Jóban rosszban

Dietetikussal és sminkessel indul nyaralni a Jóban Rosszban színésznője
2015 július 2.   origo.hu
Külföldön a sztároknál már bevett szokás, hogy még nyaralni sem indulnak el a tökéletes külsejükhöz nélkülözhetetlen szakembergárda nélkül. Kissé meglepődtünk, amikor kiderült a Jóban Rosszban színésznőjéről, Nagy Adriról, hogy ő is szépészeti szakemberekkel felszerelkezve indul el a Balatonra.
Hova tűnt az RTL, a TV2? Így állítsd be a régi csatornákat a tévéden
2015 július 1.   Pénzcentrum
Hol a Barátok közt? Miért van Borbás Marcsi a Jóban Rosszban helyett?...
10 méter magasról zuhant le! A Jóban Rosszban szereplőjét siratják a nézők
2015 június 30.   femina.hu
A Jóban Rosszban sorozat egyik szereplője egy szikláról zuhant le.
Szikláról zuhant le a Jóban Rosszban színésze
2015 június 29.   origo.hu
Telekes Péter a sorozat Olivérje, egy tíz méter magas szikláról zuhan a mélybe.
Szexi fotóit is megmutatta a Jóban Rosszban színésznője!
2015 június 26.   Blikk.hu
Madár Vera, a Jóban rosszban színésznője mutatta meg fotóalbumát a FEM3 café stúdiójában. A gyermekkori felvételek mellett néhány későbbi fénykép is előkerült.
Meglepi a nézőket a Jóban Rosszban stábja
2015 június 19.   origo.hu
A TV2 fiktív városában, Csillagkúton nyáron sem áll le az élet, a Jóban Rosszban minden hétköznap este képernyőn lesz.
A krimi érdekesebb, mint a hírek
2015 június 19.   origo.hu
Június 18-án a 18–49-es célcsoportot a Barátok közt érdekelte a legjobban, 363 ezer ilyen korú néző figyelte, hogy mi történik a Mátyás király téren. Jól szerepelt a Helyszínelők is, a TV2 viszont csak két műsorral, a Jóban Rosszban-nal és a Tények-kel fért be a legjobb tízbe.
Apja miatt anorexiás a magyar színésznő
2015 június 16.   nana
Mindössze 42 kilogrammot nyom Szorcsik H. Viktória, akit a Jóban Rosszban című napi sorozatban ismert meg az ország. Most kiderült, anorexiás!
Sokkoló: 42 kilóra fogyott Szorcsik H. Viki
2015 június 16.   origo.hu
A Jóban Rosszban egykori sztárjáról nemrég derült ki, hogy anorexiás.
42 kilóra fogyott Szorcsik H. Viki
2015 június 16.   NLCafe
Megrázó titkát árulta el Szorcsik H. Viki a TV2 reggeli műsorában. A Jóban Rosszban egykori szereplőjét nemrég anorexiával diagnosztizálták. Forrás: Nők Lapja Café: 42 kilóra fogyott Szorcsik H. Viki
Kárpáti Rebeka - Sokkal jobb érzés nem apuci pénzét költeni
2015 június 15.   nana
Kárpáti Rebeka még csak 20 éves, de már évek óta a saját lábán áll: modell, sminkes és a Jóban Rosszban szereplője. Nemrégiben a családi fészket is elhagyta: összeköltözött a szerelmével.
Míg a halál el nem választ – sztárok hosszú kapcsolatai
2015 június 14.   origo.hu
A tévé- és filmsztárok nagy részére nem jellemző, hogy stabil párkapcsolatban élnének, akadnak azonban olyanok, akik jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. A Született feleségek színésznője, Felicity Huffman például 1997 óta William H. Macy felesége, de már előtte is együtt voltak tizenöt évig – és nem ők az egyetlen hasonló páros.
Szexi: Viki melleit csak kis kövecskék takarják – fotók
2015 június 11.   BORS Online
Ledobta ruháit Szorcsik H. Viki. A Jóban Rosszban sorozat egykori Bencsik Beájának felsőtestét csupán apró kövek fedték, így tökéletesen kirajzolódtak formás keblei, vékony dereka és lapos hasa.
Szabó Zsófi külseje újra megváltozott – fotó
2015 június 10.   NLCafe
Szabó Zsófi haja elkezdte élni saját végeérhetetlen szappanoperáját. A Jóban Rosszban színésznője ugyanis ismét új frizurát villantott. Forrás: Nők Lapja Café: Szabó Zsófi külseje újra megváltozott – fotó
"Amikor nem tudsz a családi nyomásból szabadulni" - A Hamlet szakmai beszélgetéséről
2015 június 9.   szinhaz.hu
Versenyen kívül mutatta be az Örkény Színház az idei POSZT-on a Hamletet Bagossy László rendezésében. A szakmai beszélgetés felkért hozzászólója P. Müller Péter és Sándor L. István volt. A beszélgetést szerkesztetlen formában közöljük. Lévai Balázs: Sok szeretettel üdvözlök mindenkit. Ma két előadást fogunk megbeszélni, kezdjük a sort az Örkény Színház hivatalos versenyprogramból kilépett…
Igaz szerelem! 70 éve jóban rosszban
2015 június 7.   nana
Van, aki ötször is megházasodik, de van, aki csak egyszer. Iris és Ernest már 70 éve házasok és még mindig imádják egymás!
Vízre szállnak a Jóban Rosszban színésznői! Ebből mi lesz?
2015 június 4.   origo.hu
Az I. Kékharisnya regattán a gyakorlott vitorlázó, Koós Réka és a Jóban, Rosszban csapatának vagány, de a vitorlázásban amatőr hölgyei is vízre szállnak! Izguljunk értük, vagy valahogy csak elevickélnek Balatonföldvárról Balatonfüredre?
Legerszki Krisztina: "Mindenki gyűlölt, mint az állat"
2015 június 2.   origo.hu
A Jóban Rosszban színésznője elárulta, állandóan szeretethiánnyal és kisebbségi komplexussal küzdött. Gyerekként az osztálytársai elfordultak tőle, ráadásul a szülei válása is mély nyomot hagyott benne.
„Vágyom egy társra”
2015 június 1.   Habostorta
Radics Gigi a karrier mellett szerelemre is vágyik Radics Gigi nemrég tért haza Amerikából, az út óriási élményt jelentett neki.   „Egy hónapramentünk volna angolt tanulni és nyaralni, de nehezen találtunk lakást, mireráakadtunk egyre, már jönnünk kellett volna vissza. Végül úgy döntöttünk, hogymaradunk még, és meghosszabbítjuk a pihenést. Fantasztikusan éreztük magunkat,az a zenei kultúra…
Kondákor Zsófi nem hagyta el kisfiát
2015 május 28.   origo.hu
A Jóban Rosszban Veronikájáról olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy elhagyta kisfiát – a színésznő most tiszta vizet öntött a pohárba.