Jóban rosszban

5 kérdés a szépségről: Nagy Adri
2014 október 22.   origo.hu
Nagy Adrira a Megasztárban figyelt fel az ország igazán, a gyönyörű énekesnő azóta is ezerrel pörög. Nemrég új kihívás elé került: ő vette át Szabó Zsófi szerepét a Jóban Rosszban című sorozatban. A Life.hu-n ezúttal Adri mesél szépségtitkairól.
Vastag Tamás a nőkről
2014 október 22.   Habostorta
Az énesek elárulja, mit jelentenek számára a nők „Hogy mit jelent számomra a nő? A Joaquin Phoenix főszereplésével készült, A nő című film mindent leír a női nemről. Ez a mozi elmondja, milyenek is vagyunk mi, férfiak és milyenek a hölgyek. Kifejezi, hogy nemcsak egy testbe lehet beleszeretni, lehet az egy hang, egy mozdulat vagy egy illat.   Számomra a nő a férfi másik fele. Nem véletlen, hogy…
Vigyázat, robbanásveszély: hatástalanítják-e a bombát a sorozatsztárok?
2014 október 21.   ma.hu
Hétről hétre ismert emberek is megkísérlik hatástalanítani a Bumm! nyolc bombáját. A kvízshow kérdései az Irigy Hónaljmirigy csapatán nem fogtak ki, de vajon tudnak-e jótékonykodni a Jóban Rosszban sztárjai is?
Pszichés zavarokat okozott Cseke Katinkának a haja
2014 október 17.   BORS Online
Durva lelki megpróbáltatásokon kellett átmennie a Jóban Rosszban színésznőjének gyerekkorában. Cseke Katinkát ugyanis előszeretettel csúfolták hajszíne miatt, ami elmondása szerint pszichés zavarokhoz vezetett nála.
Súlyos allergiája miatt fél a dzsungelben Szabó Zsófi
2014 október 14.   BORS Online
A Jóban Rosszban egykori színésznője retteg attól, hogy megmarja valami Dél-Afrikában. Félelme érthető, hiszen már vitte el mentő allergiás roham miatt.
Oktondi dolog megváltoztatni a magyar nézői szokásokat
2014 október 9.   origo.hu
Az Árkád egyik kávézójában tűnik fel apa és lánya, akik elsőre furcsa kontrasztot alkotnak: R. Kárpáti Péter a vártnál magasabb, termetesebb, Kárpáti Rebeka viszont jóval törékenyebbnek tűnik, mint a képernyőn. A volt szépségkirálynő a Jóban Rosszban című sorozatban fog feltűnni, miközben apja a Barátok közt után már háttérbe húzódna, a lányát látná szívesebben a rivaldafényben. Berényi András…
Gesztesi Mátét kiírták a sorozatból
2014 október 9.   BORS Online
Könnyes búcsút vett kollégáitól Gesztesi Máté tegnap, az utolsó forgatási napján. A színész nem tudja, hogy a Jóban Rosszban producere miért adta ki az útját, de sajnálja, hogy így döntött.
Kiírták a sorozatból a Jóban rosszban egyik férfi szereplőjét
2014 október 9.   hvg.hu
A fiatal rezidenst alakító Gesztesi Máté két és fél évig szerepelt a TV2 sorozatában.
Kiírták Gesztesi Mátét
2014 október 9.   Blikk.hu
Budapest — Két és fél év után távozik a Jóban Rosszban sorozatból Gesztesi Máté (23).
Újabb szereplő távozik a Jóban Rosszban sorozatból!
2014 október 9.   nana
Tanulmányira koncentrál mostantól, így távozik a TV2 Jóban Rosszban sorozatából Gesztesi Máté.
Gesztesi Máté távozik a Jóban Rosszbanból
2014 október 9.   origo.hu
Hatalmas meglepetéseket tartogat a Jóban Rosszban idén ősszel. Gesztesi Máté távozik, Kárpáti Rebeka és Adányi Alex pedig megérkezik a sorozatba.
