Külföldi hírek - TOP 4 óra

tegnap
21:42
A spanyolok migránsok befogadásáért tüntettek (888.hu)
Több mint 30 spanyol nagyvárosban ezrek vonultak utcára vasárnap, hogy követeljék az Európai Unió áthelyezési programjának azonnali végrehajtását.
tegnap
22:15
35 éves német egyetemista a heidelbergi gázoló (hvg.hu)
Továbbra is ismeretlen a Heidelbergben járókelők közé hajtó autós indítéka, de annyit lehet róla tudni, hogy nem menekült, nem migráns.
tegnap
21:06
500 km-es falat építenek a törökök a migránsok miatt (888.hu)
Törökország elkészült a Szíriával közös 911 kilométer hosszú határán épülő betonfal újabb, 290 kilométeres szakaszával - mondta vasárnap Mehmet Ergün Turan, a Török Állami Lakásfejlesztési Hivatal (TOKI) elnöke a TRT közszolgálati televíziós csatornának.
tegnap
21:21
Ki szivárogtatott Trump bukott főtanácsadója orosz kapcsolatáról? (hvg.hu)
Tagadja a CIA egykori vezére, hogy ő adta volna ki az információt Trump megbuktatott főtanácsadójának orosz kapcsolatairól.
tegnap
22:36
Renzi miatt szakad az olasz baloldal (888.hu)
Kettészakadt a baloldali olasz kormánypárt, miután elégedetlenek egy csoportja kilépett a pártból és egy új mozgalmat hoztak létre.
tegnap
21:39
Harminc spanyol nagyvárosban tüntettek a menekültek befogadásáért (hvg.hu)
Emberibb migrációs politikát és gyorsabb befogadást kértek a tüntetők Spanyolország-szerte.
tegnap
21:03
Nem hajlandó vallani a heidelbergi gázoló (origo.hu)
Nem volt hajlandó beszélni a nyomozókkal a kihallgatásán az a 35 éves német férfi, aki szombaton autójával a járókelők közé hajtott Heidelbergben. A rendőrség szerint tette nem utal terrorista szándékra, "nincs migrációs háttere" sem, ám indítéka továbbra is ismeretlen.
tegnap
21:36
Kétséges, hogy átvészelik-e az ISIS pusztítását a régészeti kincsek (888.hu)
Az iraki és szövetséges erők Moszul környéki előrenyomulásával párhuzamosan egyre pontosabban sikerül felmérni a régészeti helyszíneket ért károkat, amelyek az ENSZ Nevelésügyi Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) szerint a feltételezettnél súlyosabbak.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: