2010. január 10. vasárnap

jan. 10
17:44
Manchester City: Mancini jót nevetett a Verón érkezéséről szóló híreken (She)
Roberto Mancini, a Manchester City olasz menedzsere elmondása szerint csak nevetni tudott azokon a híreken, amelyek arról szóltak, hogy korábbi játékosa, az argentin Juan Sebastián Verón az új csapatához szerződne.
jan. 10
18:00
Tóth a 26. a gyorskorcsolya Eb-n (Metropol)
A nőknél a cseh Martina Sábliková nyerte a norvégiai Hamarban rendezett négytávú gyorskorcsolya Európa-bajnokságot. Tóth Ágota az utolsó, 26. helyen zárta a viadalt.
jan. 10
18:18
Spanyolország: Cordóba hó alatt, elmaradt Simon Andrásék bajnokija (She)
Elmaradt Simon András csapatának, a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban érdekelt Cordóba hétvégi bajnokija, miután olyan mennyiségű hó esett le az Andalúz városra, hogy a játéktér használhatatlanná vált. A Cordóba a 19. fordulóban a Rayo Vallecanót fogadta volna vasárnap.
jan. 10
18:36
Férfi röplabda Extraliga: idegenben nyert a MAFC, otthon a Dág (She)
A férfi röplabda Extraliga középszakaszának második fordulójában az 5-9. helyért zajló vetélkedésben Szolnokon nyert a MAFC, míg a Dág hazai környezetben verte a Szegedet. Előbbi ütközet három-, utóbbi négy játszma során dőlt el.
jan. 10
18:54
Görbicz világklasszis játékkal tért vissza, nyert az ETO (Infostart)
Nagy lépést tett a Bajnokok Ligája középdöntőjébe, azaz a nyolc közé jutás felé a Győr női kézilabdacsapata, miután 27-25-re legyőzte a vendég orosz Zvezda Zvenyigorod együttesét.
jan. 10
18:54
Amputálták Erőss Zsolt hegymászó lábát (Metropol)
Amputálták a lavinabalesetet szenvedett Erőss Zsolt hegymászó jobb lábát térdtől lefelé - közölte a Péterfy Sándor utcai kórház baleseti központjának szakmai igazgatója vasárnap.
jan. 10
19:12
Primera División: magabiztos Valencia-siker Xerezben (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Valencia magabiztos, kétgólos győzelmet aratott a Xerez vendégeként. Vadócz Kirsztiánt nem nevezték a La Corunában vereséget szenvedő Osasunába.
jan. 10
19:12
Győri győzelem a női kézilabda BL-ben (Metropol)
Nagy lépést tett a Bajnokok Ligája középdöntőjébe, azaz a nyolc közé jutás felé a Győr női kézilabdacsapata, miután vasárnap 27-25-re legyőzte a vendég orosz Zvenyigorod együttesét.
jan. 10
19:30
Internazionale: Christian Chivu elhagyhatta a veronai kórházat (She)
Kiengedték a veronai Borgo Trento kórházból Christian Chivut, az Internazionale Chievo ellen koponyatörést szenvedett védőjét.
jan. 10
19:48
Férfi kézilabda: felkészülési mérkőzésen nyertek a franciák és a spanyolok (She)
Az olimpiai- és világbajnoki címvédő francia férfi kézilabda-válogatott felkészülési mérkőzésen Toulonban három góllal verte Szerbiát. A franciák egy csoportban szerepelnek a január 19-én kezdődő osztrák rendezésű Európa-bajnokságon a magyar együttessel.
jan. 10
20:06
FTC: csak akkor igazolják le Csizmadiát, ha valakit eladnak a posztjáról (She)
Többször is beszámoltunk már a közelmúltban Csizmadia Csaba és a Ferencváros között zajló tárgyalásokról, most először hivatalosan a Fradinál is megszólaltak az ügyben.
jan. 10
20:08
DVTK: a román élvonalban folytatja Apostu, Milicsics távozik (She)
A román élvonal újoncánál, az International Curtea de Argesnél folytatja pályafutását Bogdan Apostu, a DVTK csatára – adta hírül a diósgyőriek hivatalos honlapja
jan. 10
20:10
Videoton: még kérdéses, hogy leigazolja-e a klub Gussevet (She)
Vasárnap este távozik próbajátéka után a Videoton labdarúgócsapatától az észt Vitali Gussev. Mezey György vezetőedző szerint nem biztos, hogy a Vidi szerződteti a légióst.
jan. 10
20:12
Ferencváros: Pisanjuk Szolnokon, Kovács Cegléden folytatja (She)
Több fiatal játékosát is kölcsönadja a Ferencváros a tavaszi szezonban: szóbeli megállapodás született arról, hogy Kovács István Cegléden, míg Igor Pisanjuk Szolnokon szerepel a jövőben.
jan. 10
20:24
KHL: milliós büntetések a rekordokat döntő tömegbunyó után (She)
A KHL vezetősége súlyos büntetéseket szabott ki a Vityaz–Avangard jégkorong-mérkőzés félbeszakadását okozó hatalmas tömegverekedések miatt.
jan. 10
20:26
Dakar 2010: Peterhansel és López sikere a 8. szakaszon (She)
A motorosoknál a chilei Francisco "Chaleco" Lopez, míg az autósoknál a francia Stéphane Peterhansel győzött az argentin és chilei utakon zajló Dakar-rali 8., vasárnapi szakaszán.
