2009. január 31. szombat

jan. 31
14:51
Leverkusen: tovább erősítik keretüket a gyógyszergyáriak (She)
Király Gábor után két új játékos került a Bayer Leverkusen célkeresztjébe: a cseh Michal Kadlec és a svájci Eren Derdiyok.
jan. 31
15:09
Női kézilabda: a tavasszal már nem játszhat a Fehérép szélsője (She)
A női kézilabda NB I 16. fordulójában a Fehérép csapata a bajnokaspiráns Debrecent fogadja, a hazai csapatból többen betegség miatt nem léphetnek pályára.
jan. 31
15:11
Vb 2014: FIFA-küldöttség vizsgálódik Brazíliában (She)
Szombaton megkezdte brazíliai körútját a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) delegációja, amely a 2014-es labdarúgó-világbajnokság házigazdájának készültségi állapotát vizsgálja.
jan. 31
15:13
Alpesi sí: az időjárás győzött Garmisch-Partenkirchenben (She)
Mindkét, szombatra tervezett világkupaverseny, így a férfi lesiklás és a női szuper óriás-műlesiklás is elmaradt a németországi Garmisch-Partenkirchenben.
jan. 31
15:27
Felkészülés: gólnélküli döntetlent játszott a DVTK Rimaszombatban (She)
Felkészülési mérkőzésen 3–3-as döntetlent játszott a Diósgyőr a szlovák első osztályban szereplő Rimaszombat vendégeként.
jan. 31
15:29
Felkészülés: sima nyíregyházi siker született a Szolnok ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen 3–0-s győzelmet aratott a Nyíregyháza az NB II Keleti csoportjában szereplő Szolnok ellen.
jan. 31
15:45
Felkészülés: gólgazdag döntetlent játszott a DVTK Rimaszombatban (She)
Felkészülési mérkőzésen 3–3-as döntetlent játszott a Diósgyőr a szlovák első osztályban szereplő Rimaszombat vendégeként.
jan. 31
15:47
Felkészülés: kétgólos Honvéd-győzelem a Szabadka ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen kétgólos győzelmet aratott a Budapest Honvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Zlatibor Voda együttese ellen.
jan. 31
16:03
Felkészülés: egy győzelem és egy iksz a Paks budaörsi mérlege (She)
Az NB II Nyugati csoportjában a 10. helyen telelő Budaörs otthonába látogatott az élvonalban szereplő Paks. A felkészülési mérkőzés 2–2-es döntetlennel zárult, a vendégeknél Horváth Levente kisebb bokasérülést szenvedett.
jan. 31
16:05
Felkészülés: két góllal nyert a Zalaegerszeg Győrben (She)
Két győri együttes is felkészülési mérkőzést játszott szombat délután. A másodosztályú Gyirmót 4–2-re kapott ki az élvonalbeli Zalaegerszegtől, a szintén NB II-es DAC pedig 2–0-s vereséget szenvedett a szlovákiai Dunaszerdahelytől.
jan. 31
16:07
Anglia: tíz emberrel is nyert az újonc Stoke a Man City ellen (She)
A Premier League 24. fordulójában a Stoke City 1–0-ra múlta felül a Manchester City együttesét, a Stoke csaknem egy órát töltött emberhátrányban, ám így is otthon tartotta a három pontot.
jan. 31
16:09
Felkészülés: gól nélküli döntetlent játszott az MTK Besztercebányán (She)
Felkészülési mérkőzésen 0–0-s döntetlent játszott a magyar bajnok MTK a szlovák első osztályban szereplő Besztercebánya vendégeként.
jan. 31
16:11
Felkészülés: kétgólos siófoki siker a Kaposvölgye ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen 2–0-ra verte meg a Siófok a Kaposvölgye együttesét, így továbbra is százszázalékos a felkészülési találkozókon, négy meccsből négyszer nyert.
jan. 31
16:21
Felkészülés: csak döntetlent játszott Pápán az Újpest (She)
Felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott az Újpest a másodosztályú Pápa vendégeként.
