2010. január 17. vasárnap

jan. 17
17:03
Ciprus: még nem mutatkozhatott be Leandro az Omoniában (She)
Nem mutatkozott be a ciprusi labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában Leandro.
jan. 17
17:05
Videó: íme, Tőzsér gólja és a Genk sikere a Charleroi ellen! (She)
Tőzsér Dániel szerezte az egyenlítő gólt a Genk színeiben a Charleroi elleni összecsapáson, ahol végül a vendégek a győzelmet is megkaparintották, többek között a magyar középpályásnak köszönhetően (1-3). Tekintse meg a találkozó összefoglalóját, és benne Tőzsér gólját (2:30-nál)!
jan. 17
17:07
Hollandia: Fehér Csabáék pontot raboltak az Ajaxtól (She)
Nem tudott nyerni a holland labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában az Ajax Amsterdam és a Twente sem.
jan. 17
17:09
Serie A: a Milan kiütéssel győzött, vereséget szenvedett a Juventus (She)
Az AC Milan Ronaldinho mesterhármasával és Marco Borriello góljával 4–0-ra kiütötte az emberhátrányba kerülő Sienát, miközben a Juventus 1–0-ra kikapott a Chievótól a Serie A 20. fordulójában.
jan. 17
17:21
Újpest: Casapulla hiába lőtt gólt tegnap, nem lesz a klub játékosa (She)
Hiába szerzett gólt a tegnapi, REAC elleni felkészülési mérkőzésen (1-1), nem lesz az Újpest FC labdarúgója Salvatore Casapulla.
jan. 17
17:39
Ronaldinho mesterhármast lőtt, a Juventus megint kikapott - videóval! (Infostart)
A Milan Ronaldinho mesterhármasával kiütötte a hamar tízfősre fogyott Sienát, a Juventus ellenben ismét kikapott, ezúttal Veronában. A Roma feltámadt, s már a harmadik helyen áll, Luca Toni két gólt is szerzett. A Milan hátránya már "csak" hat pont a listavezető Inter mögött.
jan. 17
17:39
Sakk: bravúros Lékó-remi a Wijk aan Zee-i szupertornán (She)
Döntetlennel folytatta szereplését Lékó Péter Wijk aan Zee-ben. A magyar nagymester sötéttel remizett ősi ellenfelével, az orosz Vlagyimir Kramnyikkal. A harmadik körben Lékó a világos bábukat vezetheti az ukránból orosszá lett Szergej Karjakin ellen.
jan. 17
17:41
Bundesliga: Kevin Kuranyi góljával nyert a Schalke (She)
Tovább tapad a Leverkusenre a Schalke, amely győzött a német labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
jan. 17
17:43
Videó: kis híján Juhászt is lemészárolta a belgiumi ámokfutó! (She)
A belga bajnokság rangadója, a Standard Liége-Anderlecht (0-4) mérkőzés igencsak paprikásra sikeredett, főleg az első félidő végén kiállított Axel Witsel belépője után (akinek már nem ez az első aljas szabálytalansága a szezonban - mint az mellékelt videóinkon is látszik). A játékos Juhász Rolandba szállt bele brutálisan, de szerencsére a magyar válogatott védő rövid ápolás után vissza tudott…
jan. 17
17:45
Hollandia: Ugur Boral Törökországból Dzsudzsákékhoz kerülhet (She)
Török források szerint Fred Rutten, a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató PSV Eindhoven edzője török játékossal erősítheti meg középpályáját, miután a jelenleg Fenerbahcében szereplő Ugur Boralt próbálja meg Hollandiába csábítani.
jan. 17
17:45
Kikapott a Juventus és a Fiorentina (Metropol)
A Juventus egygólos vereséget szenvedett a Chievo otthonában, az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 17
17:57
Ökölvívás: Manny Pacquiaót megfosztották bajnoki címétől (She)
Manny Pacquiao nemrégiben bejelentette, hogy március 13-án Joshua Clottey ellen védi meg a Bokszvilágszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoki címét. A bejelentés hatására a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO)  úgy döntött, hogy elveszi az ázsiai szuperbunyós kisváltósúlyú övét, mondván Pacman már nem nagyon fog ebben a súlyban bunyózni, és más bokszolóknak is lehetőséget akarnak adni a cím elnyerésére.
jan. 17
17:59
Videó: Ronaldinho-tripla a Sienának és újabb Juve-blama (She)
A Milan együttese Ronaldinhónak, és triplájának köszönhetően egyre feljebb zárkózik a listavezető Interre, ami jó hír a piros-feketék szurkolóinak a jövő heti városi rangadó előtt, míg a Juventus egyre jobban leszakad a bajnokság élbolyától, hiszen a Zebrák újabb vereségbe szaladtak bele. Nézze meg a Milan, és Ronaldinho gólgáláját, valamint a Chievo sikerét a Juventus ellen!
