2009. január 28. szerda

jan. 28
12:26
Honosítás: a belgák behívták Bölöni brazilját a barátságosra (She)
Szerepet kaphat a belga válogatott következő mérkőzésén a Standard Liege brazil labdarúgója, Igor De Camargo, aki a közelmúltban kapta meg a belga állampolgárságot.
jan. 28
12:28
Depor: visszatérne a csúcsra az 1098 napot kihagyó Valerón (She)
Újra visszaküzdené magát a legjobbak közé Juan Carlos Valerón, a Deportivo La Coruna kiváló középpályása, aki a Real Madrid elleni bajnokin 1098 nap után volt újra a kezdőben.
jan. 28
12:30
Spanyolország: az Osasunához került a Zaragoza középpályása (She)
Vadócz Krisztián csapata, az Osasuna kölcsönvette a Zaragoza középpályását, Antonio Hidalgót.
jan. 28
12:32
Póker: ma Molnár Papesz „skalpjára” lehet vadászni a PokerStars- Nemzeti Sport Poker Openen (She)
Ha szerda, akkor ismét egy lehetőség, hogy extra száz dollárt gyűjtsön valaki. Az elmúlt héthez hasonlóan a mai selejtező sztárjátékosa, Molnár Tamás olimpikon kiejtése kereken ennyit jelent a „vadásznak”.
jan. 28
12:34
Australian Open: Nadal is elődöntős, három szettben nyert (She)
Kialakult az felső ági elődöntő is férfi egyesben az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon, és a nézők két spanyol játékos csatáját élvezhetik majd: Fernando Verdasco négy szettben gyűrte le a pokoli hőségben a francia Jo-Wilfried Tsongát a korábbi találkozón, Rafael Nadal pedig három játszmában verte meg a szinténfrancia Gilles Simont a késő esti mérkőzésen.
jan. 28
12:42
Videó: térdelve sztrájkoltak a játékosok a meccs alatt! (She)
A spanyol harmadosztályú bajnokság negyedik csoportjában szereplő Granada játékosainak elege lett abból, hogy több hónapja nem kapnak fizetést, ezért sztrájkba kezdtek a legutóbbi bajnokin.
jan. 28
12:44
Hollandia: a Feyenoord kispadjára ül Babosék edzője (She)
2009 júliusától a Feyenoord vezetőedzője lesz Mario Been, a NEC Nijmegen labdarúgócsapatának szakvezetője.
jan. 28
12:46
Australian Open: mai eredménysor, az elődöntők párosítása (She)
Tekintse meg az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság mai versenynapjának eredményeit!
jan. 28
13:00
Australian Open: eredmények, az elődöntők párosítása (She)
Tekintse meg az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság mai versenynapjának eredményeit!
jan. 28
13:00
Sebestyén Júlia eladta magát? (Behaviour)
Sebestyén Júlia február elején Phenjanba utazik, hogy a Kim Dzsong Il kommunista pártfőtitkár születésnapja tiszteletére rendezett gálán vegyen részt. Korcsolyatudását jól megfizetik, így kétszer is jégre lép a világ által megvetett diktátor rendezvényén.
jan. 28
13:02
MPB: neves edzők lettek a paralimpiai szakágvezetők (She)
A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) a főbb sportágak szakágvezetőinek kinevezésével megkezdte a felkészülést a 2012-es londoni játékokra.
jan. 28
13:18
Hollandia: a Feyenoord kispadjára ül Babosék edzője (She)
2009 júliusától a Feyenoord vezetőedzője lesz Mario Been, a NEC Nijmegen labdarúgócsapatának szakvezetője.
jan. 28
13:20
Arany-kupa: Panama is kijutott a kontinenstornára (She)
Panama is kijutott a CONCACAF Arany-kupára, miután a közép-amerikai selejtező (UNCAF-kupa) B-csoportjának záró mérkőzésén 1–0-ra verte meg Guatemalát Alberto Zapata góljával. A panamaiak Victor Herrera kiállítása miatt egy órát emberhátrányban játszottak.
