2010. január 19. kedd

jan. 19
16:25
Kecskemét: horvát védő érkezett próbajátékra a csapathoz (She)
A klub hivatalos honlapjának információi szerint kedden délután próbajátékra érkezett Kecskemétre Igor Lozo, a Medimurje Cakovec védője.
jan. 19
16:39
Műkorcsolya Eb: Hoffmannék a 11. helyen állnak a kötelező program után (She)
A 11. helyen áll a keddi kötelező programot követően a Hoffmann Nóra, Makszim Zavozin jégtánckettős az észtországi Tallinnban zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 19
16:41
Kajak-kenu: Storcz Botond terepszemlét tartott Törökországban (She)
Terepszemlét tartott Storcz Botond, a kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya és Csipes Ferenc edző a törökországi Antalyában. Storcz a téli alapozás félidejében az ideális melegvízi-edzőtáborhelyszínekről, valamint a csapat eddig elvégzett munkájáról nyilatkozott a szövetség hivatalos honlapjának.
jan. 19
16:57
Paks: Böde gólja győzelmet ért az Ajka elleni mérkőzésen (She)
A Paks labdarúgócsapata Balatonfüreden felkészülési mérkőzésen Böde Dániel góljával 1–0-ra győzött az Ajka ellen.
jan. 19
17:15
UEFA: Platini még nem tudja, hogy újra jelölteti-e magát (She)
Némi meglepetésre Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke bizonytalan a tekintetben, hogy újra jelölteti-e magát a szervezet élére.
jan. 19
17:33
Mikóczy ismét egyedüli tulajdonosa Overdose-nak (Infostart)
Mikóczy Zoltán ismét egyedüli tulajdonosa Overdose-nak, amely mind a 12 futamát megnyerte pályafutása során.
jan. 19
17:33
Futsal Eb: Magyarország-Azerbajdzsán mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A hivatalos megnyitóünnepség után immár a játékosoké a főszerep. A magyar szurkolókra pedig – akik csaknem megtöltötték a Papp László Sportarénát, és remek hangulatot varázsoltak – szintén fontos feladat vár, hiszen a Magyarország–Azerbajdzsán mérkőzéssel indul a hazai rendezésű futsal Európa-bajnokság. Kövesse nyomon a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 19
17:45
Már csak Mikóczyé Overdose (Metropol)
Ezt Mikóczy és két szlovákiai üzletember társa közös közleményben tudatta kedden a ló hivatalos honlapján, a PannoniaOverdose.hu-n.
jan. 19
17:51
MTK: Lencse megerősítette, klubja megegyezett az izraeliekkel (She)
Korábban beszámoltunk arról, hogy – információink szerint – Lencse László csütörtökön Izraelbe utazik azért, hogy megállapodjon a Maccabi Haifa vezetőivel. A futballista megerősítette értesülésünket, elmondta, hogy a két klub már megegyezett az áráról.
jan. 19
17:53
Sunderland: Fülöp Mártonék a 2000-es Eb sztárjával erősíthetnek (She)
Fülöp Márton együttese, a Sunderland a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokság sztárjával, a portugál válogatottal a döntőről végül lemaradó Nuno Gomessel erősítheti meg a keretét.
jan. 19
18:57
Elérte Marokkót a Bamako (Metropol)
Az első afrikai napon újabb hosszú táv várt a társaságra, csaknem 800 kilométert kellett megtenniük.
jan. 19
19:03
Afrika-kupa: Ghána legyőzte Burkina Fasót, így a negyeddöntőbe jutott (She)
Az Angolában zajló Afrikai Nemzetek Kupája utolsó B-csoportos mérkőzésén a sérült Michael Essien nélkül felálló ghánaiak 1–0-ra legyőzték a találkozó előtt a tabellán előttük álló Burkina Fasót. Sikerükkel a ghánaiak feljöttek a második helyre, így továbbjutottak. Ellenfelük a negyeddöntőben Angola lesz.
jan. 19
19:21
Futsal Eb: kikaptunk Azerbajdzsántól a nyitó mérkőzésen (She)
A magyar válogatott 3–1-es vereséget szenvedett Azerbajdzsántól a hazai rendezésű futsal Európa-bajnokság nyitó mérkőzésén. A kaukázusiak elsősorban brazil származású játékosaiknak köszönhetik a győzelmet, ugyanis mindhárom vendéggólt honosított dél-amerikai szerezte.
jan. 19
19:51
Kétgólos vereség a nyitómeccsen (Metropol)
A magyar válogatott 3-1-re kikapott Azerbajdzsán csapatától a hazai rendezésű futsal Európa-bajnokság keddi nyitómérkőzésén, a Papp László Sportarénában.
jan. 19
19:57
Futsal Eb: brazilokkal vert minket az ázsiai Azerbajdzsán (Infostart)
A magyar válogatott 3-1-re kikapott Azerbajdzsán csapatától a hazai rendezésű futsal Európa-bajnokság keddi nyitómérkőzésén, a Papp László Sportarénában.
jan. 19
20:15
Férfi kézilabda Eb: Lengyelország legyőzte a németeket (She)
A lengyel válogatott 27–25-re megverte Németországot a férfi kézilabda Európa-bajnokság C-csoportjának első fordulójában.
