2010. január 22. péntek

jan. 22
14:29
Sífutás: hármas orosz siker férfi sprintben Ribinszkben (She)
A sífutók világkupa-sorozata az oroszországi Ribinszkben folytatódott, ahol pénteken a női és férfi szabad stílusú sprintversenyeket rendezték meg. Az igencsak foghíjas mezőnyben a hölgyeknél a szlovén Vesna Fabjan győzött, míg az uraknál hármas hazai siker született, amelynek végén Nyikolaj Morilov állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. A viadalnak magyar indulója is volt.
jan. 22
14:31
Edzősors: a 60 esztendős Glázer Róbert ajánlatra vár (She)
Hatvanadik születésnapját ünnepelte csütörtökön Glázer Róbert. Noha a korábbi szövetségi kapitány neve felvetődött Siófokon, egyelőre még nincs csapata a legutóbb Hévízen dolgozó labdarúgó-szakembernek.
jan. 22
14:33
Chelsea: Ancelotti megerősítette, hogy Essien négy-hat hétre kidőlt (She)
A Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti megerősítette, hogy előreláthatólag négy-hat hétig nem számíthat a londoni labdarúgócsapat ghánai középpályására, Michael Essienre.
jan. 22
14:35
Vb 2010: az amerikaiak Hondurasszal játszanak felkészülési meccset (She)
Tizenkilenc napos edzőtáborral készül az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja a nyári dél-afrikai világbajnokságra. Bob Bradley csapata vasárnap felkészülési mérkőzést vív a szintén vb-résztvevő Honduras ellen.
jan. 22
14:45
Vízilabda: kialakult férfiválogatottunk idei programja (She)
Elkészült a Kemény Dénes vezette férfi vízilabda-válogatott 2010-es programja. Az idei év nagy nemzetközi eseménye a nyár végén kezdődő zágrábi Európa-bajnokság – adta hírül a magyar válogatott hivatalos honlapja, a vlv.hu.
jan. 22
15:03
Sportpolitika: a minisztérium szerint megfelelő az életjáradék-törvény (She)
Az Önkormányzati Minisztérium pénteken közleményben reagált Majoros István olimpiai bajnok birkózó Alkotmánybírósághoz benyújtott indítványára, hangsúlyozva, hogy a január elsején életbe lépett, az olimpiai járandóság megvonásának eseteiről rendelkező módosítások a hatályos törvényekre épülve kellően differenciáltak.
jan. 22
15:21
ZTE: Csank János szívesen látná csapatában Dudás Ádámot (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó Soproni Ligában szereplő ZTE vezetőedzője, Csank János szívesen látná csapatában a Győri ETO U20-as válogatott középpályását, Dudás Ádámot.
jan. 22
15:23
Genoa: Figueroa visszatér Argentínába, korábbi klubjában folytatja (She)
Luciano Figueroa elhagyta a Genoa futballcsapatát, és visszatért Argentínába, ahol a Rosario Centralban folytatja a pályafutását.
jan. 22
15:39
Vasas: bal oldali szlovén védőt tesztelnek Angyalföldön (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, a tavaszra új szakvezető irányításával készülő Vasashoz szlovén próbajátékos érkezett, akit a pénteki tréningen már tesztelhettek is. A 27 éves Marko Pokleka elsősorban bal oldali és középső védőként vehető számításba.
jan. 22
15:41
Sílövészet: Magdalena Neuner három nap alatt kétszer győzött (She)
Az olaszországi Antholzban a női 7.5 km-es sprintversennyel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata. A győzelmet – csakúgy, mint két napja a 15 km-es viadalon – a német Magdalena Neuner szerezte meg, honfitársa, Andrea Henkel és a francia Sandrine Bailly előtt.
jan. 22
15:43
Serie A: bizonytalan Wesley Sneijder szereplése a Milan elleni rangadón (She)
Az olasz Internazionale labdarúgócsapatának holland középpályása, Wesley Sneijder magas láza miatt nem vett részt csapata pénteki edzésén, és elképzelhető, hogy a vasárnapi, AC Milan elleni derbin sem lép pályára – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 22
15:54
Asztalitenisz, Pro Tour: Tóth Krisztina már a legjobb nyolc között (She)
A legjobb nyolc közé jutott Tóth Krisztina az asztaliteniszezők szlovéniai Velenjében zajló Pro Tour-viadalán, miután pénteken legyőzte cseh ellenfelét.
