Jóban rosszban

Juhász Adrienn: másfél éve boldogságban
2015 január 29.   BORS Online
Számos színházi szerepet eljátszott, a legtöbben mégis a Jóban-rosszban Elvira nővéreként ismerik. A TV2 naponta jelentkező sorozata tízéves idén, Juhász Adrienn pedig a kezdetek óta tagja a csapatnak. A színésznő keveset árul el a magánéletéről, annyit azonban tudhatunk: másfél éve tartó kapcsolatában testileg-lelkileg kiegyensúlyozott.
Dósa Zoltán: „Szörnyű halálos betegnek lenni”
2015 január 28.   origo.hu
10 éves a TV2 népszerű sikersorozata, a Jóban Rosszban. A sorozat szereplői szinte együtt öregedtek a karakterükkel, és az ő életük is gyökeres változásokon ment keresztül. Dósa Zoltán a családját is elhozta a sorozat 10. születésnapi partijára.
Madár Vera: Az ellenségek építik az ember jellemét
2015 január 27.   origo.hu
Galambos Gyöngyi szerepében tűnt fel a TV2 képernyőjén, szívesen emlékszik vissza a Jóban Rosszban első forgatási napjaira. Sok barátot szerzett az elmúlt tíz évben, de ellenségek is gyűltek köré szép számmal. Madár Veronika az Origónak elmondta, hogy ma már nem keverik össze az utcán karakterével, színészi munkáját pedig decemberben díjjal is jutalmazták.
Kondákor Zsófi: néha azt hiszem, túl laza vagyok
2015 január 26.   NLCafe
Néhány hete már nem forgat együtt Kembe Sorel és Kondákor Zsófi a Jóban Rosszban studiójában. A színésznő a sorozat tizedik születésnapi összejövetelén elárulta, hogyan élte meg a változást.
Szorcsik Viki, az egykori főnővér továbbra is bombázó
2015 január 23.   origo.hu
Semmit sem változott a sorozatból való kiírása óta a Jóban Rosszban egykori Judit főnővére, Szorcsik Viki, pedig jó néhány év eltelt.
Legerszki Krisztinát megkeményítette a Jóban Rosszban
2015 január 23.   NLCafe
Legerszki Krisztina, aki már hat éve erősíti a Jóban Rosszban csapatát, most elárulta nekünk, hogy változtatta meg őt karaktere.
Liptai Claudia nem ünnepelte meg a Jóban Rosszban 10. születésnapját
2015 január 23.   origo.hu
Hiába szerettünk volna több ismert arccal is találkozni a Jóban Rosszban 10. születésnapi partiján, nagyon sok közismert szereplő nem tudott eljönni.
Gazdag Tibor: „Néha otthon is Pongrácz doktor vagyok”
2015 január 23.   origo.hu
A Jóban Rosszban ezen a héten ünnepli a 10. születésnapját. A sorozat szereplői már-már családtagként dolgoznak együtt, hisz a hosszú évek alatt rengeteg minden történt Csillagkút lakóival.
Péntek reggeli híreink
2015 január 23.   ÉVA Magazin
Robert Redford filmje is szerepel az általa alapított Sundance Filmfesztiválon – és még 5 hír, amit tudnod kell ma reggel. 1. A fél ország influenzás. Akinek láza van, maradjon otthon! 2. Kecsketejjel etetik a két hete világra jött indiai antilopot a fővárosi állatkertben. Boldizsárt most még nem láthatják a látogatók. MTI fotó: Kovács Attila 3. Eljárást indított a Nemzeti Média- és Hírközlési…
Ezt a frizurát inkább letagadná! Így nézett ki Liptai Claudia évekkel ezelőtt
2015 január 23.   femina.hu
Így változtak a Jóban Rosszban szereplői tíz év alatt.
Orvosnak nézték Gazdag Tibort – galéria
2015 január 22.   NLCafe
Tizedik születésnapját ünnepli a Jóban Rosszban. A kerek évforduló alkalmából Gazdag Tibor, aki a kezdetek óta erősíti a csapatot, mesélt az elmúlt évtized tapasztalatairól és arról, milyen furcsa helyzetekbe keveredett szerepe miatt.
Nem kell mentőt hívni, a szomszédom Pongrácz doktor úr
2015 január 22.   origo.hu
Tíz évvel ezelőtt került először a TV2 képernyőjére a Jóban Rosszban, ami a csatorna tulajdonosai szerint mára egy biztos márka lett, a nézők jó része ezzel azonosítja a csatornát. A színészek január 21-én ünnepelték meg az évfordulót, a születésnapi rendezvényen Madár Veronika, Nagy Adri, Szorcsik Viktória, Gazdag Tibor és Kembe Sorel meséltek emlékeikről az Origónak.
Gesztesi Károly: "Néha azt érzem, hogy rám írják a szerepet"
2015 január 21.   origo.hu
Gesztesi Károly 2008-ban csatlakozott a TV2 Jóban Rosszban sorozatához, ami a héten ünnepli 10. születésnapját. Gesztesinek a sikersorozatban eltöltött évek további szakmai sikert hoztak, és ebben az időszakban a munka mellett a magánélete is jelentős fordulatot vett. Három év házasság után elvált Liptai Claudiától, akitől kislánya, Panka született, majd egy kisfiú édesapja lett.
Nagyon megváltozott Liptai Claudia
2015 január 20.   origo.hu
A Jóban Rosszban idén ünnepli 10. születésnapját. Nézd meg, hogy megváltoztak a szereplők, köztük Liptai Claudia az elmúlt évek alatt.
Ezt jól elrontották a Jóban Rosszban sorozatban
2015 január 20.   nana
Szereted a Jóban Rosszban sorozatot? Ha igen, ez az összeállítás kötelező. Ha nem, akkor is nevetni fogsz.
Több alapszereplő hagyta ott a Jóban Rosszbant
2015 január 20.   origo.hu
Nem Kembe Sorel az első, aki önszántából otthagyta a TV2 sorozatát, az elmúlt hónapokban több alapszereplő is úgy döntött, hogy nem dolgozik tovább a Jóban Rosszban stábjával. Szabó Zsófi, Benkő Géza és Ripka Kálmán is önszántából szállt ki, három másik színészt pedig kiírtak a történetből.
Autóbalesettel kiírták, pedig nagy kedvenc volt a Jóban Rosszban sorozatban
2015 január 19.   nana
Szeret sokmindent kipróbálni. Ezért vágott bele a napi szappanoperába is, de az a munka egy idő után untatta. Ám a nézők ezt nem érezték, ezért visszakövetelték Kerekes Viktóriát a sorozatba.
Kispadon az RTL Klubnál Szabó Zsófi
2015 január 17.   Blikk.hu
Budapest — Szabó Zsófit (26) kispadra ültette az RTL Klub! A szőke színésznőt nyáron nagy reményekkel csábította át a TV2-től, ahol a nézők naponta láthatták képernyőn a Jóban Rosszban Betty Tanakisaként.
A Jóban Rosszban színésze, Seres Dániel válik feleségétől
2015 január 15.   origo.hu
Békében és közös megegyezéssel válik a sorozat Fehér Rolandja. A színész szeretné, ha feleségével közös gyermekük nem sérülne a különválás miatt.
Liptai Claudia egyetlen szóval zavarba hozta a kolléganőjét! Ki is esett a szerepéből
2015 január 14.   femina.hu
Újabb bakiparádé a Jóban Rosszban forgatásáról.