21.   She
Benkó Réka győzött, Lontay Balázs pedig a harmadik helyen végzett a kardozók hagyományos müncheni viadalán.
Egyetlen tuson múlt a férfiak bronzérme
2009 október 8.   Behaviour
Bronzérmet szerzett a magyar válogatott a törökországi vívó-világbajnokság csütörtöki férfi kard csapatversenyében. A Decsi Tamás, Szilágyi Áron, Lontay Balázs, Iliász Nikolász négyes a helyosztón az orosz alakulat ellen nyert, mégpedig 45-44-re.
Vívás: magyar győzelem a moszkvai kardcsapat vk-n
2009 február 14.   She
A Decsi Tamás, Iliász Nikolász, Lontay Balázs, Szilágyi Áron összeállítású magyar kardcsapat remek teljesítményt nyújtva győzött a moszkvai világkupa-viadalon.
Vívás: házidöntőt rendeztek a magyarok Münchenben
2008 november 29.   She
A hónap elején junior Európa-bajnoki címet szerző Iliász Nikolász nyerte a müncheni nemzetközi férfi kardversenyt, mégpedig úgy, hogy a döntőben egy másik magyarnál, Lontay Balázsnál bizonyult jobbnak 15–12-re.
Sportolószerelem úszó és vívó között
2008 október 2.   Blikk
Peking után szeretett egymásba Szepesi és Lontay
Nébald: Várakozáson alul szerepelt a kardcsapat
2008 augusztus 17.   Infostart
A hetedik helyen fejezte be pekingi szereplését a világbajnok magyar férfi kardválogatott. A Nemcsik Zsolt, Decsi Tamás, Szilágyi Áron, Lontay Balázs összeállítású együttes kudarca azt jelenti, hogy a magyar vívók a pekingi olimpián egyetlen bronzérmet szereztek. Nébald György, a magyar kardválogatott szövetségi kapitánya az InfoRádiónak azt mondta: ez a teljesítmény messze elmaradt a…
Program: a teljes vasárnapi műsor, magyar indulókkal
2008 augusztus 17.   She
Vasárnap 37 számban hirdetnek győztest, közöttük mai legnagyobb esélyesünkkel, a kalapácsvető Pars Krisztiánnal, aki a legjobb eredménnyel került be a 13:45-kor kezdődő döntőbe. A Nemcsik, Decsi, Szilágyi, Lontay összeállítású férfi kardcsapatunk megmentheti a vívók becsületét.
Nemcsik: Az utolsó lehetőséget is meg kell ragadni
2008 július 3.   Infostart
Nemcsak öttusában és vízilabdában, hanem vívásban is egy hónappal a pekingi olimpia előtt rendeznek Európa-bajnokságot. A kijevi kontinenstornának a magyar férfi kardvívó-válogatott is éremesélyesként vág neki, a csapat ismét a tavaly világbajnoki címet szerzett Nemcsik Zsolt, Decsi Tamás, Szilágyi Áron, Lontay Balázs összeállításban szerepelhet. Nemcsik Zsolt az InfoRádiónak elmondta: korábbi…
Vívás: a férfi kardcsapat a MOL támogatását is kivívta
2008 március 27.   She
Az elmúlt esztendőben világbajnoki címet szerzett férfi kardválogatottunk ? Nemcsik Zsolt, Decsi Tamás, Lontay Balázs, Szilágyi Áron ? az elmúlt hétvégén ismét bizonyított.
Vívás, kard Vk, Moszkva: négy magyar a legjobb16 között
2008 február 17.   She
Négy magyar vívó is bekerült a legjobb 16 közé a moszkvai férfi illetve női kard Világkupa-versenyen: Lontay Balázs kilencedik, Decsi Tamás 12., Szilágyi Áron 14. lett, Nagy Orsolya pedig tizedikként zárt.
Közelebb az olimpia női tőrben, férfi párbajtőrben és kardban
2007 október 8.   Metropol
A magyar csapat két-két arany- illetve bronzéremmel zárta a szentpétervári vívó-világbajnokságot: győzött a párbajtőröző Kulcsár Krisztián és a Nemcsik Zsolt, Szilágyi Áron, Lontay Balázs, Decsi Tamás összeállítású kardcsapat, míg harmadik lett a tőröző Mohamed Aida, továbbá a Kulcsár Krisztián, Boczkó Gábor, Imre Géza, Kovács Iván alkotta párbajtőr együttes.
Vívó-vb: négy érem
2007 október 8.   Behaviour
A magyar csapat két-két arany- illetve bronzéremmel zárta a szentpétervári vívó-világbajnokságot: győzött a párbajtőröző Kulcsár Krisztián és a Nemcsik Zsolt, Szilágyi Áron, Lontay Balázs, Decsi Tamás összeállítású kardcsapat, míg harmadik lett a tőröző Mohamed Aida, továbbá a Kulcsár Krisztián, Boczkó Gábor, Imre Géza, Kovács Iván alkotta párbajtőr együttes.