Jóban rosszban

Jön Habonyék bulvártévéje
2014 október 30.   Népszava
Az Éjjel-nappal Budapest és a Jóban-rosszban ellen is felvenné a kesztyűt a közmédia.
Mi történt Brózik Klárával?
2014 október 30.   Blikk.hu
Brózik Klára (34), a Jóban Rosszban egykori Margit nővére három éve távozott a TV2 népszerű sorozatából. Hét év alatt szinte naponta látták a nézők, és olyannyira megorroltak „kiírása” miatt az akkori producerre, Nagy Tamásra, hogy még fenyegető leveleket is küldtek kedvencük visszaszerzése érdekében.
Új főcímet kapott a Jóban Rosszban
2014 október 30.   Kreatív Online
Az új főcím új eseményszálakat is sejtet.
Megújul a Jóban Rosszban
2014 október 30.   est.hu
Új főcímmel, új szereplőkkel és vadonatúj történetekkel jelentkezik a TV2 napi sorozata, a Jóban Rosszban. Egy titokzatos gyilkosság, új szerelmek és újra fellángoló érzelmek, családi drámák bonyolítják a Jóban Rosszban történetét az elkövetkező hetekben.
Nagy Adri nem akarja utánozni Szabó Zsófit
2014 október 30.   BORS Online
Nagy Adri a kollégák szerint könnyedén pótolja Szabó Zsófit. Az énekesnőt a napokban láthatták először a nézők a Jóban Rosszban új Betty Tanakisaként.
Őt szereti?
2014 október 30.   Habostorta
Szabó Zsófi idősebb férfiba szerelmes? Szabó Zsófi, bár hősiesen állta a sarat a Celeb vagyok,ments ki innen! című műsorban, honvágy kínozta. Úgy fest, itthon várta valaki,aki tartotta benne a lelket.   A Blikk olvasóriportere kapta lencsevégre az RTLKlubhoz átigazolt műsorvezetőt, amint vasárnap este a MOM Parkban kézen fogva vásárolgatottegy negyvenes férfival.         „Vasárnap sikerült…
Jóban rosszban…
2014 október 30.   Habostorta
Kondákor Zsófia a színészetről és a családról  Furcsa még Kondákor Zsófiának, hogy az utcánösszesúgnak a háta mögött, de ennek ellenére imádja a sorozatot más az elsőperctől, amiben egy doktornőt formál meg.   „Az első forgatási naptól kezdve nagyon szeretem a sorozatot.Örültem a szerepnek, mert korábban mindenhova csak azért hívtak, ahogy kinézek.Tetszett, hogy a figura csúf és szerencsétlen…
A TV2 felturbózza sorozatát
2014 október 30.   sg
Új főcímmel, új szereplőkkel és új történetekkel jelentkezik a TV2 szappanoperája, a Jóban Rosszban.
Kérdéses a jövője Szabó Zsófi utódának?
2014 október 30.   NLCafe
Nagy Adri a napokban volt először látható a Jóban Rosszban című sorozatban. A kollégái nagyon elégedettek vele. Az énekesnő reméli, hogy a nézők is.
Megújul a Jóban Rosszban
2014 október 29.   NLCafe
Új főcímmel, új szereplőkkel és vadonatúj történetekkel jelentkezik a TV2 napi sorozata, a Jóban Rosszban.
Megújul a Jóban Rosszban
2014 október 29.   origo.hu
Új főcímmel és új szereplőkkel, sőt új történetszállal jelentkezik a TV2 napi sorozata, a Jóban Rosszban.
Elmondta a Jóban Rosszban színésznője, mi bántja!
2014 október 27.   nana
Az utcán összesúgnak a háta mögött, egy dráma közönségtalálkozóján pedig az egyik néző azt mondta, arra várt, mikor lép színpadra Józsi is, aki a férjét alakítja a tévé sorozatban. A Jóban Rosszban doktornőjének ezt meg kell szokni.
Sarka Kata császármorzsával várta Szabó Zsófit
2014 október 25.   BORS Online
Nagyon meghatódott hazaérkezésekor a Jóban Rosszban egykori színésznője. Legjobb barátnője Sarka Kata meglepetéssel készült számára.
5 kérdés a szépségről: Nagy Adri
2014 október 22.   origo.hu
Nagy Adrira a Megasztárban figyelt fel az ország igazán, a gyönyörű énekesnő azóta is ezerrel pörög. Nemrég új kihívás elé került: ő vette át Szabó Zsófi szerepét a Jóban Rosszban című sorozatban. A Life.hu-n ezúttal Adri mesél szépségtitkairól.
Vastag Tamás a nőkről
2014 október 22.   Habostorta
Az énesek elárulja, mit jelentenek számára a nők „Hogy mit jelent számomra a nő? A Joaquin Phoenix főszereplésével készült, A nő című film mindent leír a női nemről. Ez a mozi elmondja, milyenek is vagyunk mi, férfiak és milyenek a hölgyek. Kifejezi, hogy nemcsak egy testbe lehet beleszeretni, lehet az egy hang, egy mozdulat vagy egy illat.   Számomra a nő a férfi másik fele. Nem véletlen, hogy…
Vigyázat, robbanásveszély: hatástalanítják-e a bombát a sorozatsztárok?
2014 október 21.   ma.hu
Hétről hétre ismert emberek is megkísérlik hatástalanítani a Bumm! nyolc bombáját. A kvízshow kérdései az Irigy Hónaljmirigy csapatán nem fogtak ki, de vajon tudnak-e jótékonykodni a Jóban Rosszban sztárjai is?
Pszichés zavarokat okozott Cseke Katinkának a haja
2014 október 17.   BORS Online
Durva lelki megpróbáltatásokon kellett átmennie a Jóban Rosszban színésznőjének gyerekkorában. Cseke Katinkát ugyanis előszeretettel csúfolták hajszíne miatt, ami elmondása szerint pszichés zavarokhoz vezetett nála.
Súlyos allergiája miatt fél a dzsungelben Szabó Zsófi
2014 október 14.   BORS Online
A Jóban Rosszban egykori színésznője retteg attól, hogy megmarja valami Dél-Afrikában. Félelme érthető, hiszen már vitte el mentő allergiás roham miatt.
Oktondi dolog megváltoztatni a magyar nézői szokásokat
2014 október 9.   origo.hu
Az Árkád egyik kávézójában tűnik fel apa és lánya, akik elsőre furcsa kontrasztot alkotnak: R. Kárpáti Péter a vártnál magasabb, termetesebb, Kárpáti Rebeka viszont jóval törékenyebbnek tűnik, mint a képernyőn. A volt szépségkirálynő a Jóban Rosszban című sorozatban fog feltűnni, miközben apja a Barátok közt után már háttérbe húzódna, a lányát látná szívesebben a rivaldafényben. Berényi András…
Gesztesi Mátét kiírták a sorozatból
2014 október 9.   BORS Online
Könnyes búcsút vett kollégáitól Gesztesi Máté tegnap, az utolsó forgatási napján. A színész nem tudja, hogy a Jóban Rosszban producere miért adta ki az útját, de sajnálja, hogy így döntött.