Molnár Tamás

Durván belenyúlhatnak az olimpiai vízilabdaprogramba
2024 április 10.   Infostart
Egyre inkább úgy tűnik, hogy megváltozik a férfi vízilabdatorna lebonyolítása a 2028-as olimpián, de Molnár Tamás, a World Aquatics vízilabda szakbizottságának (WPTC) elnöke szerint erős lobbival meg lehet akadályozni a résztvevő csapatok számának csökkentését.
A videóbíró a vízilabda halálát jelentené
2022 július 10.   Magyar Nemzet
Molnár Tamás szerint Märcz Tamásnak viselnie kell a felelősséget a kudarcért.
Sportdiplomáciai siker: Molnár Tamás és Kemény Dénes Fina-bizottsági elnök lett
2022 július 3.   Magyar Nemzet
Molnár Tamás lett a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a Fina vízilabda-technikai bizottságának a vezetője, míg Kemény Dénest az edzői testület elnökévé nevezték ki.
Kemény Dénes a FINA edzői testületének élén és háromszoros olimpiai bajnoka is rangos pozícióba került
2022 július 3.   m4sport.hu
Molnár Tamás lett a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA vízilabda technikai bizottságának a vezetője, míg Kemény Dénest az edzői testület elnökévé nevezték ki.
Óriási sportdiplomáciai siker – Dr. Molnár Tamás a világ vízilabdázásának első számú vezetője lett!
2022 július 3.   Mandiner
Dr. Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnokot megválasztották a FINA vízilabda technikai-bizottsága élére, mostantól ő vezeti a világ vízilabda sportját. Soha ilyen magas pozícióba magyar sportvezető nem került a vízilabdázás egyetemes történetében.
Benedek Tibor nevét viseli a legjobb játékosoknak járó különdíj
2022 június 18.   Igényesférfi.hu
A Benedek Tiborról elnevezett különdíjat vehetik át a magyarországi vizes világbajnokság vízilabdatornáján a mérkőzések legjobb játékosai - jelentette be Molnár Tamás, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA vízilabda bizottságának tagja pénteken.
Egész estét dokumentumfilm készül Kásásékról, a szinte verhetetlen vízilabdás aranygenerációról
2021 szeptember 23.   Mandiner
„Mégis mire vársz még?” – kérdezte dr. Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok centerünk Zákonyi S. Tamás filmrendezőtől a csendesen fejet hajtó tömegből kiszólva tavaly június 18-án, amikor ezrével jelentek meg a szurkolók a Hajós Alfréd uszoda gyertyás megemlékezésén Benedek Tibor életműve előtt tisztelegve. Egész estés dokumentumfilm készül a l
Molnár Tamás: fontos a női vízilabda népszerűsége
2019 augusztus 12.   Infostart
Jók az új szabályok vízilabdában, kivéve az olimpiai csapatok 11 fősre csökkentését – hangsúlyozta Molnár Tamás, a Nemzetközi Úszó Szövetség vízilabda technikai bizottságának tagja. A háromszoros olimpiai bajnok arról is beszélt, hogy mikor lehet végleges döntés Tokióra.
Pólósok parázs vitája a magyar BL-meccs góljai miatt - videó
2017 október 5.   Infostart
Nem történt olyan szabályváltozás, amelynek tényéről a múlt hétvégi OSC-Napoli vízilabda Bajnokok Ligája-mérkőzés alapján beszélnek a szakemberek - mondta a Magyar Vízilabda Szövetség alelnöke az InfoRádiónak. A kérdéses szituációról Molnár Tamást kérdezte az InfoRádió.
Molnár Tamás megszólalt: ezt kell tudni a vízilabdabírókról
2017 július 21.   Infostart
A több vitatott bírói ítéletet is hozó magyar-olasz vízilabda-mérkőzés után is értékelték a játékvezetők tevékenységét, a szakemberek a kiállítások nagy számát vélték túlzónak a világbajnokságon - mondta Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a FINA sportolói bizottságának tagja, a magyar szövetség játékvezetői testületének elnöke.
Vizes vb: ettől érzékenyültek el 3-szoros olimpiai bajnokaink – videó
2017 július 17.   She
Megkezdte közös felkészülését a budapesti masters vizes világbajnokságra a háromszoros, kétszeres és egyszeres olimpiai bajnokok alkotta férfi vízilabda-válogatott. Közülük négy triplázóval, Szécsi Zoltánnal, Kiss Gergellyel, Molnár Tamással és Biros Péterrel beszélgetett az NSO Tv stábja. Megtudtuk, hogy nosztalgiázás edzés közben nincs, annál inkább utána a sörözésnél. Kiss Gergely elárulta:…
Balkezes bombázó, univerzális civil
2017 július 8.   Azenpenzem
A magyar vízilabdázásnak hét élő, egyúttal hivatalosan is „halhatatlan” olimpiai bajnoka van: Kárpáti György, Kásás Tamás, Benedek Tibor, Biros Péter, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán – a szintén háromszoros aranyérmes Gyarmati Dezső már elhunyt –, kivétel nélkül színes, érdekes egyéniségek. Az egy hét múlva kezdődő budapesti vizes világ
Vízi: a női csapatok száma nőhet, a kerettagoké csökkenhet az olimpián
2017 február 7.   She
A vízilabdasport nemzetközi vezetőségének az a célja, hogy a férfiakhoz hasonlóan a nőknél is 12 csapat szerepelhessen az olimpián, ami minden bizonnyal azzal jár majd, hogy a csapatok kerettagjainak száma csökkenni fog – mondta Molnár Tamás, az Európai Úszószövetség (LEN) vízilabda technikai bizottságának magyar tagja.
Molnár Tamást beválasztották a FINA sportolói bizottságába
2016 január 30.   Infostart
Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót beválasztották a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) sportolói bizottságába.
Háromszoros olimpiai bajnokkal bővült a FINA
2016 január 30.   ATV
Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót beválasztották a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) sportolói bizottságába.
Vízilabda: magyar tag a FINA sportolói bizottságában
2016 január 30.   She
Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót beválasztották a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) sportolói bizottságába.
Újabb hat magyar vízilabdázó a Hírességek Csarnokában
2015 november 19.   Infostart
Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán személyében újabb hat magyar vízilabdázót választottak be a sportág hírességeinek csarnokába.
Újabb hat magyar vízilabdázó a Hírességek Csarnokában
2015 november 19.   Metropol
Benedek Tibort, Biros Pétert, Kásás Tamást, Kiss Gergelyt, Molnár Tamást és Szécsi Zoltánt jövő júliusban iktatják be hivatalosan a tagok közé.
Vízilabda: ünneplik a hat magyart a 18 olimpiai aranyért
2015 október 23.   She
A 2000-es, a 2004-es és a 2008-as olimpián is aranyérmet szerző Kásás Tamás, Benedek Tibor, Biros Péter, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán „Team Hungary” néven jelölést kapott a Hírességek Csarnokába (ISHOF) – tudtuk meg a magyar szövetség honlapjáról.
Molnár Tamás: Vonzóbb lett a játékvezetés a vízilabdában
2015 február 21.   Infostart
Egyre több aktív vagy nemrég visszavonult vízilabdázó jelzi, hogy szeretne játékvezetéssel foglalkozni - mondta az InfoRádiónak adott exkluzív interjúban Molnár Tamás, a Szeged ügyvezetője, a magyar szövetség játékvezetői bizottságának február elején kinevezett elnöke. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó elárulta, mennyi pénz lehet egy élvonalbeli meccs vezetésével keresni, miért nehéz…