Jóban rosszban

Jóban Rosszban: ősszel kirúgnak néhány színészt
2014 április 15.   Blikk.hu
Cseke Katinkát letiltották?
2014 április 15.   origo.hu
Lapinformációk szerint egy időre eltűnik a TV2 képernyőjéről a Bodolai Böbét alakító Cseke Katinka. A rossznyelvek szerint a múltkori beszólása miatt büntetik a Jóban Rosszban-szereplőt, Katinka pedig úgy kommentálta a hírt, hogy nyári szünetre vonul.
Forgatás közben törte el a kezét Legerszki Krisztina – fotó
2014 április 15.   NLCafe
Kamerák előtt, a Jóban Rosszban stúdióban törte el a kezét Legerszki Krisztina, akinek várhatóan május közepéig kell gipszet hordania.
Műtét vár Cseke Katinkára
2014 április 14.   origo.hu
A Jóban Rosszban Bodolai Böbéje úgy döntött, megszabadul szemüvegétől és kés alá fekszik.
Száraz Dénes: "Felértékelődtek az emlékek"
2014 április 14.   origo.hu
A Jóban Rosszban Balázsa a Life.hu-nak idézte fel a tanulóéveit, amikor más cél nem lebegett a szeme előtt, mint az, hogy egyszer színész lehessen.
Kés alá fekszik Cseke Katinka
2014 április 14.   storyonline
Örökre el akarja dobni a szemüvegét a Jóban Rosszban színésznője.
Eltörte Clau orrát Cseke Katinka
2014 április 12.   origo.hu
A minap Cseke Katinka arról beszélt, hogy kik azok a színésznők, akiket nem kedvel a Jóban Rosszban sorozatban. Hát, Liptai Claudia is köztük volt.
8 kilót fogyott a Jóban Rosszban szereplője
2014 április 11.   NLCafe
A szerelemtől hízott meg a Jóban Rosszban sztárja, és főnöki utasításra fogyott le. Két hónap alatt nyolc kilótól szabadult meg Ripka Kálmán.
Új szereplő érkezik a Jóban Rosszban sorozatba
2014 április 9.   origo.hu
Keveházy Lili eddig sem volt ismeretlen a stáb számára, hiszen Fábián Anita kislánya rendszeresen járt a stúdióba édesanyjával. A sorozat producere régóta szerette volna a képernyőn is viszontlátni a mosolygós, vagány kislányt, aki több mint három év után mondott igent a felkérésre.
Újabb szereplővel bővül a Jóban Rosszban
2014 április 9.   storyonline
Keveházy Lili eddig sem volt ismeretlen a stáb számára, hiszen Fábián Anita kislánya rendszeresen járt a stúdióba édesanyjával.
Sokáig kérette magát a Jóban Rosszban legújabb sztárja
2014 április 8.   ma.hu
Újabb szereplővel bővült a kórházas napi sorozat szereplőgárdája, bár Fábián Anita lányára a producer már három éve várt, mire Keveházy Lili, alias Pipi úgy döntött, kamera elé áll.
Jóban Rosszban: Fábián Anita a lányával forgat
2014 április 7.   BORS Online
Ma (hétfőn) este új szereplő tűnik fel a TV2 napi sorozatában! Fábián Anita gyönyörű kislánya, Keveházy Lili – Pipi – érkezik Csillagkútra.
Szerelmespárrá vált a Barátok közt és a Jóban rosszban két sztárja
2014 április 6.   origo.hu
A Barátok köztből ismert Mérai Kati és a Jóban rosszban sorozatban szereplő Bozsó Péter szenvedélyesen csókolóznak egymással. Természetesen csak a nézők előtt és csak a színpadon. A rivális kereskedelmi csatornák két színésze szerelmespárt alakít egy színdarabban.
Megkérték Cseke Katinka kezét
2014 április 5.   storyonline
Akár repeshetne is a boldogságtól a Jóban Rosszban színésznője, de sajnos nem az a férfi kérte meg a kezét, akinek azonnal igent mondana.
Magyarország sorozatfüggő
2014 április 3.   Bumm.sk
A piackutató cég márciusi, ezerfős online felmérése szerint a megkérdezettek csaknem 70 százaléka néz rendszeresen valamilyen filmsorozatot: 31 százalék naponta, 39 százalék hetente többször, negyedük pedig hetente egyszer. Alig öt százalék havonta vagy annál ritkábban ül le kedvenc sorozata elé. A legkedveltebb a Barátok közt, amelyet a válaszadók 13 százaléka néz, ezt követi a Jóban Rosszban 9…
Az is nézi a sorozatokat, aki letagadja
2014 április 3.   hvg.hu
A Barátok közt, a Jóban Rosszban és az NCIS a magyarok legkedveltebb sorozata egy kutatás szerint. A felmérésből az is kiderül, hogy tízből heten rendszeresen követik a sorozatokat.
Édes kislány volt Szabó Zsófi
2014 április 2.   origo.hu
Nagyon cuki fotót töltött fel a Facebookra Szabó Zsófi. A Jóban Rosszban színésznője múltja egy darabkájába enged betekintést.
Cseke Katinka nem kedveli Szabó Zsófit
2014 április 2.   BORS Online
Cseke Katinka ugyan csak körülírta, hogy kivel, illetve kikkel nem szimpatizál a Jóban Rosszban szereplői közül, azonban az érintettek bizonyára így is felháborodtak, hiszen tüntetőleg elhatárolódnak és nem kívántak reagálni a Bors megkeresésére.
Kondákor Zsófi újra Csillagkúton
2014 április 1.   est.hu
Régi kedvenc a Jóban Rosszban epizódjaiban! Veronkát közel egy éve halottnak hitte mindenki, ám a szekta fogságából szabadulva most ismét visszatér a képernyőre. Kondákor Zsófi örömmel bújik újra Veronka bőrébe, de anyai teendői továbbra is elsődlegesek számára.
Egy évig halottnak hitték! Ma visszatér a Jóban Rosszban egyik szereplője a képernyőre
2014 április 1.   femina.hu
Kondákor Zsófia, a sorozat Veronkája ma este visszatér.