jan. 31
16:39
Felkészülés: fölényesen nyert a Vác, nyolcat rúgott a TFSE-nek (She)
A NB II Keleti csoportjában szereplő Vác-Újbuda csapata felkészülési meccsen 8–1-re múlta felül a vendég TFSE együttesét.
jan. 31
16:57
AC Milan: David Beckhamet mégis nevezhetik az UEFA-kupára (She)
A korábbi hírekkel ellentétben Carlo Ancelotti vezetőedző elképzelhetőnek tartja, hogy benevezi angol válogatott labdarúgóját, David Beckhamet az AC Milan UEFA-kupában szereplő keretébe.
jan. 31
16:59
Felkészülés: a Bőcs is győzelemmel hangolt a tavaszi idényre (She)
Az NB II Keleti csoportjának második helyezettje 3–2-re nyert az alacsonyabb osztályú Tiszalök ellen.
jan. 31
17:03
Beckhammel erősíthet a Milan az UEFA Kupára (Metropol)
Carlo Ancelotti vezetőedző elképzelhetőnek tartja, hogy benevezi angol válogatott labdarúgóját, David Beckhamet az AC Milan UEFA Kupában szereplő keretébe.
jan. 31
17:33
Bundesliga: ismét a tabella élére állt a Hoffenheim (She)
A Bundesliga 18. fordulójában 2–0-s győzelmet aratott a Hoffenheim csapata a kiesés elől menekülő Energie Cottbus ellen, és visszavette az első helyet a tabellán. Nem bírt egymással a Borussia Dortmund és a Bayer Leverkusen, bár a gyógyszergyáriak tucatnyi helyzetet puskáztak el, de a találkozó vége mégis 1–1 lett. A magyar légiósok közül csak Huszti Szabolcs lépett pályára, a Hannover 1–0-ra…
jan. 31
17:51
Serie B: az olasz Grossetóban folytatja pályafutását Csizmadia (She)
A kesport.hu értesülései szerint az olasz másodosztályú U. S. Grosseto együtteséhez igazolt Csizmadia Csaba, a néhány napja az osztrák Mattersburgtól elküldött 24 éves labdarúgó
jan. 31
17:57
A FIFA elnöke ellenzi a közös vb-jelentkezéseket (Metropol)
Mexikó péntek este hivatalosan jelezte a nemzetközi szövetségnek (FIFA) a 2018-as vagy a 2022-es labdarúgó-világbajnokság megrendezésére irányuló szándékát. A közép-amerikai ország korábban 1970-ben és 1986-ban adott otthont a vb-nek.
jan. 31
18:09
Super Bowl: ágyúszó kísérheti a hatalmas show-t (Infostart)
Magyar idő szerint hétfőre virradóan rendezik meg a tengerentúli amerikaifutball-liga, az NFL 2008-as idényének utolsó tétmérkőzését, a Super Bowlt, amelyben idén a Pittsburgh Steelers és az Arizona Cardinals csap össze. A tét a Vince Lombardi-trófea, amelyet az első két bajnokságot nyerő a Green Bay Packers legendás edzőjéről neveztek el. A 43. nagydöntő a világ egyik legnézettebb sporteseménye,…
jan. 31
18:09
Premiership: nem bírt az Arsenal a WHU-val; Gera perceket kapott (She)
Az angol élvonal 24. fordulójában meglepetésre nem bírt a West Ham Uniteddel a hazai pályán játszó Arsenal, a felek gól nélkül zártak. A magyar labdarúgók közül egyedül Gera Zoltán lépett pályára, két percet kapott a Portsmoutht verő Fulhamben.
jan. 31
18:11
Portsmouth: Giovani Dos Santos januárban távozhat a Tottenhamtől (She)
Angol lapértesülések szerint Giovani Dos Santos már a télen elhagyja a Tottenham Hotspur csapatát, és a Portsmouthban folytatja pályafutását.
