2009. február 24. kedd

febr. 24
12:27
A Cápák felfalták a Sztárokat (Metropol)
A listavezető San Jose Sharks 1-0-ra nyert a Dallas Stars otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) egyetlen hétfői mérkőzésén. Eközben edzőt váltott a New York Rangers.
febr. 24
12:45
Póker: több mint másfél millió dollár a tét Los Angelesben (She)
Míg Európában a koppenhágai EPT-viadal tartotta lázban a póker szerelmeseit, a tengerentúlon zajlik a World Poker Tour egyik legnépszerűbb versenye, a Los Angeles Poker Classic.
febr. 24
12:47
BL: Fletcher nem lehet nyugodt, rablók támadták meg a családját (She)
Nem az Internazionale elleni felkészülés jelenti a legnagyobb problémát jelenleg a Manchester United skót középpályása, Darren Fletcher számára. A 25 éves futballista családi házát bűnözők rabolták ki tegnap este: kést szorítottak a menyasszonya és az édesanyja torkához, így begyűjtve a házban található értékeket.
febr. 24
12:49
Kerékpár: Armstrong indul az augusztusi Ír körversenyen (She)
Lance Armstrong, a korábbi hétszeres Tour de France-győztes kerékpáros klasszis bejelentette, hogy elindul a Tour of Ireland elnevezésű augusztusi versenyen.
febr. 24
13:03
Északisí-vb: Tagscherer Zoltán a legjobb magyar sprintben (She)
A sífutók sprintversenyében egyetlen magyar sem jutott be a legjobb 30 közé kedden az északi sízők világbajnokságán a csehországi Liberecben.
febr. 24
13:21
Hegyikerékpár: a szövetségi kapitány keretet hirdetett (She)
A válogatottban lehetőséget kap az olimpiai 23. helyezett Parti András és a junior-világbajnoki ezüstérmes Benkó Barbara mellett további kilenc kerekes, míg a klubok közül a hazai meridások és a Cube-Csömör adja a legtöbb bringást.
febr. 24
13:39
Női kézilabda: súlyos sérülést szenvedett Bojana Popovics (She)
A nő kézilabda Bajnokok Ligájában súlyos térdsérülést szenvedett a dán Viborg szerb klasszisa, Bojana Popovics.
febr. 24
14:15
Női kézilabda MK: összejöhet a DVSC-Győri ETO finálé (She)
Elkerülték egymást a végső győzelemre is esélyesnek tartott csapatok a női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében. A keddi sorsolás alapján a Debrecen a Kiskunhalassal, a szerdai FTC–Győr párharc továbbjutója pedig az NB I/B-s Újbudával találkozik április 4-én. A finálét másnap rendezik. Március 3-án dől el, hogy hol rendezik a négyes döntőt.
febr. 24
14:16
Schell László a Hírességek Csarnokában (Metropol)
A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) arról tájékoztatott, hogy a sportág nagyjait tömörítő Hall of Fame tagjai közé kerül a négy A csoportos világbajnokságon is fújó játékvezető.
febr. 24
14:17
NBA: Charles Barkley öt napra a börtönbe vonul (She)
A tengerentúli profiliga 1992/93-as idényének legértékesebb játékosa (MVP), a visszavonulása óta szakkommentátorkodással foglalkozó Charles Barkley öt napra szóló letöltendő börtönbüntetést kapott azért, mert 2008 szilveszterén ittas vezetésen érték az Arizona állambeli Scottsdale városában.
febr. 24
14:18
Angol-olasz vetélkedés a nyolc közé jutásért (Metropol)
Négy mérkőzéssel, közte az angol és az olasz bajnoki címvédő párharcának első felvonásával rajtol kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntős szakasza, amelyben - immár egyenes kieséses fázisról lévén szó - óhatatlanul elvérzik több kiváló európai nagycsapat is.
febr. 24
14:19
Videó: az izraeli válogatott kapus hatalmas potya gólja a rangadón (She)
Az izraeli bajnokság hétfői rangadóján a Maccabi Netanya 2–0-ra legyőzte a Maccabi Haifát. Az első gólban alaposan benne volt Nir Davidovics, akit a közelmúltban a magyar válogatott ellen is láthattunk védeni. Győzelmével a Netanya a 20. forduló után három pontra megközelítette az élen álló Haifát. Íme a találkozó összefoglalója, benne a potya góllal.
