2009. február 23. hétfő

febr. 23
13:23
Galatasaray: Michael Skibbének megköszönték a munkát (She)
A török labdarúgó-bajnokságban szereplő Galatasaray menesztette vezetőedzőjét, a német Michael Skibbét. A klub honlapján a csapat gyenge szereplésével indokolták a döntést.
febr. 23
13:39
Chelsea: Ancelotti tagadja, hogy nyártól ő lesz a menedzser (She)
Az AC Milan olasz vezetőedzője, Carlo Ancelotti tagadja azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a nyártól átvenné az angol Chelsea irányítását.
febr. 23
13:39
Pistorius teljesen felépül (Metropol)
Menedzsere szerint műtéte jól sikerült, és várhatóan teljesen felépül majd szombati hajóbalesete után Oscar Pistorius, az amputált lábú, dél-afrikai atléta.
febr. 23
13:57
Watford: Priskin Tamás küzd a válogatottba kerülésért (She)
A Watford fiatal támadója, Priskin Tamás hétfő reggel ellátogatott nevelőklubjához, a Győri ETO FC-hez, ahol az utóbbi időben egyre eredményesebb csatárt a válogatottban való mellőzéséről is kérdezte az eto.hu.
febr. 23
13:59
Atlétika: várhatóan teljesen fel fog épülni Oscar Pistorius (She)
Menedzsere szerint műtéte jól sikerült, és várhatóan teljesen felépül majd szombati hajóbalesete után Oscar Pistorius, az amputált lábú, dél-afrikai atléta.
febr. 23
14:01
Horvátország: tömegverekedés egy horvát bajnoki mérkőzésen (She)
Százhuszonegy randalírozó szurkolót állítottak elő vasárnap a Hajduk Split-Dinamo Zagreb horvát bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt és után.
febr. 23
14:03
Dunaferr: négy játékossal szerződést bontott a klub (She)
Négy kézilabdázójával is szerződést bontott a nehéz anyagi helyzetben lévő Dunaferr női csapata. A klub honlapján hétfőn megjelent közlemény szerint múlt hét pénteken Temes Bernadett és Vincze Melinda, míg hétfőn Laluska Eszter és Balogh Barbara köszönt el a csapattól. A négyesből eddig egyelőre Balogh talált magának új csapatot, ő 2011 júniusáig a Ferencvárost erősíti.
febr. 23
14:15
Atlétika: Oscar Pistorius várhatóan teljesen felépül (She)
Menedzsere szerint műtéte jól sikerült, és várhatóan teljesen felépül szombati hajóbalesete után Oscar Pistorius, az amputált lábú dél-afrikai atléta.
febr. 23
14:15
Tömegverekedés egy horvát bajnokin (Metropol)
Százhuszonegy randalírozó szurkolót állítottak elő vasárnap a Hajduk Split-Dinamo Zagreb horvát bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt és után.
febr. 23
14:17
Horvátország: tömegverekedés tört ki egy bajnoki mérkőzésen (She)
Százhuszonegy randalírozó szurkolót állítottak elő vasárnap a Hajduk Split–Dinamo Zagreb horvát bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt és után.
febr. 23
14:33
Tenisz: Karlovic kiesett, Cilic továbbjutott a Dubaiban (She)
A Dubaiban zajló férfi tenisztorna első fordulójában a két horvát kiemelt felemás napot zárt, az ötödik helyen kiemelt Marin Cilic a szerb Janko Tipaszarevics ellen nyert, a hetedik helyen kiemelt Ivo Karlovic ellen pedig a svájci Marco Chiudinelli győzött három szettben.
febr. 23
14:35
Spanyolország: Cruyff örül a Barca kijózanító vereségének (She)
Johan Cruyff, a Barcelona korábbi játékosa és vezetőedzője elmondta, örül annak, hogy a katalán együttes vereséget szenvedett a hétvégén az Espanyol ellen.
febr. 23
14:51
Tenisz: Karlovic kiesett, Cilic továbbjutott Dubaiban (She)
A Dubaiban zajló férfi tenisztorna első fordulójában a két horvát kiemelt felemás napot zárt, az ötödik helyen rangsorolt Marin Cilic a szerb Janko Tipszarevics ellen nyert, a hetedik helyen kiemelt Ivo Karlovicot pedig a svájci Marco Chiudinelli győzte le három szettben.
