2009. február 8. vasárnap

febr. 8
14:15
Tragédia: arccsonttöréssel műtötték meg vasárnap Zsarko Sesumot (She)
Arccsonttöréssel műtötték meg vasárnap Zsarko Sesumot, az MKB Veszprém kézilabdázóját, aki a gyilkossággal záruló hajnali támadás egyik szenvedő alanya volt.
febr. 8
14:34
Felemás magyar szereplés a gyorskorcsolya világkupán (Metropol)
Felemásan szerepeltek a magyarok pénteken a Szófiában zajló rövidpályás gyorskorcsolya Világkupa-verseny selejtezőiben.
febr. 8
14:36
Galambos tizedik 1000 méteren (Metropol)
Galambos Gábor a 10., Knoch Viktor pedig a 12. helyen végzett 1000 méteren szombaton a Szófiában zajló rövidpályás gyorskorcsolya Világkupa-versenyen.
febr. 8
14:51
Negyedikként zárta az olimpiai selejtezőt a Cortina-csapat (Infostart)
A negyedik helyen végzett a magyar jégkorong-válogatott a rigai olimpiai selejtezőn, miután büntetőkkel 4-3-ra kikapott az ukrán csapattól.
febr. 8
14:51
Jégkorong olimpiai selejtező: szétlövésben kapott ki Ukrajnától a magyar válogatott (She)
A magyar válogatott szétlövésben 4–3-as vereséget szenvedett Ukrajnától a Rigában zajló olimpiai selejtező torna harmadik fordulójában.
febr. 8
14:51
Tóth Krisztina kiesett, Persson negyeddöntős (Metropol)
Tóth Krisztina mindkét csoportmérkőzését elvesztette, így nem jutott be a negyeddöntőbe Düsseldorfban, az asztaliteniszezők Európa TOP 12-bajnokságán.
febr. 8
14:53
AC Milan: Kaká sérülés miatt kihagyja a jövő heti milánói derbit (She)
Az AC Milan brazil támadója az olasz labdarúgó élvonal 23. fordulójában, a Reggina ellen sérült meg, így kihagyni kényszerül a jövő heti Inter elleni rangadót.
febr. 8
15:09
Hollandia: háromgólos vereséget szenvedett az Ajax (She)
Súlyos, háromgólos vereséget szenvedett az Ajax a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a Vitesse otthonában. A másik vasárnap kora délutáni meccsen az ADO Den Haag 3–1-re kapott ki az Utrechttől.
febr. 8
15:09
Vereség büntetőkkel, negyedik a magyar csapat (Metropol)
A negyedik helyen végzett a magyar jégkorong-válogatott a rigai olimpiai selejtezőn, miután vasárnap büntetőkkel 4-3-ra kikapott az ukrán csapattól.
febr. 8
15:27
Vívás: aranyérmes a magyar férfi kard csapat a budapesti vk-n (She)
Aranyérmet szerzett a magyar válogatott vasárnap a budapesti férfi kard csapat Világkupa-versenyen.
febr. 8
15:27
Majdnem akkorát ugrott, mint Bubka (Metropol)
Az ausztrálok olimpiai bajnoka, Steve Hooker 6,06 m-rel nyerte a bostoni atlétikai viadal rúdugró számát, ennél csak az ukránok legendás versenyzője, Szergej Bubka jutott magasabbra.
febr. 8
15:29
Tragédia: a MOB osztozik a veszprémi kézilabdázók gyászában (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság – amint ezt Schmitt Pál elnök a testület közleményében kinyilvánítja – felháborodással értesült a veszprémi kézilabdázókat ért támadásról, amelynek során a román Marian Cozma életét vesztette, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zsarko Sesum, hazájuk válogatott játékosai pedig életveszélyes sérüléseket szenvedtek.
febr. 8
15:31
Alpesisí-vb: elmarad a női lesiklás az időjárás miatt (She)
Kétszer eltolta a helyi szervezőbizottság a női lesiklás rajtját az alpesisí-világbajnokságon, végül pedig úgy döntött, hogy lefújja a vasárnapi számot, mivel a frissen esett nagy mennyiségű hó gondokat okozott.