febr. 24
14:33
NBA: Charles Barkleynak öt napra börtönbe kell vonulnia (She)
A tengerentúli profi kosárlabdaliga 1992–93-as idényének legértékesebb játékosa (MVP), a visszavonulása óta szakkommentátorkodással foglalkozó Charles Barkley öt napra szóló letöltendő börtönbüntetést kapott azért, mert 2008 szilveszterén ittas vezetésen érték az Arizona állambeli Scottsdale városában.
febr. 24
14:35
Férfi kézilabda: Kjelling a Pamplonától Dániába szerződik (She)
A spanyol férfi kézilabda-bajnokságban szereplő pamplonai Portland San Antonio norvég játékosa, Kristian Kjelling a dán AaB Handboldhoz szerződik a nyáron.
febr. 24
14:37
Tenisz: Agassi és Graf avatja fel az új wimbledoni szentélyt (She)
A korábbi bajnokok közül Andre Agassi és Steffi Graf vesz részt a wimbledoni teniszszentély új, fedett centerpályájának avatógáláján.
febr. 24
14:39
Férfi kézilabda: elfogadták Hajdu János beszámolóját a vb-ről (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége elfogadta Hajdu János szövetségi kapitány beszámolóját a januári horvátországi világbajnokságról, amelyen a válogatott a hatodik helyen végzett.
febr. 24
14:41
Jégkorong: Schell László bekerült a Hírességek Csarnokába (She)
Schell László játékvezető bekerült a Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) Hírességek Csarnokába.
febr. 24
14:51
Videó: óriási bombagóllal kapott ki az AEK Athén a Xantitól (She)
A Skoda Xanti cseh légiósa, Tomas Abraham hatalmas gólt lőtt az AEK Athén ellen. A találkozót végül a Xanti 2–1-re nyerte meg. Tekintse meg a hatalmas löketet videón!
febr. 24
15:09
Férfi kézilabda: Kjelling Pamplonából Dániába szerződik (She)
A spanyol férfi kézilabda-bajnokságban szereplő pamplonai Portland San Antonio norvég játékosa, Kristian Kjelling a dán AaB Handboldhoz szerződik a nyáron.
febr. 24
15:11
Videó: óriási bombagóllal kapott ki az AEK Athén a Xanthitól (She)
A Skoda Xanthi cseh légiósa, Tomás Abrahám hatalmas gólt lőtt az AEK Athén ellen. A találkozót végül a Xanthi 2–1-re nyerte meg. Tekintse meg a hatalmas löketet videón!
febr. 24
15:13
Mexikó: mostantól a korábbi argentin kapitány küzd a kiesés ellen (She)
A mexikói Tigres vezetőedzője lesz az argentin labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, José Pekerman.
febr. 24
15:15
Soproni Liga: a teljes hétvégi bajnoki fordulót törölték (She)
Tekintettel az időjárási előrejelzésekre, a játékosok testi épségének megóvására és a létesítmények infrastruktúrájának alacsony színvonalára, az MLSZ versenybizottsága keddi ülésén úgy határozott, hogy későbbi időpontra halasztja a Soproni Liga hétvégi fordulójának valamennyi mérkőzését – közölte a szövetség hivatalos honlapja.
febr. 24
15:27
A teljes fordulót elhalasztják az NB I-ben (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottságának döntése értelmében az időjárási körülmények miatt elhalasztják az NB I hétvégi, 17. fordulójának mérkőzéseit
febr. 24
15:27
Soproni Liga: a teljes hétvégi bajnoki fordulót elhalasztják (She)
Tekintettel az időjárási előrejelzésekre, a játékosok testi épségének megóvására és a létesítmények infrastruktúrájának alacsony színvonalára, az MLSZ versenybizottsága keddi ülésén úgy határozott, hogy későbbi időpontra halasztja a Soproni Liga hétvégi fordulójának valamennyi mérkőzését – közölte a szövetség hivatalos honlapja.
