Gergely István

Gergely István: "Nem kell félni attól, hogy az ellenfelek motiváltabbak lesznek, mint a magyar válogatott!"
2023 szeptember 30.   Sportal
A korábbi kiváló, olimpiai bajnok vízilabdázó, a BHSE ügyvezető elnöke Milák Kristóf olimpiai bajnok úszó társaságában vett részt egy interaktív beszélgetésen Székesfehérváron. Gergely István szerint Milák remek állapotban van, a motivációjával nincs gond. Mint ahogy a férfi vízilabdaválogatottéval sem lesz jövőre, a párizsi olimpián.
A kétszeres olimpiai bajnok Gergely István flow-ban volt a pekingi elődöntőn, büntetőt is védett
2023 április 17.   Eurosport
A vízilabda-válogatott Athénban és Pekingben olimpiát nyerő csapatában Gergely István járta be talán a legnagyobb utat. A nemzet aranyai című film kapcsán beszélgettünk az egykori kiváló kapussal az integrálódási folyamatáról, a sikerekben játszott szerepéről, a pekingi bravúrjairól.
Gergely István: lesznek még olyan jól csengő nevek, mint Kásásé vagy Benedeké
2023 február 8.   Infostart
Rendkívüli közgyűlést tartott szombaton a Magyar Vízilabda Szövetség. A Duna Arénában új alelnököt is választottak a küldöttek, a kétszeres olimpiai bajnok Gergely Istvánt.
Gergely István békés harcos volt a szlovákok tengerében
2021 augusztus 29.   Magyar Nemzet
Felvidéki léte acélozta meg Gergely Istvánt. A dunaszerdahelyi születésű kapus a szlovák válogatottal átélt sikertelen évek után a magyar csapattal felért a csúcsra, kétszeres olimpiai bajnok, világbajnok vízilabdázó lett belőle. A napjainkban már a Budapesti Honvéd ügyvezető igazgatójaként dolgozó Gergely kisebbségiként megtanult szlovákul, a mag
Vízilabdázónk, Gergely István apa lett
2017 március 30.   Habostorta
Kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázónk, Gergely István (40) apa lett. Az örömteli hírről a Budapesti Honvéd Sportegyesület a közösség oldalán számolt be. A kisbaba, Levente és ... The post Vízilabdázónk, Gergely István apa lett appeared first on Habostorta.hu.
Gólyahír: apa lett az olimpiai bajnok magyar vízilabdázó
2017 március 30.   Blikk
Budapest – Kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázónk, Gergely István (40) apa lett.
Honvéd-igazgató lett Gergely István
2017 január 20.   Blikk
Budapest — A vízilabdázóként kétszeres olimpiai bajnok Gergely Istvánt (képünkön) választották meg a Honvéd Sportegyesület ügyvezető igazgatójának.
Kiakadt az olimpiai bajnok vízilabdázó a kritikusokra
2016 augusztus 17.   Blikk
A kétszeres olimpiai bajnok Gergely István nagyon nehezen viseli a csapatot és a sportágat ért kritikákat, főleg úgy, hogy csapatvezetőként végig a csapat mellett volt a nyári játékok alatt.
Rio 2016: „Aki nagy magasságokra tör, néha nagyot is esik” – így éreznek pólósaink
2016 augusztus 17.   She
A magyar férfi vízilabda-válogatott ötméteresekkel kikapott Montenegrótól a riói olimpia negyeddöntőjében, így nem játszhat éremért. Gergely István sportágvezető, a nemzeti csapat korábbi kapusa a hivatalos Facebook-oldalán fogalmazta meg, milyen gondolatok kavarognak a fejében. A bejegyzést tartalmi változtatás nélkül közöljük.
Vízi: Benedek Tibor és Gergely István is sportcsillag lett
2016 június 17.   She
A háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, illetve segítője, korábbi csapattársa, a kétszeres ötkarikás aranyérmes Gergely István tenyérlenyomatával bővült pénteken a Hemingway Alapítvány által 1991-ben létrehozott Magyar Sportcsillagok Fala.