febr. 8
15:45
Vívás: aranyérmes a magyar férfi kardcsapat a budapesti vk-n (She)
Aranyérmet szerzett a magyar férfi kardcsapat vasárnap a budapesti világkupaversenyen.
febr. 8
15:46
Elmarad a női lesiklás az alpesi sí-vb-n (Metropol)
A többszöri halasztás után végül el kellett napolni a vasárnapi női lesiklást a franciaországi Val d'Isere-ben, az alpesi sí-világbajnokságon.
febr. 8
15:47
Alpesisí-vb: elmarad a női lesiklás az időjárás miatt (She)
Kétszer eltolta a helyi szervezőbizottság a női lesiklás rajtját a Val d'Isere-i alpesisí-világbajnokságon, végül pedig úgy döntött, hogy lefújja a vasárnapi számot, mivel a frissen esett nagy mennyiségű hó gondokat okozott.
febr. 8
16:03
Videó: nézze meg Huszti Szabolcs első gólját a Zenit színeiben (She)
Amint arról már korábban beszámoltunk, Törökországban edzőtáborozó Zenithez egy hete csatlakozó Huszti Szabolcs bemutatkozása alkalmával megszerezte első gólját új csapatában. A Vojvodina elleni mérkőzésen született találatot kicsit lejjebb megtekinthető!
febr. 8
16:03
Aranyérmes a magyar csapat a budapesti kard Világkupán (Metropol)
Aranyérmet szerzett a magyar válogatott vasárnap a budapesti férfi kard csapat Világkupa-versenyen. A Szilágyi Áron, Decsi Tamás, Lontay Balázs, Iliász Nikolász összeállítású hazai alakulat a döntőben a 45-37-re verte a franciákat. A magyar női kardcsapat a kilencedik helyen végzett vasárnap a franciaországi Orléans-ban rendezett Világkupa-versenyen.
febr. 8
16:21
Videó: nézze meg Huszti Szabolcs első gólját a Zenit színeiben (She)
Amint arról már korábban beszámoltunk, a Törökországban edzőtáborozó Zenithez egy hete csatlakozó Huszti Szabolcs bemutatkozása alkalmával megszerezte első gólját új csapatában. A Vojvodina elleni mérkőzésen született találat kicsit lejjebb megtekinthető – Husztié az első gól!
febr. 8
16:23
Bundesliga 2.: Torghelle csapata idegenben maradt alul (She)
Bár megszerezte a vezetést az Ahlen ellen, végül 2–1-re kikapott Torghelle Sándor és Szabics Imre csapata, az Augsburg a német labdarúgó másodosztály 19. fordulójában. Torghelle végigjátszotta a meccset, míg Szabics Imre a kispadon ült, de nem küldték pályára.
febr. 8
16:25
Ligakupa: hatgólos meccsen nyert a Rákóczi Pécsett (She)
A Kaposvári Rákóczi 4–2-re legyőzte a PMFC-t Ligakupa-mérkőzésen. A vendégek az utolsó öt percen belül egyenlítettek, majd fordították meg a mérkőzést.
febr. 8
16:39
Tartja kiváló formáját Dzsudzsák (Infostart)
A PSV idegenben 5-3-ra győzte le a Volendamot a holland labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. Dzsudzsák Balázs két gólpasszal járult hozzá a sikerhez.
febr. 8
16:39
Eredivisie: Dzsudzsák remek formában, két gólpassz a bajnokin (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a PSV idegenben 5–3-ra legyőzte a Volendamot, Dzsudzsák Balázs két gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez.
febr. 8
16:41
Premiership: hiába az emberelőny, nem bírt a Tottenham az Arsenallal (She)
Az angol labdarúgó-élvonal 25. fordulójában az Arsenal látogatott a Tottenham otthonába. A nem túl magas színvonalú, ám izgalmas végjátékot hozó észak-londoni derbin végül nem esett gól. A döntetlenre az Arsenal lehet a büszkébb, hiszen Emmanuel Eboué kiállítása miatt több mint 50 percig emberhátrányban játszott.
