2013. január 30. szerda

jan. 30
16:33
Chilton már idén pontot szerezne a Marussiának (F1világ)
A Marussia ifjú versenyzője, Max Chilton úgy érzi, készen áll arra, hogy 2013-ban bizonyítson a Forma-1-ben. Tovább »
jan. 30
17:09
Vérfagyasztó baleset a csónakversenyen (Vezess)
A biztonsági kabin nem engedett a víznyomásnak, valamint oxigénellátó rendszer is segíti az életben maradást, de mikor a felvétel végén beömlik a víz, azért elkezd izzadni a tenyér.
jan. 30
18:39
F1: Átkeresztelhetik a Német Nagydíjat (Vezess)
A nevekkel való trükközéssel próbálná a 2013-as németországi futamot menteni Bernie Ecclestone. Valencia után most Hockenheimben lehet az Európa Nagydíj.
jan. 30
19:15
Az ördöggel reklámozzák a kecskeméti Mercit (HVG)
Összeálltak az autós csúcsreklámok az idei Super Bowlra. A 2013-as amerikaifutball-liga döntője megint megmozgatta az autógyártókat. A 110 milliós amerikai nézősereg figyelméért szinte minden pénzt megadnának. A szinte minden az idén 300 000 amerikai dollárt jelent 30 másodpercenként. Sorra jönnek ki a YouTube-on melyik márka mivel készül.
jan. 30
20:45
Elektromos játékautó a gyereknek egy 3-as BMW árából - fotó (HVG)
Szénszálas karosszéria, LED-lámpák, kulcsnélküli indítás: Kínában egy mérnök apuka igazi gyöngyszem miniautót épített kisfiának a blogja szerint, azonban nem mindenkit sikerült meggyőznie.
jan. 30
21:03
Idén kezdődik az M4-es építése (HVG)
Évtizedes adósság törlesztéseként várhatóan ebben az évben megkezdődik az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti szakaszának építése, lényegesen javítva ezzel Szolnok és térsége közúti közlekedésének színvonalát - jelentette ki Szalay Ferenc fideszes polgármester, országgyűlési képviselő a települést érintő fejlesztési tervekről a város vállalkozóinak Hozam Klubjában szerdán tartott…
jan. 30
21:30
Horner hosszabbított a Red Bullal (F1világ)
Christian Horner a Red Bull csapatfőnöke marad, miután meghosszabbította jelenlegi szerződését az energiaital-gyárosokkal. Tovább »

Keresés