Jóban rosszban

Letiltotta Baronitsot szépséges barátnője
2015 április 20.   BORS Online
Bár nagy az összhang a Jóban Rosszban egykori sztárja és Sydney van den Bosch szépségkirálynő között, egyáltalán nem nyilatkoznak kapcsolatukról.
Tíz fogadalom, amiről nem is gondolnád, hogy beletartozik a, jóban-rosszban, eskübe
2015 április 18.   HarmoNet
Senki sem tudja pontosan, mit jelent igazából a házasság, mikor kimondja azokat a szépen csengő, inspiráló fogadalmakat a pap, vagy az anyakönyvvezető előtt. Az együttélés, a háztartás, a gyereknevelés, a munka bizony a legtöbb embert és kapcsolatot próbára teszi. Íme néhány dolog, amit a nagy igennel együtt meg kéne fogadnunk, és utána be is kéne tartanunk:
Elképesztő fordulat! Gesztesi megint a TV2-nél
2015 április 17.   nana
Gesztesi Károlynak néhány héttel azért mondtak fel a Jóban Rosszban című sorozatban, mert alkoholproblémái miatt néha már a felvételeket sem lehetett normálisan levezényelni.
A Jóban Rosszban szárja megszülte harmadik kislányát
2015 április 17.   Blikk.hu
Budapest – Három a kislány!
Megszületett a Jóban Rosszban sztárjának kisbabája
2015 április 17.   origo.hu
Szerdán délután fél négykor megszületett Fridel Fruzsina kisbabája. A Jóban Rosszban egykori Nemes Violája így már három kislány édesanyja.
Gesztesi Károly visszatérhet a TV2-re
2015 április 17.   comment.blog.hu
A Jóban Rosszban egyik főszereplőjét emlékezetes hajtépés közepette, rendszeres ittasságára és munkaképtelenségére hivatkozva rúgta ki a TV2, legalábbis állítólag, hiszen a színész mindezt menten cáfolta is, mi meg nem voltunk ott a forgatáson egy szondával, hogy igazságot tegyünk a kérdésben. A lényeg, hogy miután megtörtént az izé, kenyértörés, a sajtóban olyan hírek jelentek meg, hogy az RTL is…
Ismét szült a Jóban Rosszban egykori sztárja
2015 április 16.   BORS Online
Fridel Fruzsina kislánya, Lotti szerda délután jött világra.
Új frizura! Szabó Zsófi barnára váltott
2015 április 13.   origo.hu
Annak idején, amikor a TV2 Jóban Rosszban című sorozata miatt rövidre vágatta hosszú, szőke haját, a fél ország ledöbbent Szabó Zsófi új külsején.
Gesztesi átpártol az RTL Klubhoz?
2015 április 11.   Népszava
A Jóban Rosszban volt sztárja biztosan nem marad televíziós munka nélkül.
Damu Roland: Nem vagyok, és nem is leszek bűnöző
2015 április 10.   origo.hu
Hétfő hajnalban hagyta el a tököli börtönt Damu Ronald, a Jóban Rosszban egykori szereplője. Nemi erőszak és bántalmazás miatt mondta ki bűnösnek a bíróság volt barátnője, Palácsik (ma Vajna) Tímea feljelentése nyomán. A színész állítja, ártatlanul ítélték el, perújrafelvételt kért.
Hoppá! Gesztesi Károllyal tárgyal az RTL Klub
2015 április 10.   origo.hu
Szabó Zsófi után újabb Jóban Rosszban-szereplő igazolhat az RTL Klubhoz. Állítólag Gesztesi Károlyt milliós szerződés várja.
Második feleség lesz Szorcsik Vikiből
2015 április 10.   Blikk.hu
Budapest - Szorcsik Viki tíz éve kapta meg a megbízást a Jóban Rosszban című sorozatban, amelyben Judit főnővér szerepét alakította. Most egyik másik csatorna újabb szereppel bízta meg,  a  Duna TV-n április végén startoló Egynyári Kaland című sorozat egyik szerepében láthatjuk viszont a szőke színésznőt.
Milliós szerződés: lecsap az RTL Klub Gesztesire
2015 április 10.   BORS Online
Gesztesi Károly az RTL Klubbal tárgyal – tudta meg a Bors. A színészre több produkcióban is számítanának. Ami biztos: ahhoz a sorozathoz nem szerződne, ami a TV2-s Jóban Rosszban szappanopera konkurense.
Szorcsik Viki újra tévésorozatban tűnik fel
2015 április 9.   origo.hu
Tíz éve kapta meg Judit főnővér szerepét a Jóban Rosszban című sorozatban, amivel négy éven keresztül volt képernyőn, majd új feladatot kapott a TV2-től, a 10! című műsort bízta rá a csatorna. Szorcsik Viki április 26-tól újra sorozatszereplőként tűnik fel, a Duna TV-n startoló Egynyári kaland-ban szerepel majd.
Jóban-rosszban
2015 április 8.   Habostorta
Edina kiáll Damu mellett Most csak közvetlen családja segítségére számíthat DamuRoland, hiszen 30 ezer forinttal lépett ki a börtön kapuján. Vannak adósságai,de a gyerektartást fizette. Igaz, a rabkeresményéből csupán jelképes összeget,2500 forintot tudott bentről fizetni, pedig rengeteget dolgozott. Edina egynagy cégnél dolgozik adminisztrátorként, az elmúlt időszakban rengeteg túlórátvállalt,…
Nagy Adri élete veszélybe került
2015 április 7.   origo.hu
Édesanyjának köszönheti, hogy életben maradt a Jóban Rosszban színésznője, aki kiskorában annyira belefeledkezett a játékba, hogy nem vette észre a rá leselkedő veszélyeket.
Damu Roland alig szabadult, máris gyanúsított lett
2015 április 7.   origo.hu
Ismét bűncselekménnyel gyanúsították meg Damu Rolandot. A Jóban Rosszban korábbi színésze hétfőn hajnalban hagyhatta el a tököli börtönt. Damu Rolandot volt barátnője, Palácsik Tímea (azóta Vajna Tímea) 2010-es feljelentése nyomán ítélték négy és fél év börtönbüntetésre súlyos testi sértés, erőszakos közösülés és személyi szabadság korlátozása miatt.
Kiszabadult Damu Roland
2015 április 6.   origo.hu
Hétfőn hajnalban elhagyhatta a tököli börtönt Damu Ronald, a Jóban Rosszban korábbi színésze. Nemi erőszak és bántalmazás miatt mondta ki bűnösnek a bíróság volt barátnője, Palácsik Tímea feljelentése nyomán.
Damu Roland így tervezi a jövőjét szabadulása után
2015 április 4.   NLCafe
Damu Rolandot húsvéthétfőn engedik ki a börtönből. A Jóban Rosszban egykori szereplője pedig reméli, újra kap majd munkát színészként – írja a Blikk. Forrás: Nők Lapja Café: Damu Roland így tervezi a jövőjét szabadulása után
Damu Roland így tervezi a jövőjét szabadulása után
2015 április 4.   NLCafe
Damu Rolandot húsvéthétfőn engedik ki a börtönből. A Jóban Rosszban egykori szereplője pedig reméli, újra kap majd munkát színészként – írja a Blikk. Forrás: Nők Lapja Café: Damu Roland így tervezi a jövőjét szabadulása után