Jóban rosszban

Elképesztő változás! Friss fotóján alig ismertünk rá Liptai Claudiára - Nézd meg!
2014 július 25.   femina.hu
Liptai Claudia fotóját a Jóban Rosszban oldala is megosztotta.
Együtt jóban-rosszban
2014 július 24.   Habostorta
Dér Heniék kalandja majdnem végzetes lett… DérHeni és szerelme, Vincze Gábor, futballedző hónapok óta készül már kéthetes horvátországinyaralásukra.   „Krkre,az Adriai-tenger második legnagyobb szigetére mentünk, és elhatároztuk, abúvárkodást is kipróbáljuk. Találtunk is a környéken egy iskolát, amelyetfelkerestünk az első borongós napon.” – kezdte Heni az „élménybeszámolót”.        …
Bebulizott a Jóban Rosszban stábja az évadzárás örömére
2014 július 23.   ma.hu
Közösen mulattak Csillagkút hírességei! Bár nyáron sem maradnak újabb epizódok nélkül a Jóban Rosszban rajongói, a sorozat színészei ismét egy hatalmas bulival ünnepelték az elmúlt év sikereit.
Szabó Zsófi meztelenül szabadult meg a hajától
2014 július 15.   est.hu
A Jóban Rosszban színésznőjére rájár a rúd. Szabó Zsófi nemrég veszítette el édesapját, ám nemcsak a valóságban kellett tragikus eseményeket átélnie, karakterére is kemény pillanatok várnak a Jóban Rosszban sorozatban.
Meztelenre vetkőzött Szabó Zsófi! Ezt is bevállalta a kamerák előtt - A részletek
2014 július 15.   femina.hu
Szabó Zsófi meztelenre vetkőzött a Jóban Rosszban sorozatban.
Tévés viszonyok: Bodolaiék hangos házasságot élnek
2014 július 12.   BORS Online
Akár egy olasz család: Bodolai Böbe és Bandi házassága szenvedélyes veszekedésektől, könnyes egymásra borulásoktól hangos. A Jóban Rosszban színészei élvezik karakterük temperamentumát, bár Cseke Katinkának mindez ismerős, mert csak azt folytatja, amit otthon elkezdett.
Erre tanít két óra a vonaton egy fogyatékos gyermekkel
2014 július 11.   NLCafe
A környezetemben sok a tönkrement házasság, amit nemhogy a jóban-rosszban ígérete, de még a gyerekek sem tudnak egyben tartani. Talán éppen emiatt kavart fel az, amit egy vonatúton éltem meg két fiatal szülő és fogyatékos gyermekük mellett.
Komoly feladatot kapott a Jóban Rosszban ifjú sztárja
2014 július 9.   BORS Online
Fábián Anita és lánya, aki Zsófit formálja meg Csillagkúton, közel három hónapja együtt forgat a TV2 napi sorozatában. A kis “színésznő” pedig már most fontos feladatot kapott a történetíróktól.
Elkapta az esküvői láz a Jóban Rosszban sztárpárját
2014 július 9.   ma.hu
Esküvői lázban égnek a Jóban Rosszban színészei: Kondákor Zsófi és Kembe Sorel lelkesen válogatott a nászajándékok között, amiben szerencsére segítségük is akadt.
Kivirult! Szabó Zsófi jól van és élvezi a szabadságot
2014 július 9.   origo.hu
A Jóban Rosszban színésznőjének véget ért a munka, mert a sorozat most nyári szünetet tart. Zsófi a sok munka és lelkileg megterhelő hónapok után végre felszabadultan hódol kedvenc időtöltéseinek.
Sittessel barátkozik a sorozat nyomozója
2014 július 8.   Blikk.hu
Magyarország — Több évig börtönben raboskodó bűnözővel barátkozik a sorozatsztár! A Blikk megtudta: a Jóban Rosszban színésze, Posta Lajos és Jurányi Zsolt rendszeresen összejár, ha idejük úgy engedi, szívesen iszogatnak egy kicsit együtt.
Óriásit kaszál Berki Krisztián
2014 július 7.   origo.hu
A TV2 Édes Élet című műsorának szereplője, Berki Krisztián csaknem kétszer annyit kaszál, mint a Jóban Rosszban legnagyobb sztárjai. Állítólag.
Berki már kétszer annyit keres, mint Gesztesiék
2014 július 7.   Blikk.hu
Budapest — Ki hinné, hogy a TV2 Édes élet című műsorának szereplője, Berki Krisztián (33) csaknem kétszer annyit kaszál, mint a Jóban Rosszban legnagyobb sztárjai.
32 éve öli és imádja egymást a balhés sztárpár
2014 július 6.   BORS Online
Volt itt már gyilkossági kísérlet, drog- és alkoholfüggőség és súlyos betegségek, Ozzy Osbourne és felesége mégis több mint három évtizede kitartanak egymás mellett. Jóban, rosszban.
Mi lett Szanitter Dáviddal?
2014 július 4.   Blikk.hu
Hat éve köszönt el Szanitter Dávid (38) a TV2 Jóban Rosszban című napi sorozatából, amelyben Gesztesi Károly fiát alakította.
Gesztesi a filmjein dolgozik
2014 július 3.   Blikk.hu
Bár a nyáron is képernyőn lesz a TV2 Jóban Rosszban című sorozata, ez nem jelenti azt, hogy forgatással töltenék a kánikulát a sorozat sztárjai. Gesztesi Károly (51) és kollégái már egy hete leálltak a forgatásokkal, és legközelebb csak szeptember közepén kell munkára jelentkezniük. Annyi részt leforgattak ugyanis előre, hogy az egész nyárra elég.
Nyáron is forog a Jóban Rosszban
2014 július 3.   origo.hu
Ahogy megírtuk, a Barátok közt rajongóinak csupán egy hetet kell kibírniuk a kedvenceik nélkül. Az RTL Klub sorozata nyáron is látható lesz a képernyőn. Most pedig újabb jó hírrel szolgálhatunk, kiderült, a konkurens TV2 sem teszi pihenőpályára a Jóban Rosszbant és az Édes életet a nyári szünetben sem.
Nyáron is képernyőn a Jóban Rosszban és az Édes Élet!
2014 július 3.   est.hu
A nézői igényeket figyelembe véve a nyári időszakban is folytatódnak a TV2 népszerű, napi műsorai. A főműsoridőt hat órakor indító Tények mellett tehát egész nyáron képernyőn marad a Jóban Rosszban, valamint az Édes Élet is.
Nyáron is tovább menetel a Jóban Rosszban
2014 július 3.   vidget.hu
Nyáron sincs leállás, folyamatosan képernyőn a TV2 sikersorozatai! Új epizódokkal, megszakítás nélkül megy tovább a Jóban Rosszban és az Édes Élet. A nézői igényeket figyelembe véve a nyári időszakban is folytatódnak a TV2 népszerű napi műsorai. A főműsoridőt hat órakor indító Tények mellett a nyári időszakban is képernyőn a Jóban Rosszban valamint az Édes Élet. “A kereskedelmi televíziók indulása…
Családi vállalkozásba fogtak a Jóban Rosszban szereplői
2014 július 3.   BORS Online
Családi vállalkozásba kezdtek a Jóban Rosszban színészei és hozzátartozói. Csak egy kis pánik címmel álmodtak meg egy színházi darabot, amit július 18-án mutatnak be Velencén.