jan. 17
18:15
Premier League: kétgólos vereséget szenvedtek Geráék (She)
Vereséget szenvedett a Gera Zoltánnal felálló Fulham az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
jan. 17
18:17
MTK: Lencse László már a jövő héten Izraelbe igazolhat (She)
Már a jövő héten a Maccabi Haifa játékosa lehet Lencse László, az MTK támadója, legalábbis Domonyai László, a kék-fehérek klubigazgatója elmondta, közel vannak a megállapodáshoz a csatár eladásáról. Izraeli lapok szerint egyébként Lencse 500 ezer dollár (93 millió forint) körüli összegért válthat csapatot.
jan. 17
18:33
Videó: bődületes gólt ragasztott a Boca hálójába az argentin csatár (She)
Az argentinok a bajnoki szünetet kihasználva kisebb tornákat szerveznek klubjaiknak, így a San Lorenzo, az Estudiantes és a Boca Juniors is egy hasonló kezdeményezés keretében lépett pályára. Két utóbbi együttes összecsapásán 4-1-re nyert az Estudiantes, ráadásul csatára, José Sosa sokáig emlékzetes, bődületes gólt lőtt a Boca hálójába. Nézze meg a gólt videón!
jan. 17
18:35
Női kosárlabda NB I: a Győr 85 ponttal győzött Cegléden (She)
A női kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján a Győr idegenben 118–33-ra nyert Cegléden.
jan. 17
18:37
Férfi vízilabda Euroliga: a Honvéd simán kikapott a Budvától (She)
A Domino-Honvéd hazai pályán 10–6-os vereséget szenvedett a montenegrói Budvától a férfi vízilabda Euroliga C-csoportjának 3. fordulójában.
jan. 17
18:39
Geráék kikaptak Blackburnben (Metropol)
A Gera Zoltánnal felálló Fulham kétgólos vereséget szenvedett a Blackburn otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 17
18:51
Női kézi BL: az ETO ellen a végén harcolta ki a csoportelsőséget a Valcea (She)
A Győri Audi ETO KC hazai pályán 26–22-re legyőzte a román Oltchim Valceát a női kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjának utolsó fordulójában, így ugyanannyi ponttal zárt, mint riválisa. Mivel Romániában is ennyi volt a végeredmény, az összesített gólkülönbség döntött, ami az ellenfélnek kedvezett.
jan. 17
19:09
Premier League: az Arsenal elrontotta Coyle bemutatkozását (She)
Kétgólos győzelmet aratott az Arsenal az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 22. fordulójának harmadik vasárnapi mérkőzésén.
jan. 17
19:11
Afrika-kupa: Gabon két meccs után is veretlen, Tunézia nyeretlen (She)
Az Angolában zajló Afrika-kupa 2. fordulójában a  D-csoportban Gabon gól nélküli döntetlent játszott Tunézia ellen, ezzel továbbra is vezeti a csoportot.
jan. 17
19:13
Primera División: a Mallorca a Deport, a Málaga a Getafét győzte le (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Mallorca megverte 2–0-ra a Deportivo La Corunát, a Málaga pedig a Getafe ellen nyert 1–0-ra, a többi délutáni találkozón döntetlen született.
jan. 17
19:15
Férfi röplabda Extraliga: kétszettes hátrányból nyert idegenben a Szeged (She)
A Szeged kétszettes hátrányból nyert 3:2-re a MAFC otthonában a férfi röplabda Extraliga vasárnapi mérkőzésén.
jan. 17
19:27
Tenisz: Szávay Ágnes visszaelőzte Czink Melindát a világranglistán (She)
Szávay Ágnes három helyet javított, így jelenleg a 37. a női teniszezők világranglistáján, míg Czink Melinda egy pozíciót visszacsúszott és a 38. a rangsorban.
jan. 17
19:27
A Győr második lett BL-csoportjában (Blikk)
GYŐR – A Valcea elleni 26-22-es győzelmével nem tudta kiharcolta a csoportelsőséget a Győri Audi ETO KC a női kézilabda-Bajnokok Ligájában.
jan. 17
19:45
Csoportmásodikként jutott tovább a Győr a női kézilabda BL-ben (Infostart)
Csoportmásodikként jutott a középdöntőbe, azaz a legjobb nyolc közé a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután vasárnap 26-22-re nyert a jól hajrázó, vendég román Oltchim Valcea ellen.
jan. 17
19:45
Tenisz: Del Potro és Murray újra helyet cserélt a világranglistán (She)
A brit Andy Murray visszaelőzte az argentin Juan Martin Del Potrót a férfi teniszezők aktuális világranglistáján, előbbi így a negyedik, utóbbi pedig visszacsúszott az ötödik helyre.
jan. 17
19:47
Bundesliga: a Dortmund a 91. percben szerezte a győztes gólt Kölnben (She)
A Borussia Dortmund fordulatos mérkőzésen 3–2-es győzelmet aratott az 1. FC Köln otthonában a Bundesliga 18. fordulójának záró mérkőzésén.
jan. 17
20:03
Videó: nézze meg az Arsenal Bolton ellen aratott győzelmét! (She)
Az Arsenal folytatja a Chelsea és a Manchester United üldözését, hiszen magabiztosan 2-0-ra nyert a Bolton Wanderers otthonában. Tekintse meg az Ágyúsok sikerét videón!