jan. 22
15:56
Jótékonyság: Thierry Henry 56 ezer eurót ajánlott fel a haiti rászorulóknak (She)
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának francia támadója, Thierry Henry 56 ezer eurós segélyt ajánlott fel a Haitit ért földrengés rászorulóinak – adta hírül a katalán klub hivatalos honlapja.
jan. 22
15:57
Hoppá! Kivillant a bobos fekete tangabugyija (Blikk)
ST. MORITZ – Aligha így kívánta meglepni a világot Gillian Cooke (27) brit bobos. A február közepén kezdődő vancouveri téli olimpiára készülő hölgy csúnyán (?) pórul járt: a svájci Világkupa-futamon a rajt előtt végighasadt a ruhája a fenekén, derültséget okozva – másoknak. S azóta az interneten már rengetegen nézték meg ezt a jelenetet.
jan. 22
16:12
Videó: úgy, mint Xabi Alonso és Beckham - gól a félpályáról (She)
Jamie Milligan, az angol hatodosztályban szereplő Fleetwood Town játékosa a félpályáról lőtt gyönyörű gólt a Farsley Celtic ellen. Az angol futballista a félpályáról ívelt a kapuba, csapata pedig 2–0-ra nyert.
jan. 22
16:14
Műkorcsolya Eb: Sebestyén hatodik a rövidprogram után (She)
A hatodik helyről várja a folytatást a pénteki rövidprogramok után Sebestyén Júlia a nők mezőnyében az észtországi Tallinnban zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 22
16:15
Füzy marad az edző Pécsett (Metropol)
Nincs edzőkérdés a MiZo Pécs 2010-nél, a női kosárlabdacsapatot továbbra is Füzy Ákos irányítja, a kispaddal hírbe hozott Rátgéber László ezzel együtt méltatlannak tartja az elmúlt hetek történéseit.
jan. 22
16:16
MiZo Pécs: nincs edzőkérdés, Rátgéber lezártnak tekinti az ügyet (She)
Nincs edzőkérdés a MiZo Pécs 2010-nél, a női kosárlabdacsapatot továbbra is Füzy Ákos irányítja, a kispaddal hírbe hozott Rátgéber László ezzel együtt méltatlannak tartja az elmúlt hetek történéseit.
jan. 22
16:17
Sebestyén hatodik a rövidprogram után (Metropol)
A hatodik helyről várja a folytatást a pénteki rövidprogramok után Sebestyén Júlia a nők mezőnyében az észtországi Tallinnban zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 22
16:19
Tóth Krisztina elődöntős Velenjében (Metropol)
Tóth Krisztina egyesben elődöntős az asztaliteniszezők szlovéniai Velenjében zajló Pro Tour-viadalán.
jan. 22
16:30
Manchester United: Ferguson jelöli Hargreavest a BL-keretbe (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere elismerte, hogy jelöli a sérüléséből lassan felépülő Owen Hargreavest a „vörös ördögök" Bajnokok Ligája-keretébe.
jan. 22
16:48
Felkészülés: a Zalaegerszeg Pavicsevics és Balázs góljával nyert (She)
Felkészülési mérkőzésen hazai pályán aratott kétgólos győzelmet a Zalaegerszeg labdarúgócsapata a Soproni VSE ellen.
jan. 22
16:50
Australian Open: Kuznyecova nagy csatában jutott a 16 közé (She)
A harmadik helyen kiemelt Szvetlana Kuznyecova három szettben, 3:6, 7:5, 6:4-re legyőzte a német Angelique Kerbert, így bejutott az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) női egyesének negyedik fordulójába.
jan. 22
17:24
Kecskemét: távozik a fiatal kapus, a keret nem utazik edzőtáborba (She)
A KTE-Ereco szerződést bontott 19 éves montenegrói kapusával, Pavel Velimiroviccsal – adta hírül a kecskeméti klub hivatalos honlapja. A felek közös megegyezéssel bontottak szerződést, a játékos szabadon igazolhatóvá vált.
