Jóban rosszban

Új díszletet, új műsorvezetőket kap a Mokka hétfőtől
2017 február 23.   comment.blog.hu
Ahogy a korábbi információk alapján sejteni lehetett, február 27-től, azaz jövő hétfőtől, megújul a Mokka, és ami talán a legfontosabb, új arcok érkeznek Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter mellé. A Mokka új műsorvezetői: Istenes László, Istenes Bence édesapja, Serfőző Krisztina, Giró-Szász András volt felesége, és Szabó Dóra lesznek, aki amellett, hogy modellként és a Jóban rosszban…
Felismered? Rövidre vágatta haját Kárpáti Rebeka
2017 február 22.   NLCafe
A Miss Universe-győztes, Jóban Rosszban-szereplő Kárpáti Rebeka úgy döntött, változtat a külsején. Megszabadult királynős, hosszú hajfürtjeitől. Nézzétek csak, hogy tetszik a változás? Forrás: Nők Lapja Café: Felismered? Rövidre vágatta haját Kárpáti Rebeka
Cseke Katinka pofonnal fenyegette Mádai Vivient - mutatjuk, min akadt ki
2017 február 20.   Blikk.hu
Cseke Katinkának a takarítás ad megnyugvást. Naponta több órán át végzi ezt a tevékenységet otthon a Jóban Rosszban színésznője, aki kicsit kiborult, mikor egy számára fontos témához érkezett a beszélgetés a Fem3Café-ban, ahol ő is vendég volt.
A Jóban Rosszban színésznője ezt a ruhát is bevállalta a Story-gálán - Fotók!
2017 február 14.   femina.hu
A Jóban Rosszban sorozat színésznői a Story-gálán.
Távkapcsolat erősítette meg Bugár Annáék szerelmét
2017 február 11.   Blikk.hu
Budapest — Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a rajongók körében a Jóban Rosszban szexi szőkéje, Bugár Anna (28). Azt azonban kevesen tudják, hogy a fiatal lánynak igen nagy áldozatot kellett hozni azért, hogy teljesüljön az álma, és színésznő lehessen.
Divattippek Kárpáti Rebekától: lessen be a gyönyörű színésznő gardróbjába
2017 február 4.   Blikk.hu
Budapest — Kárpáti Rebeka (22), a Jóban Rosszban színésznője évek óta modellként is dolgozik, így nem meglepő, hogy gardróbszekrényében rengeteg szebbnél szebb ruha sorakozik. Bár a színésznő inkább arra ügyel, hogy jól érezze magát az öltözékében, ez nem zárja ki azt, hogy mindig csinos legyen.
A TV2 volt tulajdonosa két másik médiással új cégbe fektetett
2017 február 2.   FigyelőNet
A Grandioso nevű cégbe fekteti pénze egy részét Yvonne Dederick, aki Simon Zsolttal közösen a TV2 társtulajdonosa volt, mielőtt a tévétársaságot felvásárolta Andy Vajna. A cégnek tulajdonosa az ATV-szóvivő és a Jóban Rosszban producere is.
Bor miatt került veszélybe Kárpáti Rebeka szakdolgozata
2017 január 27.   FigyelőNet
Nem biztos, hogy meg tudják menteni a Jóban Rosszban Révész Borijának eddigi munkáját.
Tizenkettedik születésnapját ünnepli a Jóban Rosszban
2017 január 23.   est.hu
2911 epizód, 2430 szereplő, 4000 darab piskótatekercs, 13 liter művér. Január 23-án volt épp tizenkét éve, hogy elkezdődött a Jóban Rosszban.
Zavaros szerelmi ügyekbe keveredtek a TV2 sztárjai - 12 év után se unják a nézők
2017 január 23.   femina.hu
A Jóban Rosszban sztárjait nem tudják megunni a nézők.
Madár Vera és Gazdag Tibor már 12 éve együtt
2017 január 20.   NLCafe
Gazdag Tibor és Madár Veronika 12 közös évet ünnepeltek, amire azt szokták mondani: már gombócból is sok. A Jóban Rosszban egész stábja összegyűlt az alkalomra. Forrás: Nők Lapja Café: Madár Vera és Gazdag Tibor már 12 éve együtt
Gondolta volna mennyi az annyi? Hihetetlen adatokat kaptunk a Jóban Rosszban-ról
2017 január 20.   Blikk.hu
2911 epizód, 2430 szereplő, 4000 darab piskótatekercs, 13 liter művér. Január 23-án lesz tizenkét éve, hogy elkezdődött a Jóban Rosszban.
Egy jó házassághoz nem elég a szerelem
2017 január 17.   origo.hu
Az anyakönyvvezető előtt egy életen át tartó köteléket fogadunk. Fontos kérdés azonban, hogy könnyű-e házasságban élni ma? Kompromisszumok sora, vagy épp az üdítő felszabadulást adja-e meg számunkra? Fenn lehet-e tartani a kezdeti elhatározásunkat, mely szerint jóban rosszban ott állunk majd egymás mellett? Létezik a „boldogan éltek, amíg meg nem haltak”?
Meztelenül simogatja magát a Jóban-rosszban színésznője
2017 január 5.   origo.hu
Lehet irigykedni Szorcsik Vikire, ugyanis gyönyörűbbnél gyönyörűbb helyeken jár. A színésznő élete mesébe illő, ugyanis Instagram-oldalán folyamatosan új ország újabb lélegzetelállító helyéről jelentkezik, hol félmeztelenül, hol pedig a Grand Canyon mellől.
Szakított Kembe Sorel és Kondákor Zsófi
2016 december 30.   FigyelőNet
A Jóban Rosszban egykori párosa már hónapokkal ezelőtt szétköltözött.
Most ismertük meg igazán Nagy Adrit
2016 december 25.   NLCafe
Nagy Adrit 2010-ben ismertük meg, amikor elénekelte a Szinglik Éjszakája című film betétdalát. Majd jött a Megasztár, egy kis szünet, majd szerepet kapott a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában is, de most a Sztárban sztárban nyújtott teljesítménye hozta el neki az igazi népszerűséget. Forrás: Nők Lapja Café: Most ismertük meg igazán Nagy Adrit
Esküvői fotók: a magyar sorozat sztárja ilyen gyönyörű menyasszony volt
2016 december 24.   femina.hu
A Jóban Rosszban két sztárja egybekelt.
Utcára kerül a volt válogatott focikapus
2016 december 23.   Blikk.hu
Budapest — Élete legnehezebb hónapjait szenvedi Kovács Attila (60). Az egykori válogatott futballkapus sorsa drámai fordulatot vett: felesége, akivel 39 éve kitartanak egymással jóban és rosszban, súlyos agysérüléssel kórházban fekszik, őt pedig hamarosan kilakoltatják csepeli lakásából.
A magyar színész 20 év után feleségül vette szerelmét - Először mutatta őt meg
2016 december 20.   femina.hu
A Jóban Rosszban Bezerédi doktora bemutatta feleségét.
Végre: megmutatta feleségét a Jóban Rosszban sztárja - videó
2016 december 16.   Blikk.hu
Kedvek Ricsi felesége a színész sorozatbeli kedvesével fogott össze, hogy meglepjék a férfit 40. születésnapján.