2009. február 21. szombat

febr. 21
15:33
Tenisz: tiltakozásképpen nem indul Dubai-ban a címvédő Roddick (She)
A címvédő Andy Roddick lemondta a részvételt a jövő heti dubai férfi teniszviadalon, mert a szervezők nem adtak beutazási engedélyt az e heti női tornára nevezett izraeli Shahar Peernek.
febr. 21
15:45
Tenisz: tiltakozásképpen nem indul Dubaiban a címvédő Roddick (She)
A címvédő Andy Roddick lemondta a részvételt a jövő heti dubai férfi teniszviadalon, mert a szervezők nem adtak beutazási engedélyt az e heti női tornára nevező izraeli Shahar Peernek.
febr. 21
15:46
Sztrájkol a címvédő Roddick (Behaviour)
A címvédő Andy Roddick lemondta a részvételt a jövő heti dubaji férfi teniszviadalon, mert a szervezők nem adtak beutazási engedélyt az e heti női tornára nevezett izraeli Shahar Peernek.
febr. 21
15:47
Arsenal: Van Persie-nek a csapat sikere, és nem a pénz számít (She)
Az Arsenal holland támadója, Robin van Persie ismét megemlítette szerződéshosszabbítási szándékát, de csak abban az esetben, ha biztosítékot kap a klub ambícióiról.
febr. 21
16:03
Hiddink rangadót nyert debütálásként (Infostart)
A Chelsea 1-0-ra győzött az Aston Villa otthonában az angol labdarúgó-bajnokság szombati rangadóján. A Kékek holland menedzsere, Guus Hiddink most mutatkozott be a Premier League-ben.
febr. 21
16:03
Premier League: nyert a Chelsea az Aston Villa ellen (She)
A Premier League 26. fordulójának nyitó mérkőzésén az Aston Villa a Chelsea-vel csapott össze, a találkozót a londoniak Nicolas Anelka találatával 1–0-ra megnyerték. Ezzel Guus Hiddink győzelemmel mutatkozott be a kékek kispadján, a Chelsea pedig megelőzte riválisát, és a harmadik helyen áll a tabellán.
febr. 21
16:05
Úszás: Schirilla a Bodrog átúszásával zárta sorozatát (She)
Hét perc alatt átszelte Sárospataknál a Bodrog folyót ifjabb Schirilla György szombaton, szokásos téli úszósorozatának negyedik, utolsó állomásán.
febr. 21
16:07
Tenisz: Tsonga jutott be elsőként a marseille-i döntőbe (She)
A Marseille-ben zajló férfi tenisztorna elődöntőjében a negyedik helyen kiemelt francia Jo-Wilfried Tsonga megverte az első kiemelt szerb Novak Djokovicsot két szettben.
febr. 21
16:21
Késelés áldozata lett a Diósgyőr egykori futballkapusa (Infostart)
A pozsonyi Új Szó híre szerint gyilkosság áldozata lett Julius Nôta, azaz Nota Gyula egykori kapus, aki több klubban is védett a magyar NB I-ben.
febr. 21
16:21
Pakisztán: Kottán György lett az ország szövetségi kapitánya (She)
A Pakisztáni Labdarúgó-szövetség Kottán Györgyöt nevezte ki az ország labdarúgó szövetségi kapitányának. A magyar szakember egyéves megbízatást kapott.
febr. 21
16:57
Nota-gyilkosság: a kapus a nyakát ért szúrás miatt hunyt el (She)
A besztercebányai rendőrség szóvivője, Mária Faltániová arról tájékoztatta a rimava.sk internetes portált, hogy a pénteken meggyilkolt Nota Gyulára a jánosi szennyvíztisztító felé vezető úton támadt rá az ismeretlen elkövető. A gyilkos szemből támadt áldozatára, szemből szúrta meg a nyakát.
febr. 21
16:59
Szpartak Moszkva: brazil válogatott játékos érkezett (She)
A Szpartak Moszkva brazil válogatott labdarúgóval erősítette meg keretét, Alex Raphael Meschini ötéves szerződést írt alá a fővárosi klubhoz, és mintegy ötmillió euróért került a Szpartakhoz az Internacionaltól.