Kiírták Gesztesi Mátét a Jóban Rosszbanból
2014 október 9.   NLCafe
Újabb fordulat a Jóban Rosszban történetében. Szabó Zsófi után egyik legjobb barátja, Gesztesi Máté is távozik Csillagkútról.
Még egy szereplő távozott a Jóban Rosszban sorozatból! Kiszállt Gesztesi Máté is
2014 október 9.   femina.hu
Újabb szereplő távozott a TV2 szappanoperájából.
Tiniként kövérsége miatt csúfolták! A magyar színésznő ma dögös fotókon szerepel
2014 október 8.   femina.hu
Madár Vera, a Jóban Rosszban sztárja túlsúlyos tini volt.
Boldog és szerelmes
2014 október 7.   Habostorta
Nagy Adri két éve boldog kapcsolatban él A Jóban Rosszban Betty Tanakisát alakító színésznőnehéz feladatot kapott. Énekesnőként ugyanis nem eddig voltak nagyobb prózai szerepei,sőt a sorozatban egy olyan nőt kell megformálnia, aki elgyötört, szerelmeimeghaltak, a börtönben pedig molesztálták. A valóság persze egész más, Adri kétéve boldog kapcsolatban él Heilig Tamással.   Hogyanlehet…
Tamás atya helyrehozza elszúrt életét
2014 október 6.   origo.hu
A Jóban Rosszban Tamás atyájaként ismert Száraz Dénes játssza a főszerepet az első magyar időkavarásos thrillerben. Pár napja forog a Hurok, amit Madarász Isti rendező az Időtlen időkighez hasonlít, szerinte olyan bonyolult lesz, mint a Vissza a jövőbe 2, de akik tudták követni az Eredetet, ezzel sem lesz problémájuk. Izgalmas akciót is kapunk, mert Madarász példaképe nem Tarr Béla, hanem Steven…
Tamás atya helyrehozza elszúrt életét
2014 október 6.   origo.hu
A Jóban Rosszban Tamás atyájaként ismert Száraz Dénes játssza a főszerepet az első magyar időkavarásos thrillerben. Pár napja forog a Hurok, amit Madarász Isti rendező az Időtlen időkighez hasonlít, szerinte olyan bonyolult lesz, mint a Vissza a jövőbe 2, de akik tudták követni az Eredetet, ezzel sem lesz problémájuk. Izgalmas akciót is kapunk, mert Madarász példaképe nem Tarr Béla, hanem Steven…
Nagy Adri: Ráérünk még a gyerekkel
2014 október 5.   BORS Online
A Jóban Rosszban Betty Tanakisának megformálójaként nehéz feladatot kapott Nagy Adri. S nemcsak azért, mert énekesnőként eddig nemigen voltak prózai szerepei, hanem azért is, mert egy olyan elgyötört nőt formál meg, akinek szerelmei meghaltak, a börtönben pedig nők molesztálták. A valóságban két éve boldog párkapcsolatban él szerelmével, Heilig Tamással.
Videó: félelmetesen tüzes hangulat a Zürich-'Gladbachon
2014 október 3.   nso.hu
Jóban, rosszban, esőben, kánikulában, Európa-ligában, Bundesligában... A német szurkolók mindenhová elkísérik a Borussia Mönchengladbach labdarúgócsapatát. Most a svájci FC Zürich stadionjában csináltak tüzes hangulatot a drukkerek a Zürich–'Gladbach Európa-liga-mérkőzésen, azonban mindez csupán 1–1-es döntetlenre volt elég. Nézze meg a vendégek látványos szurkolását!
Megerősítették, felmondott a Jóban Rosszban népszerű dokija!
2014 október 3.   nana
Nem folytatja sorozatbéli orvosi tevékenységét Kembe Sorel. Ő döntött a befejezésről.