febr. 24
15:27
Elhalasztják a hétvégi forduló mérkőzéseit (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottságának keddi döntése értelmében az időjárási körülmények miatt elhalasztják a Soproni Liga hétvégi, 17. fordulójának mérkőzéseit.
febr. 24
15:45
Floorball: Illés László lett a férfiválogatott kapitánya (She)
A Magyar Floorball-szakszövetség elnökségi ülésén több napirendi pontot is megvitattak, de ezek közül a legnagyobb érdeklődés a férfi szövetségi kapitány és az új főtitkár kinevezését övezte.
febr. 24
15:46
Elhalasztják a hétvégi bajnokikat (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottságának keddi döntése értelmében az időjárási körülmények miatt elhalasztják a Soproni Liga hétvégi, 17. fordulójának mérkőzéseit.
febr. 24
15:46
A havazás befolyásolja a Labdarúgó NB I-et (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottságának keddi döntése értelmében az időjárási körülmények miatt elhalasztják a Soproni Liga hétvégi, 17. fordulójának mérkőzéseit. Erről az MLSZ honlapja számolt be. Arról, hogy mikor kerül sor a fordulóra, még nem született döntés. A versenybizottság közleményében leszögezi, hogy erre a lépésre a magyar labdarúgás érdekében kényszerült, mivel…
febr. 24
15:47
Északisí-vb: olasz és norvég bajnok a sprintszámokban (She)
A nőknél Arianna Follis, a férfiaknál Ole Vigen Hattestad győzött sprintben a libereci északisí-világbajnokságon sífutásban. Az olasz és a norvég klasszis is az első vb-aranyérmét szerezte. A hat magyar induló közül senki sem jutott túl a selejtezőkön.
febr. 24
15:49
Kézilabda: távozik a győri csapatból a Herr testvérpár (She)
A szezon végén távozik a Győri ETO KC-től Herr Orsolya és testvére, Anita. Erről a handball.hu internetes portál számolt be. A kezi.hu információi szerint a kiváló kapus a Békéscsaba vagy a horvát Podravka Koprivnica színeiben játszhat a nyártól.
febr. 24
15:51
NBA: Arenas edzésbe állt, de még nem tudni, mikor játszhat (She)
Tegnap edzésre jelentkezett a tengerentúli profi liga sereghajtói között szerénykedő Washington Wizards kosarasa, Gilbert Arenas, aki térdműtéte miatt eddig egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára a most futó NBA-idényben.
febr. 24
16:03
Szlovákia: északi szomszédunknál is elmarad a forduló (She)
Nem csak az MLSZ-nek okoz gondot a havazás: a szlovák élvonal első tavaszi fordulóját is el kellett halasztani a rossz időjárás miatt. Többi szomszédunknál még nem született döntés a hétvégi bajnokik lebonyolításáról.
febr. 24
16:03
Meccs helyett csak a havat nézhetjük a hétvégén (Blikk)
Elhalasztják a Soproni Liga hétvégi, 17. fordulójának mérkőzéseit – döntött ma a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága. A szervezet határozatát az időjárási helyzettel indokolta.
febr. 24
16:21
Tenisz: francia nap Dubaiban, Gasquet megverte Szafint (She)
A mai játéknap egyelőre a francia játékosoké a dubai férfi tenisztornán, Gilles Simon, Julien Benneteau és Richard Gasquet is bejutott a második fordulóba.
febr. 24
16:23
Budapest Honvéd: a Honvéd a Panathinaikoszt fogadja augusztusban (She)
A Honvéd centenáriumi évének keretében augusztus 9-én a görög Panathinaikoszt fogadja.
febr. 24
16:39
Honvéd: a Panathinaikosz érkezik ünnepelni augusztusban (She)
A Honvéd centenáriumi évének keretében augusztus 9-én a görög Panathinaikoszt fogadja.
febr. 24
16:41
Szerbia: Vlade Divac lett az olimpiai bizottság elnöke (She)
Ismét ismert sportoló került a Szerb Olimpiai Bizottság élére: a korábbi válogatott kosárlabdázót, Vlade Divacot választották meg a testület új elnökének.
