2009. január 19. hétfő

jan. 19
15:42
Australian Open: a hétfői játéknap eredményei (She)
Véget ért a hétfői nap az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon – alábbi összeállításunkban összefoglaltuk a mai eredményeket, illetve a holnapi párosításokat. Az eredményeket az ágrajz szerint tüntettük fel, tehát az egymás alatti mérkőzések továbbjutói találkoznak a második körben.
jan. 19
15:44
Jégkorong: szemsérülést szenvedett a dunaújvárosi Szilassy (She)
Szilassy Zoltán, a jégkorong MOL Ligában szereplő Dab.Docler csapatkapitánya súlyos szemsérülést szenvedett.
jan. 19
16:18
Vízilabda: Kemény Dénes aláírta 2012-ig érvényes szerződését (She)
Az egy héttel ezelőtti alkalomhoz hasonlóan hétfőn ezúttal is edzést tartott a magyar férfiválogatott; a gyakorlásoknak az a céljuk, hogy segítsenek Kemény Dénes kapitánynak a következő időszak válogatottjának kialakításában. A tréning után rendezett sajtótájékoztatón pedig a kapitány aláírta a londoni olimpiáig szóló szerződését.
jan. 19
16:20
Manchester City: megállapodtak a Hamburggal De Jong megvételéről (She)
A Manchester City hétfőn megállapodott a Hamburggal Nigel de Jong átigazolásáról, így már csak a holland játékoson múlik, hogy elfogadja-e az angolok ajánlatát.
jan. 19
16:36
Vb 2018: hivatalosan is lesz spanyol-portugál közös pályázat (She)
Hétfőn hivatalosan is eldőlt, hogy a Spanyol és a Portugál Labdarúgó-szövetség közös pályázatot nyújt be a 2018-as világbajnokság megrendezésére.
jan. 19
16:38
Olaszország: édesapja dönthet Kaká Angliába szerződéséről (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, hétfőn megérkezett Milánóba Bosco Leite, Kaká édesapja, hogy fia lehetséges átigazolásáról tárgyaljon az AC Milan vezetőivel. Sajtóhírek szerint Bosco Leite kulcsszerepet játszhat fia Angliába szerződésében.
jan. 19
16:54
Australian Open: két rekord is megdőlt az első napon (She)
Két rekord is megdőlt az idei Australian Open főtáblás küzdelmeinek első napján.
jan. 19
17:12
Férfi kézilabda-vb: Lazarovék megverték a lengyeleket (She)
A macedón válogatott bravúros győzelmet aratott a vb-ezüstérmes Lengyelország ellen a horvátországi férfi kézilabda-vb C-csoportjának 3. fordulójában. Kiril Lazarovék hat perccel a vége előtt 29–25-re vezettek, de a lengyelek kiegyenlítettek. Az utolsó percben viszont a macedónok dobtak még egy gólt, így 30–29-re végül mégiscsak ők nyertek.
jan. 19
17:30
Ökölvívás: elhunyt Papp László korábbi nagy ellenfele (She)
Elhunyt Papp László korábbi nagy ellenfele, az 1956-os olimpián a nagyváltósúlyban olimpiai ezüstérmet szerzett José „Chegui” Torres.
jan. 19
17:48
Férfi kézilabda-vb: elkezdődött a magyar–szlovák meccs (She)
A férfi kézilabda világbajnokság A-csoportjában megkezdődött a Magyarország–Szlovákia mérkőzés. Kövesse nyomon a találkozót élő tudósításunkból!
jan. 19
18:06
Férfi kézilabda-vb: Dél-Korea 15 góllal nyert Kuvait ellen (She)
A horvátországi férfi kézilabda-vb B-csoportjában Dél-Korea 34–19-re győzött Kuvait ellen. Az ázsiai rangadón az első félidőben még tartotta magát az arab csapat, de a második játékrészben a koreaik fokozták a tempót és végül 15 gólos győzelmet arattak.
jan. 19
18:24
Szalay: Egy kemény ralin sikerült jó helyezést elérni (Infostart)
Alig 20 autó fejezi be a 31. Dakar-ralit, ha a szervezők menet közben nem töröltek volna néhány szakaszrészt - mondta Szalay Balázs az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában. A versenyző a 22. helyen zárt, egy hellyel a büntetése miatt jelentősen visszacsúszó Palik László mögött.
