Jóban rosszban

TV2-s sorozatsztár igazolt át az RTL Klubhoz
2014 szeptember 2.   hvg.hu
Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban szereplője aláírt az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen című műsorához – értesült a Bors Online.
Szabó Zsófi az RTL Klubhoz igazol!
2014 szeptember 2.   nana
Úgy tűnik, ha Berki Krisztiánt nem is, a Jóban Rosszban színésznőjét el tudta csábítani a kereskedelmi csatorna a TV2-től.
4 év után kiírták a magyar sorozat állandó szereplőjét - Őt is váratlanul érte
2014 szeptember 2.   femina.hu
Szaksz Gabi és a Jóban Rosszban idén kiírt szereplői.
Itt vannak az első jelenetfotók! A Jóban Rosszban után új sorozatot indít a TV2
2014 szeptember 1.   femina.hu
Zsaruk címmel ma este indul a TV2 új sorozata.
A nyár nagy dobásai és kudarcai a tévében
2014 szeptember 1.   origo.hu
A megszokottól eltérően ezen a nyáron nem ment hosszabb szabadságra sem a Barátok közt, sem a Jóban Rosszban, az RTL Klub és a TV2 is rendületlenül adta a drágább, saját gyártású műsorokat, mint az Éjjel-nappal Budapest vagy az Édes élet, azaz nagyobb volt a nézettségért való küzdelem 2014-ben, mint a korábbi nyarakon. És még a futball-világbajnokság is bekavart! Néhány fordulat, kimagasló…
Őrjöngött és megrugdosott egy nőt a Jóban Rosszban egykori sztárja? Ezzel vádolják!
2014 augusztus 27.   nana
Egy fiatal lány Váradi Vivient és barátját vádolja azzal, hogy szinte önkívületi állapotban neki támadt, ütötte, karmolta, rúgta, ahol érte. A fiú először még azt is letagadta, hogy ismeri a színésznőt.
Verekedéssel vádolják a Jóban Rosszban egykori sztárját, Váradi Vivient
2014 augusztus 27.   NLCafe
Súlyos váddal illeték Váradi Vivient, a rendőrség is nyomozni kezdett az ügyben – írja a Blikk.
Rúgott, harapott és megtépett Váradi Vivien
2014 augusztus 27.   Blikk.hu
Budapest – „Agresszíven nekem rontott, minden erejével a hajamat tépte, miközben rúgott és karmolt" – ezt állítja egy lány a Jóban Rosszban sorozat korábbi színésznőjéről, Váradi Vivienről (30).
Száraz Dénes már nem vágyik az ismertségre
2014 augusztus 23.   origo.hu
Meglepő, de a Jóban Rosszban sorozat egykori Tamás atyája, a közismert színész, Száraz Dénes nem vágyik az ismertségre. Ezt különös módon juttatta a tudomásunkra.
Édesapja halála óta nem eszik húst Szabó Zsófi
2014 augusztus 23.   origo.hu
A gyász egészen különös változásokat indíthat el a hozzátartozókban - a Jóban Rosszban Bettyje a szeretett színész édesapa, Szabó Gyula halála óta nem kívánja a húst.
Újabb bűnügyi realityvel rukkol ki ősszel a TV2
2014 augusztus 19.   hvg.hu
A Zsaruk című doku-realityt szeptembertől minden hétköznap adják a Jóban rosszban után.
5 kérdés a szépségről: Szabó Zsófi
2014 augusztus 18.   origo.hu
A Jóban Rosszban fiatal színésznőjének csodaszép a bőre, hajkoronáját pedig a fél ország irigyelte. Most, rövid hajjal is fantasztikusan fest, így nem csoda, ha kíváncsiak voltunk, mi mindent tesz meg a szépségéért egy huszonhat éves fiatal nő. A Life.hu sorozatában ezúttal Szabó Zsófi mesél bőrápolásról és praktikákról.
Engem csaltak
2014 augusztus 17.   Habostorta
Engem csaltak Szabó Zsófival! Úgy érezte, hogy összeomlott az élete, amikor rájött: férje - a Jóban Rosszban sorozat egykori producere - viszonyt folytat a sorozatsztárjával, Szabó Zsófival. A megcsalt nő, Jozefin először és utoljára mesél a fájdalmas hónapokról.Nagy vihart kavart tavaly, amikor kiderült: Szabó Zsófi és a Jóban Rosszban sorozat akkori producere, Nagy Tamás egymásba szeretett.…
"Engem csaltak Szabó Zsófival!"
2014 augusztus 14.   storyonline
Úgy érezte, hogy összeomlott az élete, amikor rájött: férje, a Jóban Rosszban sorozat egykori producere viszonyt folytat a sorozatsztárjával, Szabó Zsófival. A megcsalt asszony, Jozefin először és utoljára a Storynak mesél a fájdalmas hónapokról...
Meredek! Lélegzetelállító helyen járt Szabó Zsófi
2014 augusztus 7.   origo.hu
A Jóban Rosszban színésznője éppen Norvégiában kalandozik a hegyek között, a legutóbbi fotójától a lélegzetünk is elakadt.
Cseke Katinka ledobta a textilt és megmutatta magát
2014 augusztus 3.   nana
Bombaformában van a Jóban Rosszban színésznője, a nyárra való tekintettel fürdőruhában pózolt egy magazinnak.
Madár Vera különös fóbiával küzd
2014 augusztus 3.   origo.hu
A Jóban Rosszban cserfes recepciósa gyermekkora óta harcol fóbiája ellen, mely végigkísérte felnőtt életét is. Vera fél a biciklizéstől, és a mai napig nincs kibékülve ezzel a közlekedési formával.Ennek ellenére a gyönyörű színésznőt kérték fel a Mozdulj! Közhasznú Egyesület Balaton körüli biciklitúra egyik arcának, amit el is vállalt.
Baronits Gábor tizenöt évet vár a gyerekkel
2014 augusztus 1.   BORS Online
Baronits Gábor kis híján apa lett a Jóban Rosszban című sorozatban. Ennek kapcsán megkérdeztük a 25 éves színészt, hogy áll a szülővé válással a civil életben.
Újabb Jóban Rosszban-szereplő távozik
2014 július 31.   origo.hu
Négy éve érkezett a sorozatba Szaksz Gabi, a széria alkotói pedig most úgy döntöttek, hogy - Száraz Dénes után neki is -  távoznia kell a sorozatból.
Baronits Gábor egy napja 10 szelfiben
2014 július 30.   NLCafe
Csörög a vekker, telefon a kézbe, készül a szelfi, és durr: már megy is fel a közösségi oldalakra. Önarckép a tükör előtt, evés, vásárlás, vezetés, edzés, buli közben, na és persze lefekvés előtt. Istenes Bence után Baronits Gábort kértük meg, hogy kedvesen önfotózza végig az egész napját. Nem csalódtunk: a Jóban Rosszban színésze a szelfizéssel kapcsolatban kimaxolt mindent, amit csak lehetett.