2009. február 5. csütörtök

febr. 5
12:33
Kosárlabda: visszavonul az első zsákoló nő, Lisa Leslie (She)
Bejelentette visszavonulását az amerikai női kosárlabda liga (WNBA) legnagyobb játékosa, Lisa Leslie, a Los Angeles Sparks centere, aki tizenegy éves pályafutása alatt mindent megnyert, amit csak lehetett.
febr. 5
12:35
Tenisz, Fed-kupa: megvan Szávay első idei győzelme egyesben (She)
A magyar csapat egyenlített Luxemburg ellen a Fed-kupa Euro-afrikai zóna I. csoportjában, miután Szávay Ágnes 6:0, 6:1-re legyőzte a világranglista 327. helyén álló Mandy Minellát. A találkozót így a párosok csatája dönti el.
febr. 5
12:45
Tenisz: tovább kell várni Marija Sarapova visszatérésére (She)
Nagyon lassan gyógyul Marija Sarapova vállsérülése, az orosz teniszezőnő kihagyja a jövő heti, párizsi WTA-tornát, valamint az azt követő dubai versenyt is. Azt ugyanakkor egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor tér vissza a pályára.
febr. 5
12:45
Luxemburgot vertük a Fed-kupában (Metropol)
A Szávay Ágnes, Marosi Katalin kettős magabiztosan legyőzte a Mandy Minella, Claudine Schaul duót, így a magyar női teniszválogatott csütörtökön 2-1-re nyert a luxemburgiak ellen a Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoportjában, Tallinnban.
febr. 5
12:47
Tenisz: Nadal spanyol sportdíjat adna a svájci Federernek (She)
A spanyol Rafael Nadal azt szeretné, ha a svájci Roger Federer kapná meg a legmagasabb rangú spanyol sportdíjat, az Asztúria Hercege elnevezésű kitüntetést.
febr. 5
12:49
Tottenham: Robbie Keane nem szerepelhet az UEFA-kupában (She)
Nem szerepelhet a tavasszal az UEFA-kupában Robbie Keane, a Tottenham Hotspur csatára, miután későn igazolt át a Liverpoolból, így nem tudták regisztrálni az Európai Labdarúgó-szövetségnél (UEFA).
febr. 5
12:51
Kosárlabda: visszavonul az első zsákoló nő, Lisa Leslie (She)
Bejelentette visszavonulását az amerikai női kosárlabdaliga (WNBA) legnagyobb játékosa, Lisa Leslie, a Los Angeles Sparks centere, aki tizenegy éves pályafutása alatt mindent megnyert, amit csak lehetett.
febr. 5
12:53
NBA: az elégedetlen Nash eligazolna a Phoenix Sunsból (She)
Nincs megelégedve csapata teljesítményével, ezért klubot váltana Steve Nash, a Phoenix Suns klasszisa.
febr. 5
13:03
Rasszista kijelentés miatt megvált Margaret Thatcher lányától a BBC (Infostart)
Egy magánbeszélgetésben tett rasszista ízű megjegyzése miatt nem alkalmazza többé Carol Thatchert, Margaret Thatcher volt brit miniszterelnök lányát a BBC brit közszolgálati műsorszóró társaság.
febr. 5
13:03
Manchester City: Richardsot erőszakoskodás vádjával letartóztatták (She)
A Manchester City és az angol labdarúgó-válogatott játékosát, Micah Richardsot őrizetbe vette a rendőrség egy 2008 karácsonyán Manchester közeli Hale-ben elkövetett nightclub előtti erőszakosodás miatt.
febr. 5
13:05
Ökölvívás: Bedák Zsolt lehet az első WBO Európa-bajnok (She)
A profiboksz.hu internetes portál információi szerint március 7-én vívja profi pályafutása első címmérkőzését Bedák Zsolt.
febr. 5
13:21
NBA: az elégedetlen Nash máshova igazolna a Phoenix Sunsból (She)
Nincs megelégedve csapata teljesítményével, ezért klubot váltana Steve Nash, a Phoenix Suns klasszisa.