jan. 31
18:13
Championship: Gyepes Gábor megsérült, a Cardiff City nyert (She)
Az angol másodosztályú bajnokság (Championship) 30. fordulójában Gyepes Gábor csapata, a Cardiff City 2–0-s győzelmet aratott a patinás Nottingham Forest ellen. A magyar válogatott védő kezdőként lépett pályára, de a 71. percben sérülés miatt le kellett cserélni. Gyepes ezenkívül a 60. percben sárga lapos figyelmeztetést kapott.
jan. 31
18:15
Győzött, és továbbra is vezet a Hoffenheim (Metropol)
A Hoffenheim két góllal nyert a vendég Cottbus ellen a német labdarúgó-bajnokság 18., első tavaszi fordulójának szombati játéknapján, ezzel megőrizte vezető helyét a tabellán.
jan. 31
18:27
Skócia: 2-0-s vereséget szenvedett László Csaba csapata (She)
A skót labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Hearts 2–0-ra kikapott a Hamilton otthonában.
jan. 31
18:29
Videó: Husztiék győztes gólja a Schalke ellen (She)
Huszti Szabolcs volt az egyetlen magyar légiós, aki pályára lépett a Bundesliga idei első fordulójában. Csapata, a Hannover végül 1–0-s győzelmet ünnepelhetett. A mérkőzésen Sergio Pinto egy jól eltalált lövéssel már a 8. percben megszerezte a vezetést a Hannovernek, és meg is őrizte a Schalke ellen.
jan. 31
18:31
Serie B: megszakadt a Brescia jó sorozata, elmaradt az előzés (She)
Az olasz másodosztály (Serie B) 23. fordulójában a Brescia csapata győzelme esetén megelőzhette volna a Livornót, 3–2-es vereségével azonban a csapat maradt a harmadik helyen. Feczesin Róbert a 85. percben állt be, Vass Ádámot nem nevezték a mérkőzésre. A Sassuolo idegenben döntetlent ért el, az Avellino hazai pályán kapott ki.
jan. 31
18:45
Husztiék és Geráék is nyertek (Infostart)
Huszti Szabolcs együttese, a Hannover 1-0-ra nyert a vendég Schalke ellen a német labdarúgó-bajnokság idei első fordulójában. A magyar középpályás kezdőként lépett pályára.
jan. 31
18:45
Férfi vízilabda ob I: ismét könnyedén nyert a Fradi (She)
Az FTC hazai medencében könnyedén verte meg a Szolnok együttesét a Vodafone férfi vízilabda ob I-ben.
jan. 31
18:45
Sébastien Loeb az élen (Behaviour)
A második, azaz a szombati versenynap után is az utóbbi öt évben világbajnok francia Sébastien Loeb áll az élen az Ír ralin.
jan. 31
18:47
Felkészülés: döntetlent játszott a Haladás a Sturm Grazzal (She)
A Soproni Ligában szereplő Haladás 0–0-s döntetlent játszott az osztrák első osztályban szereplő Sturm Graz csapatával.
jan. 31
18:49
Női vízilabda LEN-kupa: öt góllal győzött a Dunaújváros (She)
A női vízilabda LEN-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Dunaújváros hazai pályán 12–7-re győzött az olasz Ortigia ellen.
jan. 31
19:03
Hamburg: Thiago Neves Szaúd-Arábiában folytathatja (She)
Brazil sajtóinformációk szerint Thiago Neves, a Hamburg támadója a szaúd-arábiai al-Hilal együttesében folytathatja pályafutását.
jan. 31
19:21
Fulham: francia középpályás érkezhet kölcsönbe az Intertől (She)
A francia L’Equipe című lap információi szerint az olasz Internazionale francia középpályása, Olivier Dacourt a tavaszi szezonra a Fulhamhez szerződik kölcsönbe – feltéve, ha a várhatóan vasárnap esedékes orvosi vizsgálatokon sikerrel átesik.