jan. 19
20:27
Spanyol siker a magyar csoportban (Metropol)
Az ausztriai férfi kézilabda Európa-bajnokság keddi nyitónapján az olimpiai bronzérmes spanyol válogatott simán nyert a cseh csapat ellen a magyar érdekeltségű bécsújhelyi csoportban.
jan. 19
20:33
Blog: Boldog 109. szülinapot, MLSZ! - Szöllősi György írása (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szöllősi György újságíró, aki ezúttal az MLSZ 109. születésnapja kapcsán fejti ki véleményét.
jan. 19
20:33
Két góllal vertek minket az azeri brazilok (Blikk)
A magyar válogatott 3-1-re kikapott a kilenc brazillal felálló Azerbajdzsán csapatától a hazai rendezésű futsal Európa-bajnokság keddi nyitómérkőzésén, a Papp László Sportarénában.
jan. 19
20:51
Férfi kézilabda Eb: a megsérült Sterbik kihagyhatja a mieink elleni meccset (She)
Spanyol beszámolók szerint súlyos a spanyol válogatott Sterbik Árpád sérülése. A kapus vádlija a csehek elleni mérkőzésen sérült meg az ausztriai férfi kézilabda Európa-bajnokságon.
jan. 19
20:53
Futsal Eb: az olaszok győzelemmel kezdték a tornát Belgium ellen (She)
Az olasz futsalválogatott kiütéses, 4–0-s győzelemmel kezdte a magyarországi Európa-bajnokságot Belgium ellen a B-csoport első mérkőzésén.
jan. 19
21:09
Futsal Eb: Kozma szerint a csehek ellen sokkal bátrabb játék kell (She)
Mint közvetítésünkben beszámoltunk róla, a magyar válogatott 3–1-es vereséget szenvedett a braziljai által vezérelt Azerbajdzsántól a hazai rendezésű futsal Európa-bajnokság nyitó mérkőzésén. Kozma Mihály szövetségi edző szerint még bízhatunk a továbbjutásban, de ehhez bátrabb játékra lesz szükség szombaton Csehország ellen. José Alesio da Silva, az azeriek edzője elmondta, csapata a második…
jan. 19
21:27
Jégkorong, EBEL: Palkovics-dupla és Volán-siker a Zagreb ellen (She)
Az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) 45. fordulójában a Sapa Fehérvár AV 19 a kétgólos Palkovics Krisztián vezérletével hazai pályán 3–1-re győzött Ted Sator együttese, a Medvescak Zagreb ellen.
jan. 19
22:03
Férfi kézilabda Eb: a horvátok legyőzték a norvégokat, ikszeltek a szerbek (She)
A horvát válogatott 25–23-ra legyőzte Norvégiát a férfi kézilabda Európa-bajnokság A-csoportjának első fordulójában.
jan. 19
22:05
AC Milan: Pato nem játszik az Inter elleni vasárnapi derbin (She)
Nem játszhat az Internazionale elleni vasárnapi bajnokin az AC Milan brazil támadója, Alexander Pato.
jan. 19
22:21
Majdnem világszenzáció a kézi Eb-n (Infostart)
Az olimpiai és vb-címvédő franciákkal játszotta első meccsét a magyar férfikézilabda-válogatott az ausztriai Európa-bajnokságon. Csoknyai István csapata kiválóan játszott, és négygólos előnnyel kezdte a hajrát. A mérkőzés toronymagas esélyese azonban rákapcsolt, a végeredmény 29-29 lett. Holnap Spanyolország lesz az ellenfél.
jan. 19
22:21
Férfi kézilabda Eb: tekintse meg a torna első napjának eredményeit! (She)
Nyolc mérkőzéssel kezdetét vette a 2010-es férfi kézilabda Európa-bajnokság. Tekintse meg az Ausztriában zajló torna összes mai eredményét!
jan. 19
22:23
Hódeszka: quadbaleset, újabb amerikai klasszis hagyja ki az olimpiát (She)
Az év elején gyakorlás közben fejreeső és súlyos sérülést szenvedő Kevin Pearce után újabb amerikai klasszis, a 21 éves Danny Davis mondhat le a téli olimpiai szereplésről.
jan. 19
22:25
Műkorcsolya Eb: huszadik lett a magyar páros a nyitó napon (She)
A huszadik helyen áll a Hecht Victoria, Trefil Kristóf magyar műkorcsolyázó páros, miután a keddi nyitó napon rövidprogramjukat 29.34 pontra értékelték a bírák az észtországi Tallinnban zajló Európa-bajnokságon.
jan. 19
22:57
Férfi kézilabda Eb: Meg kell még tanulnunk nyerni - Csoknyai (She)
Csoknyai István, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Franciaország elleni, 29–29-es döntetlenre végződött mérkőzés után úgy fogalmazott, hogy csapata győzelmi esélyt szalasztott el a hajrában, de ennek ellenére elégedett az egy ponttal.
jan. 19
23:09
Majdnem összejött a bravúr (Metropol)
A magyar férfi kézilabda-válogatott közel állt a szenzációhoz, de az utolsó öt percben négygólos előnyt eltékozolva 29-29-es döntetlent játszott az olimpiai és világbajnok francia csapat ellen az ausztriai Európa-bajnokság keddi nyitónapján, Bécsújhelyen.

Keresés