Jóban rosszban

Will Smith és felesége elárulták a jó házasság titkát
2015 november 26.   origo.hu
A jóképű Will Smith és felesége, Jada már 20 éve együtt vannak jóban-rosszban. A színész elárulta, mi tartja őket ilyen szoros kötelékben.
Kiderült, ki lesz a Jóban Rosszban legújabb dögös doktornője
2015 november 25.   FigyelőNet
Nagy Katalinnak régi álma teljesült azzal, hogy őt választották az új rezidens szerepére. Galéria.
Csábos szőke érkezett a Jóban Rosszbanba
2015 november 25.   origo.hu
Kiderült, ki alakítja a Jóban Rosszban legújabb karakterét: Nagy Katalinnal bővült a sorozat stábja.
Szőke nővel erősített a Jóban Rosszban
2015 november 25.   comment.blog.hu
Nagy Katalin a neve, és a Csillagvirág klinika új rezidensét alakítja a TV2 napi szappanoperájában, Dr. Kincses Patríciát, aki céltudatos fiatal lány, aki tisztában van a képességeivel és nem jön zavarba. A kórház újoncaként sem kell majd félteni, magabiztosan hajt rá az őt érdeklő feladatokra és az is biztos, hogy a férfiak sincsenek biztonságban. A színésznőt színházi szerepekből ismerhetjük,…
A 100 legjobb nő a tévéből: Szabó Zsófi
2015 november 22.   origo.hu
Szabó Zsófi az igazi "szomszéd lány", ha mellettünk lakna, valószínűleg sűrűn szaladnánk át kölcsönkérni egy kis lisztet vagy bármi mást. A Jóban Rosszban Bettyjeként ismerte meg az ország, de aztán átigazolt az RTL Klubhoz, ahol egyelőre nem bíztak rá komolyabb feladatot, pedig szívesebben látnánk gyakrabban a képernyőn.
Négy csábító színésznő küzd a TV2-es sorozatszerepért
2015 november 18.   origo.hu
A Jóban Rosszban új szereplője vagány, határozott, céltudatos és mindig a figyelem középpontjában van. A karakter a Rebeka nevet kapta, az azonban egyelőre nem dőlt el, hogy ki kelti életre. A sorozat alkotói a héten próbafelvételeket készítettek a legesélyesebb színésznőkkel.
Adás előtt ájult el Liptai Claudia
2015 november 14.   NLCafe
Havonta hatszor áll színpadra, minden hétvégén zsűriz a Sztárban sztár műsorban, ő vezeti az 50 milliós játszmát, és a Jóban Rosszban sorozatban is forgat. Liptai Claudiának rengeteg munkája van, de egyszer már baj lett a feszített tempóból. Forrás: Nők Lapja Café: Adás előtt ájult el Liptai Claudia
Helyreigazítás
2015 november 13.   BORS Online
A BorsOnline.hu hírportálon 2015. október 31. napján megjelent Simicska miatt rettegnek a jóban rosszban sztárjai c. cikkel kapcsolatosan.
Három ismert arcot igazolt a Jóban Rosszban
2015 november 9.   origo.hu
Singh Viki, Czibi Norbi és Fehérvári Gábor Alfréd is hamarosan feltűnik Csillagkúton. A Rising Star szereplői a napokban forgattak együtt a Jóban Rosszban stábjával.
Már este hatkor csúnyán lerázták a TV2-t
2015 november 6.   origo.hu
November 5-én a 18–49-es korosztályból A konyhafőnök-öt nézték a legtöbben, 414 ezren, ezt követte az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt. A TV2 először a Jóban Rosszban-nal szerepel az ötödik helyen, az RTL Klub és a TV2 produkcióin kívül még a Coolon adott Dr. Csont fért be a legjobb tízbe, kilencedikként.
Szétköltözött párjával a Jóban Rosszban sztárja
2015 november 5.   BORS Online
Kedvek Richárd sokat dolgozik, és ez rossz hatással volt a kapcsolatára, kedvesével eltávolodtak egymástól.
Kamaszlány forgatja fel Pikali Gerda életét
2015 november 5.   est.hu
Tizenhat éves lázadó tini a Jóban Rosszban legújabb szereplője. Halmos Adélt nem kell félteni, ha egy kis balhéról van szó. A lány leginkább édesanyja, a nyomozóként dolgozó Gabi életét keseríti meg.
Balhés csaj került a Jóban Rosszban csapatába
2015 november 4.   origo.hu
A Jóban Rosszban című napi sorozatban feltűnik Pikali Gerda karakterének a lánya, Adél, várhatóan sok zűrt fog csinálni Csillagkúton.
Kiderült, ki nem élvezi a csókolózást Liptai Claudiával
2015 november 4.   origo.hu
A Jóban Rosszban sztárja, Gazdag Tibor sokszor csókolja a sorozatban Liptai Claudiát, ám kiderült a színpadi csók nem is olyan egyszerűen kivitelezhető.
A 100 legjobb pasi a tévéből: Lengyel Tamás
2015 október 31.   origo.hu
A Jóban Rosszban, a Munkaügyek, a Fapad és a Kossuthkifli után Lengyel Tamás az RTL Klub új sorozatában, a Válótársak-ban is feltűnik majd. Színházban és mozivásznon is láthattuk már, a színész számos szerepben bizonyította tehetségét, sármos külseje miatt pedig szinte sosem marad ki a legvonzóbb magyar férfiakat felsorakoztató listákról.
Simicska miatt rettegnek a Jóban Rosszban sztárjai
2015 október 31.   BORS Online
Hetek óta rettegnek a Jóban Rosszban szereplôi, a sorozat gyártója ugyanis Simicska Lajos cége. A TV2 tulajdonjoga pedig jelen állás szerint Andy Vajnához áll közelebb.
Szorcsik Vikinek ciki a kolléganője életvitele
2015 október 28.   FigyelőNet
A Jóban Rosszban egykori szereplőinek hasonló neve sok kellemetlen percet okoz még a színésznő családjának is.
"Az ember szervezete időnként azt mondja, hogy elég volt" - Gesztesi Károly egy időre visszavonul
2015 október 26.   hvg.hu
A sajtóhoz és barátaihoz írt levelében jelentette be Gesztesi Károly színművész, a Jóban-rosszban című sorozat egykori szereplője, hogy fél év alkotói szabadságra vonul "az elmúlt egy hónap szenzációhajhász sajtóhadjárata miatt".
Áramlopási ügybe keveredett Szorcsik H. Viki
2015 október 22.   NLCafe
Nagy bajban van a Jóban Rosszban egykori színésznője, Szorcsik H. Viki – írja a Blikk. Forrás: Nők Lapja Café: Áramlopási ügybe keveredett Szorcsik H. Viki
Újabb celeb keveredett áramlopási ügybe
2015 október 22.   hvg.hu
1,7 millió forintot kellene fizetnie Szorcsik H. Viktóriának, akinek az önkormányzattól bérelt lakásában szabálytalanul köthették be az áramot tavaly júniusban. A Jóban rosszban szereplője állítja: nem tudott a dologról.