febr. 21
17:01
Nota-gyilkosság: kedden temetik a Diósgyőr egykori kapusát (She)
A boon.hu internetes portál megszólaltatta a pénteken meggyilkolt Nota Gyula egyik barátját, Tóth Attilát, aki a helyszínen tett látogatása után nyilatkozott a Borsod Online-nak.
febr. 21
17:03
Soproni Liga: a Vasas megverte a Honvédot a nyitányon (She)
A Soproni Liga 16., egyben első tavaszi fordulójában a Vasas hazai pályán magabiztos győzelmet aratott a Bp. Honvéd ellen. Az angyalföldi csapat az első félidőben Tóth András, Németh Norbert és B. Tóth Balázs góljaival már három góllal vezetett, végül Hercegfalvi Zoltán alakította ki a 3–1-es végeredményt.
febr. 21
17:15
Soproni Liga: kövesse élőben a tavaszi nyitóforduló mérkőzéseit! (She)
Elkezdődött a Soproni Liga tavaszi nyitófordulójának négy mérkőzése. Az MTK–Kaposvár, a Fehérvár–Siófok, Paks–Kecskemét és a DVTK–REAC mérkőzéseket ön is figyelemmel követheti élő online-közvetítésünkben.
febr. 21
17:33
Soproni Liga: kövesse élőben a 16. forduló mérkőzéseit! (She)
Elkezdődött a Soproni Liga tavaszi nyitó fordulójának négy mérkőzése. Az MTK–Kaposvár, a Fehérvár–Siófok, a Paks–Kecskemét és a DVTK–REAC mérkőzést ön is figyelemmel követheti élő online-közvetítésünkben.
febr. 21
17:33
Hazai győzelmekkel indult a tavaszi fociszezon (Metropol)
A labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójában Vasas-Honvéd 3-1, MTK-Kaposvár 2-1, Diósgyőri VTK-REAC 2-1, FC Fehérvár-BFC Siófok 2-1, Paksi FC - Kecskeméti TE 2-2
febr. 21
17:35
Bundesliga: kikapott a Bayern München és a Hertha BSC (She)
A Bundesliga 21. fordulójában a hazai pályán játszó Bayern München meglepetésre 2–1-es vereséget szenvedett az 1. FC Kölntől. A VfB Stuttgart gólgazdag, 3–3-as döntetlent játszott a Hoffenheimmel, míg az éllovas Hertha a Wolfsburg vendégeként kapott ki.
febr. 21
17:37
Cselgáncs: Ungvári Miklós bronzérmes a hamburgi vk-n (She)
A 66 kg-os Ungvári Miklós bronzérmet nyert szombaton a világkupa-sorozatba tartozó, 100 ezer dollár összdíjazású hamburgi Grand Prix-tornán.
febr. 21
17:51
Ungvári Miklós bronzérmes Hamburgban (Metropol)
A 66 kg-os Ungvári Miklós bronzérmet nyert szombaton a Világkupa-sorozatba tartozó, 100 ezer dollár összdíjazású hamburgi Grand Prix-tornán.
febr. 21
18:09
Serie A: az Inter nehezen hozta el a három pontot Bolognából (She)
Az Internazionale Esteban Cambiasso és Mario Balotelli góljával 2–1-re győzött Bolognában a Serie A 25. fordulójának nyitó mérkőzésén.
febr. 21
18:09
Beckham Milánóban marad (Behaviour)
David Beckham nyárig az AC Milanban futballozik tovább a madridi Marca értesülése szerint.
febr. 21
18:11
Premier League: Fülöpék kihúzták döntetlennel az Arsenal otthonában (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 26. fordulójában az Arsenal csupán gól nélküli döntetlenre volt képes a Sunderland ellen. Az Emiratesben lejátszott találkozón Fülöp Márton végig hibátlanul őrizte a vendégek kapuját. Az „ágyúsoknál” bemutatkozott az új szerzemény, Andrej Arsavin is.
febr. 21
18:27
Championship: Priskin góllal segítette csapatát a Blackpool ellen (She)
Az angol másodosztályú bajnokság 34. fordulójában Priskin Tamás góllal segítette csapatát, a Watfordot a Blackpool ellen: a magyar játékos 85. percben a második gólt szerezte a 2–0-s vendégsikerrel záruló mérkőzésen. A válogatott csatár a 75. percben sárga lapot kapott, és gólja után két perccel lecserélték.
