Jóban rosszban

Madár Vera és Gazdag Tibor már 12 éve együtt
2017 január 20.   NLCafe
Gazdag Tibor és Madár Veronika 12 közös évet ünnepeltek, amire azt szokták mondani: már gombócból is sok. A Jóban Rosszban egész stábja összegyűlt az alkalomra. Forrás: Nők Lapja Café: Madár Vera és Gazdag Tibor már 12 éve együtt
Gondolta volna mennyi az annyi? Hihetetlen adatokat kaptunk a Jóban Rosszban-ról
2017 január 20.   Blikk.hu
2911 epizód, 2430 szereplő, 4000 darab piskótatekercs, 13 liter művér. Január 23-án lesz tizenkét éve, hogy elkezdődött a Jóban Rosszban.
Egy jó házassághoz nem elég a szerelem
2017 január 17.   origo.hu
Az anyakönyvvezető előtt egy életen át tartó köteléket fogadunk. Fontos kérdés azonban, hogy könnyű-e házasságban élni ma? Kompromisszumok sora, vagy épp az üdítő felszabadulást adja-e meg számunkra? Fenn lehet-e tartani a kezdeti elhatározásunkat, mely szerint jóban rosszban ott állunk majd egymás mellett? Létezik a „boldogan éltek, amíg meg nem haltak”?
Meztelenül simogatja magát a Jóban-rosszban színésznője
2017 január 5.   origo.hu
Lehet irigykedni Szorcsik Vikire, ugyanis gyönyörűbbnél gyönyörűbb helyeken jár. A színésznő élete mesébe illő, ugyanis Instagram-oldalán folyamatosan új ország újabb lélegzetelállító helyéről jelentkezik, hol félmeztelenül, hol pedig a Grand Canyon mellől.
Szakított Kembe Sorel és Kondákor Zsófi
2016 december 30.   FigyelőNet
A Jóban Rosszban egykori párosa már hónapokkal ezelőtt szétköltözött.
Most ismertük meg igazán Nagy Adrit
2016 december 25.   NLCafe
Nagy Adrit 2010-ben ismertük meg, amikor elénekelte a Szinglik Éjszakája című film betétdalát. Majd jött a Megasztár, egy kis szünet, majd szerepet kapott a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában is, de most a Sztárban sztárban nyújtott teljesítménye hozta el neki az igazi népszerűséget. Forrás: Nők Lapja Café: Most ismertük meg igazán Nagy Adrit
Esküvői fotók: a magyar sorozat sztárja ilyen gyönyörű menyasszony volt
2016 december 24.   femina.hu
A Jóban Rosszban két sztárja egybekelt.
Utcára kerül a volt válogatott focikapus
2016 december 23.   Blikk.hu
Budapest — Élete legnehezebb hónapjait szenvedi Kovács Attila (60). Az egykori válogatott futballkapus sorsa drámai fordulatot vett: felesége, akivel 39 éve kitartanak egymással jóban és rosszban, súlyos agysérüléssel kórházban fekszik, őt pedig hamarosan kilakoltatják csepeli lakásából.
A magyar színész 20 év után feleségül vette szerelmét - Először mutatta őt meg
2016 december 20.   femina.hu
A Jóban Rosszban Bezerédi doktora bemutatta feleségét.
Végre: megmutatta feleségét a Jóban Rosszban sztárja - videó
2016 december 16.   Blikk.hu
Kedvek Ricsi felesége a színész sorozatbeli kedvesével fogott össze, hogy meglepjék a férfit 40. születésnapján.
Végre: megmutatta szerelmét a Jóban Rosszban sztárja - videó
2016 december 16.   Blikk.hu
Kedvek Ricsi felesége a színész sorozatbeli kedvesével fogott össze, hogy meglepjék a férfit 40. születésnapján.
Mely hónapban születtél? Ki az Arkangyalod?
2016 december 13.   Ezoterikus.hu
Arkangyalaink mindig velünk vannak, jóban és rosszban is támogatnak, erőt adnak, kisegítenek a bajból. Most megtudhatod, ki születésed havának Arkangyala!
Együtt kutat az ELTE és az Invitel
2016 december 8.   btl.hu
Hogyan lett a Szomszédokból Barátok közt, Jóban Rosszban vagy Éjjel-Nappal Budapest, és merre tart a magyar sorozatgyártás?
Már egyetemen is oktatják a kedvenc sorozatankat
2016 december 8.   Computerworld
Hogyan lett a Szomszédokból Barátok közt, Jóban Rosszban vagy Éjjel-Nappal Budapest, és merre tart a magyar sorozatgyártás? Miként lesznek a Doktor House-hoz hasonló antihősök a sorozatok legnépszerűbb szereplői? Többek között ilyen és hasonló kérdésekre keresi a választ az Invitel és az ELTE MMI közös, hosszú távú együttműködésében, melynek fő témája a sorozatok és az ezekhez kapcsolódó…
Száraz Dénes végre látni fogja a Mount Everestet
2016 november 25.   origo.hu
Száraz Dénes gyerekkora óta arról álmodozik, hogy lássa A Hegyet, vagyis a Mount Everestet. A Jóban Rosszban egykori sztárjának vágya 2017-ben valószínűleg teljesül, méghozzá Klein Dávid és Suhajda Szilárd hegymászók segítségével.
Már 1 millió konzolos csatlakozott a Star Trek Online-hoz
2016 október 30.   Game Channel Online
A Cryptic Studios hivatalos bejelentései szerint igencsak népszerű a konzolosok körében is a PC-re már 2010-ben megjelent Star Trek Online, amely soha nem hódított meg óriási tömegeket, akiket viszont igen, azok hűségesen kitartottak mellette jóban és rosszban egyaránt. Sőt mi több, a legfrissebb hírek szerint kijelenthető,...
Klausmann mentette meg Tallós Rita életét
2016 október 28.   atv
A Jóban - Rosszban egykori főszereplője az egyik hazai wellness hotelben került szorult helyzetbe, de szerencséjére az éppen a parton szundikáló Klausmann Viktor - mint hivatásos vizimentő - azonnal a segítségére sietett. További drámai részletek ma este 21:40-kor az ATV-n.
Suhajda Dániel: „Végig ott voltam a kislányom születésénél”
2016 október 23.   origo.hu
A Jóban Rosszban sztárjának nemrég született meg második gyermeke, akinek világrajövetelét az elejétől végigasszisztálta.
"Eljött a váltás ideje számomra” – Villáminterjú Debreczeny Csabával
2016 október 22.   szinhaz.hu
A Jóban Rosszban és a Beugró Plusz produkciókból is ismert Debreczeny Csaba idén ősszel eljött az Örkény Színház kötelékéből. Többek között erről is beszélt az Egy, kettő, három bemutatójára készülődve. Hány évig voltál az Örkény Színház tagja? 15 évig, most nyáron szerződtem el. Lekopogom, egyelőre elkezdett kinyílni a világ. Az Örkény talán az ország legjobb társulata, teljes embert követelt,…
Határozottan vélekedik Hajdúék válásáról a Jóban Rosszban színésznője
2016 október 21.   origo.hu
Másodszor is férjhez ment, illetve megújította hzáassági esküjét a Jóban rosszban színésznője, Madár Veronika. Sok párról gondoltuk már, hogy örökké fog tartani a szerelmük, például Hajdú péterékről is, de nem így lett. A Life.hu riportere arra volt kíváncsi, hogy vélekedik erről a színésznő.