febr. 5
13:21
Letartóztatták a Manchester City válogatott védőjét (Behaviour)
Testi sértés gyanúja miatt letartóztatták Micah Richardsot, a Manchester City angol válogatott labdarúgóját.
febr. 5
13:23
Man City: Richardsot erőszakoskodás vádjával letartóztatták (She)
A Manchester City és az angol labdarúgó-válogatott játékosát, Micah Richardsot őrizetbe vette a rendőrség a 2008 karácsonyán Manchester közelében, Hale-ben elkövetett, éjszakai mulató előtti erőszakoskodás miatt.
febr. 5
13:25
Videó: az Everton hosszabbításban szerzett gólja a Pool ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, az Everton felejthető mérkőzésen verte meg a Liverpoolt, és ejtette ki ezzel a „vörösöket” az FA-kupából. Most megmutatjuk Dan Gosling győztes gólját videón!
febr. 5
13:27
Próbajáték: Claudio López csapattársa lehet Béres Ferenc (She)
Béres Ferenc, a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya házi gólkirálya az MLS-ben szereplő Kansas City Wizardhoz utazott próbajátékra. A 27 éves támadó már egy sikeres edzőmeccsen is túl van.
febr. 5
13:39
Próbajáték: Claudio López csapattársa lehet Béres Ferenc (She)
Béres Ferenc, a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya házi gólkirálya az MLS-ben szereplő Kansas City Wizardshoz utazott próbajátékra. A 27 éves támadó már egy sikeres edzőmeccsen is túl van.
febr. 5
13:41
Férfi kézilabda: újabb válogatott játékos a Croatiában (She)
Válogatott játékossal erősítette meg keretét a Croatia Zagreb férfi kézilabdacsapata. A világbajnokságon is szereplő – így ott ezüstöt nyerő – Mateo Hrvatin a fiumei Zamet Rijeka csapatától érkezik, és a 2009–2010-es szezon végéig írt alá.
febr. 5
13:43
Videó: nézze meg Pato és Kaká Rangersnek lőtt góljait! (She)
Mint már beszámoltunk róla, felkészülési mérkőzésen csapott össze egymással a skót Rangers és az olasz AC Milan. Tekintse meg a 2–2-es döntetlenre végződő találkozó góljait!
febr. 5
13:57
Videó: nézze meg Pato és Kaká Rangersnek lőtt gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, felkészülési mérkőzésen csapott össze egymással a skót Rangers és az olasz AC Milan. Tekintse meg a 2–2-es döntetlenre végződő találkozó góljait!
febr. 5
14:15
Inter: José Mourinho Gökhan Inlert igazolná Vieira helyére (She)
Habár az Internazionale francia középpályása, Patrick Vieira visszatért sérüléséből, úgy tűnik, José Mourinho a következő szezontól nem vele, hanem az Udinese svájci játékosával, Gökhan Inlerrel képzeli el csapatát.
febr. 5
14:33
Formula-1: amerikai csapat indulhat 2010-ben (She)
Egy amerikai befektetői csoport tervezi, hogy elindít egy csapatot a száguldó cirkuszban 2010-ben – adta hírül az autosport.com.
febr. 5
14:33
Bedák Zsolt a WBO Eb-övéért bokszolhat (Metropol)
Bedák Zsolt márciusban a Boksz Világszervezet (WBO) Európa-bajnoki címéért léphet majd kötelek közé a drezdai profi gálán.
febr. 5
14:35
Tenisz, Fed-kupa: Szávay Ágnes és Marosi Katalin nyert párosban (She)
A Szávay Ágnes, Marosi Katalin kettős magabiztosan legyőzte a Mandy Minella, Claudine Schaul duót, így a magyar női teniszválogatott csütörtökön 2–1-re nyert a luxemburgiak ellen a Fed-kupa Euro-afrikai zóna I. csoportjában, Tallinnban.