jan. 28
13:36
Formula-1: Giancarlo Fisichella bizakodóan tekint a jövőbe (She)
Az új Mercedes-motorral és a stabil pénzügyi háttérrel az új idényre készülő Force India pilótája, Giancarlo Fisichella bízik a tavalyinál jobb szereplésben.
jan. 28
13:54
Formula-1: Giancarlo Fisichella bizakodóan tekint a jövőbe (She)
Az új Mercedes motorral és a stabil pénzügyi háttérrel az új idényre készülő Force India pilótája, Giancarlo Fisichella bízik a tavalyinál jobb szereplésben.
jan. 28
13:56
Videó: Dzsudzsák Balázs mutatja be hollandiai otthonát! (She)
A Képes Sport stábja ezúttal Hollandiában, egészen pontosan Eindhovenben járt, ahol a bajnokcsapat magyar szélsőjénél vendégeskedett. A videón a PSV Eindhoven magyar válogatottja, Dzsudzsák Balázs mutatja be eindhoveni lakását.
jan. 28
13:58
Formula-1: kész a pontos naptár, később lesz az első két GP (She)
Az európai televízió-nézők érdekeinek megfelelően később (helyi idő szerint 17 órakor) kezdődik a 2009-es Formula–1-es világbajnokság első két nagydíja, az Ausztrál és a Malajziai GP.
jan. 28
14:00
Felkészülési mérkőzés: kikapott a Buzautól a Szpari (She)
Első felkészülési mérkőzésén 2–1-es vereséget szenvedett a Nyíregyháza labdarúgócsapata a román Gloria Buzautól. A nyírségiek kettéosztott keretének másik fele délután a DVSC ellen lép pályára.
jan. 28
14:12
Hollandia: lemondott Dzsudzsákék edzője, Huub Stevens (She)
A csapat gyenge szereplése és a játékosaival való konfliktusok miatt benyújtotta lemondását Huub Stevens, a holland PSV vezetőedzője, és a klub igazgatói el is fogadták azt.
jan. 28
14:30
Arsenal: Wenger szerint Walcott nem megy sehová, hanem hosszabbít (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere úgy véli, hogy Theo Walcott nem hagyja el az „ágyúsokat”, hanem meghosszabbítja szerződését.
jan. 28
14:32
Férfi kézilabda-vb: Hens kidőlt a németeknél, nem játszik ellenünk (She)
Nem játszik a magyarok elleni helyosztón a világbajnok németek egyik legjobbja, Pascal Hens a horvátországi kézilabda-világbajnokságon.
jan. 28
14:34
Anglia: Németh Krisztián arccsonttörést szenvedett (She)
Németh Krisztián kedd este az 59. percben pályára lépett a Blackpool színeiben a QPR elleni bajnokin, és első meccsén rögtön sérülést szenvedett.
jan. 28
14:36
Videó: Ribéry „panenkázni” akart – nem jött be neki (She)
Mint arról már beszámoltunk, a címvédő Bayern München magabiztosan harcolta ki a továbbjutást a Német Kupa nyolcaddöntőjében, a Stuttgartot győzte le idegenben 5–1-re. A találkozó azonban nem csak a nagy különbségű győzelem miatt marad emlékezetes. A 20. percben tizenegyeshez jutott a vendégcsapat, miután Miroslav Klose rárúgta a védő kezére a labdát. Franck Ribéry állt a labda mögé, de ahelyett,…
jan. 28
14:48
Milan: Borriello újra megsérült, Ronaldinho ismét kispados (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban 3. helyen álló Milan szurkolói az elmúlt napokban már abban bízhattak, hogy hamarosan újra pályára léphet a novemberben megsérült Marco Borriello, de a támadó edzésen újra sérülést szenvedett.
jan. 28
15:06
Felkészülési mérkőzés: ikszelt a Kecskemét és a Gyirmót (She)
Felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott egymással Tatabányán a másodosztály Nyugati csoportját vezető Gyirmót és az élvonalbeli Kecskemét.
jan. 28
15:06
Lemondott Dzsudzsákék edzője (Metropol)
Huub Stevens, PSV Eindhoven vezetőedzőjének távozása nem meglepő, a címvédő együttes ugyanis jelenleg csak az ötödik helyen áll a pontvadászatban, 15 pont hátránnyal a vezető AZ Alkmaarral szemben, a Bajnokok Ligájában pedig a csoportkörből nem jutott tovább, még az UEFA Kupába sem.