jan. 10
20:28
Jégkorong, EBEL: Ladányi góljával a hosszabbításban verte a Volán a Viennát (She)
Az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 42. fordulójában a Sapa Fehérvár AV19 együttese imponáló játékkal, de csak a hosszabbításban múlta felül a liga egyik meghatározó alakulatát, a Vienna Capitalst. A fehérváriak az 54. percig még három góllal vezettek, de a vendégek kiegyenlítettek. A túlóra utolsó percében Ladányi Balázs bombája döntötte el a találkozót.
jan. 10
20:42
Görögország: megnyert meccset adott döntetlenre a Németh nélkül játszó AEK (She)
Öt vasárnapi mérkőzéssel folytatódott a görög Szuperliga 17. fordulója: hazai pályán győzött a címvédő Olympiakosz, döntetlent játszott a sérülése után még mindig nem bevethető Németh Krisztiánt nélkülöző AEK.
jan. 10
20:42
Chilei és francia siker a Dakaron (Metropol)
A motorosoknál a chilei Francisco "Chaleco" Lopez, míg az autósoknál a francia Stéphane Peterhansel győzött az argentin és chilei utakon zajló Dakar-rali 8., vasárnapi szakaszán.
jan. 10
21:00
Hosszabbításban győzött a Fehérvár (Metropol)
A Sapa Fehérvár AV19 hosszabbítás után 6-5-re legyőzte vasárnap a vendég Vienna Capitals csapatát a jégkorong osztrák ligában.
jan. 10
21:18
Magabiztos győzelmet aratott a Real Madrid (Infostart)
A Real Madrid két góllal nyert a Mallorca ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 10
21:18
Jégkorong, MOL Liga: az Újpest is nyerni tudott Káposztásmegyeren (She)
A jégkorong MOL Liga alapszakaszában a Ferencváros után az Újpest is győzni tudott Káposztásmegyeren a Vasas Bp. Stars vendégeként, az éllovas Dab.Docler gól sem kapva jutott újabb három ponthoz Miskolcon.
jan. 10
22:12
Afrika-kupa: 0-4-ről egyenlített a mali csapat a nyitómeccsen (She)
Elképesztő meccsel rajtolt a 2010-es labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája: a házigazda Angola a 79. percben még 4–0-ra vezetett Mali ellen, de a mali csapat szenzációs feltámadást bemutatva egyenlített, és megmentett egy pontot.
jan. 10
22:30
Africa Eco Race: átvette a győzelmi trófeát a Qualisport triója (She)
Bemutató száguldással zárult vasárnap a 2010-es Africa Eco Race, amelynek kamionos kategóriájában a Qualisport istálló révén magyar győzelem született. A sárga Scania legénysége, Kovács Miklós pilóta, Czeglédi Péter navigátor és Tóth Tamás vezető szerelő Dakarban, a Rózsaszín-tó partján vehette át a diadalért járó trófeát.
jan. 10
22:48
Serie A: háromgólos Milan-siker a Juventus otthonában (She)
A Milan 3–0-ra verte meg a Juventust az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 19. fordulójának záró találkozóján.
jan. 10
22:57
Döntetlennel és gyászszünettel nyitották az Afrika Kupát (Behaviour)
A házigazda Angola válogatottja négygólos vezetés után csak 4-4-es döntetlent játszott Mali együttesével a labdarúgó Afrika Kupa vasárnap esti nyitómérkőzésén.
jan. 10
23:06
Primera División: a Tenerife fertályóráig volt veszélyes a Barcelonára (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Tenerife vendégeként szerzett újabb három pontot a címvédő Barcelona. A házigazdák negyed órán keresztül meglepték a címvédőt, de aztán igazolódott a papírforma: a katalánok az első felvonás hajrájában tíz perc alatt döntötték el a három pont sorsát.
jan. 10
23:24
Videó: nézze meg, hogyan egyenlített 4–0-ról Mali Angola ellen! (She)
Mint már beszámoltunk róla, elképesztő meccsel rajtolt a 2010-es labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája: a házigazda Angola a 79. percben még 4–0-ra vezetett Mali ellen, de a mali csapat szenzációs feltámadást bemutatva egyenlített. Íme, a találkozó összefoglalója videón!
jan. 10
23:26
Videó: Ronaldinho duplája és Nesta közeli gólja a Juve ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Milan 3–0-s győzelmet aratott a Juventus otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának záró találkozóján. Az alábbi videón megnézheti a találkozó góljait!
jan. 10
23:42
Videó: íme, Messi Tenerife elleni három gólja és gólpassza! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a címvédő Barcelona 5–0-ra nyert a Tenerife otthonában. Nézze meg a találkozó góljait videón!
jan. 10
23:44
Serie A: néhány napon belül visszahívhatja a Samp Komant (She)
A Corriere Mercantile úgy tudja, hogy napokon belül eldőlhet a magyar utánpótlás-válogatott labdarúgó Koman Vladimir sorsa, aki minden valószínűség szerint visszatérhet anyaegyesültébe, a Sampdoriába.
jan. 10
23:46
NFL: kivájta a hazafiak szemét a feltartóztathatatlan hollósereg (She)
A New England Patriots otthonában aratott 33–14-es győzelmet a Baltimore Ravens az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának első körében, az úgynevezett wild card-fordulóban. A Hollók győzelmüknek köszönhetően bejutottak az Amerikai főcsoport elődöntőjébe.

Keresés