jan. 22
18:00
Sakk: Lékó Péter megszerezte első győzelmét Wijk aan Zee-ben (She)
A hatodik fordulóig kellett várni Lékó Péter első teljes pontjára a hollandiai szupertornán. A magyar nagymester világossal Fabiano Caruana ellen nyert.
jan. 22
18:02
NBA: 1.6 millió dollár kártérítést kapnak a Seattle SuperSonics bérletesei (She)
Az Oklahoma City Thunder tulajdonosa bejelentette, hogy összesen 1.6 millió dollár kártérítést fizet a Seattle SuperSonics egykori bérleteseinek.
jan. 22
18:04
Formula-1: Jamie Alguersuari marad a pilóta a Toro Rossónál (She)
A spanyol Jaime Alguersuari lesz a Toro Rosso Formula-1-es istálló másik pilótája Sébastian Buemi mellett.
jan. 22
18:18
Golf: egy hattiesburgi klinikán kezelik Tiger Woodsot (She)
A nyilvánosság, még inkább a bulvársajtó elől menekült, de gyorsan kiderült, melyik klinikán kezelik az Egyesült Államokban Tiger Woodst, aki egy hattiesburgi kórház vendégszeretetét élvezi a napokban.
jan. 22
18:36
Essien legalább egy hónapig nem játszhat (Infostart)
Legalább négy hétig kell nélkülöznie Michael Essien játékát Carlo Ancelottinak, a Chelsea vezetőedzőjének, miután a ghánai labdarúgó az Afrika Kupán szereplő válogatott vasárnapi edzésén térdsérülést szenvedett.
jan. 22
18:54
Burnley: kölcsönbe érkezett támadó a Monacotól a szezon végéig (She)
Túl van első igazolásán Brian Laws, mint a Burnley új menedzsere. A szakember Frédéric Nimanit vette kölcsön a Monacotól.
jan. 22
18:56
Játékvezetés: bolgár és ciprusi kölcsönadási megállapodás (She)
Megállapodást kötött egymással a Bolgár- és a Ciprusi Labdarúgó-szövetség, amelyek értelmében a jövőben rendszeresen cserélnek majd egymással játékvezetőket bajnoki- és nemzetközi barátságos mérkőzéseken.
jan. 22
19:12
Tíz F1-es csapat már megnevezte a pilótáit (Infostart)
Tíz Formula-1-es csapat már megnevezte pilótáit az idei világbajnokságra; pénteken a Toro Rosso hozta nyilvánosságra, hogy erre az évre is szerződtette Jaime Alguersuarit.
jan. 22
19:12
Formula-1: Jaime Alguersuari marad a pilóta a Toro Rossónál (She)
A spanyol Jaime Alguersuari lesz a Toro Rosso Formula-1-es istálló másik pilótája Sébastian Buemi mellett.
jan. 22
19:15
Lékó legyőzte Caruanát Wijk aan Zee-ben (Metropol)
Lékó Péter világossal nyert az olasz Fabiano Caruana ellen a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló Corus 2010 sakk szuperversenyen.
jan. 22
19:30
Női kézilabda NB I: a DVSC hazai pályán győzte le a Békéscsabát (She)
A DVSC-Korvex 28–21-re legyőzte hazai pályán a Békéscsabát a női kézilabda NB I 14. fordulójának rangadóján.
jan. 22
19:48
Rövid pályás gyorskorcsolya Eb: Huszár 5., Heidum 6. 1500 méteren (She)
Huszár Erika ötödik, míg Heidum Bernadett hatodik lett 1500 méteren a drezdai rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 22
20:06
Győri ETO: brazil csatárral erősítette meg keretét Pintér Attila (She)
Az eto.hu tájékoztatása szerint a brazil Nicolas Ceolinnal erősítette meg keretét a Soproni Ligában szereplő Győri ETO.
jan. 22
20:08
Férfi kézilabda Eb: döntetlent játszottak a spanyolok a franciákkal (She)
Az Ausztriában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokságon a csoportkör harmadik fordulójában a francia válogatott döntetlent játszott Spanyolországgal. Utóbbiak öt ponttal a D-csoport első helyén végeztek, előbbiek néggyel a második helyen zártak, mindkét együttes a középdöntőben folytathatja szereplését, bár a pénteki randevújukon ez már nem volt a tét.