febr. 8
16:57
Női kézilabda: ötgólos előnyt szerzett a Loki az Otelul ellen (She)
A női kézilabda Kupagyőztesek Európa-kupájának nyolcaddöntőjében a Debreceni VSC a Főnix Csarnokban fogadta a román Otelul Galati-ot, és a párharc első mérkőzésén 34–29-re győzött. Az első félidőben jobban játszotta a Loki, és a szünetre ötgólos előnyt szerzett, majd a folytatásban felzárkóztak a vendégek, de a hajrá ismét Bakó Botond együttesének sikerült jobban, amely így ötgólos előnnyel…
febr. 8
16:59
Tenisz: Tsonga nyerte a francia házidöntőt Johannesburgban (She)
Jo-Wilfried Tsonga két szettben győzte le honfitársát, a szintén francia Jeremy Chardyt a dél-afrikai viadal döntőjében.
febr. 8
17:01
Rövid pályás gyorskorcsolya: 6. lett a női magyar váltó Szófiában (She)
Hatodik helyen végzett a Huszár Erika, Heidum Bernadett, Keszler Andrea, Darázs Rózsa összetételű női váltó a szófiai világkupa-versenyen, miután a B-döntőben a második helyen ért célba a magyar kvartett.
febr. 8
17:15
A Juventus a hajrában győzött (Infostart)
Az utolsó percben szerzett góllal győzött a Juventus a Catania vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.
febr. 8
17:15
Rövid pályás gyorskorcsolya: 6. lett a magyar női váltó Szófiában (She)
A hatodik helyen végzett a Huszár Erika, Heidum Bernadett, Keszler Andrea, Darázs Rózsa összetételű női váltó a szófiai világkupaversenyen, miután a B-döntőben a második helyen ért célba a magyar kvartett.
febr. 8
17:16
Ötgólos debreceni siker a kézilabda KEK-ben (Metropol)
Ötgólos előnyt szerzett a DVSC-Aquaticum a román Otelul Galati ellen a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjének első, vasárnapi mérkőzésén.
febr. 8
17:17
Serie A: az utolsó pillanatban szerzett góllal nyert a Juve (She)
Tizenöt gólt és öt kiállítást hoztak a Serie A 23. fordulójának vasárnapi mérkőzései: a legfontosabb találatot alighanem a dán Christian Poulsen szerezte, Christian Terlizzi óriási hibája után – ezzel nyert a Juventus Cataniában. Simán győzte le a Roma a Genoát, míg a torinói kiesési helyosztón nem született döntés.
febr. 8
17:33
Síugrás: Schlierenzauer tovább növelte az előnyét az összetett vk-ban (She)
Gregor Schlierenzauer győzelmével ért véget a síugrók világkupaversenye a németországi Willingenben. Az osztrák kiválóság két ponttal előzte meg a svájci Simon Ammannt.
febr. 8
17:35
Videó: Juhász Roland győztes gólja a Mons-Bergen ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, Juhász Roland góljának is köszönhetően az Anderlecht 3–2-re megverte a Mons-Bergen együttesét a belga labdarúgó-bajnokság 21. forduójában. Most megmutatjuk a magyar játékos találatát videón.
febr. 8
17:37
Arsenal: három hetet hagy ki Emmanuel Adebayor (She)
Háromhetes pihenőre kényszerül Emmanuel Adebayor, az Arsenal labdarúgócsapatának támadója a Tottenham elleni észak-londoni derbin elszenvedett sérülése miatt.
febr. 8
17:39
Női röplabda NB I: Gödöllőn is simán győzött a Vasas (She)
A női röplabda NB I-es ligabajnokság vasárnapi mérkőzésén a Vasas 3–0-ra győzött a Gödöllő otthonában.
febr. 8
17:51
Arsenal: három hetet hagy ki Emmanuel Adebayor (She)
Háromhetes pihenőre kényszerül Emmanuel Adebayor, az Arsenal labdarúgócsapatának támadója a Tottenham elleni észak-londoni derbin elszenvedett sérülése miatt.
febr. 8
17:53
Vívás: kilencedik hely az orléans-i női kard csapat világkupán (She)
A magyar női kardcsapat a kilencedik helyen végzett vasárnap a franciaországi Orléans-ban rendezett világkupaversenyen.