febr. 24
16:43
Floorball: az SZPK-Nokia pontot szerzett az Ares ellen (She)
A 15. fordulóban játszották az Ares HC/TopFloor–SZPK-Nokia rangadót. A tét a vendégek számára volt nagyobb, hisz győzelmük esetén kétpontos előnybe kerülhettek volna a Dunai Krokodilokkal szemben a bajnokágban. A Neumann megizzadt Egerben, és meglepően nehezen hozta a kötelező győzelmet a listavezető.
febr. 24
16:45
Dakar-rali: jövőre is Dél-Amerikában robog a „karaván” (She)
Ismét argentin és chilei helyszíneken rendezik meg a Dakar-ralit, a világ legnagyobb és legnépszerűbb terepraliversenyét.
febr. 24
16:57
Portsmouth: a klub visszautasította a svájci befektetők ajánlatát (She)
Az angol élvonalban szereplő Portsmouth visszautasította egy svájci befektetőcsoport klubért tett ajánlatát.
febr. 24
16:57
Jövőre is Dél-Amerikában robog a „karaván” (Metropol)
Ismét argentin és chilei helyszíneken rendezik meg a Dakar-ralit, a világ legnagyobb és legnépszerűbb tereprali versenyét.
febr. 24
16:59
Videó: elképesztő öngól a patinás viareggiói ifjúsági tornán (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Juventus fiataljai nyerték meg a patinás, 61. alkalommal kiírt viareggiói ifjúsági labdarúgótornát, miután a döntőben 4–1-re legyőzték a Sampdoriát. Most megmutatjuk a mérkőzés találatait, köztük Marco Perazzo öngólját.
febr. 24
17:15
Aston Villa: O’Neill gyakorlatilag feladja az UEFA-kupát a PL-ért (She)
Az Aston Villa nyolc kulcsjátékosa nélkül utazik a CSZKA Moszkva elleni UEFA-kupa-visszavágóra. Martin O’Neill azért döntött a pihentetés mellett, mert elsősorban a Premier League-re akar koncentrálni csapatával, amelynek nagy esélye van a Bajnokok Ligája-indulást érő első négy hely valamelyikének megszerzésére.
febr. 24
17:17
Bundesliga 2.: elbocsátották a müncheni „oroszlánok” trénerét (She)
Azonnali hatállyal felbontotta az 1860 München labdarúgócsapatának vezetősége a tréner Marco Kurz szerződését. A klublegendának számító 39 éves szakembert a Duisburg elleni 4–1-es idegenbeli vereség után két nappal menesztették.
febr. 24
17:33
Real Madrid: Michel Salgado ott lehet a Liverpool ellen (She)
Michel Salagado hétfőn már teljes értékű edzésmunkát végzett, így akár ott lehet csapata, a Real Madrid Liverpool elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
febr. 24
17:35
Téli universiade: Pavuk Viktória a 19. helyen végzett (She)
A műkorcsolyázó Pavuk Viktória a 19. helyen végzett a kínai Harbinban zajló téli universiadén.
febr. 24
17:51
Chelsea: Vágner Love érkezhet Didier Drogba helyére a nyáron (She)
A The Times értesülései szerint a CSZKA Moszkva futballistáját, Vágner Love-ot igazolhatja le a nyáron az angol bajnokságban szereplő Chelsea.
febr. 24
18:09
Real Madrid: Michel Salgado játszhat a Liverpool elleni meccsen (She)
Michel Salgado hétfőn már teljes értékű edzésmunkát végzett, így pályára léphet csapata, a Real Madrid Liverpool elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésén.
febr. 24
18:11
Tenisz: zárt kapuk mögött rendezik a svéd-izraeli Dk-meccset (She)
Zárt kapuk mögött kell megrendezni a márciusi Svédország–Izrael tenisz Davis-kupa mérkőzést, miután a szervezők nem tudják garantálni a vendégcsapat biztonságát a helyszínre, Malmöbe tervezett demonstrációk miatt.
febr. 24
18:13
Köln: Schumacher segített Podolski visszavásárlásában (She)
Michael Schumacher 875 eurót vállalt magára a nyáron a Bayern Münchentől Kölnbe visszatérő Lukas Podolski 10 millió eurós vételárából.

Keresés