A jó csapatszellem is hozzájárul a Honvéd eredményéhez
2015 november 5.   Infostart
Minden várakozást felülmúlt eddig a nyáron megfiatalított Honvéd férfi vízilabdacsapatának bajnoki szereplése, mondta a szakosztály-igazgató, Gergely István az InfoRádiónak.
Vízilabda: szombatig kiderül, kik mennek Kazanyba
2015 június 19.   Infostart
Legkésőbb szombaton kiderül, hogy kik szerepelhetnek a magyar férfi vízilabda-válogatottban a Világliga bergamói szuperdöntőjében, illetve a kazanyi világbajnokságon - jelezte az InfoRádiónak az együttes kapusedzője, Gergely István.
Pontysütésben is bajnokok
2014 december 4.   Blikk
Budapest — Pontyot rántottak olimpiai bajnok sportolóink. Az ünnepek előtt szinte minden háztartásban asztalra kerülnek a halfélék, a belőlük készült ételeket Kammerer Zoltán (36) kajakozó, Berki Krisztián (29) tornász és Gergely István (38) vízilabdázó is népszerűsíti a Kapj rá! elnevezésű program keretében.
Videó: Rio után nagy változás jön az életemben - Gergely István
2014 június 6.   She
A bajnoki rájátszást követően végleg szögre akasztotta sapkáját a magyar vízilabdázás egyik klasszis kapusa, Gergely István. Az NSO Tv-nek a szép és hosszú pályafutása mellett további céljairól is beszélt.
Edzések helyett a doktori címre hajt a bajnok
2014 május 15.   BorsOnline
A Szeged elleni bajnoki bronzcsata után befejezi vízilabda-pályafutását Gergely István. A kétszeres olimpiai bajnok kapus a jövőben a doktori fokozat megszerzésére és a civil életére koncentrál.
Férfi vízi: visszavonul a kétszeres olimpiai bajnok kapus
2014 április 18.   She
A bajnoki rájátszás zárultával befejezi pályafutását a RacioNet-Honvéd vízilabdacsapatának kétszeres olimpiai bajnok kapusa, Gergely István.
Videó: a játékvezetőktől hangos az uszoda
2014 február 28.   She
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Gergely István kapusedző javaslatára bemikrofonozott játékvezetők vezényelték le a Magyarország–Egyesült Államok felkészülési vízilabda-mérkőzést. Az összeköttetésben dolgozó játékvezetők egyrészt egymást segíthetik a döntésekben, másrészt a közönség számára is világos lesz, hogy mit miért döntöttek.
Videó: a magyar módszerrel eltűnhet a bírói hiba a pólóból
2014 február 5.   She
Gergely István kapusedző javaslatára kedden bemikrofonozott játékvezetők vezényelték a Magyarország–Egyesült Államok felkészülési vízilabda-mérkőzést. Vogel Gábor, a találkozó egyik bírója elmondta, kettős célt szolgált ez a kísérlet. Egyrészt az összeköttetésben dolgozó játékvezetők segíthetik egymást a döntésekben, másrészt a közönség számára is világos lesz, hogy mit miért döntöttek.…
Férfi vízilabda: „Londonra túl sok szálka gyűlt össze"
2013 augusztus 13.   She
Gergely István és Nagy Viktor a Sport TV Mai helyzet című műsorában értékelte a barcelonai vízilabda-világbajnokságot. Szóba került az is, milyen nehézségekkel találhatja szembe magát a szakvezetés.
Videó: „A kajak-kenut és a pólót hungarikummá kell tenni”
2013 június 8.   She
Gergely István korábbi kétszeres olimpiai bajnok kapus az NSO Tv-nek arról beszélt, milyen módszerekkel lehetne javítani a magyar vízilabda és a kajak-kenu színvonalát, valamint külföldi megítélését.