febr. 23
14:53
Liverpool: Gerrard is szerepel a Real ellen készülő keretben (She)
Rafa Benítez a sérüléséből felépülő Steven Gerrardot is jelölte a Liverpool Real Madrid elleni BL-meccsére készülő keretébe.
febr. 23
14:55
Tottenham: Redknapp szerint csak öt győzelem kell a bent maradáshoz (She)
Az angol élvonal egyik legkellemetlenebb meglepetését a Tottenham Hotspurs hozta: a szezont Juande Ramosszal kezdő, majd Harry Redknappel folytató londoni csapatot még mindig fenyegeti a kiesés réme. A Spurs menedzsere azonban biztos benne, hogy a sokáig kieső helyen tanyázó legénysége bent marad az élvonalban.
febr. 23
15:09
Tottenham: Redknapp szerint csak öt győzelem kell a bentmaradáshoz (She)
Az angol élvonal egyik legkellemetlenebb meglepetését a Tottenham Hotspurs okozza: a szezont Juande Ramosszal kezdő, majd Harry Redknappel folytató londoni csapatot még mindig fenyegeti a kiesés réme. A Spurs menedzsere azonban biztos benne, hogy a sokáig kieső helyen tanyázó legénység bent marad az élvonalban.
febr. 23
15:11
Női kézilabda: Imre Vilmos vezetőedzővel szerződést bontottak (She)
Ahogy az várható volt, a délelőtti történések után a Dunaferr NK vezetősége és Imre Vilmos vezetőedző közös megegyezéssel szerződést bontott.
febr. 23
15:27
Sakk: Georgiev megdöntötte Polgár Zsuzsa szimultánrekordját (She)
Egyszerre 360 ellenfélnek adott szimultánpartit vasárnap Kiril Georgiev bolgár sakknagymester, ezzel megdöntötte Polgár Zsuzsa 2005-ben felállított rekordját.
febr. 23
15:27
Megdőlt Polgár Zsuzsa szimultánrekordja (Metropol)
Egyszerre 360 ellenfélnek adott szimultánpartit vasárnap Kiril Georgiev. A bolgár sakknagymester, ezzel megdöntötte Polgár Zsuzsa 2005-ben felállított rekordját.
febr. 23
15:27
Távozik a dunaújvárosi nők edzője (Behaviour)
Imre Vilmos vezetőedző közös megegyezéssel szerződést bontott a nehéz anyagi helyzetben lévő Dunaferr női kézilabdacsapatával.
febr. 23
15:45
Női kézilabda: Imre Vilmossal szerződést bontottak (She)
Ahogy az várható volt, a délelőtti történések után a Dunaferr NK vezetősége és Imre Vilmos vezetőedző közös megegyezéssel szerződést bontott.
febr. 23
15:46
A vezetőedző is távozik a Dunaferrtől (Metropol)
Imre Vilmos vezetőedző közös megegyezéssel szerződést bontott a nehéz anyagi helyzetben lévő Dunaferr női kézilabdacsapatával.
febr. 23
15:47
Olaszország: Taddei Totti hatására olasz válogatott lehet (She)
Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya meggyőzte a klub brazil középpályását, Rodrigo Taddeit, aki most már örömmel elfogadná az olasz válogatottba szóló esetleges meghívót. A brazil származású, de olasz állampolgársággal is rendelkező futballista erről brazil újságíróknak nyilatkozott.
febr. 23
16:03
Hollandia: Makaay a Feyenoordban fejezné be pályafutását (She)
A 33 éves korábbi holland válogatott támadó Roy Makaay úgy nyilatkozott, hogy jelenlegi klubjából, a Feyenoordból szeretne visszavonulni. A pályafutása legnagyobb sikereit a Deportivo La Corunával és a Bayern Münchennel elérő támadó 2007 nyarán igazolt a rotterdami csapathoz.