febr. 5
15:09
Franciaország: Vieira, Ben Arfa és Malouda sincs a keretben (She)
Kihirdette 21 tagú keretét Raymond Domenech, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A csapat Argentína ellen játszik felkészülési mérkőzést február 11-én Marseille-ben.
febr. 5
15:27
Kézilabda: Mocsai Tamás két évvel hosszabbított Lemgóban (She)
Mocsai Tamás két éves szerződéshosszabbítást írt alá a TBV Lemgo csapatával.
febr. 5
15:27
Öngyilkos lett a világbajnok hegyikerékpáros (Metropol)
Tarbesi otthonában öngyilkosságot követett el szerdán Christophe Dupouey, a franciák világbajnok hegyikerékpárosa.
febr. 5
15:27
Gerrardot és a meccset is elvesztették (Behaviour)
Térdsérülése miatt legalább három hétig nem léphet pályára Steven Gerrard, az FC Liverpool labdarúgócsapatának kapitánya.
febr. 5
15:29
Alpesisí-vb: a szerdán megsérült Maria Riesch indul a kombináción (She)
Szerdai bukása ellenére csütörtökön részt vett a nők hivatalos lesikló edzésén a német Maria Riesch, s egyben jelezte, hogy mindenképpen rajthoz áll a pénteki kombinációban.
febr. 5
15:29
Fülöp továbbra is élvezi a bizalmat (Metropol)
Fülöp Márton, a Sunderland magyar válogatott labdarúgója továbbra is élvezi edzője, Ricky Sbragia bizalmát, így várhatóan ő kezd majd a kapuban a hétvégi, Stoke City elleni bajnokin.
febr. 5
15:45
Kézilabda: Mocsai Tamás két évvel hosszabbított Lemgóban (She)
Mocsai Tamás kétéves szerződéshosszabbítást írt alá a TBV Lemgo csapatával.
febr. 5
15:47
Alpesisí-vb: a szerdán megsérülő Maria Riesch indul a kombináción (She)
Szerdai bukása ellenére csütörtökön részt vett a nők hivatalos lesiklóedzésén a német Maria Riesch, s egyben jelezte, hogy mindenképpen rajthoz áll a pénteki kombinációban.
febr. 5
15:49
Birkózás: mégsem szombat, hanem Szombathely (She)
Mégsem a szombati, évnyitó Dega-kupán próbálják ki a birkózók a kötöttfogás új szabályait, mivel az írásban közzétett változatban még akadnak tisztázandó részletek.
febr. 5
15:51
Liverpool: három hétig nem léphet pályára Steven Gerrard (She)
Térdsérülése miatt legalább három hétig nem léphet pályára Steven Gerrard, a Liverpool labdarúgócsapatának kapitánya. A középpályás az Everton elleni, 1–0-ra elveszített szerdai FA-kupa-mérkőzésen sérült meg.
febr. 5
15:53
Spanyolország: 600 millió eurós adótartozása van a kluboknak (She)
A spanyol kormány bejelentette, hogy a Primera és a Segunda División klubjainak, tehát az első és másod-, és harmadosztályú csapatoknak összesen 627.27 millió euró adóhátraléka van.
febr. 5
16:03
Spanyolország: 600 millió eurós adótartozásuk van a kluboknak (She)
A spanyol kormány bejelentette, hogy a Primera és a Segunda División klubjainak, tehát az első és másod-, valamint a harmadosztály csapatainak összesen 627.27 millió euró adóhátralékuk van.
febr. 5
16:05
Felkészülés: a KTE Yannick góljával verte meg a Szolnokot (She)
A Kecskemét Yannick Mbengono góljával felkészülési mérkőzésen hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Szolnokot.
