Jóban rosszban

Szakadékba zuhant a Jóban Rosszban szereplője
2015 május 22.   BORS Online
Timon Barna szerencsére nem a való életben sérült meg, hanem a sorozatban megformált karaktere szenvedett balesetet.
Miért nem fogadhat örök hűséget mindenki?
2015 május 17.   NLCafe
A szerelem, az összetartozás és az egység érzése olyan elemi erő, amely nem ismeri az ember alkotta határokat. Bármi is az ár, utat tör, a végsőkig megy, hogy két embert egymás életében tartson. Aki átélte már, tudja, ehhez képest mennyire kicsinyes és semmitmondó, hogy két ember kapcsolatát elismerik-e a paragrafusok szent oltárán vagy sem. A törvényes fogadalom mégis fontos, mert kell a tett, a…
Így romantikázott együtt a TV2 két sztárja – galéria
2015 május 13.   NLCafe
Összeállt a Jóban Rosszban színésznője, Nagy Adri és a Rising Star egykori énekese, Peter Srámek, találkozásukról pedig szuper fotók születtek. Forrás: Nők Lapja Café: Így romantikázott együtt a TV2 két sztárja – galéria
Teljesült Az ének iskolája tehetségének álma
2015 május 13.   Zene.hu
Új szereplő a Jóban Rosszban sorozatban? [Dátum: 2015.05.13. 04:00]
Mikor születtél? Mely angyal véd téged?
2015 május 13.   Ezoterikus.hu
Védőangyalaink mindig velünk vannak, jóban és rosszban is támogatnak, erőt adnak, kisegítenek a bajból. Most megtudhatod, ki a saját angyalod!
Már megint mexikóinak képzelték magukat a Jóban Rosszban sztárjai!
2015 május 12.   ma.hu
Ki Rosalindáért, ki Marimarért rajongott, most pedig egykori kedvenceik bőrébe bújhattak egy kis időre a hazai sorozatsztárok, akikhez szívtipróként nem más csatlakozott, mint Peter Srámek!
Egy másik férfiért hagyta el felesége a Jóban Rosszban sztárját
2015 május 8.   nana
Seres Danit villámcsapásként érte a hír, hogy neje, Réka válni akar. Az asszony már új párjával él, februárban Kambodzsában jártak.
Válik feleségétől Seres Dani, a Jóban Rosszban sztárja
2015 május 8.   NLCafe
Élete egyik legnehezebb időszakát éli most Seres Dani, akit a Jóban Rosszban rajongói Fehér Rolandként ismernek. A színésznek ugyanis tönkrement a házassága, a válásról a FEM3 műsorában mesélt. Forrás: Nők Lapja Café: Válik feleségétől Seres Dani, a Jóban Rosszban sztárja
Véget ért Seres Dani házassága
2015 május 7.   origo.hu
A Jóban Rosszban rosszfiújának három év után, egy harmadik fél miatt ért véget a házassága.
Ezért haragudott meg Baronits Gáborra kolléganője
2015 május 4.   NLCafe
Baronits Gábor elbúcsúzott a Jóban Rosszban stábjától, az elválás pedig nemcsak őt, kollégáit is megviselte. Fábián Anitát nagyon megrázta sorozatbeli fia utolsó napja. Forrás: Nők Lapja Café: Ezért haragudott meg Baronits Gáborra kolléganője
Igaz történet: Kegyetlenül megtaposta a szívem
2015 május 4.   nana
Hét évig voltam egy férfi társa jóban-rosszban. És újabb hét évbe került megszabadulni tőle. Voltak pillanatok, amikor azt hittem, tényleg csak a halál választ el minket. És valószínűleg az enyém.
Sírva búcsúztatták Baronits Gábort
2015 április 29.   origo.hu
Baronits Gábor elhagyja a Jóban Rosszban csapatát, mert úgy érzi, nincs számára fejlődési lehetőség. Kollégái sírva búcsúztatták.
6 év után távozik! Könnyek között búcsúzott a TV2 sztárja
2015 április 28.   femina.hu
Baronits Gábor, a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának Halász Kristófja leforgatta búcsújelenetét.
Félrelépett. Szabad átsiklanod rajta?
2015 április 28.   nana
„Jóban, rosszban…” Egy hosszabb távú párkapcsolatban valóban történnek olyan jó és rossz dolgok, aminek együtt örül, amit együtt old meg pár. De a hűtlenség is egy olyan ballépés, amivel szemben megértőnek kell lenned?
Letiltotta Baronitsot szépséges barátnője
2015 április 20.   BORS Online
Bár nagy az összhang a Jóban Rosszban egykori sztárja és Sydney van den Bosch szépségkirálynő között, egyáltalán nem nyilatkoznak kapcsolatukról.
Tíz fogadalom, amiről nem is gondolnád, hogy beletartozik a, jóban-rosszban, eskübe
2015 április 18.   HarmoNet
Senki sem tudja pontosan, mit jelent igazából a házasság, mikor kimondja azokat a szépen csengő, inspiráló fogadalmakat a pap, vagy az anyakönyvvezető előtt. Az együttélés, a háztartás, a gyereknevelés, a munka bizony a legtöbb embert és kapcsolatot próbára teszi. Íme néhány dolog, amit a nagy igennel együtt meg kéne fogadnunk, és utána be is kéne tartanunk:
Elképesztő fordulat! Gesztesi megint a TV2-nél
2015 április 17.   nana
Gesztesi Károlynak néhány héttel azért mondtak fel a Jóban Rosszban című sorozatban, mert alkoholproblémái miatt néha már a felvételeket sem lehetett normálisan levezényelni.
A Jóban Rosszban szárja megszülte harmadik kislányát
2015 április 17.   Blikk.hu
Budapest – Három a kislány!
Megszületett a Jóban Rosszban sztárjának kisbabája
2015 április 17.   origo.hu
Szerdán délután fél négykor megszületett Fridel Fruzsina kisbabája. A Jóban Rosszban egykori Nemes Violája így már három kislány édesanyja.
Gesztesi Károly visszatérhet a TV2-re
2015 április 17.   comment.blog.hu
A Jóban Rosszban egyik főszereplőjét emlékezetes hajtépés közepette, rendszeres ittasságára és munkaképtelenségére hivatkozva rúgta ki a TV2, legalábbis állítólag, hiszen a színész mindezt menten cáfolta is, mi meg nem voltunk ott a forgatáson egy szondával, hogy igazságot tegyünk a kérdésben. A lényeg, hogy miután megtörtént az izé, kenyértörés, a sajtóban olyan hírek jelentek meg, hogy az RTL is…