jan. 28
15:08
Olaszország: Donadoni volt csapata teszteli Belényesit (She)
Az olasz harmadik ligás Lecco labdarúgócsapata teszteli Belényesi Miklóst. A 25 éves támadó legutóbb a Nyíregyházában szerepelt, de decemberben jelezte klubja, hogy nem tart igényt szolgálataira.
jan. 28
15:24
Olaszország: Donadoni volt csapata teszteli Belényesit (She)
Az olasz harmadik ligás Lecco labdarúgócsapata teszteli Belényesi Miklóst. A 25 éves támadó legutóbb a Nyíregyházában szerepelt, de decemberben jelezte klubja, hogy nem tart igényt szolgálataira.
jan. 28
15:26
Anglia: a Manchester United leigazolná a skót Rooney-t – videó (She)
Sir Alex Ferguson szívesen látná csapatában a 17 éves John Fleckket, akit a skót Wayne Rooney-ként szoktak emlegetni. Alex Ferguson testvére, Martin a hétvégén a Rangers–Aberdeen találkozón tekintette meg a tehetséges fiatalt. Tekintse meg videón, mivel hívta fel magára Sir Alex figyelmét a skót „csodagyerek”.
jan. 28
15:28
NBA: a houstoni Ron Artest továbbra is fájlalja a bokáját (She)
A Houston Rockets sérülések miatti gondjai tovább tartanak, bár egyelőre kérdéses, hogy mennyire súlyos Ron Artest bokasérülése.
jan. 28
15:30
Videó: Roger Federer pontot fejelt az argentin Del Potronak! (She)
Mint arról már beszámoltunk, Roger Federer mindössze három játékot veszített (6:3, 6:0, 6:0-ra győzött) az argentin Juan Martín del Potro ellen az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság negyeddöntőjében. A mérkőzésen egy alkalommal a svájci teniszező fejjel ért el pontot, amit az alábbi videóban meg is mutatunk.
jan. 28
15:32
Seria A: Del Piero nem játszik, Trezeguet visszatérhet (She)
Kihagyja a Juventus szerda esti bajnoki mérkőzését Alessandro Del Piero és Cristiano Zanetti, de visszatérhet a csapatba a térdműtétéből felépült David Trezeguet.
jan. 28
15:42
Anglia: a Manchester United igazolná a „skót Rooney-t” – videó (She)
Sir Alex Ferguson szívesen látná csapatában a 17 éves John Flecket, akit a skót Wayne Rooney-ként szoktak emlegetni. Alex Ferguson testvére, Martin a hétvégén a Rangers–Aberdeen találkozón tekintette meg a tehetséges fiatalt. Tekintse meg videón, mivel hívta fel magára Sir Alex figyelmét a skót „csodagyerek”.
jan. 28
15:44
Videó: Roger Federer „pontot fejelt” az argentin Del Potrónak! (She)
Mint arról már beszámoltunk, Roger Federer mindössze három játékot veszített (6:3, 6:0, 6:0-ra győzött) az argentin Juan Martín del Potro ellen az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság negyeddöntőjében. A mérkőzésen egy alkalommal a svájci teniszező fejjel továbbította a labdát Del Potro térfelére, amit az alábbi videóban meg is mutatunk. A labda korábban már kettőt pattant, így a pont (és a játék)…
jan. 28
15:46
Seria A: Del Piero nem játszik, Trezeguet visszatérhet (She)
Kihagyja a Juventus szerda esti bajnoki mérkőzését Alessandro Del Piero és Cristiano Zanetti, de visszatérhet a csapatba a térdműtétéből felépülő David Trezeguet.
jan. 28
15:48
Felkészülési mérkőzés: egy góllal győzött a Siófok (She)
Takács Marcell találatával győzött 1–0-ra a BFC Siófok labdarúgócsapata az Ajka ellen felkészülési mérkőzésen.