febr. 23
16:21
BL: spanyol bíró dirigálja az Inter–MU meccset (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyilvánosságra hozta a holnapi és holnaputáni BL-nyolcaddöntők játékvezetőinek listáját. A talán legnagyobb érdeklődéssel várt meccsen, az Inter–Manchester United találkozón a spanyol Luis Medina Cantalejo fújja a sípot.
febr. 23
16:21
Német helyett török edzője lesz a Galatasaray-nak (Behaviour)
Menesztették posztjáról hétfőn Michael Skibbét, a török élvonalban szereplő Galatasaray labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. Utóda Bülent Korkmaz lett.
febr. 23
16:23
Tenisz: Ferrer is továbbjutott a második fordulóba Dubaiban (She)
A negyedik helyen kiemelt spanyol David Ferrer is továbbjutott az első fordulóból a Dubaiban zajló férfi tenisztornán, miután döntő szettben legyőzte horvát riválisát, Ivan Ljubicicet.
febr. 23
16:25
Olaszország: Collina hazájában tesztelné a „narancs lapot” (She)
Pierluigi Collina, a korábban a világ legjobb játékvezetőjének választott szakember elmondta, Olaszország készen áll arra, hogy kipróbálja az úgynevezett „narancs lap” bevezetését a labdarúgásban.
febr. 23
16:39
Olaszország: Collina hazájában tesztelné a „narancslapot” (She)
Pierluigi Collina, a korábban a világ legjobb játékvezetőjének választott szakember elmondta, Olaszország készen áll rá, hogy kipróbálja az úgynevezett „narancslap” bevezetését a labdarúgásban.
febr. 23
16:41
Soproni Liga: ismét elhalasztják a Győr–Haladás meccset (She)
A Győri ETO FC hivatalos honlapja bejelentette, hogy ismét elmarad a Győr–Haladás mérkőzés.
febr. 23
16:43
Galatasaray: máris megvan Skibbe utódja a török csapatnál (She)
A Galatasaray máris kinevezte a menesztett Michael Skibbe utódját, mégpedig a török klub korábbi játékosát, Bülent Korkmazt.
febr. 23
17:51
Euroliga: a Sopron biztosan nem rendezi meg a Final Fourt (She)
Az MKB Euroleasing Sopron hivatalos honlapján tette közzé, hogy nem száll be a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjének megrendezéséért vívott harcba.
febr. 23
17:51
Nem harcol a Sopron a Final Four rendezéséért (Behaviour)
Bár története legnagyobb sikerét elérve az MKB Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata bejutott az Euroliga négyes döntőjébe, hétfőn úgy döntött, nem száll be a Final Four megrendezéséért folytatott harcba.
febr. 23
17:53
Internazionale: Adriano-Ibrahimovic támadóduó az MU ellen (She)
Az Adriano-Zlatan Ibrahimovic csatárduóval kezd az Internazionale labdarúgócsapata a Manchester United elleni, keddi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn.
febr. 23
17:55
Téli universiade: Berecz Anna 13. szuperóriás-műlesiklásban (She)
Berecz Anna 13. helyen végzett az alpesi sízők női szuperóriás-műlesikló számában a kínai Harbinban zajló Téli universiadén.
febr. 23
18:09
Videó: nézze meg Juhászék Standard Liege elleni győzelmét! (She)
Parádés meccset és hat gólt hozott a belga élvonal vasárnap esti csúcsrangadója: a Juhász Rolanddal felálló Anderlecht 4-2-re verte a Standardot. Még úgy is, hogy az elmúlt hetekben parádésan játszó magyar középhátvéd bizony benne volt a vendégek első góljában...
febr. 23
18:27
Tenisz: Murray is továbbjutott az első fordulóból Dubaiban (She)
A dubai torna első fordulójából a második helyen kiemelt brit Andy Murray is továbbjutott, miután döntő szettben a 5–3-as vezetésénél Szergij Sztakhovszkij feladta a mérkőzést.
febr. 23
18:46
Manchester United: O’Shea és Evans utazik, Rafael nem játszhat (She)
Habár John O’Shea és Jonny Evans fizikai állapota továbbra sem megnyugtató, ők legalább elutazhatnak az Inter elleni milanói Bajnokok Ligája-mérkőzésre, míg egy újabb védő, Rafael esett ki az így is eléggé foghíjas hátsó alakulatból.
