Jóban rosszban

Csúnya vágás éktelenkedik Szabó Zsófi arcán
2014 július 30.   origo.hu
Örök nyomot hagyott egy éles kés Szabó Zsófi arcán. Szerencsére nem a valóságban: a szőke sorozatszínésznőt a Jóban Rosszban forgatókönyvének kedvéért vágták meg.
Kiakadtak a Jóban Rosszban nézői
2014 július 29.   origo.hu
Elegük lett az erőszakos jelenetekből a Jóban Rosszban nézőinek. A börtönsztori és a maffiaügyek nem mindenkinek nyerik el a tetszését.
Akciójelenettel búcsúzik a Jóban Rosszban színésze
2014 július 28.   origo.hu
Száraz Dénest július 28-án láthatjuk utoljára a TV2 napi sorozatában.
Gyilkosság áldozata lett! Drámai fotókon Balázs utolsó jelenete a TV2 sorozatában
2014 július 28.   femina.hu
Száraz Dénes karakterét így írták ki a Jóban Rosszban sorozatból.
Jóban-rosszban gyűrű nélkül: van különbség házasság és együttélés közt?
2014 július 28.   femina.hu
Sokan választják az együttélést házasság nélkül.
Kifulladt Száraz Dénes karaktere
2014 július 28.   origo.hu
Bár már áprilisban leforgatta a Jóban Rosszban utolsó jelenetét Száraz Dénes, de egészen idáig láthattuk a képernyőn. Többé nem szerepel a sorozatban.
Száraz Dénes ma este végleg búcsúzik a Jóban Rosszban-tól
2014 július 28.   vidget.hu
Roland és Balázs párharca mellett annak is szemtanúi lehetünk, ahogy az épp börtönben ülő Szabó Zsófi megszabadul hosszú fürtjeitől.Csillagkút története eddig sem volt fordulatoktól és izgalmaktól mentes, de a ma esti részben a feszültség tényleg kézzel tapintható lesz. “Az elmúlt fél év hatalmas kihívás volt számomra. Betty történetével olyan színészi kihívások elé állítottak, amiért mindig is…
Véres búcsúja lesz Száraz Dénesnek
2014 július 28.   BORS Online
Utoljára tűnik fel a képernyőn Száraz Dénes, a Jóban Rosszban balhés szépfiúja. A színészt sokadjára, de most végérvényesen írták ki a sorozatból. Dénes újra a színházi deszkákon keresi a kenyerét.
Így búcsúzik Száraz Dénes a Jóban Rosszban sorozatból
2014 július 28.   NLCafe
Utoljára tűnik fel a Jóban Rosszban sorozatban Száraz Dénes.
Így találta meg élete nagy szerelmét Madár Vera
2014 július 27.   BORS Online
A Jóban Rosszban habókos Gyöngyijeként sokat várt a boldogságra, ám hirtelen rátalált a szerelem, Emillel már a házasságon is túl van, és a gyerekvállalásra készül. Éppúgy, mint a sorozat Gyöngyije, a magánéletben Vera is sokat várt a szerelemre, mégis mindig biztos volt abban, hogy egyszer megtalálja a nagy őt.
Elképesztő változás! Friss fotóján alig ismertünk rá Liptai Claudiára - Nézd meg!
2014 július 25.   femina.hu
Liptai Claudia fotóját a Jóban Rosszban oldala is megosztotta.
Együtt jóban-rosszban
2014 július 24.   Habostorta
Dér Heniék kalandja majdnem végzetes lett… DérHeni és szerelme, Vincze Gábor, futballedző hónapok óta készül már kéthetes horvátországinyaralásukra.   „Krkre,az Adriai-tenger második legnagyobb szigetére mentünk, és elhatároztuk, abúvárkodást is kipróbáljuk. Találtunk is a környéken egy iskolát, amelyetfelkerestünk az első borongós napon.” – kezdte Heni az „élménybeszámolót”.        …
Bebulizott a Jóban Rosszban stábja az évadzárás örömére
2014 július 23.   ma.hu
Közösen mulattak Csillagkút hírességei! Bár nyáron sem maradnak újabb epizódok nélkül a Jóban Rosszban rajongói, a sorozat színészei ismét egy hatalmas bulival ünnepelték az elmúlt év sikereit.
Szabó Zsófi meztelenül szabadult meg a hajától
2014 július 15.   est.hu
A Jóban Rosszban színésznőjére rájár a rúd. Szabó Zsófi nemrég veszítette el édesapját, ám nemcsak a valóságban kellett tragikus eseményeket átélnie, karakterére is kemény pillanatok várnak a Jóban Rosszban sorozatban.
Meztelenre vetkőzött Szabó Zsófi! Ezt is bevállalta a kamerák előtt - A részletek
2014 július 15.   femina.hu
Szabó Zsófi meztelenre vetkőzött a Jóban Rosszban sorozatban.
Tévés viszonyok: Bodolaiék hangos házasságot élnek
2014 július 12.   BORS Online
Akár egy olasz család: Bodolai Böbe és Bandi házassága szenvedélyes veszekedésektől, könnyes egymásra borulásoktól hangos. A Jóban Rosszban színészei élvezik karakterük temperamentumát, bár Cseke Katinkának mindez ismerős, mert csak azt folytatja, amit otthon elkezdett.
Erre tanít két óra a vonaton egy fogyatékos gyermekkel
2014 július 11.   NLCafe
A környezetemben sok a tönkrement házasság, amit nemhogy a jóban-rosszban ígérete, de még a gyerekek sem tudnak egyben tartani. Talán éppen emiatt kavart fel az, amit egy vonatúton éltem meg két fiatal szülő és fogyatékos gyermekük mellett.
Komoly feladatot kapott a Jóban Rosszban ifjú sztárja
2014 július 9.   BORS Online
Fábián Anita és lánya, aki Zsófit formálja meg Csillagkúton, közel három hónapja együtt forgat a TV2 napi sorozatában. A kis “színésznő” pedig már most fontos feladatot kapott a történetíróktól.
Elkapta az esküvői láz a Jóban Rosszban sztárpárját
2014 július 9.   ma.hu
Esküvői lázban égnek a Jóban Rosszban színészei: Kondákor Zsófi és Kembe Sorel lelkesen válogatott a nászajándékok között, amiben szerencsére segítségük is akadt.
Kivirult! Szabó Zsófi jól van és élvezi a szabadságot
2014 július 9.   origo.hu
A Jóban Rosszban színésznőjének véget ért a munka, mert a sorozat most nyári szünetet tart. Zsófi a sok munka és lelkileg megterhelő hónapok után végre felszabadultan hódol kedvenc időtöltéseinek.