jan. 19
18:24
Skócia: Balogh János 200 ezer euróért lett a Hearts játékosa (She)
Véglegessé vált, hogy a labdarúgó Soproni Ligában szereplő DVSC-TEVA saját nevelésű kapusa, Balogh János marad Skóciában, a Heartsben. A futballista 200 ezer euróért szerződött László Csaba együtteséhez – jelentette be a debreceni csapat honlapja.
jan. 19
18:42
Férfi kézilabda-vb: Brazília meglepetésre legyőzte Szerbiát (She)
A horvátországi férfi kézilabda-vb 3. fordulójának eddigi legnagyobb meglepetését Brazília okozta azzal, hogy a D-csoportban 32–30-ra legyőzte Szerbiát.
jan. 19
19:00
Hétgólos előnyt tékozolt el a Hajdu-csapat (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 24-24-es döntetlent játszott Szlovákia ellen Eszéken a horvátországi világbajnokság harmadik fordulójában. Hajdu János szövetségi kapitány együttese a második félidő elején még hét góllal vezetett.
jan. 19
19:00
Zenit: Advocaat szerint Arsavin jó eséllyel az Arsenalban folytatja (She)
Könnyen elképzelhető, hogy Andrej Arsavin, az orosz válogatott és a Zenit támadója napokon belül az angol sztárcsapathoz, az Arsenalhoz szerződik.
jan. 19
19:18
Férfi kézilabda-vb: döntetlent játszottunk a szlovákokkal (She)
A magyar csapat 24–24-es döntetlent játszott Szlovákia ellen a horvátországi férfi kézilabda-vb A-csoportjának 3. fordulójában.
jan. 19
19:18
Elhunyt Joe Torres, Papp László nagy ellenfele (Behaviour)
Puerto Ricóban elhunyt Jose Torres, a korábbi félnehézsúlyú világbajnok ökölvívó - adta hírül a profiboksz.hu
jan. 19
19:20
Férfi kézilabda-vb: Németország könnyedén nyert Algéria ellen (She)
A horvátországi férfi kézilabda-vb C-csoportjában Németország a papírformának megfelelően 32–20-ra legyőzte Algériát.
jan. 19
19:22
Kézilabda-vb: Hajdu János hibázott Putics Barna benevezésekor (She)
A röviddel ezelőtt 24–24-es végeredménnyel zárult Magyarország–Szlovákia férfi kézilabda világbajnoki mérkőzés után Hajdu János a magyar válogatott szövetségi kapitánya úgy nyilatkozott, hogy részéről hiba volt Putics Barnát benevezni a mérkőzésre. Putics kétszer lépett pályára, mindkétszer egy büntetőt kellett volna belőnie, ám kihagyta.
jan. 19
19:36
Görbicz Anita: „Hatalmas kő esett le a szívemről” (Behaviour)
A kardiológusok vizsgálatai befejeződtek, és kiderült: a győri Görbicz Anita szívpanaszait nem anatómiai elváltozás okozta. Ezért a válogatott irányító minden sportbeli korlátozás nélkül folytathatja pályafutását - adja hírül a nemzetisport.hu internetes portál.
jan. 19
20:12
BFC Siófok: Fülöp Zoltán távozott, Andruskó Attila érkezett (She)
Aczél Zoltán csapata a honi labdarúgó-élvonalban 15.– azaz kieső – helyen álló BFC Siófok játékoskerete az elmúlt napokban több változáson esett át. A somogyiaktól távozott a rutinos csatár, Fülöp Zoltán, aki ismét Ausztriába igazolt: az osztrák harmadosztályban szereplő Amstetten labdarúgó-csapatánál folytatja – számolt be róla a sonline.hu.
jan. 19
20:14
Férfi kézilabda-vb: a svédek néggyel megverték a spanyolokat (She)
Svédország 34–30-ra megverte Spanyolországot a horvátországi kézilabda-vb B-csoportjának 3. fordulójában.
jan. 19
20:16
Manchester City: Craig Bellamy négy és fél évre aláírt (She)
A Manchester City hivatalos honlapján bejelentette, hogy megszerezte Craig Bellamyt a West Ham United csapatától.