febr. 5
16:21
Phelps: "Ez nem az, amit az anyukám akart" (Infostart)
Ez nyilvánvalóan rossz döntés volt, nem vagyok rá büszke egyáltalán - mondta Michael Phelps a kábítószerezésére utaló fényképek nyilvánosságra kerülését követő első interjúban. A 14-szeres olimpiai bajnok úszó a Baltimore Sunnak nyilatkozva szólt arról is, megfontolja, hogy a 2012-es olimpián indul-e.
febr. 5
16:21
U20-as vb, selejtezők: kijutott Brazília, bajban az argentinok (She)
Első csapatként Brazília jutott ki a dél-amerikai zónából az egyiptomi U20-as világbajnokságra, miután 3–0-ra legyőzte a venezuelaiakat Puerto La Cruzban.
febr. 5
16:23
Manchester United: Darren Fletcher a távozáson gondolkozik (She)
A Manchester United skót középpályása, Darren Fletcher úgy nyilatkozott, hogy a távozáson gondolkozik, miután kevés lehetőséget kap a „vörös ördögöknél”.
febr. 5
16:25
Formula-1: Sébastien Bourdais közeledik a Toro Rossóhoz (She)
A négyszeres Champ Car-bajnok francia Sébastien Bourdais a jövő héten teszteli a Scuderia Toro Rosso versenygépét, egyre inkább közeledik ahhoz, hogy betöltse a jelenleg még kiadó helyet a csapatnál.
febr. 5
16:39
Jégkorong olimpiai selejtező: Ukrajna győzelemmel nyitott (She)
Lejátszották a jégkorong olimpiai selejtező F-csoportjának első mérkőzését Rigában: Ukrajna 3–2-re legyőzte az olasz válogatottat.
febr. 5
16:41
Atlétika: visszavonult Srí Lanka második olimpiai érmese (She)
Harminchárom éves korában visszavonult Srí Lanka második és egyben eddigi utolsó érmes sportolónője, a rövidtávfutó Susanthika Jayasinghe.
febr. 5
16:43
Kerékpár: öngyilkos lett a világbajnok francia montis (She)
Tarbes-i otthonában öngyilkosságot követett el szerdán Christophe Dupouey, a franciák világbajnok hegyikerékpárosa.
febr. 5
16:57
Svédország: Henrik Larsson marad a Helsingborgnál (She)
A veterán Henrik Larsson további egy évre a svéd Helsingborg játékosa lesz – jelentette be a klub hivatalos honlapja.
febr. 5
16:57
Elítélték a rendőrökkel dulakodó vízilabdázókat (Blikk)
Első fokon bűnösnek mondta ki ma a bíróság a rendőrökkel incidensbe keveredett vízilabdázókat. Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt egy igazoltatás közben kezdett dulakodni a rendőrökkel tavalyelőtt.
febr. 5
16:59
Kézilabda: megváltozott a női világbajnokság időpontja (She)
Az eredeti kiíráshoz képest egy héttel később, vagyis december 5-én kezdődik a női kézilabda-világbajnokság Kínában.
febr. 5
17:15
Női kézi: Zácsik aláírt a Ljubljanához, mégis a Fradiban maradna (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapatának erőssége, Zácsik Szandra 2008-ban szerződést kötött a szlovén Krim Ljubljanával, ám azóta meggondolta magát, és mégis a Ferencvárosban folytatná a pályafutását– írja a kezi.hu.
febr. 5
17:16
A Salamanca lesz a Pécs ellenfele (Metropol)
A spanyol Salamanca szerdán, hazai pályán kétszeri hosszabbítás után legyőzte a CSZKA Moszkvát, így a spanyol együttes lesz a MiZo Pécs 2010 ellenfele a női kosárlabda Euroliga negyeddöntőjében.
febr. 5
17:17
Videó: Zidane a futsalpályán is megállta volna a helyét (She)
Márciusban igazi sztárok népesítik be a párizsi Bercy-csarnok parkettjét, az RTL által szervezett futsalgála keretében pályára lép Zinedine Zidane, Claude Makelele, Ludovic Giuly és Jérome Rothen is.

Keresés