febr. 21
18:29
Serie B: a magyarok közül csak Vaskó Tamás lépett pályára (She)
A Serie B 27. fordulójában az Avellinóban Koman Vladimir és Vaskó Tamás is a kispadon kezdett, előbbi ott is fejezte be a Vicenza elleni mérkőzést, Vaskó viszont már a 13. percben beállt, így ő is vastagon kivette részét csapata 1–0-s győzelméből.
febr. 21
18:31
Férfi vízilabda ob I: a Pécs nyerte a Fradi elleni rangadót (She)
A férfi vízilabda-bajnokság élvonalának 15. fordulójában a Pécs hazai pályán 10–9-re verte meg az idény meglepetéscsapatát, a Ferencvárost.
febr. 21
18:33
Légfegyveres Eb: nem jutott döntőbe magyar a női puskásoknál (She)
A legjobb magyar, Miskolczi Julianna a 13. lett a női puskások versenyében a Prágában zajló légfegyveres Európa-bajnokságon.
febr. 21
18:35
Tenisz: Arn Gréta továbbjutott a selejtező első fordulójából (She)
A mexikói női tenisztorna selejtezőjében két magyarnak is szurkolhatunk, közülük először Arn Gréta lépett pályára, aki 6:1-re megnyerte az első szettet, majd ellenfele, a spanyol Estrella Cabeza Candela feladta a küzdelmet.
febr. 21
18:37
Skócia: László Csabáék hazai pályán döntetleneztek (She)
A skót élvonal 26. fordulójában László Csaba együttese, a Hearts hazai pályán játszott 1–1-es döntetlent a St. Mirren csapatával. A hazaiak kapuját Balogh János védte. A Rangers simán, 3–1-re verte meg a Kilmarnockot.
febr. 21
18:39
Tenisz: Venus Williams nyerte meg a dubai döntőt Razzano ellen (She)
A Dubaiban zajló női tenisztorna döntőjében a hatodik helyen kiemelt amerikai Venus Williams két sima szettben megverte a francia Virginie Razzanót, és ezzel megnyerte a tornát.
febr. 21
18:45
Tenisz: Llodra lesz a francia házidöntő másik szereplője (She)
A Marseille-ben zajló nemzetközi férfi tenisztorna döntőjében a Novak Djokovicsot búcsúztató Jo-Wilfried Tsonga ellenfele a szintén francia Michaël Llodra lesz, aki az elődöntőben 7:6, 6:2–re megverte második helyen kiemelt honfitársát, Gilles Simont.
febr. 21
18:46
Fülöp "lehúzta a rolót" az Arsenalnak (Metropol)
Fülöp Márton hibátlanul védte csapata, a Sunderland kapuját az Arsenal ellen az angol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati játéknapján.
febr. 21
18:46
Búcsúzott a Debrecen (Behaviour)
Búcsúzott a férfi kézilabda EHF Kupától a Debrecen, miután a nyolcaddöntő visszavágóján döntetlent ért el a vendég szlovén Velenjével szemben, szombaton.
febr. 21
18:48
Búcsúzott a Debrecen az EHF kupától (Metropol)
Búcsúzott a férfi kézilabda EHF Kupától a Debrecen, miután a nyolcaddöntő visszavágóján döntetlent ért el a vendég szlovén Velenjével szemben, szombaton.
febr. 21
18:48
Bolognában nyert az Internazionale (Behaviour)
A listavezető Internazionale egy góllal nyert Bolognában az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombati első mérkőzésén.
febr. 21
19:03
Férfi vízilabda ob I: a Pécs nyerte meg a Fradi elleni rangadót (She)
A férfi vízilabda-bajnokság 15. fordulójában a Pécs hazai pályán 10–9-re megverte az idény meglepetéscsapatát, a Ferencvárost.
febr. 21
19:04
Negyeddöntős a Szeged (Behaviour)
A Pick Szeged az idegenbeli négygólos vereség után hazai környezetben 28-19-re nyert a Dunaferr ellen a férfi kézilabda KEK magyar érdekeltségű nyolcaddöntőjében, szombaton.
