2008. január 22. kedd

jan. 22
18:43
Lékó nyert, Polgár remizett Wijk aan Zee-ben (Metropol)
A 9. fordulóban megszerezte első győzelmét Lékó Péter az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán, Polgár Judit remizett.
jan. 22
18:54
Sakk, Wijk aan Zee: Lékó legyőzte az eddig veretlen Carlsent (She)
A 9. fordulóban megszerezte első győzelmét Lékó Péter az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán, Polgár Judit remizett.
jan. 22
19:17
Felkészülési mérkőzések: nyert a Diósgyőr, kikapott a Siófok (She)
A Diósgyőr hazai pályán verte a Kazincbarcikát, míg a Siófok Porecsben kikapott a varasdi Varteks labdarúgó-csapatától felkészülési mérkőzésen.
jan. 22
19:44
Kapitányügy: "nem tudott ebből a csapdából szabadulni" (Infostart)
Nem érezte a játékosok bizalmát Németh András, a magyar női kézilabda-válogatott távozó szövetségi kapitánya - mondta az InfoRádiónak Sinka László, a magyar szövetség főtitkára a szakvezető lemondásával kapcsolatban. A főtitkár közölte: annyiban a szövetség is felelős a kialakult helyzetért, hogy az elnökség túl hamar adta meg a bizalmat a csapat vezetőinek a világbajnokságon elért nyolcadik…
jan. 22
19:44
Anglia: nem rendeznek orosz futballbajnokit Londonban (She)
Az Orosz Labdarúgó-szövetség elutasította az FK Moszkva kérését, amely arra irányult, hogy a csapat Londonban akarta megrendezni szezonnyitó bajnoki mérkőzését.
jan. 22
19:58
Torkos Csütörtök után Mozgós Péntek (Behaviour)
A február 7-i Torkos Csütörtököt február 8-án Mozgós Péntek követi: az akcióhoz csatlakozó fitnesz- és konditermek, sportlétesítmények, szállodák sport- és wellness központjai valamint gyógyfürdői a napi belépő árából 50 százalék kedvezményt nyújtanak a mozogni vágyó vendégeknek Az akció ötletgazdája és szervezője a budapesti Gilda Max mozgásközpont, amelynek szakmai vezetője - egyben az országos…
jan. 22
20:35
Férfi kézilabda Eb: a franciák egy góllal verték a spanyolokat (She)
Újabb két mérkőzéssel folytatódott a norvégiai férfi kézilabda Európa-bajnokság. A magyarok csoportjában Franciaország válogatottja 28-27-re megverte Spanyolországot. A másik ágon Dánia nagyarányú győzelmet aratott Horvátország felett.
jan. 22
20:37
Jégkorong ob I: három góllal verte meg a DAB az Alba Volánt (She)
Három góllal verte meg hazai pályán a Dunaújváros együttese az Alba Volánt a férfi jégkorong ob I-es bajnokságban.
jan. 22
22:12
Férfi kézilabda Eb: 27-27-es döntetlen a svéd válogatott ellen (She)
Döntetlent játszott egymással a magyar és a svéd válogatott a férfi kézilabda Európa-bajnokságon.
jan. 22
22:49
Várhidi: "Eddig még mindig én maradtam a kapitány" (Infostart)
Nyárig biztosan Várhidi Péter irányítja a magyar labdarúgó-válogatottat - jelentette be kedden délután az MLSZ elnöke. Kisteleki István arról is beszélt, hogy ha talál egy megfelelő külföldi szakembert, akkor a tavaszi barátságos mérkőzések után adott esetben változás lehet a szakvezetői poszton. Várhidi Péter a az InfoRádióban elmondta, hogy továbbra is a csapatépítést tartja szem előtt.
jan. 22
22:55
Egy pontot szerzett, egyet elvesztett a magyar válogatott (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 27-27-es döntetlent játszott Svédországgal a norvégiai Európa-bajnokságon, a középdöntő második fordulójában. A fordulatos mérkőzés szünetében még a magyarok vezettek két góllal (16-14), de a második félidő közepén már négygólos hátrányban volt a Skaliczky-csapat (20-24). Nagy Lászlóék nem törtek meg, a hajrára fordítottak (27-26), a svédek az egyenlítő góljukat…
jan. 22
23:53
Alaposan elverték az Arsenalt (Infostart)
Elsőként a Tottenham jutott be az angol labdarúgó Ligakupa döntőjébe.

Keresés