Kis Gábor

Még sosem volt ilyen büszke a csapatára a szentesi pólósok edzője
2024 március 3.   Sportal
Kis Gábor vezetőedző rendkívül büszkén nyilatkozott a Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapatáról, amely 847 nap után nyert ismét bajnoki mérkőzést hazai környezetben.
847 nap után tört meg a jég: győzött a Szentes a férfi vízilabda bajnokságban
2024 március 3.   m4sport.hu
Kis Gábor vezetőedző rendkívül büszkén nyilatkozott a Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapatáról, amely 847 nap után nyert ismét bajnoki mérkőzést hazai környezetben.
Olimpiai bajnok lett a Szentes vezetőedzője
2023 október 26.   Sportal
Komlósi Péter közös megegyezéssel távozott a Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról, utóda a szakmai igazgató Kis Gábor lett.
Peking bajnoka immár edzője a szentesi pólósoknak
2023 október 26.   m4sport.hu
Komlósi Péter közös megegyezéssel távozott a Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról, utóda a szakmai igazgató Kis Gábor lett.
A hentesekkel való csaták megviselték az olimpiai bajnokunkat
2023 május 21.   Magyar Nemzet
Kis Gábort eltanácsolták volna a vízilabdától, de kitartott, és végül érmek sokaságát hódította el.
A műsorvezető sajnálja, hogy nem tudott bocsánatot kérni Csapó Gábortól
2022 november 30.   Life
Az egész országot megrendítette Csapó Gábor halálhíre. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó-legenda egykori jó barátja, Ágai Kis András most arról vallott, mennyire sajnálja, hogy nem tudta vele megbeszélni a 2016-ban történt incidenst.
Hű harcostársa nem tudott bocsánatot kérni Csapó Gábortól: „Nagyon kínosan éreztem magam”
2022 november 29.   Blikk
Az egész magyar sportvilágot megrázta az olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó-legenda, Csapó Gábor halála. Egykori jó barátja, Ágai Kis András azt is sajnálja, hogy nem tudta vele megbeszélni életében a rossz emlékű 2016-os esetet, ami miatt a Dudinak becézett klasszis nem szerepelhetett többet a Sport TV-ben.
Szép fogás! Valódi szörnyek akadtak horogra: rekordra törnek a magyar sportolók a horgászatban is
2021 május 26.   Blikk
Harsány, Pátka, Ecséd – Óriási halak akadtak az elmúlt hetekben sportolóink horgára. Lőrincz Viktor, a Honvéd olimpiára készülő Európa-bajnok birkózója és Nagy Zsolt, az NB I-ben ezüstérmes Puskás Akadémia válogatott labdarúgója is egyéni rekordot döntött pontyfogásban, míg az ötkarikás aranyérmes, már visszavonult vízilabdázó, Kis Gábor szintén mé
Vízilabda: Kis Gábor élete születésnapját ünnepelte a Hajós Alfréd uszodában
2020 szeptember 28.   She
A férfi vízilabda Magyar Kupa négyes döntőjének programját színesítette a Masters-csapatok versengése, amelyet az olimpiai bajnokokból álló Millennium Masters nyert meg. A csapat többsége 20 éve Sydney-ben küzdött az olimpiai aranyéremért. Az NSO Tv-nek Märcz Tamás idézte fel az ötkarikás győzelmet, valamint az MK-döntő előtti megemlékezés kapcsán
Vízilabda – Kis Gábor élete születésnapját ünnepelte a Hajós Alfréd uszodában
2020 szeptember 28.   She
.
Mit csinálnak manapság a magyar pólós aranygeneráció tagjai?
2019 július 7.   She
Szinte biztos, hogy mindenki tudja, hol, kivel nézte a sydneyi, az athéni és a pekingi olimpia vízilabdadöntőjét, hiszen a sorozatban három ötkarikás aranyat nyerő válogatott produkciója maradandó élmény. A pekingi győző Kis Gábor visszavonulása adta az ötletet, hogy összeállításunkban megnézzük, mit csinálnak ma a 2000-es, a 2004-es és a 2008-as o
"Érzelmileg kezelhetetlen lesz a visszavonulás" - Kis Gábor megszólalt
2019 március 11.   Infostart
A fizikai állapota is befolyásolta a vízilabdát nyáron befejező olimpiai bajnok, válogatott Kis Gábor végleges döntését.
Visszavonul az olimpiai bajnok magyar vízilabdázó
2019 március 11.   Infostart
A szezon végén visszavonul Kis Gábor olimpiai bajnok vízilabdázó, a Szolnok csapatának centere.
Vízilabda: az idény végén visszavonul a Szolnok olimpiai bajnoka
2019 március 11.   She
A jelenlegi idény végén visszavonul Kis Gábor, a Szolnok férfi vízilabdacsapatának 36 esztendős olimpiai bajnoka – olvasható a vlv.hu-n.
A nagy halak rabja Kis Gábor
2019 január 2.   Blikk
A horgászbotokat lóbálja a legeldugottabb vízpartokon az olimpiai bajnok vízilabdázó, Kis Gábor (36), amikor éppen nem a labdát lövi az ellenfelek kapujába. A Bajnokok Ligája-győztes Szolnok játékosa imád pecázni, de a halakat csak lefotózza, nem eszi meg.
Férfi vízi BL: Kis Gábor gólja lett a forduló legszebbje
2018 december 21.   She
Kis Gábor gólja lett a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 5. fordulójának legszebb találata. A Szolnoki Dózsa centere a címvédő Olympiakosz kapuját vette be egy remek mozdulattal a 9–9-es döntetlennel záruló mérkőzésen. Íme, a gól!
Férfi vízi ob I: Egy-egy lövésen múlott, a Fradi frissebb volt fejben – Cseh Sándor
2018 május 27.   She
Rendkívül izgalmasan alakult a férfi vízilabda ob I idei fináléja, hiszen csak az ötödik meccsen dőlt el, hogy az FTC letaszítja a trónról a címvédő Szolnokot. Az ezüstérmes csapatból a bajnoki aranyról döntő mérkőzés után Cseh Sándor vezetőedző, illetve Kis Gábor értékelt az NSO Tv-nek.
Elképesztő: ötméteresből rúgott gólt búcsúmeccsén a szerb vízilabdázó – videó
2016 december 24.   Blikk
A szerb férfi vízilabda-válogatott Belgrádban két góllal legyőzte a világválogatottat, amelyben négy magyar olimpiai bajnok, Kis Gábor, Madaras Norbert, valamint a Varga fivérek, Dániel és Dénes is helyet kapott.
A szerb pólósok legyőzték a négy magyarral felálló világválogatottat
2016 december 24.   ATV
A szerb férfi vízilabda-válogatott Belgrádban két góllal legyőzte a világválogatottat, amelyben négy magyar olimpiai bajnok, Kis Gábor, Madaras Norbert, valamint a Varga fivérek, Dániel és Dénes is helyet kapott.
Négy magyar vízilabdázó kapott meghívást a világválogatottba
2016 december 8.   ATV
Négy magyar vízilabdázó - Kis Gábor, Madaras Norbert, Varga Dániel és Varga Dénes - szerepel a világválogatottban a december 23-án Belgrádban sorra kerülő gálamérkőzésen.