jan. 19
20:30
Olaszország: Zlatan Ibrahimovic kapta az Oscar-díjat (She)
Az Internazionale svéd támadóját, Zlatan Ibrahimovicot választották a Serie A legjobb játékosának, ezzel ő nyerte az „Oscar del Calcio" elnevezésű gála legértékesebb díját.
jan. 19
20:48
Férfi kézilabda-vb: a norvégok magabiztosan győztek (She)
A D-csoport harmadik fordulójában Norvégia 30–20-ra győzte le Egyiptomot.
jan. 19
21:06
Németország: barátságos meccsen nyert a Bayern München (She)
Barátságos mérkőzésen találkozott egymással a bajnoki címvédő Bayern München és a Kaiserslautern. A találkozót a bajorok nyerték meg az olasz Luca Toni, illetve az amerikai, a Los Angeles Galaxytól kölcsönvett Landon Donovan góljaival.
jan. 19
21:08
Férfi kézilabda-vb: megvan az első orosz siker (She)
A horvátországi férfi kézilabda-világbajnokság C-csoportjának harmadik fordulójában egy vereség és egy döntetlen után megszerezték első győzelmüket az oroszok, akik Tunéziát verték (36–31).
jan. 19
21:24
NFL: Rex Ryan lett a New York Jets csapatának új vezetőedzője (She)
Az amerikai Associated Press hírügynökség értesülése szerint Rex Ryan lesz a kiebrudalt vezetőedző, Eric Mangini utódja a New York Jets NFL-csapatánál.
jan. 19
21:26
Anglia: elmaradt Stieberék meccse a Chelsea tartalékjaival (She)
A pálya használhatatlansága miatt elmaradt az Aston Villa és a Chelsea második csapatának összecsapása.
jan. 19
21:42
Újpest: megérkeztek, fáztak, tréningeztek a lilák (She)
Megérkezett Angliába az Újpest FC küldöttsége – adta hírül a csapat honlapja, az ujpestfc.hu
jan. 19
22:00
Győr: Tóth Máté sérülés miatt hazatért az Arsenaltól (She)
Balszerencsésen alakult Tóth Máté angliai próbajátéka. A Győr középső védője az Arsenalnál járt, ám sérülése miatt hazautazott.
jan. 19
22:02
Férfi kézilabda-vb: a franciák kiütötték az ausztrálokat (She)
A férfi kézilabda-világbajnokság A-csoportjának harmadik fordulójában a francia válogatott fölényes győzelmet aratott (42–11) az első félidőben mindössze három gólig jutó Ausztráliával szemben. Sikerükkel a franciák már tovább is jutottak.
jan. 19
22:04
Férfi kézilabda-vb: könnyedén nyertek a házigazdák (She)
A B-csoport 3. fordulójában a házigazda Horvátország a harmadik győzelmét is megszerezte a nyeretlen kubaiak ellen (41–20). Ezzel a sikerrel a horvátok – akárcsak a svédek már továbbjutottak a középdöntőbe.
jan. 19
22:18
Haladás: Andorka Pétert a Dunaszerdahely teszteli Dubaiban (She)
Andorka Péter, a Szombathelyi Haladás támadója csatlakozott a Dunaszerdahelyi AC Dubaiban edzőtáborozó együtteséhez – adta hírül a klub honlapja.
jan. 19
22:54
Férfi kézilabda-vb: továbbra is hibátlanok a dánok (She)
A férfi kézilabda-világbajnokságon a D-csoport 3. fordulójában harmadszor is győzött a dán válogatott, amely 32–13-ra verte Szaúd-Arábiát.
jan. 19
23:12
Csak beérte a Unitedet a Liverpool (Infostart)
A Liverpool hazai pályán 1-1-es dontetlent játszott városi riválisával, az Evertonnal az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
jan. 19
23:48
Serie B: a Frosinone szívességet tett a magyaroknak (She)
A Frosinone együttese hazai pályán 2–0 arányban legyőzte a Grossetót a Serie B 21. fordulójának utolsó mérkőzésén, aminek az olasz bajnokság magyar légiósai is örülhetnek.

Keresés