Ujlaky Virginie

Vívás: Ujlaky Virginie világkupát nyert, már franciaként
2009 május 6.   She
Ujlaky Virginie nyerte – már francia színekben – a hét eleji sanghaji női tőr világkupa-viadalt.
Száműzték Ujlakyt a magyar pástokról
2009 március 13.   BorsOnline
Aligha hullat krokodilkönnyeket Ujlaky Virginie-ért a magyar vívótársadalom. A tőrözőt az olimpián tanúsított magatartása miatt marasztalták el, s most kiderült, klubja, a Honvéd nem váltotta ki versenyzői engedélyét, így nem indulhat a hazai viadalokon.a földön
Kirakták a magyar válogatottból a Pekingben botrányt okozó vívónőt
2008 október 30.   hirado.hu
Ujlaky Virgine megtaposta a válogatott melegítőjét, majd hátba vágta a szövetségi kapitányt az olimpián
Enyhe ítélet a botrányhős vívó ügyében
2008 október 30.   BorsOnline
Egyéves – ugyanennyi időre felfüggesztett – eltiltással „büntette” a Magyar Vívó Szövetség a pekingi olimpián többször is sportszerűtlenül viselkedő Ujlaky Virginie-t. A szövetség főtitkára az ítélet kézhezvétele után dönt a fellebbezésről.
Felfüggesztett büntetést kapott a nemzeti mezt megtaposó vívó
2008 október 28.   HírTV
Egy évre eltiltotta Ujlaky Virginie-t a Magyar Vívó Szövetség Fegyelmi Bizottsága, de az ítéletet egy évre felfüggesztette. A döntés nem jogerős.
Csak felfüggesztett eltiltás az edzőverő tőrözőnek
2008 október 28.   Metropol
Egy évre kizárta a magyar válogatottból és ugyanennyi időre eltiltotta a hazai szövetség versenyein való részvételtől a tőröző Ujlaky Virginie-t a Magyar Vívószövetség (MVSZ) fegyelmi bizottsága. Az fb ugyanakkor - figyelembe véve a felmerült enyhítő körülményeket - a szankciók végrehajtását egy évre felfüggesztette.
Ma ülésezik, de vélhetően még nem határoz a vívószövetség fegyelmi bizottsága
2008 szeptember 26.   Behaviour
Ma délelőtt a pekingi olimpia tán legfurcsább magyar történetének taglalása zajlik majd: összeül a Magyar Vívószövetség (MVSZ) fegyelmi bizottsága. A testület feladata lesz meghatározni, milyen retorzió illesse Ujlaky Virginie-t, aki – maradjunk annyiban – zokon vette, hogy Kínában csak tartalékként számolt vele Bernát Zoltán szövetségi kapitány.
Fegyelmi vizsgálat indul Ujlaky ellen
2008 augusztus 17.   Infostart
Fegyelmi vizsgálatot kezdeményez Ujlaky Virginie-nel, az olimpián szerepelt női tőrválogatott tagjával szemben Füleky András, a Magyar Vívó Szövetség ügyvezető igazgatója.
Kudarc után fegyelmi
2008 augusztus 17.   Blikk
Vizsgálat Ujlaky ellen a leszerepelt vívóknál
Vívás, női tőr: 4. a magyar csapat
2008 augusztus 16.   She
A Knapek Edina, Mohamed Aida, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie összetételű magyar női tőrcsapat a negyedik helyen végzett a pekingi olimpián, miután vereséget szenvedett az 1992 és 2000 között mindhárom játékokat megnyerő olasz csapattól (2004-ben nem szerepelt ez a szám az olimpia műsorán).
Vívó Eb: ezüstérmet szerzett Kijevben a női tőrcsapat
2008 július 8.   She
Ezüstérmet szerzett a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie összeállítású tőrcsapat a kijevi vívó Európa-bajnokságon.
Vívás Világkupa: ezüstérmes lett a női tőr válogatott Tokióban
2008 május 11.   She
Ezüstérmes lett a Knapek Edina, Mohamed Aida, Varga Gabriella, Ujlaky Virgine összeállítású magyar válogatott a tokiói női tőr Világkupa csapatversenyében.
A betörőtől sem ijedt meg a vívónő
2008 március 12.   Infostart
Ujlaky Virginie, a női tőrválogatott tagja hétfőn betörőt fogott, ezzel további öt károsultnak tett szolgálatot.
Vívás: Mohamed Aida hatodikként végzett a gdanski Vk-n
2008 március 1.   She
Mohamed Aida a hatodik helyen végzett a női tőrözők gdanski Grand Prix-viadalán. Varga Gabriella 11., Ujlaky Virginie pedig 12. lett.
Vívó Eb: magyar dobogósok, éremtáblázat
2007 július 7.   Behaviour
A magyarok négy éremmel - két arannyal, egy ezüsttel és egy bronzzal - zárták a genti vívó Európa-bajnokságot. Győzött a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie összeállítású tőrcsapat, a Boczkó Gábor, Imre Géza, Kulcsár Krisztián, Kovács Iván alkotta párbajtőregyüttes, második lett a Szász Emese, Nagy Tímea, Hormay Adrien, Mincza-Nébald Ildikó párbajtőrnégyes, s a dobogó…
Vívó Eb: megvan az első aranyérem
2007 július 5.   Metropol
A Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie összeállítású tőrválogatott révén éremmel - mégpedig arannyal - zárták a csapatversenyek első napját a magyarok a genti vívó Európa-bajnokságon.
Európa-bajnok a magyar női tőrcsapat
2007 július 5.   Infostart
Aranyérmet szerzett a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie összeállítású női tőrcsapat a genti vívó Európa-bajnokságon. A magyarok a döntőben 45-31-re verték a címvédő oroszokat.
Vívó Világkupa: Ujlaky Virginie bronzérmes Tokióban
2007 május 19.   She
Ujlaky Virginie bravúros teljesítménnyel bronzérmet szerzett a női tőrözők tokiói Grand Prix-viadalán.
Vívó Vk: ezüstérmes lett a női tőrcsapat Szöülban
2007 május 6.   She
A Knapek Edina, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie, Mohamed Aida összeállítású magyar csapat ezüstérmet nyert a tőrözők szöuli Világkupa-versenyén.