jan. 22
20:09
Huszár 5., Heidum 6. 1500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolya Eb-n (Metropol)
Huszár Erika ötödik, míg Heidum Bernadett hatodik lett 1500 méteren a drezdai rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 22
20:10
DVTK: Tornyi Barnabás aláírta szerződését Diósgyőrben (She)
A dvtk.eu tájékoztatása szerint Tornyi Barnabás aláírta a szerződését a csapatnál, így már hivatalosan is a Diósgyőr labdarúgócsapatának vezetőedzője.
jan. 22
20:11
Búcsúztak a szlovénok a Futsal Eb-től (Metropol)
Két vereséggel búcsúzott a magyarországi futsal Európa-bajnokságtól a szlovén válogatott. A budapesti Papp László Sportarénában rendezett pénteki mérkőzésen a szlovénok két góllal maradtak alul a szerbekkel szemben azután, hogy szerdán 5-1-re kaptak ki az oroszoktól.
jan. 22
20:24
Férfi kézilabda Eb: Magyarország-Csehország - élőben az NSO-n (She)
Az ausztriai férfi kézilabda Európa-bajnokságon péntek este utolsó csoportmérkőzését vívja a magyar válogatott, a mieink ellenfele Csehország. Az összecsapás igazi ki-ki mérkőzés, amelyen a képlet egyszerű: ha pontot szerez Csoknyai István együttese, akkor továbbjut, és a Franciaország döntetlent viszi tovább a középdöntőbe – ha kikap, akkor három találkozó után búcsúzik a kontinensviadaltól. A…
jan. 22
21:00
Női kézilabda NB I: öt góllal nyert a Győr a Dunaújváros otthonában (She)
A Győr ötgólos győzelmet aratott Dunaújvárosban a női kézilabda NB I 14. fordulójában.
jan. 22
21:02
Férfi röplabda Extraliga: hazai sikerek születtek a rájátszásban (She)
Hazai győzelmek születtek a férfi röplabda Extraliga 5-9. helyért zajló rájátszásának pénteki játéknapján.
jan. 22
21:18
Női röplabda Extraliga: a BSE 2007 után nyert a Vasas vendégeként (She)
A BSE női röplabdacsapata 2007 májusa óta először nyert tétmérkőzésen a Vasas vendégeként; ezúttal az Extraliga pénteki játéknapján négy játszmában győzte le ősi riválisát.
jan. 22
21:36
Bundesliga 2.: Király Gábor hibátlanul őrizte az 1860 München kapuját (She)
Az 1860 München 3–0-s győzelmet aratott a Hansa Rostock ellen a Bundesliga 2. 19. fordulójában. A hazai pályán játszó müncheniek kapuját végig Király Gábor védte.
jan. 22
21:39
Hoffmannék a 10. helyen végeztek (Metropol)
A péntek esti kűr során egy helyet előrelépve végül 10. helyen végzett a Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim jégtáncpáros a Tallinnban zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 22
21:54
Műkorcsolya Eb: Hoffmann Nóráék a tizedik helyen végeztek (She)
A péntek esti kűr során egy helyet előrelépve végül 10. helyen végzett a Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim jégtáncpáros a Tallinnban zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 22
21:56
Jégkorong, EBEL: a hajrában kapott góllal kapott ki a Volán (She)
Két perccel a rendes játékidő vége előtt kapott góllal szenvedett 3–2-es vereséget hazai pályán a Sapa Fehérvár AV 19 a Graz ellen az osztrák jégkorongbajnokság alapszakaszának 46. fordulójában.
jan. 22
22:12
Búcsúzott az Eb-től a magyar kéziválogatott (Infostart)
Nem jutott be a középdöntőbe a magyar férfi kézilabda-válogatott az ausztriai Európa-bajnokságon. Csoknyai István szövetségi kapitány együttese 33-26-ra kikapott Csehországtól az utolsó csoportmeccsen, így a negyedik helyen végzett.

Keresés