Jóban rosszban

Párja leszólta
2016 július 1.   Habostorta
Szabó Zsófi külsejét leszólta a párja   Szabó Zsófit már évek óta előszeretettel kritizáljákegyes "rajongói" a Facebook-oldalán, most éppen azzal van bajuk, hogytúl sokat fogyott. A műsorvezető egyébként kirobbanó formában van, láthatóanboldog időszakát éli.   A 27 éves Szabó Zsófi, hosszú időn át küzdött a súlyával, ám a közelmúltban ezt végresikerült végleg maga mögött hagynia. A csinos…
A duci magyar színésznő látványosan lefogyott! Ámulnak, milyen vékony lett
2016 június 29.   femina.hu
Cseke Katinka, a Jóban Rosszban színésznője 17-18 kilót fogyott.
Kárpáti Rebekát megviselte az anyagi csőd: házukat is elvesztették
2016 június 29.   origo.hu
A színészkedésbe is belekóstolt Kárpáti Rebeka a Jóban Rosszban sorozatban, de inkább olyan munkára vágyik, ami kiszámíthatóbb megélhetést jelent. Nem csoda, hiszen apja, R. Kárpáti Péter a Barátok közt után anyagi csődbe került, ami máig rossz emlék Rebekának.
Kárpáti Rebeka a színészet helyett egy biztosabb állásra vágyik
2016 június 29.   FigyelőNet
A Jóban Rosszban szereplője nem bánná, ha munkája nem járna hírnévvel, csak biztos anyagiakat jelentsen.
Elképesztő! Cseke Katinka több mint 17 kilótól szabadult meg
2016 június 29.   origo.hu
A Jóban Rosszban sztárja is küzd egy ideje súlyfeleslegével, de most sikerült ledobnia jó néhány kilót. A fogyásban nem más segített neki, mint Lagzi Lajcsi.
Kárpáti Rebeka őszintén mesélt súlyos megrázkódtatásáról
2016 június 29.   NLCafe
Kárpáti Rebeka, a Jóban Rosszban sztárja, bár szereti a színészetet, a múltban átélt megrázkódtatások miatt már másként képzeli el a jövőjét – írja a Bors. Forrás: Nők Lapja Café: Kárpáti Rebeka őszintén mesélt súlyos megrázkódtatásáról
Durva átalakulás! Cseke Katinka 17 kilót fogyott Lajcsival
2016 június 28.   Blikk.hu
A Jóban Rosszban színésznőjének élete alaposan felfordult az utóbbi időben: rengeteget fogyott, gőzerővel készül a nyárra.
Terence Hill és Bud Spencer: különböztek, de nem vitáztak
2016 június 28.   NLCafe
Bud Spencer neve összeforrt Terence Hillével, és nemcsak a forgatásokon, hanem a magánéletben is kitartottak egymás mellett jóban-rosszban. Pedig különbözőbb két embert aligha lehetne elképzelni. Forrás: Nők Lapja Café: Terence Hill és Bud Spencer: különböztek, de nem vitáztak
Így bünteti a belgákat a Jóban Rosszban szexi nővérkéje
2016 június 27.   Blikk.hu
A magyar sztárok is izgatottan szurkolták végig a fociválogatott mérkőzéseit az Európa-bajnokságon.
Elképesztően vékonyka Szabó Zsófi - Emlékszel még rá, hogy festett néhány éve?
2016 június 26.   origo.hu
Szabó Zsófi alakjára már többször is rácsodálkoztunk. No, nem azért, mintha ne nézne ki vadítóan a szép műsorvezető, inkább azért mert amikor annak idején feltűnt a Jóban Rosszban sorozatban, nőiesen gömbölyű alakjával hívta fel magára a figyelmet.
Tiniként kövérnek csúfolták! A magyar színésznő ma dögös fotókon pózol
2016 június 26.   femina.hu
A Jóban Rosszban színésznője kövér gyerekből lett bombázó.
Autóversenyzésre váltott a Jóban Rosszban színésze
2016 június 24.   Blikk.hu
Budapest — Egymásra talált az autóversenyzés és az életmentő kampány. A Jóban Rosszban egykori sztárja, Baronits Gábor, az egyik legismertebb italmárka „Soha ne igyál, ha vezetsz!” kampányának magyarországi nagykövete a hét végén élete első autóversenyén próbálja ki magát.
Közös otthon
2016 június 23.   Habostorta
Kárpáti Rebeka, a Miss Universe Hungary 2013-as győztese, összeköltözik a szerkesztőként és modellként is dolgozó Keindl Dáviddal. A fiatalok az egyik népszerű televíziós életmódmagazinműsor felvételén találkoztak először.   – Ha végigvenném a listát, hogy számomra külsőre ésbelsőre milyen a tökéletes társ, akkor egy az egyben illene a leírás Dávidra –árulta el a színészként is ismertté vált, a…
Botrány! Leültethetik a Jóban Rosszban sztárját!
2016 június 22.   Blikk.hu
Budapest – Hamisításért több év börtönt kaphat a TV2 sztárja.
Családi dráma! A TV2 sztárja felesége tudta nélkül változtatta meg gyermekük nevét
2016 június 20.   origo.hu
A Jóban Rosszban sztárja, Suhajda Dániel - akit korábban Seres Dánielnek hívtak - egy üzenetben tudatta feleségével, hogy megváltoztatta közös gyermekük nevét. Gerlits Réka a hatóságokhoz fordult.
Anyja tudta nélkül változtatta meg fiuk nevét a Jóban Rosszban sztárja
2016 június 20.   Blikk.hu
Budapest - Döbbenetes fordulatot vett a TV2 sztárja, Seres Dani és családja kálváriája. A Jóban Rosszban sorozat szereplője felesége, Gerlits Réka tudta és beleegyezése nélkül változtatta meg közös kisfiuk nevét.
A felesége tudta nélkül átkeresztelte a gyerekét Seres Dániel
2016 június 20.   NLCafe
Óriási vita alakult ki a Jóban Rosszban színésze, Seres Dániel és válófélben lévő felesége között. A színész nevét nemrég Suhajdára változtatta, így átíratta kisfia vezetéknevét is – írja a Bors. Forrás: Nők Lapja Café: A felesége tudta nélkül átkeresztelte a gyerekét Seres Dániel
Kembe Sorel arca beborítja a londoni metrót
2016 június 14.   FigyelőNet
A Jóban Rosszban egykori szereplőjének arca hatalmas plakátokon virít.
Megtörten nyilatkozott családi drámájáról a Jóban Rosszban színésze
2016 június 9.   origo.hu
Seres Dani 30 év után ismerte meg a genetikai apját. A sztárt nagyon megviselték a történtek, hiszen eddig semmilyen kapcsolata nem volt a férfival.
Jóban Rosszban: Seres Dani nem az, akinek gondolta magát
2016 június 5.   FigyelőNet
30 év után tudta meg a színész, hogy az a férfi, akit egész életében az édesapjának hitt, valójában nem a vér szerinti szülője.