febr. 23
19:03
Premier League: három hónapra kiesett a Boro középpályása (She)
Három hónapig nem léphet pályára Didier Digard, az angol élvonalbeli Middlesbrough labdarúgócsapatának francia középpályása.
febr. 23
19:05
Olaszország: a Juventus nyerte a patinás viareggiói tornát (She)
A Juventus fiataljai nyerték a patinás, 61. alkalommal kiírt viareggiói ifjúsági labdarúgótornát.
febr. 23
19:21
Soproni Liga: a Debrecen biztosan elutazik Zalaegerszegre (She)
A labdarúgó Soproni Ligában múlt péntekre kiírt ZTE FC–DVSC-TEVA mérkőzést a pálya alkalmatlansága miatt el kellett halasztani. A szerdára áttett találkozóra a vendégcsapat kedden biztosan elutazik – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 23
19:39
AC Milan: Yoann Gourcuff szeretne visszatérni Olaszországba (She)
A francia válogatott középpályás, Yoann Gurcuff ebben a szezonban a Milan kölcsönjátékosaként a Boredaux-t erősíti, de újságíróknak elmondta: mindenképpen szeretne visszatérni Olaszországba.
febr. 23
19:41
NHL: menesztette vezetőedzőjét a küszködő New York Rangers (She)
Öt szezon után menesztette a vezetőedző Tom Renneyt a New York Rangers jégkorongcsapatának vezetősége, a franchise gyenge szereplésére hivatkozva.
febr. 23
19:43
Soproni Liga: a Kecskemét kapusa megsérült a Paks ellen (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő KTE-ERECO boszniai horvát kapusa, Romeo Mitrovic valószínűleg hasfal-húzódást szenvedett – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 23
19:45
Soproni Liga: a ZTE egyelőre nem igazolja le Aremu Babatundét (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő ZTE FC egyelőre nem igazolja le a 20 éves, próbajátékon lévő nigériai támadót, Aremu Babatundét, a futballista betegsége miatt – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 23
19:57
Labdarúgás: BL-győztessel jön Egerbe a Real öregfiúkcsapata (She)
Idén 12. alkalommal rendezik meg a hagyományos jótékonysági teremlabdarúgó tornát Egerben, amely ezúttal a Grupo Milton-kupa névre hallgat. A február 28-án és március 1-jén sorra kerülő viadal szenzációját jelenti, hogy – sok-sok hazai sztár mellett – részt vesz rajta a Real Madrid öregfiúkcsapata is.
febr. 23
19:57
Miniszteri kitüntetésre javasolják Marian Cozma édesapját (Metropol)
Civil kezdeményezésként Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) főtitkára és Vujity Tvrtko újságíró magas rangú elismerésre, kitüntetésre terjesztette fel Petre Cozmát, az MKB Veszprém és a román válogatott február 8-án Veszprémben meggyilkolt kézilabdázójának, Marian Cozmának édesapját.
febr. 23
19:59
Tenisz: Santoro jutott tovább a nap utolsó mérkőzésén Dubaiban (She)
A dubai férfi tenisztorna utolsó mai 1. fordulós mérkőzésén a francia Fabrice Santoro két szettben győzte le a román Victor Hanescut.
febr. 23
20:01
BL: négyen hiányoznak sérülés miatt a Juventus keretéből (She)
A Juventus szerdán a Chelsea ellen lép pályára a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Az olaszok keretéből Jonathan Zebina, Dario Knezevics, Cristiano Zanetti és Paolo De Ceglie hiányzik majd sérülés miatt. Az olasz gárda vezetőedzője, Claudio Ranieri hétfőn hirdette ki a londoni mérkőzésre utazó keretét.
febr. 23
20:15
Sakk: Veszelin Topalov nyert, így 3-2-re vezet Kamsky ellen (She)
A világos bábukat vezető bolgár Veszelin Topalov nyert az amerikai Gata Kamsky ellen a sakkvilágbajnoki kihívó jogáért zajló párosmérkőzésen hétfőn, így öt parti után 3–2-re vezet.

Keresés