febr. 8
17:55
Női röplabda NB I: simán verte a Kaposvárt a Békéscsaba (She)
Sima, 3:0-s győzelmet aratott a Békéscsaba röplabdacsapata a Kaposvár ellen a női NB I-ben.
febr. 8
18:09
Síugrás: Schlierenzauer tovább növelte az előnyét összetettben (She)
Gregor Schlierenzauer győzelmével ért véget a síugrók világkupaversenye a németországi Willingenben. Az osztrák kiválóság két ponttal előzte meg a svájci Simon Ammannt.
febr. 8
18:11
Női röplabda NB I: simán megverte a Kaposvárt a Békéscsaba (She)
Sima, 3:0-s győzelmet aratott a Békéscsaba röplabdacsapata a Kaposvár ellen a női NB I-ben.
febr. 8
18:13
Videó: Dzsudzsák két gólpassza a PSV gólgazdag mérkőzésén (She)
Gólparádét rendezett a PSV a Volendam otthonában, az eindhoveniek 5–3-ra nyertek. A találkozón Dzsudzsák Balázs két gólpasszt adott. A második találatnál a magyar középpályás szögletét követően talált a hálóba Jérémie Bréchet, míg az ötödik vendéggólnál Dzsudzsák Ottman Bakkalt ugratta ki, aki magabiztosan kihasználta a kínálkozó lehetőséget.
febr. 8
18:15
Tenisz, Fed-kupa: orosz, cseh, olasz továbbjutás az elődöntőbe (She)
A címvédő orosz válogatott fölényesen nyert a kínaiak ellen a női tenisz Fed-kupában, a Világcsoport I. negyeddöntőjében, Moszkvában.
febr. 8
18:17
Bundesliga: elbúcsúztatták Willy Sagnolt a Bayern-szurkolók (She)
A Borussia Dortmund elleni német bajnoki előtt köszöntek el a Bayern München labdarúgócsapatának szurkolói Willy Sagnoltól, a „bőrnadrágosok” francia hátvédjétől, aki a múlt héten jelentette be hivatalosan is visszavonulását.
febr. 8
18:19
Gyorskorcsolya : cseh és holland siker a hamari vb-n (She)
A cseh Martina Sabliková és a holland Sven Kramer nyerte meg vasárnap a gyorskorcsolyázók négytávú összetett világbajnokságát a norvégiai Hamarban.
febr. 8
18:21
Asztalitenisz: a német Boll és a lengyel Li Qian sikere (She)
A férfiaknál a hazai közönség előtt szereplő Timo Boll, a nőknél pedig a lengyel színekben versenyző Li Qian nyerte meg vasárnap az asztaliteniszezők Európa TOP 12-bajnokságát Düsseldorfban.
febr. 8
18:27
Bundesliga: elbúcsúztatták Willy Sagnolt a Bayern-szurkolók (She)
A Borussia Dortmund elleni német bajnoki előtt köszöntek el a Bayern München labdarúgócsapatának szurkolói Willy Sagnoltól, a „bőrnadrágosok” francia hátvédjétől, aki a múlt héten jelentette be hivatalosan is a visszavonulását.
febr. 8
18:27
Dzsudzsákék ötig jutottak (Metropol)
Bár Dzsudzsák Balázs, aki a hétközben mesterhármast ért el, ezúttal nem volt eredményes, csapata, a PSV Eindhoven gólzáporos meccsen, vendégként is 5-3-ra verte a Volendamot a holland labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 8
18:29
Tragédia: az európai szövetség is részvétét fejezte ki (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) is megdöbbenéssel értesült a veszprémi játékosok vasárnapi tragédiájáról.
febr. 8
18:45
Videó: Hajnal Tamás gólpassza a Bayern München ellen (She)
A Bundesliga 19. fordulójának vasárnapi rangadóján a Borussia Dortmund már a 2. percben megszerezte a vezetést a Bayern München otthonában. Haedo Valdez Hajnal Tamás indítását követően lőtt a bajorok hálójába. Tekintse meg a gólt videón!
febr. 8
18:47
Jégkorong: a lett válogatott mehet a vancouveri olimpiára (She)
A lett jégkorong-válogatott jutott ki a vancouveri téli olimpiára a rigai, magyar érdekeltségű selejtezőcsoportból.

Keresés