Kiss Gergely

Kiss Gergely és Valkai Anna a hosszú házasság titkairól mesélt
2024 április 19.   WMN
A 27 éve tartó szerelmükről mesélt az olimpiai bajnok vízilabdázó, Kiss Gergely és felesége, Valkai Anna.
Tíz éven belül az élvonalban? Ez Kiss Gergely terve Gödöllőn
2023 december 20.   Sportal
Tíz éven belül akár első osztályban is szerepelhet a MATE-GEAC-MSA férfi vízilabdacsapata, amely a szakosztályvezető, a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely irányításával mindössze két éve indult el.
Tíz éven belül első osztályú vízilabdaklubot építene fel Gödöllőn Kiss Gergely
2023 december 20.   Magyar Hírlap
"A gödöllői csapat az ob II-ben veretlenül lett első a csoportjában, és készülhet a középszakasz küzdelmeire".
Családi barátot gyászol Kiss Gergely
2023 október 10.   Sportal
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó apósa gyakran elszállásolta Petar Porobicsot.
Melyik sportág illik a testalkatodhoz?
2023 szeptember 14.   HírTV
2023. szeptember 15-16-án, 9 és 17 óra között, Kőbányán, a Merkapt Sportközpontban rendezik meg a Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztót. Vendégünk volt Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.
A Fradi szerb klasszisa elárulta, melyik magyar játékost csodálta
2023 szeptember 13.   Sportal
Kotorban a vízilabda és a vitorlázás között választhatott a Ferencváros vízilabda-csapatának legnagyobb nyári fogása, a kétszeres olimpiai bajnok Dusan Mandics. A szerb klasszis a Sportálnak adott interjúban elárulta, hogy gyerekfejjel valósággal csodálta Kiss Gergely játékát, a zöld-fehérekhez viszont pályafutása legnehezebb két és fél hónapja utá
Kiss Gergely kötélhúzó lesz a vitorlásversenyen
2023 augusztus 30.   Sportal
Augusztus utolsó napjával nem ér véget az élet a Balatonon. Második alkalommal rendezik meg az Épületgépész Vitorláskupát. A szeptember 9-én rajtoló verseny nyilvános, tehát nem kizárólag a szakma szereplői nevezhetnek. A Balatonfői Yacht Clubból induló versenyen ott lesz Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok egykori vízilabdázó is.
Napindító – Hamarosan újra Mozgás éjszakája
2023 június 9.   HírTV
Bordács Miklós főszervező és Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó volt a vendégünk.
Nem azért lettünk olimpiai bajnokok, mert tökéletesek vagyunk – a 21 olimpiai arany 21 emberi sors is
2023 június 2.   Forbes
Átbulizott éjszakák, egy nagy balhé és a magyar vízilabda páratlanul sikeres időszaka. Kiss Gergely életpályamodellt ad saját klubjában, Varga vállalkozást indított a Balaton mellett.
Nem azért lettünk olimpiai bajnokok, mert tökéletesek vagyunk – a 21 olimpiai arany 21 emberi sors is
2023 június 2.   Forbes
Átbulizott éjszakák, egy nagy balhé és a magyar vízilabda páratlanul sikeres időszaka. Kiss Gergely életpályamodellt ad saját klubjában, Varga vállalkozást indított a Balaton mellett.
Fontos mérföldköveket ért el egyesületével a háromszoros olimpiai bajnok
2023 május 26.   Sportal
Az elmúlt héten két fontos mérföldkőhöz érkezett a háromszoros olimpiai bajnok vízilabda-legenda Kiss Gergely gödöllői egyesülete. A MATE-GEAC-MSA (MGM) 2009-es születésű fiú pólósai megszerezték ugyanis a gödöllői vízilabdázásnak a bajnoki rendszerben elért első érmét, a következő szezonban pedig már felnőtt csapatot is indítanak Kissék az ob II-b
Megkönnyezték apjuk sikereit Kiss Gergely lányai
2023 április 24.   Sportal
Kiss Gergely egész családja a vízilabda bűvöletében él, a csütörtökön a mozikba került A nemzet aranyai (12) című sportfilm így nemcsak a háromszoros olimpiai aranyérmes klasszis, de szintén pólózó lányai számára is életre szóló élményt jelentett.
Budapesten a világ legjobbjai, Kiss Gergelynek fantasztikus élményben volt része
2022 szeptember 1.   BorsOnline
Egyre jobban összeforr az élete a dartssal a háromszoros olimpiai aranyérmes vízilabdázónak, Dr. Kiss Gergelynek.
„Fantasztikus, amit egy aktív nő végigcsinál az életében” – Interjú Kiss Gergellyel
2022 május 29.   egy.hu
A huszonkét éves kora óta házas, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Kiss Gergely valóságos példakép: sokat tanulhatunk tőle felelősségvállalásról és a férfierők jó felhasználásáról. Többek között apaságról, gyereknevelésről, a fiatal generációk előtt álló kihívásokról beszélgettünk vele.
Csapatépítés és motiváció
2022 április 7.   Behaviour
A Behaviour HR Club februári üzleti reggelijén a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kiss Gergely tartott előadást a győztes csapat titkairól. Ezt követően a Training360 szakértőinek vezetésével az elsősorban HR-vezetőkből álló közönség azt vitatta meg, hogy milyen hasonlóságok fedezhetőek fel az élsport és a vállalati működés között. Elsősorb
Találkozzon Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnokkal!
2022 január 17.   Behaviour
A Behaviour HR Club februári üzleti reggelijén a motiváció és a csapatmunka kérdését járják körül a résztvevők. Az eseményt Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó nyitja meg előadásával. A kerekasztalbeszélgetésen a szakértők a sport és az üzlet párhuzamait vitatják meg.   A Behaviour HR Club egyszerre szól a networkingről és a relev
Szívszorító sorokkal emlékezett Benedek Tiborra barátja, Kiss Gergely
2021 október 1.   Life
Az egész világot megrázta tavaly Benedek Tibor halála. A vízilabdás nem tudta legyőzni gyógyíthatatlan betegségét és 2020. június 18-án örökre lehunyta szemeit.
Trokán Péter átélte a lányos apák rémálmát
2021 szeptember 7.   ridikul.hu
Lányos apukák foglaltak helyet a Ridikül új évadának első adásában szeptember 6-án délután. Dióssy Klárinak Trokán Péter Jászai Mari-díjas színművész, Kálloy Molnár Péter színész, rendező és Dr. Kiss Gergely, vízilabdázó, a Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatója meséltek őszintén lányaikhoz kapcsolódó érzéseikről, és minden lányos apa félelm
Nagy változás, Benedek Tibor tanítványai jelentik a jövőt a válogatottnál
2021 augusztus 14.   Ripost
Kiss Gergely, háromszoros ötkarikás bajnok korábbi pólós szerint Benedek Tibor újpesti nevelésű fiataljai nagyobb szerepet kaphatnak a magyar vízilabda-válogatottnál.
Kiss Gergely elárulta: így alakul át az olimpiai bronzérmes vízilabda-válogatott
2021 augusztus 12.   BorsOnline
A tokiói bronzérem után változások várhatók a férfi vízilabda-válogatottban. A távozók helyére - mások mellett - Benedek Tibor újpesti nevelésű fiataljai jöhetnek.