jan. 17
20:05
NFL: 26 éves korában elhunyt a Chicago Bears védőjátékosa (She)
Helyi idő szerint vasárnap reggel elhunyt Gaines Adams, az NFL-ben szereplő Chicago Bears védőjátékosa.
jan. 17
20:07
DVSC: Komlósit és Oláht adnák a kecskeméti Yannickért (She)
Arról már korábban beszámoltunk, hogy a KTE-Ereco kameruni labdarúgóját, Mbengono Yannickot a bajnok DVSC teszteli. Információink szerint a hajdúságiak Komlósi Ádámot és Oláh Lórántot adnák a kecskemétieknek a 22 éves futballistáért cserébe.
jan. 17
20:09
Sainz és Depres diadalmaskodott (Metropol)
Az autósoknál a spanyol Carlos Sainz, a motorosoknál pedig a francia Cyril Despres nyerte az argentin és chilei utakon rendezett Dakar-ralit.
jan. 17
20:11
Csoportmásodikként jutott tovább a Győr (Metropol)
Csoportmásodikként jutott a középdöntőbe, azaz a legjobb nyolc közé a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután vasárnap 26-22-re nyert a jól hajrázó, vendég román Oltchim Valcea ellen.
jan. 17
20:21
Jégkorong, EBEL: öt góllal kapott ki a Volán Klagenfurtban (She)
A Volán együttese 6–1-re kapott ki a Klagenfurt otthonában az osztrák jégkorongligában (EBEL).
jan. 17
20:39
Jégkorong, MOL-liga: a Vasas és a Dunaújváros sikere (She)
A Vasas négy, a Dunaújváros három góllal győzött a jégkorong MOL-liga vasárnapi játéknapján.
jan. 17
20:57
Női kosárlabda NB I: a ZTE ellen az utolsó negyedben fordított a Szolnok (She)
A Szolnok az utolsó negyedben mutatott jó teljesítményének köszönhetően 77–70-re nyert a Zalaegerszeg ellen a női kosárlabda NB I 15. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.
jan. 17
20:59
Női kézi BL: teljes a legjobb nyolc mezőnye, három variáció a Győr ellenfeleire (She)
A Győr mérkőzésén kívül még egy találkozót rendeztek a női kézilabda Bajnokok Ligájában, ezen az A-csoportban a Lipcse 25–22-re legyőzte a norvég Byasent, és megtartotta második, továbbjutást jelentő helyét. Ezzel kialakult a legjobb nyolc mezőnye, tekintse meg a névsort, illetve a Győr lehetséges ellenfeleit!
jan. 17
21:15
Primera División: ötgólos meccsen nyert az Atlético Madrid (She)
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a hazai pályán játszó Atlético Madrid 3–2-re győzött a Sporting Gijón ellen.
jan. 17
21:33
Afrika-kupa: Kamerun hátrányból fordított Zambia ellen (She)
Az Angolában zajló Afrika-kupa 2. fordulójában a  D-csoportban Kamerun 0–1-ről fordított, és végül 3–2-re győzött Zambia ellen.
jan. 17
22:27
NFL: a minnesotai Brett Favre négy TD-passzt tartogatott a Dallasnak (She)
A Minnesota Vikings jutott az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) Nemzeti főcsoportjának fináléjába, miután az elődöntőben 34–3-ra megverte a Dallas Cowboyst.
jan. 17
22:29
DVSC: „az osztrák első liga előrelépés lenne” - Szélesi (She)
A DVSC labdarúgócsapatának válogatott védője, Szélesi Zoltán a Hajdú-bihari Naplónak megerősítette a Nemzeti Sport Online korábbi hírét, miszerint az osztrák élvonalbeli LASK Linz érdeklődik iránta.
jan. 17
23:03
Serie A: a Napoli gól nélküli döntetlent játszott a Palermóval (She)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a hazai pályán játszó Napoli 0–0-t ért el a Palermo ellen.
jan. 17
23:05
Primera División: a Valencia három góllal nyert a Villarreal ellen (She)
A Valencia hazai pályán 4–1-re nyert a mérkőzés nagy részét emberhátrányban játszó Villarreal ellen a Primera División 18. fordulójának záró mérkőzésén. A Turia-parti gárda ezzel három pontra megközelítette a második helyen álló Real Madridot.
jan. 17
23:57
Futsal 2010: megérkezett hazánkba az Eb valamennyi résztvevője (She)
Megérkezett Magyarországra a január 19. és 30. között a budapesti Papp László Sportarénában és a debreceni Főnix Csarnokban megrendezésre kerülő futsal Európa-bajnokság valamennyi résztvevője – olvasható az MLSZ honlapján.
jan. 17
23:59
Portugália: egy ötöst vágott idegenben a Benfica a Maritimónak (She)
NSPOVIDE0170120 Az éllovas Benfica 5–0-ra nyert idegenben a második félidőben kettős emberhátrányban játszó Maritimo ellen a portugál labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában, így továbbjavította amúgy is pazar gólkülönbségét.

Keresés