febr. 21
19:05
Skócia: László Csaba csapata hazai pályán döntetlent játszott (She)
A skót élvonal 26. fordulójában László Csaba együttese, a Hearts hazai pályán játszott 1–1-es döntetlent a St. Mirren csapatával. A hazaiak kapuját Balogh János védte. A Rangers simán, 3–1-re megverte a Kilmarnockot.
febr. 21
19:07
Férfi kézilabda, KEK: a Szeged nyerte meg a magyar párharcot (She)
A Pick-Szeged 28–19-re nyert hazai pályán a Dunaferr ellen a férfi kézilabda KEK-nyolcaddöntő visszavágóján, ezzel ledolgozta az első mérkőzésen összeszedett négygólos hátrányát, és bejutott a negyeddöntőbe.
febr. 21
19:09
Soproni Liga: győzelemmel búcsúzott a Diósgyőr Nota Gyulától (She)
Magas színvonalú mérkőzésen megérdemelt, 2–1-es győzelmet aratott a Diósgyőr a REAC ellen a Soproni Liga 16. fordulójában.
febr. 21
19:11
Soproni Liga: Milinte bravúrjai ellenére nyert a Fehérvár (She)
A Soproni Liga 16. fordulójának szombati mérkőzésén az FC Fehérvár 2–1-re legyőzte a Siófok együttesét.
febr. 21
19:13
Soproni Liga: tíz emberrel is pontot csent a Kecskemét Pakson (She)
A Soproni Liga 16 fordulójában a Paks a Kecskemétet fogadta. A vendégek 10 emberrel is sokáig vezettek, ám Báló Tamás a 85. percben egyenlített, így 2–2-re végződött a találkozó.
febr. 21
19:15
Férfi kézilabda: búcsúzott a Debrecen az EHF-kupától (She)
Kiesett a férfi kézilabda EHF-kupából a Debrecen, miután a nyolcaddöntő visszavágóján döntetlent játszott a szlovén Velenje ellen.
febr. 21
19:21
Győzelemmel és góllal tért vissza Kanta a pályára (Infostart)
A címvédő MTK 2-1-re nyert a vendég Kaposvár ellen a labdarúgó NB I-ben. A fővárosiak második gólját az a Kanta József szerezte, aki az őszi szezont súlyos sérülése miatt kihagyta.
febr. 21
19:21
Soproni Liga: tíz emberrel is pontot szerzett a Kecskemét Pakson (She)
A Soproni Liga 16. fordulójában a Paks a Kecskemétet fogadta. A vendégek 10 emberrel is sokáig vezettek, ám Báló Tamás a 85. percben egyenlített, így 2–2-re végződött a találkozó.
febr. 21
19:23
Soproni Liga: az MTK egy góllal legyőzte a Kaposvárt (She)
Az MTK Budapest 2–1-re győzött hazai pályán a Kaposvár ellen a Soproni Liga 16., tavaszi nyitó fordulójában.
febr. 21
19:39
Tenisz: Stepánek jutott elsőként a memphisi torna döntőjébe (She)
A Memphisben zajló férfi tenisztorna elődöntőjének első összecsapásán az ötödik helyen kiemelt cseh Radek Stepánek két rövid szettben, kevesebb mint egy óra alatt győzte le az izraeli Dudi Selát.
febr. 21
19:39
Negyeddöntős a Szeged a KEK-ben (Metropol)
A Pick Szeged az idegenbeli négygólos vereség után hazai környezetben 28-19-re nyert a Dunaferr ellen a férfi kézilabda KEK magyar érdekeltségű nyolcaddöntőjében, szombaton.
febr. 21
19:41
Női kézilabda BL: szoros meccsen kapott ki az ETO a Valceától (She)
Az utolsó pillanatokig szoros mérkőzésen 28–26-os vereséget szenvedett a Győri Audi ETO KC a román Oltchim Valcea otthonában a Bajnokok Ligája középdöntőjének harmadik fordulójában.
febr. 21
19:43
Női röplabda, Magyar Kupa: a Gödöllő a negyedik elődöntős (She)
A TEVA-Gödöllői RC bejutott a női röplabda Magyar Kupa négyes döntőjébe, amelynek március 6-7-én, pénteken és szombaton a házigazdája lesz.

Keresés