jan. 28
15:50
Golf: Montgomerie lesz az európai kapitány a 2010-es Ryder-kupán (She)
Colin Montgomerie lesz Európa válogatottjának kapitánya a jövő évi, 38. Ryder-kupán, a golfozók legrangosabb csapatversenyén.
jan. 28
15:52
Premier League: Alan Smith végül marad a Newcastle Unitednél (She)
A korábbi angol válogatott játékost, Alan Smith-et több csapat is megkörnyékezte, de a támadó úgy döntött nem vált klubot és a Newcastle Unitednél marad.
jan. 28
16:00
Serie A: Del Piero nem játszik, Trezeguet visszatérhet (She)
Kihagyja a Juventus szerda esti bajnoki mérkőzését Alessandro Del Piero és Cristiano Zanetti, de visszatérhet a csapatba a térdműtétéből felépülő David Trezeguet.
jan. 28
16:02
Premier League: Alan Smith végül marad a Newcastle-nél (She)
A korábbi angol válogatott játékost, Alan Smitht több csapat is megkörnyékezte, de a támadó úgy döntött, nem vált klubot, és a Newcastle-nél marad.
jan. 28
16:04
Dakar: egy év múlva is Dél-Amerika lehet a verseny helyszíne (She)
Argentínára és Chilére figyelhet majd jövőre is a világ, ugyanis a verseny igazgatója, Yann Le Moenner elégedett volt a rendezéssel, és szívesen vinné ismét Dél-Amerikába a Dakart.
jan. 28
16:06
Videó: tekintse meg, miért tiltották el Adrianót! (She)
Mint arról már beszámoltunk, három mérkőzésre szóló eltiltást kapott az Internazionale csatára, Adriano, aki a Sampdoria elleni (1–0) bajnokin megütötte Daniele Gastaldellót. Most megmutatjuk videón, mit követett el a brazil csatár.
jan. 28
16:36
Juventus: Del Piero nem játszik, Trezeguet visszatérhet (She)
Kihagyja a Juventus szerda esti bajnoki mérkőzését Alessandro Del Piero és Cristiano Zanetti, de visszatérhet a csapatba a térdműtétéből felépülő David Trezeguet.
jan. 28
16:38
U20-as vb: sztárcsapatok jutottak ki Afrikából a tornára (She)
Nem lesz könnyű dolga a magyar U20-as labdarúgó-válogatottnak, ha afrikai válogatott kerül az útjába az egyiptomi világbajnokságon: a Ruandában zajló U20-as Afrika Kupáról kijutott a vb-re az elődöntős Ghána, Dél-Afrika, Nigéria és Kamerun. A ghánai „fekete csillagok” már a döntőben vannak, miután parádés mérkőzésen 4–3-ra legyőzték Dél-Afrikát.
jan. 28
16:40
Magyar válogatott: Priskin Tamás is bekerült Koeman bő keretébe (She)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte bő keretét az Izrael elleni február 11-i barátságos mérkőzésre.
jan. 28
16:42
Felkészülés: egy góllal nyert a Rákospalota a Bőcs ellen (She)
Az élvonalbeli REAC labdarúgócsapata 1–0-ra győzött a másodosztályú Bőcs ellen a Tiszaújvárosban rendezett felkészülési mérkőzésen.
jan. 28
16:44
Felkészülési mérkőzés: a másodosztályú Pécs legyőzte a Paksot (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában második helyen álló PMFC felkészülési mérkőzésen 1–0-ra nyert az élvonalbeli Paks ellen.
jan. 28
16:54
Felkészülés: a másodosztályú Pécs legyőzte a Paksot (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában második helyen álló PMFC felkészülési mérkőzésen 1–0-ra nyert az élvonalbeli Paks ellen.
jan. 28
16:56
Felkészülés: a Loki otthon ikszelt a Nyíregyháza második csapatával (She)
A bajnoki listavezető DVSC-TEVA hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Nyíregyháza Spartacus második csapatával felkészülési mérkőzésen.
jan. 28
16:58
Kézilabda: a dunaferres Szűcs Viktória Salernóba igazolt (She)
A Dunaferr NK beállósa, Szűcs Viktória az olasz bajnokságban szereplő Salernóba igazolt.

Keresés