jan. 31
19:23
Női kosárlabda NB I: két ponttal győzött a Vasas-Csata a ZTE ellen (She)
Az Uniqa női kosárlabda NB I szombati játéknapján a Vasas-Csata hazai pályán 73–71-re nyert a Zalaegerszeg ellen.
jan. 31
19:25
Ír-rali: a második nap után is Sébastien Loeb áll az élen (She)
A második, azaz a szombati versenynap után is az utóbbi öt évben világbajnok francia Sébastien Loeb áll az élen az Ír-ralin.
jan. 31
19:39
Videó: nézze meg Husztiék győztes gólját a Schalke ellen! (She)
Huszti Szabolcs volt az egyetlen magyar légiós, aki pályára lépett a Bundesliga idei első fordulójában. Csapata, a Hannover végül 1–0-s győzelmet ünnepelhetett. A mérkőzésen Sergio Pinto egy jól eltalált lövéssel már a 8. percben megszerezte a vezetést a Hannovernek, és meg is őrizte a Schalke ellen.
jan. 31
19:41
Ír-rali: a második nap után is Sébastien Loeb áll az élen (She)
A második, azaz a szombati versenynap után is az utóbbi öt évben világbajnok francia Sébastien Loeb áll az élen az Ír-ralin.
jan. 31
19:43
Atlétika: senki sem teljesített Eb-szintet a magyarok közül (She)
A magyarok közül senkinek sem sikerült kiküldetési szintet teljesítenie a márciusi, torinói fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságra a hazai szövetség SYMA-csarnokban rendezett szombati viadalán.
jan. 31
19:45
Férfi vízilabda ob I: beijesztett a Pécs, de a végén hengerelt az Eger (She)
A férfi vízilabda ob I 12. fordulójában az Eger hazai medencében 13–5-re verte meg a Pécs együttesét.
jan. 31
19:58
Férfi vízilabda ob I: A BVSC nem bírt az esélyesebb Szegeddel (She)
A férfi vízilabda ob I 12. fordulójában a Szegednek nem okozott problémát a BVSC elleni mérkőzés. A Beton könnyedén nyert 12–5-re.
jan. 31
20:00
Férfi párbajtőr GP: a középmezőnyben végeztek a magyarok (She)
Az elmúlt hetek eredményeihez képest visszafogottabban szerepeltek a magyarok az olaszországi Legnanóban rendezett férfi párbajtőr Grand Prix-n: a legelőkelőbb helyen Imre Géza zárt, de a legjobb 16 közé már ő sem jutott be, 17. lett.
jan. 31
20:02
Férfi vízilabda ob I: Petik Attila győzelemre vezette az Újpestet (She)
Az Újpest 12–4-re verte meg a Fehérvár együttesét a férfi vízilabda-bajnokság 12. fordulójában.
jan. 31
20:04
Női kézilabda NB I: a Fehérép nyerte a Debrecen elleni rangadót (She)
A női kézilabda bajnokság 16. fordulójában a Fehérép négy góllal győzte le a Debrecen együttesét.
jan. 31
20:06
Férfi vízilabda ob I: a Vasas 15 góllal nyert az OSC ellen (She)
A férfi vízilabda-bajnokság 12. fordulójában a Vasas 19–4-re nyert az OSC ellen.
jan. 31
20:15
Férfi kosárlabda NB I: hazai pályán győzött a Pécs a Dombóvár ellen (She)
Az Uniqa férfi kosárlabda NB I 16. fordulójában a házigazda Pécs 82–75-re megverte a Dombóvárt.
jan. 31
20:17
Női kézilabda NB I: a Kiskunhalas simán verte meg a Nyíradonyt (She)
A női kézilabda bajnokság 16. fordulójában a Kiskunhalas nyolc góllal legyőzte a Nyíradony csapatát.
jan. 31
20:19
Női kézilabda NB I: a Vasas nem tudta tartani a Váccal a lépést (She)
A női kézilabda bajnokság 16. fordulójában a hazai pályán játszó Vasas 12 góllal kikapott a Vác csapatától.

Keresés